- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.101
nasıl içiyorsunuz lahana çorbasını anlamıyorum... Ben bi ara suyunu içmiştim öğğğğğ
valla buralardayız da işte iş arasında yazıyorum ben mesela
akşama sadece salata yapmayı düşünüyorum eğer vazgeçmezsem bu hafta akşamları salata yiyim diyorum
afferim sana ne güzel yapmışsın bak hiç korktuğun gibi olmamışKIZLAR gün HİÇ KORKTUĞUM KADAR olmadı. bence az bile yedim. hatta tatlıyı bile abartmadım... midem alıştımı ne.
tabi öncesinde elma ve su içmesem aynı olurmuydu bilemem
makarnayı hiç yağlamadan sadece haşlanmış olarak 1 kupa büyüklüğünde al yanına da bolca salata bir deyoğurt koyarsın oldu bitti işteiş yerimde elektrıkler kesıldide aklım sizde kaldı kaç saattır cok bişi kaçırmamışımmmm
şu ana kadar kaçamak maçamak hiç bişi yapmadım abartılı yemedim cezamın hakkını veriyorum desem yeridir
akşamada makarnalı bişiler varmış evde napcaksam makarna candırrr:18::18::18::18:
afferim sana ne güzel yapmışsın bak hiç korktuğun gibi olmamış
makarnayı hiç yağlamadan sadece haşlanmış olarak 1 kupa büyüklüğünde al yanına da bolca salata bir deyoğurt koyarsın oldu bitti işte
bende öğlen arkadaşla yemeğe gittik o söylemesi ayıp beyti yedi ben ise bademli ızgara tavuklu salata yedim 2 parmak kadar da diyet kola hiç içmeyecektim ama arkadaş ısrar etti onu kırmayayım dedim haa öğleden önce de 3 tane kuru incir yedim ara öğün olarak suyu 2 lt ye tamamladım şimdilik akşama kadar bakalım ne olacak akşama yoğurt çorbası nohut ve pilav var ölçülü olarak onlardan yerim yanında salata ile
hakkaten kızlar hiç yazmamışsınız ben doldurmuşsunuzdur diye baktım ama fazla yazmamışsınız
seni mi kırcam canım hatta 20 değil 30-40 bile çekerim ....
kuzum tamamen kesmek de olmaz ama miktarını önemli ölçüde azaltabilir... Uyguladığın diyetin formatına före değişir bu ..
doğru kanıya varmışsın kuzum ama bu 10-15 kilo verdikten sonra duraklama dönemine girenler için geçerli altını çizeyimde... Buşra gibi metabolizmayı hızlandıracam diye çoşulmasın
zamanında bize katılmış olsaydı bence daha mutlu olurdu... Neyse sağlık olsun sıkılırsa yazabilir bizim takıma ama bir takımdan ayrıldıktan sonra 6 ay başka bir takıma giremez
oldu canım görürsem söylerim haftada bir kilo kim verecek ....
toplght takımda olsaydın sana kırmızı kart verirdim koladan dolayı. Hem de iki tane.. NEden? Çünkü benim de canımı çektirdin içmeye gidiyorum senin yüzündeeeeen
annemı aradım bide sebze yap dedim bende ondan yicem makarnaya hayır cezalıyım zaten
cnm nohutla pilavı yeme bnce yani ben nohut kurufasülye mercimek gbi bakliyatların yanında ekmek pirinc yenmesıne karsıyım hayat felsefem
toplght takımda olsaydın sana kırmızı kart verirdim koladan dolayı. Hem de iki tane.. NEden? Çünkü benim de canımı çektirdin içmeye gidiyorum senin yüzündeeeeen
ne deseniz haklısınız kızlar bi arkımın eşide boyle yapıodu bunla bı omurmu gecer dedım bnm basıma geldi işte biz uzagız cok az grusuorz msla grusunce fln hıc bı kıskanclık yok uzaktayken yapıo ne yapıosa hayat burnumdan geliyo dediklerinizi düşüncem kızlar bazen bnmi abartıorm diorumda aynı fıkırdeymıısz en azından yanlış bişey yapmadgımı grdm saolun kızlar kımseye anlatamazdım ıyıkı varsınız
canım inşallah istediğin gibi bi iş görüşmesi olur..saol cnm hayırlısı diorum bnde artık bi iş buldm akşam grüşmeye gitcem dua edin bana
bnm çalıştgım yerde 1 bayan bile olsa kıskanmazmıs sorun olmazmıs sankı 1 bayanmı benı korucak amnnnn erkekler garıp yaratıklar hmmm makına muhendisi demek sınıfındada hıc kız yoktur calıştgı yerdede olmaz ne kdr sanslısın sen oyle
atarım tabı yok ole ogrencıyım bılmem neyım benımde 3 cocugum var enerjı lazım oturup yıyımmı sımdı lop lop gece demeden gunduz demeden aksam en gec 7 de bıtecek yeme ısı 7 den sonra en fazla bı cy yada yesıl cay baska yokk.[/B
