- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.741
10 Günde 10 Yaş Gençleşin Türkçe Dublaj (Tek Link) » (TeknoMobil) Tam Sürüm Yazılımlar, Full Program İndir, Full Yazılımlar
evet dosya acıldı vıdeoda acıldı hemde turkce dublaj kızlar cok zevklıye benızyo
lınkı acın az altta sarı kutucuk var onun altındakı lınkı tıklayın ndırın kızlar bu gece ben baslamayı dusunuyorummm varmı katılan zes garfi
merhaba kızlar ,
mutfaktan yeni çıkabildimmm.yemek ye -mutfak topla-yarının yemeklerini pişir offfff yoruldumm. daha evi toplayacağım bide çamaşır katlanacakkkk kurtARIN beniii
menümü yazayım gece okumayı tamamlayacağımm.
1 kase mercimek çorba
1 dilm kepkl ekmek
2 kuru kayısı
yarım armut
yarım elma
1 kaşe şehriye çorba
çeyrek tost
2 kuru kayısı
leblebi( 1 avuç)
1 kase mercimek
1 tane içli köfte:18::18:
amma çorba içmişimm
hemen evi toplayıp geliyorumm
hahhaaaaaaaaaaaaaa dalinin menüye bak bir ayı geçti böyle menü gördünüzmü kızlarrrrrrrrr
canım ne ara ne öğle var niye yok bakim onlar...
hımmmmmm nası bişimiş ki o....bakmak lazım
dalin canım incelemedim ama hareket lazım bence hergün başka bir egzersiz yapalım bi gün yürüyüş bi gün bu tarz yer hareketleri gibi
10 Günde 10 Yaş Gençleşin Türkçe Dublaj (Tek Link) » (TeknoMobil) Tam Sürüm Yazılımlar, Full Program İndir, Full Yazılımlar
evet dosya acıldı vıdeoda acıldı hemde turkce dublaj kızlar cok zevklıye benızyo
lınkı acın az altta sarı kutucuk var onun altındakı lınkı tıklayın ndırın kızlar bu gece ben baslamayı dusunuyorummm varmı katılan zes garfi
canım çok az olmuş bence artır birazaysun menünü yazmasan hıc aklıma gelmıyordu......bende yazayım;
sabah:1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim salam
öğle: sabahkinin aynısı
akşam: 1 kase zerdaçallı yogurt
turşu
su :içiliyor
yarım pide çok gibi görünse de ara yok öğle yemeği 10 fındık bence az olmuşkızlarrrr iş yerinde ben gitcem dieee hasret gdermeye gelıolar odaya gremedım hasret gdermem degıl aslındada nıe geliyolar bende anlamadım oda boş kalmadı hiççç
rabyas cnm cok gecmıs olsun sıkmayın canınızı cocuk ıcın hayırlısı ısteyın annemler evlendıklerınde cocukları olmamıs tam 5 yıl o zaman bu kadarda gelısmemıstı tıp tup bebk flnda yoktu snra ben olmusum hatta bıde kardesım oldu dahada olurdu yanıııo yuzden sıkmayın sakın elbet olur bi günn
avatarımı bi erkek görse ne der acaba töbe töbeeee
chentiq kaçırdım puskevıtten yedınmı bakım snra 1 paket dısında
gelelim menüme
sabah
1 dilim ekmek
azcık peynir
öğle
10 fındık
akşam
yarım kıymalı pide:18:
ayran
su 3 lt spor bırazdan yapılcak
pide cok oldu yarın tartı gnu bıde ben gdim yıne bı form cay içym
maşallah güzel ama accık protein lütfenBende menümü paylaşayım..:26:
Sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 k.k biraz fazla peynir
1 salatalık
Ara: yok
Öğle: 1 kase çorba
1 porsiyon karnıbahar (haşlama)
4 yemek kaşığı yoğurt
Yarım dilim kepek ekmeği
Ara: yarım elma
Akşam: 1 kase çorba
1 porsiyon çiğ sebze ve üstüne yarım su bardağı yoğurt
Yarım dilim kepek ekmeği
Ara: Yok ( bu gün olmasın, yarın tartı günü )
Su: içiyorum ama hemen hemen bitmiştir..
