Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlar ,

mutfaktan yeni çıkabildimmm. yemek ye -mutfak topla-yarının yemeklerini pişir offfff yoruldumm. daha evi toplayacağım bide çamaşır katlanacakkkk kurtARIN beniii
menümü yazayım gece okumayı tamamlayacağımm.

1 kase mercimek çorba
1 dilm kepkl ekmek

2 kuru kayısı
yarım armut
yarım elma

1 kaşe şehriye çorba
çeyrek tost

2 kuru kayısı
leblebi( 1 avuç)

1 kase mercimek
1 tane içli köfte:18::18:

amma çorba içmişimm

hemen evi toplayıp geliyorumm

cnm ben neye elimi attıysam kurutuyorum hiç başlamayım siz bi başlayın hoş bişeyse bende başlarım işi bıraktıktan sonra sözü diğer arkadaşlara bırakıyorum

menün güzel cnm tabi şu sorunun cevabına göre kötüde olabilir sorum gelioooo sıkı durrrr o içli köfte kızarmamıydı acep?

canım hastanedeydık eve gelıncede canım ıstemedı kaynadı bugun onlar.. bugunluk bole olsun meltemcımmm

evet kızlar şu saate kadar olan mesaj bildirim sayılarını yayınlıyorum. juju sana bu konuda yardımcı olacağım demiştim.. sözümü tutmak için yaklaşık 60 sayfa okudum ve gözlerim çıktı..o yüzden mesaj sayısı fazla olanların 1 eksik veya 1 fazla olabilir.......o kadarı için kusura bakmayın artık.... gecen haftaki bildiirmden sonraki cumartesiden itibaren baz aldım...yani ayın 16.02.2013------21.02.2013 kapsıyor.........

canım çok az olmuş bence artır biraz

yarım pide çok gibi görünse de ara yok öğle yemeği 10 fındık bence az olmuş

maşallah güzel ama accık protein lütfen

sabah
1 dilim ekmek
4 zetin 1 peynir

öğlen

1 muz
1 elma

akşam

3 tane lahana sarması
1 tane ıspanaklı börek

spor

1saat plates
40 dakika yürüyüş

suuuuuuuuu

içiyorum

spor çok güzel canım ama ara yok akşam ise hem sarma hem börek miktarı az olsa da accık sağlıksız
Sabah: 1 dilim ekmek uzerine labne surdum kahve
Ara: bir kuru kayisi
Oglen: 3 kofte 1 bucuk dilim ekmek marul domates
Ara:yok
Aksam: tavuk gogus bol salata ayran

1 bucuk saat pilates 2 bucuk litre su
spor muhteşem menü güzelama keşke kuru kayısıyı 1 değil 3 tane yeseydin ara yerine accık az olmuş

dalin cim poaça dışında gayet güzel bir menü

menume gelince

sabah

2 haslanmıs yumurta
5 zeytın
2 form bıskuvi

ara
yok

ogle
yok

ara
yok

aksam
yarım kase corba
2 kasık pılav
2 parca et
salata yogurt

su:1.5lt
spor:yapamadım
rabişş çok az yaaa

jujum sütlaç hariç güzel aslında haftada 1-2 sütlaç olabilir ama sen - desin ödül olmuş

sabahki ara biraz fazla olmuş gibi ama çok önemli değil

dalin bende indireceğim verdiğin linkten ne kadar sürer acaba 1 saat mi?
yaa şimdi de benim menüm
sabah 2 kaşık zerdeçallı tarçınlı yoğurt
kahvaltı 1 dilim ekmek
1 yumurta 1/2 kk peynir
ara 3 kuru kayısı
öğle 4 kaşık yoğutrlu kereviz salatası
1 dilim ekmek
ara 3 kuru kayısı
akşam 1 kase domates çorbası
4 kaşık etli taze fasülye
2 fındık
su 2,5 lt
30 dk yürüyüş öğlen
az sonra 100 mekik çekcem
menülere kısa kısa yorum yaptım kusura bakmayınn ufaklık yaygarayı kopardı ben kaçtım

Eve yeni geldim. hemen geçmişi okuyacağım. eşim tatlı istedi. oylamaya sunuyorum: güllaç yememe izin verenler?

cornella bu mesaj sayısı ne için?

seni bir ben anlarım zor iş hemde çooook zor... günlük yapıldığında daha kolay ben nicklere tıklıyordum yazdığı son mesajlardan 5. takıma yazdıklarını sayıyordum...

takribi olarak herkes paylaşımda bulunmuş ama en az 30 en çok 200 küsür mesaj var... boz zamanın durumuna gçre değişir elbette mesaj sayısı evde olanla çalışanı bir tutmamak lazım... genel olarak iyi ama biraz daha dikkat ederse 40 msj aytında olanlar memnun oluruz

son mesajlarınız yok yalnız.......anemmmmmm ne zor işmiş ya........

ellerine gözlerine sağlık canımgerçektende zor bi iş...tek tek saymak zordur ama bi kolayı yok mudur acaba:44:

cornella bu mesaj sayısı ne için?

şöyle anlatayım.....takımlarda üyelerin en az 5 -10 olmak üzere paylasım yapması zorunludur....bizde bu sayı 5............ve takımda son zamanlarda bazı üyelerin paylasım yetersizliği sorun olusturuyordu.....
ayrıca bizler diğer takımlar gibi yorumlarımızın üzerine 1 -2-3.......gibi rakamlar koyup mesajlarımızı saymadık......
bu sayede kimin ne kadar takımda paylaşım yaptıgını daha net görmüş oluyoruz.......tabi mazaretleri olanlar dışında........

juju nun sürekli kimin ne kadar girdiğini takip etmesi zor oldugundan ona bu konuda yardımcı olurum demiştim ......ve görevimi yaptım ama çok yoruldum

ellerine gözlerine sağlık canımgerçektende zor bi iş...tek tek saymak zordur ama bi kolayı yok mudur acaba:44:

var canım bundan sonra günlük sayacagım

ayrıca sunu da belirteyim.......çogumuz alıntılar yaparak cevaplamısız yani onları tek mesaj olarak aldım......cunku onlarıda saysam sabaha kadar sayardım heralde.........sadece bazılarımız tek tek cevaplamış......onlarda zaten mesaj sayıları en az olanlar......

kızlar ben kaçar.......sonradan gelen ark larımızdan listeyı görmeyen olursa söylersiniz.............hepinize iyi geceler...........

cevap veriyorummmmmm

annduueeeeeeeeeeeeeeeeeeee

noooooooo

naynnnnn

hayırrrrr

Jujum 13. Takim kaptani bana transfer olabilirsin istersen diye yazmis, bende cok isterim dedim. Bu konuyla ilgili sanada fikrini sormak isterim. Eger boyle birsey mumkunse, transfer olabiliyorsam ve sizin takiminizda da bos bir yer varsa, kucucuk bir yerde olsa bana yeter size transfer olabilirmiyimmmmmm? Ne olurrrrrrrrrr :26:

evet daha da kolaylaştırmak için başa mesaj sayılarımızı yazsak bizde senin için daha kolay olur sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…