tatlım bnm bahsettıgım sey sok dıyet deılkı dıyete baslanan ılk gunler karbonhıdratı tamamen kesmek gerek ekmek ye tabıkı ama pılav makarna vs gıbı agır karbonhıdratları yememek lazım vucudumuz alısık bunları almaya bız ona verıyoruz oda damıtıp yag depolarına seker olarak yolluyo sonra gelsın kılolar ve en beterı gelsın selulıtler.vucut alısık oldugu karbonhıdratı alamayınca sekerı yaglardan kullanacak ne kılo kalacak ne selulıt bılırsın selulıt denen sey seker bırıkmesı ve o ıgrenc portakal kabugu goruntusu bak ınankı toplamda 15-16 kılo verdım arka baldırdakı selulıtler gozle gorulur azaldı bu hafta yeme onumuzdekı haftada yeme sonrakı hafta haftanın 1 gunu yersın.sabır kızlar lutfen sabır su kılolar bı gıtsın ozaman olculu bı sekılde herseyı yerız baklava bıle ama 1 dılım su takımda herkes yaza ıncecık gırsın ıstıyorum vallahı kendıme nasıl ıstıyosam o sekılde sızler ıcınde ıstıyorum.benı anlayın ühühühüü
Tekrar selam kızlarrrarkadaşıma çıktım ve geldim :26: Sevda'ya..Çok üzgün, iyice delirmiş kadın motive olayım diye takımlara girmek istedi, sinir olup daha çok yiyip ve sonrasında kilo alıp çıkıcak burdan yahu Galiba birazcık hoşgörü bitmiş insanlarda, ne yazsa eleştiri alıyor takımda yeni gelenler..3-5 kişi var allahım sanki dünya bunların etrafında dönüyor, yazık ama..Yeni gelen insanların motivasyonunu kötü yönde etkiliyorlar haberleri yok..Mesela arkadaşım menüsüne meyve yazıyor takımda 2 kişi beğeniyor 3 kişi topa tutuyor, spor yaptım yazıyor..neden sabah yaptın akşam yap diye topa tutuyorlar..yorulmuş sevdam az önce patlama yaşadı ve takımı bıraktığını yazdı, hiçte haksız sayılmaz vala..o takımda zor arkadaşlar, çok zor hemde..:26::26: artık özgürce devam edicek diyetine hayırlısı olsun..
.
bende tam tersini bilip hep daha az yiyodum
yazık kıza hayattan soğumuş garibim öle bi takımda olsam ben direk patlatırdım kafalarına sizin değerinizi bilememişim cnmmm takımım
bizim sınıftada kız azdı hatta bi kıza samet diolardı hihhohohohoh
pardn bacım kım vercek o 1 kıloyuuu
iç de ben seni napıyorum ozaman... o şiş göbekle mekik çekmek nasıl oluyormuş anlarsın canımcımtoplght takımda olsaydın sana kırmızı kart verirdim koladan dolayı. Hem de iki tane.. NEden? Çünkü benim de canımı çektirdin içmeye gidiyorum senin yüzündeeeeen
Evet jujum şimdi keşke diyor ama iş işten geçti..takılıcak bizlerle iyi moral olur, sabah onlara üzülmüş, kızmış biraz fazla kaçırmış..bazı insan sinirlenince yemek yiyiro, sevda da böyle :26::26:
.
hahahahah canımmın sendeeeeeeeeeeburaya takılıcak, akımda olmadan ama takımdaymış gibi yarışıcak
.
eve erken geldim yemek yapıcam ama önce size kcaman selammmm canlarım
canım inşallah istediğin gibi bi iş görüşmesi olur..
bence de eğerki işinden sen memnunsan bi şekilde sözlünü ikna edip devam etmelisin gerçektende iyi şartlarda iş bulmak zor şimdi..
sadece o istiyor diye işini bırakma hele ki düğünün olacak bir sürü giderin olacak. istediğini almak için bazen insan anne babasına bile söylemeye çekiniyo
canın çok sıkılır..en azından yeni işini garantiye alana kadar çıkma
dalinim gene döktürmüş
:26::26:üzüldüm arkadaşına.
ne çok yazmışınız öyl varya oku oku tam btiremedim daha ben nbtten çıkınca başhekim toplantı yaptı varya saydı sayıştırdı neysesonra eve gelince pazara gittim akşama hamsi yapcam tabiki fırınd yemek isteyen buyurabilir bizim pazarda yere öküp kıyaet satıyorlar 3 milyona kot pantilon 5 milyona blayzr ceket aldım kot az dar oldu neyse bnde daralacağım için sıkıntı yok sizi seviorum
aysunun vıdeoya bakarken merhamet reklamı cıktıı ızleyen varmııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?