Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iş yerimde elektrıkler kesıldide aklım sizde kaldı kaç saattır cok bişi kaçırmamışımmmm

şu ana kadar kaçamak maçamak hiç bişi yapmadım abartılı yemedim cezamın hakkını veriyorum desem yeridir
akşamada makarnalı bişiler varmış evde napcaksam makarna candırrr:18::18::18::18:

bende salatayı bol tutuyorum aksamları canım. aksam yesıl mercımek ve corba yapıcam. bol salata ve yogurt ılee

KIZLAR gün HİÇ KORKTUĞUM KADAR olmadı. bence az bile yedim. hatta tatlıyı bile abartmadım... midem alıştımı ne.
tabi öncesinde elma ve su içmesem aynı olurmuydu bilemem
afferim sana ne güzel yapmışsın bak hiç korktuğun gibi olmamış

makarnayı hiç yağlamadan sadece haşlanmış olarak 1 kupa büyüklüğünde al yanına da bolca salata bir deyoğurt koyarsın oldu bitti işte
bende öğlen arkadaşla yemeğe gittik o söylemesi ayıp beyti yedi ben ise bademli ızgara tavuklu salata yedim 2 parmak kadar da diyet kola hiç içmeyecektim ama arkadaş ısrar etti onu kırmayayım dedim haa öğleden önce de 3 tane kuru incir yedim ara öğün olarak suyu 2 lt ye tamamladım şimdilik akşama kadar bakalım ne olacak akşama yoğurt çorbası nohut ve pilav var ölçülü olarak onlardan yerim yanında salata ile
hakkaten kızlar hiç yazmamışsınız ben doldurmuşsunuzdur diye baktım ama fazla yazmamışsınız

annemı aradım bide sebze yap dedim bende ondan yicem makarnaya hayır cezalıyım zaten

cnm nohutla pilavı yeme bnce yani ben nohut kurufasülye mercimek gbi bakliyatların yanında ekmek pirinc yenmesıne karsıyım hayat felsefem

Jujucum ben hayatta lahana haşlamadım. Kokusunu falan bilmem. Ama burada yazılanları okuyunca bayağı korkmuştum ya çorba çöpe giderse diye.
pişerken çok güzel kokuyordu ve içini acı pul biberle doldurmasaydım eminim çok lezzetli bir çorba olurdu
Elimin ayarı olmamasına rağmen gene de beğenerek yiyorum acı severim zaten. Ayrıca alışılmadık şeyleri de severim. Eşimden izin çıksa ben şenlendirirdim mutfağı ama malesef sevmiyor.Özetle dalinin çorbası çok lezizzzzzzzz
ama günde 15 çorba kepçesi çok fazla... Bıkmam inşallah..
Bir de gelsin de okusun acilen ben de göbek kocaman oldu. Ödem atacağına tutuyor mu bu meret n'apıyor anlamadım. Daha kazanla var evde.. Normal m bu yaşadığım durum dalin bacı.. Kocaman bir karınla savrularak ilerliyorum evde:26::26::26:

toplght takımda olsaydın sana kırmızı kart verirdim koladan dolayı. Hem de iki tane.. NEden? Çünkü benim de canımı çektirdin içmeye gidiyorum senin yüzündeeeeen

Evet jujum şimdi keşke diyor ama iş işten geçti..takılıcak bizlerle iyi moral olur, sabah onlara üzülmüş, kızmış biraz fazla kaçırmış..bazı insan sinirlenince yemek yiyiro, sevda da böyle :26::26:

.

canım benim diyetisyen 1 kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçer akşamları 2 ekmek yemen lazım diyordu bakliyatları da protein olarak beni yönlendriyordu artık akşamki açlık durumuma göre ya çorba içmeyeceğim ya da 1 kaşık plavla nohut yiyeceğim
bu arada karbonatlı su mu zerdeçallı yoğurtmu bilmiyorum ama hayatımda nadir olan bişey bugün 2 defa wc ye çıktım

toplght takımda olsaydın sana kırmızı kart verirdim koladan dolayı. Hem de iki tane.. NEden? Çünkü benim de canımı çektirdin içmeye gidiyorum senin yüzündeeeeen

chentiq cim sen yanlış okumuşsun bir bardğın içinde sadece 2 parmak diyet (zero) kola içtim sakın haaaaa arkadaş 1 bardağı doldurdu kalan 2 parmağını içtim ben sakın haaaaaaa

Son düzenleme:
eve erken geldim yemek yapıcam ama önce size kcaman selammmm canlarım

canım inşallah istediğin gibi bi iş görüşmesi olur..
bence de eğerki işinden sen memnunsan bi şekilde sözlünü ikna edip devam etmelisin gerçektende iyi şartlarda iş bulmak zor şimdi..
sadece o istiyor diye işini bırakma hele ki düğünün olacak bir sürü giderin olacak. istediğini almak için bazen insan anne babasına bile söylemeye çekiniyo
canın çok sıkılır..en azından yeni işini garantiye alana kadar çıkma

dalinim gene döktürmüş

:26::26:üzüldüm arkadaşına.

hahahahah canımmın sendeeeeeeeeee buraya takılıcak, akımda olmadan ama takımdaymış gibi yarışıcak

.

benden size gelsin

[video=dailymotion;xgx9xb]http://www.dailymotion.com/video/xgx9xb_funda-arar-piyango-pou-gyrnas-2011_music[/video]

Son düzenleme:
iç de ben seni napıyorum ozaman... o şiş göbekle mekik çekmek nasıl oluyormuş anlarsın canımcım

kapımız açık canımcım sen söylersin... :)

ne çok yazmışınız öyl varya oku oku tam btiremedim daha ben nbtten çıkınca başhekim toplantı yaptı varya saydı sayıştırdı neysesonra eve gelince pazara gittim akşama hamsi yapcam tabiki fırınd yemek isteyen buyurabilir bizim pazarda yere öküp kıyaet satıyorlar 3 milyona kot pantilon 5 milyona blayzr ceket aldım kot az dar oldu neyse bnde daralacağım için sıkıntı yok sizi seviorum

Hoşgeldin canım kolay gelsinnn

.

beni sayabilirsin hamsi ziyafetine, üstelik fırında çok severim, şimdiden ellerine sağlık canımm..Güle güle giy inşaallah

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…