- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.301
Menumu yazayim bndee
Sabah: bi yumurta biraz lor peynir bir dilim ekmek yesil cay
Ara: 3 kuru kayisi
Oglen: izgara tavuk ve 2 dilim ekmek tursu
Ara: 2 kuru kayisi
Aksam: yok
Ara: bir kivi
Dunden cezaliyim bn
1 bucuk litre su
centiqim ve dalinim çok teşekkür ediorum dalincim napım senı yakalamam lazm bnm
centiq kız sen sosyal guvenlik ve calışma bakanlıgnda flnmı calışysn
cnm ben başlayalı 6 ay oldu sanıırm tazmınat 1 yıldan sonra oluyooo bgun haber verdıler ay sonuna kadar calışabılırsın dedıler 10 gun fln yapıo sanıırm
ben ankaradyım cnm cevre muhendisiym tesekkur ederim yardımın için baya bılgılı gorerekten senı bı sorum var bunlar cıkardıkları ıscılere bı dılekce yazdırıo kendı el yazılarıyla işten kendı ıstegmle cıkmak ıstıorm dıo ozette ama susletıolar onu muhasebeci soluo ısten cıkan yazı altınada imza atyo ve eger tazmınatı olanlar varsa onuda veryolar patayı sıkıntı yapmıolar pekı o kagdı banada imzalatmak ıstıcekler ne gbi bi sorun olur ımzalarsam bılgn varmı
Dalinoviç gene seninle ben kalacaz nöbette bu gece desene.. Ben senin örnek menünü yanlış anlamışım heraldeç her ana öğün ve ara öğünde çorbayı kase ile içiyorsun sanmıştım. 3 kepçe koydum her öğün... peki 35 kepçe nasıl biter :) düdüklüyü ağzına kadar su ile doldurdum ben acami çaylak. ondan da olablir mi acep? bu çorba kaç gün dayanır bozulmadan.. ikram çorbası da değil ki konu komşuya dağıtsam... et konusunu da zıvırtmış olabilirim beynimin içinde 300 gr dönüyordu sürekli
çevre mühendisisin ama ne iş üzerine çalışıyorsun? etüd mü proje mi daha da ayrıntılı bilgi ver. o kağıdı imzalama çünkü ileride işsizlik maaşı almak istersen onların çıkarması gerekiyor. sen istifa edersen alamamış olursun. ayrıca aile avukatınız varsa ona da danış.
yok bebegım ne pısmanlıgı ılk kez uyguladıgın ıcın yanılman normal.ben ye dedım dıye kusana kadar ye demedım heheheheh bnm bahsettıgım porsıyonlar mınık mınık cay tabagı dolduracak kadar canım anladın bol corba ve abartmadan proteın k.hıdrat yokkkkkkk yesıllıkte boll suda sor cnm bılemedıgın kısımalrı.ama dalın ye dedı ye dedı kısmına koptum hahhahe ya... valla kusuyordum. köfteyi ağzıma tıkıyordum dalin ye dediiiiiiiii ye dediiiiiiii diye... bir de kilolu bir insan da değilim. boy 1,73 kilo 62 bünye dayanmadı tabi.. ben de kavanoza koydum ama 0 derece bölmem yok malesef.. çorbam şalolop oldu evetacıkan bir insanım normalde ama bu çorba çok tok tutuyor. sanırım gazdan. leeen dalin valla verdiğine vereceğine pişman etmiş olabilirim seni detoksa... heralde ceza verdiklerinin ahı tuttu da beni sana ceza olarak yolladılar.
ben alduım alacagım gazı ben bu gazla varya peehhh sonunda mortıngen olmakta var ama sonunu dusunen kahraman olamazben geldimmmmmmmmmmmm
dalincim cicim ara gaz verme
centiq cnm patateste havuçta baklıyatlarda karbnhdrat var cnm meyvelerde seker oldugu ıcın onlardada var pirincte makarnada nısstalı seylerde zaten var aklıma gelen bunlar anlında herseyde az birz var karbncuktn ama bunlarda daha fazla
büşşşraaa menün gzll like like likeeeeeeeeeeeeeeee çak bi beşlik
veee gidiorummmmmmmmm gene teftişi tamamlanmıstırrrrr
canım o kimyada değilde biyolaji dersinde verilmiyormuydu kız tm ciyim ama aklımda öyle kalmış...Yaaaaaa patateste de carbo varmışş.. ben neden bilmiyorum ya..
eşime dedim bana dediki karbonhidratın bombası olsaydı patatesten yapılırdı..