Spor: 100 mekik, 15 dk. tempolu yürüyüş yaptım ve 30 dk. eliptik yapmayı düşünüyorum
.
spor çok güzel canım ama ara yok akşam ise hem sarma hem börek miktarı az olsa da accık sağlıksızsabah
1 dilim ekmek
4 zetin 1 peynir
öğlen
1 muz
1 elma
akşam
3 tane lahana sarması
1 tane ıspanaklı börek
spor
1saat plates
40 dakika yürüyüş
suuuuuuuuu
içiyorum
spor muhteşem menü güzelama keşke kuru kayısıyı 1 değil 3 tane yeseydin ara yerine accık az olmuşSabah: 1 dilim ekmek uzerine labne surdum kahve
Ara: bir kuru kayisi
Oglen: 3 kofte 1 bucuk dilim ekmek marul domates
Ara:yok
Aksam: tavuk gogus bol salata ayran
1 bucuk saat pilates 2 bucuk litre su
dalin cim poaça dışında gayet güzel bir menüKIZLAR MENUM
sabah klasık kahvaltı ve 1 pogaca zorlaaaaaaaaasekersız cay
ara 1 kac fındık
ogle havuc tarator 5 ızgara kofte
ara havuc tarator
aksam 4 ızgara kofte 1 dılım ekmek bol yesıllık
ara yok
su 1 bucuk spor yok.doncem ben sıze canolar
rabişş çok az yaaamenume gelince
sabah
2 haslanmıs yumurta
5 zeytın
2 form bıskuvi
ara
yok
ogle
yok
ara
yok
aksam
yarım kase corba
2 kasık pılav
2 parca et
salata yogurt
su:1.5lt
spor:yapamadım
jujum sütlaç hariç güzel aslında haftada 1-2 sütlaç olabilir ama sen - desin ödül olmuşsabah
2 dilim ekmek arası labne
ara
10 fındık
öğle
boranaşı çorbası
fırında tavuk but
salata
ara
10 antep fıstığı
akşam
zy pırasa
1 dilim ekmek
yoğurt
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sütlaçççççç
merhaba kızlar ,
mutfaktan yeni çıkabildimmm.yemek ye -mutfak topla-yarının yemeklerini pişir offfff yoruldumm. daha evi toplayacağım bide çamaşır katlanacakkkk kurtARIN beniii
menümü yazayım gece okumayı tamamlayacağımm.
1 kase mercimek çorba
1 dilm kepkl ekmek
2 kuru kayısı
yarım armut
yarım elma
1 kaşe şehriye çorba
çeyrek tost
2 kuru kayısı
leblebi( 1 avuç)
1 kase mercimek
1 tane içli köfte:18::18:
amma çorba içmişimm
hemen evi toplayıp geliyorumm
evet kızlar şu saate kadar olan mesaj bildirim sayılarını yayınlıyorum. juju sana bu konuda yardımcı olacağım demiştim.. sözümü tutmak için yaklaşık 60 sayfa okudum ve gözlerim çıktı..o yüzden mesaj sayısı fazla olanların 1 eksik veya 1 fazla olabilir.......o kadarı için kusura bakmayın artık....gecen haftaki bildiirmden sonraki cumartesiden itibaren baz aldım...yani ayın 16.02.2013------21.02.2013 kapsıyor.........
Eki Görüntüle 639110
evet kızlar şu saate kadar olan mesaj bildirim sayılarını yayınlıyorum. juju sana bu konuda yardımcı olacağım demiştim.. sözümü tutmak için yaklaşık 60 sayfa okudum ve gözlerim çıktı..o yüzden mesaj sayısı fazla olanların 1 eksik veya 1 fazla olabilir.......o kadarı için kusura bakmayın artık....gecen haftaki bildiirmden sonraki cumartesiden itibaren baz aldım...yani ayın 16.02.2013------21.02.2013 kapsıyor.........
Eki Görüntüle 639110
Eki Görüntüle 639110
son mesajlarınız yok yalnız.......anemmmmmm ne zor işmiş ya........
Eve yeni geldim. hemen geçmişi okuyacağım. eşim tatlı istedi. oylamaya sunuyorum: güllaç yememe izin verenler?
cornella bu mesaj sayısı ne için?
Eve yeni geldim. hemen geçmişi okuyacağım. eşim tatlı istedi. oylamaya sunuyorum: güllaç yememe izin verenler?
ellerine gözlerine sağlık canımgerçektende zor bi iş...tek tek saymak zordur ama bi kolayı yok mudur acaba:44:
cevap veriyorummmmmm
annduueeeeeeeeeeeeeeeeeeee
noooooooo
naynnnnn
hayırrrrr
var canım bundan sonra günlük sayacagım
ayrıca sunu da belirteyim.......çogumuz alıntılar yaparak cevaplamısız yani onları tek mesaj olarak aldım......cunku onlarıda saysam sabaha kadar sayardım heralde.........sadece bazılarımız tek tek cevaplamış......onlarda zaten mesaj sayıları en az olanlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?