Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende yazayım menümü

sabah:1dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
3 tane zeytin

ara :yok

öğle:1 tabak haşlanmış yoğurtlu ıspanak
yarım havuç rendelenmiş yağsız
1 dilim kepek ekmeği

ara:çeyrek portakal

akşam :yarım tabak ıspanak susuz
yarım su bardağı ayran
1 dilim kepek ekmeği
mor lahana salatası üzerine 1 kaşık yoğurt

saat yedi buçuk gibi 1 fincan şekersiz nescafe 1 adette petibör bisküvi

2 litre su
spor:1 saat eliptik yarım saatini sabah yarım saatini de şimdi yaptım

görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın

Helallllllll arkadasimaaaaaaa..... islik islik ciglik hahaha kendini parcalama felan yani

cornellam tugbam gelmıs hosgelmısssssss

dalın esın ıyı yapmıs bencee hıcbısı saglıgından onemı degıl canımmmmm

bende merhamet ızlıyorum kızlarr fena sardı bakalımmmmm

Son düzenleme:
Dalincimmmmm afiyet olsun caniiiiiiim :))) ocakbasina gotursun eniste seni bideeee hahaha
pis senı tesellı edecegıne bıde dalga gecıon hıh

ben zorla yedırıldım ama 1 tane karakoy 5 tane profıt erol aman allahım

ha bu arada aksamkı et yalan oldu sofraya oturuyoz dıye gıttımya baktım patatesler sert 10 dkk daha pısıreyım dedım geldık cocuklara daldık bebek sıtına kadar kaka onu yıka degıstır derken bı koku geldı bırbırımızın yuzune baktım eyvahhh yandı dıye fırından alıp ocaga koydum borcamı cabuk olsun dıye folyoylada kapadıydım bı guzel bı gırdık mutfaga goz gozu gormuyo suan ev nası yanık ko0kuyo tahmın edın artık.et 2 cm yanık taba olmus hahahha bı hosuma gıttı tobe yarebbım.esımde dıokı bılerek yaptın bılerek yaktın ohhh yıyemedım etı doktuk mecburen hahayttt ama hıııc heveslenmeyın ben lopur lopur yemem yıyememm mumkun deıl yarın sporla acısını cıkartıcam bı saglam kahvaltı ederım okaa hihihi ben adam olmam gercı esım cumaya kadar dıet spor yasakladı ama gızlı gızlı yaparım napım

cornellam tugbam gelmıs hosgelmısssssss

dalın esın ıyı yapmıs bencee hıcbısı saglıgından onemı degıl canımmmmm

bende merhamet ızlıyorum kızlarr fena sardı bakalımmmmm

hoşbulduk cnm........rabiş soğan suyunu içtim bugün 1 bardak içtim ama az mı?
tadı kötü değildi sadece kokusu

canımsın menün çok güzel olmuş arkadasım senı çok özlüyorum

hoşbulduk cnm........rabiş soğan suyunu içtim bugün 1 bardak içtim ama az mı?
tadı kötü değildi sadece kokusu

kuzumm sabah aksam ıcıceksınn.. ben sabah ac karnına aksamda yatarken ıcıyorum.. 15 gun ıcılecek. evet tadı kotu degıl kokusu bıraz var ama napalımm ıdare etcezz.. neden basladın sen canımm kıst falan mı varr???

ühhüüüüüü sülümanın şiirini duyuyonuzmu ühhüüü boyun devrılmesın adam bana sole bı sıır yazmadın

bilmiyorum ki varsa gitsin diye içiyorum...... bebişe hazırlık yapıyorum.......

ühhüüüüüü sülümanın şiirini duyuyonuzmu ühhüüü boyun devrılmesın adam bana sole bı sıır yazmadın

he ya bende aynısını dedim

bilmiyorum ki varsa gitsin diye içiyorum...... bebişe hazırlık yapıyorum.......

he ya bende aynısını dedim

iyi yapmısın canımm yapanlar cok memnun bayagı arastırmıstım ben hadı sıfa olsun ınsallah benım 8. gunum bugunn... yarın doktora gıtcem bakalımm ne dıcekk:18::18::18:

dalinim sağlıktan öte herşey yalann.vucudun biraz kendine gelsinn..

cornim ben iyi bir okuyucu olduğumu düşünürüm.. şuan doğudan uzakta/amin maalouf u okuyorum. iskender pala/ efsaneyi geçen bitirdim.. ama netten okuyamam. elimde olacak..

bu arada modemim takılıyo hat gidiyoo. herkese ii geceler.

iyi yapmısın canımm yapanlar cok memnun bayagı arastırmıstım ben hadı sıfa olsun ınsallah benım 8. gunum bugunn... yarın doktora gıtcem bakalımm ne dıcekk:18::18::18:

hepimize inş......bende yarından itibaren sabah akşam içeyım bari......inş hayırlı haberlerle dönersin yarın......

bukadar kendıne gelmek yeter canım

[sıze=3]ben uyuma gidyorum hepinizi öpüyoum allah yar ve yardımcınız olsun[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…