Len o kadar dikkat ettim ekmek yemedim. nereden öğreniyorsunuz neyin içinde ne var. kimyadan kaldım mı ben lisede ya..
senin herif varda bakışıyonuz ben napim kız herif gece 1 de geliyo benim kıçımda sinekler uçuşuyo o vakit... ahh ahhheeeee herkes gidiyo ende gidiyim artık dimi
benimki dellendi bugünzaten adamın hiç yüzüne bakmadım
gideyimde azıcık bakışalım
öpüyorum hepinizi güzeller iyi gecelerrrrrrrrrrrrr
günaydın fustuklarrrrr
bugun hepimizin harika bir günü olacak
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydın canolar nassıız bakam
Günaydın kızlar.. Bugün daha iyi sayılırız. Juju geçmişi ne kadar sürede okuyacaksın çok merak ediyorum. Sırf bu forum iiçin hızlı okuma kursuna katılaağım asnki dün 2 saatim forumda geçmiş.. Bugün o yüzden sadece önemli gördüğüm başlıkları okuyacağım. Gözlerim şişmiş resmen. Ama arada gelip yoklarım hasretinize dayanamıyorum..
Toplight da gelmiş. Savunmanı sundun mu liderlere? Bir de sen hangi semtte çalışıyorsun? Yaşın kaç.. Hiç hikayeni bilmiyoruz. Juju takıma girmeni mi bekliyor sormak için bilmiyorum ama ben merak ettim bile
Günaydın kızlar.. Bugün daha iyi sayılırız. Juju geçmişi ne kadar sürede okuyacaksın çok merak ediyorum. Sırf bu forum iiçin hızlı okuma kursuna katılaağım asnki dün 2 saatim forumda geçmiş.. Bugün o yüzden sadece önemli gördüğüm başlıkları okuyacağım. Gözlerim şişmiş resmen. Ama arada gelip yoklarım hasretinize dayanamıyorum..
Toplight da gelmiş. Savunmanı sundun mu liderlere? Bir de sen hangi semtte çalışıyorsun? Yaşın kaç.. Hiç hikayeni bilmiyoruz. Juju takıma girmeni mi bekliyor sormak için bilmiyorum ama ben merak ettim bile
SANADA GÜNAYDIN FISTIĞIMMM :))))
beşibiyerde çayımı aldım yudumluyorummm. arada ne yesm diye düşünüyom. elmadan sıkıldımm((
hoşgeldinarkadaşlar slmmmm...istenmeyen bazı sebeplerden dolayı takımımı bırakmış bulunuyorum... artık sizlerle motive olacam inşallahhhh ....takımda olmasam bile takım ruhuyla sizlerin yanında olmak istiyorum....diyette en iyi şey motivasyon burda da bunu yakalayacağıma inanıyorum..... sizlerde izin verirseniz burdan menülerimi ve yaptığım sporları paylaşmak istiyorum ve sizleri de takip edip motive olmak istiyorum.....
şeker hatırlamıyom ezbere akşama fırsatım olursa bakıp yazayımaslında cok deıl haftada 1 kılo solermısın su sok dıyetı bı bakınayım
anam gamze nasıl yedin o kadar haşlamayı yaaaaHemen menümü paylaşmak ve halka arz etmek istiyorum
Sabah: 1 bardak lahana suyumu aç karınla içtim
1 dilim kepek ekmeğine labne sürüp yedim
Ara: yok
Öğle: 1 porsiyon haşlama pırasa (yağsız
1 porsiyon haşlanmış lahana
1 dilim kepek ekmeği
3 adet acı biber (miniklerden)
Ara: 1 elma
Akşam: 1 porsiyon ıspanak, 2 kaşık yoğurt ilaveli
1 porsiyon haşlanmış lahana
1 dilim kepek ekmeği
4 adet taze soğan
Ara: yok
Su: içiyorum hala
Spor: 2 saat ağır ev işi ve 100 mekik
şekerim ara yok öğle yok ara yok olmamış sanki çok az göründü gözümekızlar menum
sabah 1 kaç sucuklu yumurta 1 dılım ekmek 1 ucgen krem peynır sekersız cay
ara yok
ogle yok
ara yok
aksam 1 kaseden az fazla kısır 4 galeta
ara yok
spor bıraz ev ısı
su 1 bucuk oldu 2 bucuga kadar gıder
bende aynı şeyi söyleyecem kadınbudu köfte hem kızartma hem pirinçli yanında pilav az ama pek gitmemiş bunlar bi aradamenüm..
kahvaltı:
2 dl buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
bi kaç çeşit peynir.
4 zeytin.
ara:
yok
öğle:
1/2 kase kırmızı mercimek çorbası
1 tane kadın budu köfte-1 kaşık pilav
1 dilim ekmek
ara:
1 avuç sarı leblebi
akşam:
1 tabak pırasa yemeği
3 tane fırında mantar.
5-6 acı biber turşusu
su içtim ama ne kadar blmiyorum
spor yapmadım
ben geldim herkes gitmiş nese ben yorumlara başlayım oku oku bitiremedim zaten
en beğendiğim menü: ukyonunki
en beğenmediğim:birsenin menüsü
kalan menülerin hepsinide beğendim
jujum bugün gayet gzl menün yani diğer kızlarınkine daha cok benzemiş
sevdacığım hşgeldin sefalar getirdin sen öğlen yarım ekmekmi yedin benmi yanlış okudum
beni bugün dinleyen yardım etmeye çalışan fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim
çıkmama gerek kalmadan işten çıkarıldım zaten yeni birisi alınmıştı akrabalarıydı tabi beni barındırcak değiller özel sektör yani 27 şubatta son kez gdip bırakıyorum işi 1 haftam var
akşamki iş görüşmemdede saçmalayıp çok az bi miktar veryolar maaş olarak sabah 8 akşam 8 cumarteside dahil calışcakmısım maaşı kbl etmedım dusunelım bız arıcaz dedıler aramazlar bılıorm ararlarsada kabul etmem kolemıyım ben 12 saat calışyım
başka iş bile aramam belki otururum evimin kızı annemin yavrusu olurum burdan özel sektörün kapitalist sisteminede bütün samimiytimle saygılarımı iletiorm
gelelim asıl konumuza
sabah
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
öğle
8 badem
akşam
1 tabak pırasa
cnm istemiyo bişey zaten akşamada isabet oldu cnımın istememesi
su bugün çok içemedim 1 lt filan olmuştur spor yapamıcam
yarın işe gitmicem izinliyim belki hastaneye gtcem onemli bısey deıl oyle gremessem merak etmeyn kuzucuklarım
sabah sanki çok az olmuş gibi geldi banaKIzzzzlarrrr iyi akşamlar hepinize de.... bende menümü yazayım size beğenir misiniz bilmiyorum benimkinede yorum yapın nooooluuuuuuuuur!.....
Sabah:
yarım elma
10 badem
Öğlen:
yoğurtlu kereviz salatası
6 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık etli pilav
1 bardak ayran
Akşam:
kahvaltılık
3-4 lokma kıymalı yumurta
1-2 çatal peynir
1-2 tatlı kaşığı bal
Ara:
kapiçino içtim az önce bitti artık yemem...
5.Takım
dalin26 ( 88,80 / 79,40 / 9,40 / % 10,59 ) yüzde hesabına göre 1.
Gamze_M ( 72,00 / 66,90 / 5,10 / % 7,08 ) yüzde hesabına göre 2.
cornella ( 74,00 / 69,50 / 4,50 / % 6,08 )yüzde hesabına göre 3.
ukyo ( 75,00 / 71,60 / 3,40 / % 4,53 ) yüzde hesabına göre 4.
biricikoglumertug ( 80,00 / 76,70 / 3,30 / % 4,13 ) yüzde hesabına göre 5.
garfield06 ( 71,00 / 68,20 / 2,80 / % 3,94 )yüzde hesabına göre 6.
ZES ( 83,00 / 79,80 / 3,20 / % 3,86 ) yüzde hesabına göre 7.
birsen-deniz ( 68,40 / 65,80 / 2,60 / % 3,80 )yüzde hesabına göre 8.
busramnmn ( 66,00 / 64,20 / 1,80 / % 2,73 )yüzde hesabına göre 9.
*JUJU* ( 89,20 / 87,00 / 2,20 / % 2,47 )yüzde hesabına göre 10.
aysunayy ( 68,50 / 67,00 / 1,50 / % 2,19 )yüzde hesabına göre 11.
rabyas ( 82,60 / 80,90 / 1,70 / % 2,06 )yüzde hesabına göre 12.
chentiq ( 62,70 / 61,70 / 1,00 / % 1,59 )yüzde hesabına göre 13.
hadi kızlar indirelim şu dalini birincilikten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?