- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.701
maşallah büşra 1,5 saat plates tebrik ediyorum... Yarasın pilates...Sabah: 1 dilim ekmek uzerine labne surdum kahve
Ara: bir kuru kayisi
Oglen: 3 kofte 1 bucuk dilim ekmek marul domates
Ara:yok
Aksam: tavuk gogus bol salata ayran
1 bucuk saat pilates 2 bucuk litre su
olsun o çoktan erimiştirgüzel spor yapıyorsun..
bende cumartesi güne gitmiştim ipin ucu kaçtı 2 gün benimde yok yani
abur cubur yemiyorum hatta bugün arkadaşlar çikolata dağıttı yemedim tatlı krizimde olmasına rağmen..
onlara hayır diyebiliyorum ama öğünlerde iyi yiyorum
bu arada avatarın süper..
maşallah büşra 1,5 saat plates tebrik ediyorum... Yarasın pilates...
Valla garfield gene iyi az yemişsin pideyi ben olmazsa yemem ama olursa valla dayanamam 1,5 pide yerdim boş ver fazla değil yediğin nolcak zayıflamana bence engel değil. Afiyet olsun vücuduna şifa olsun...kızlarrrr iş yerinde ben gitcem dieee hasret gdermeye gelıolar odaya gremedım hasret gdermem degıl aslındada nıe geliyolar bende anlamadım oda boş kalmadı hiççç
rabyas cnm cok gecmıs olsun sıkmayın canınızı cocuk ıcın hayırlısı ısteyın annemler evlendıklerınde cocukları olmamıs tam 5 yıl o zaman bu kadarda gelısmemıstı tıp tup bebk flnda yoktu snra ben olmusum hatta bıde kardesım oldu dahada olurdu yanıııo yuzden sıkmayın sakın elbet olur bi günn
avatarımı bi erkek görse ne der acaba töbe töbeeee
chentiq kaçırdım puskevıtten yedınmı bakım snra 1 paket dısında
gelelim menüme
sabah
1 dilim ekmek
azcık peynir
öğle
10 fındık
akşam
yarım kıymalı pide:18:
ayran
su 3 lt spor bırazdan yapılcak
pide cok oldu yarın tartı gnu bıde ben gdim yıne bı form cay içym
KIZLAR MENUM
sabah klasık kahvaltı ve 1 pogaca zorlaaaaaaaaasekersız cay
ara 1 kac fındık
ogle havuc tarator 5 ızgara kofte
ara havuc tarator
aksam 4 ızgara kofte 1 dılım ekmek bol yesıllık
ara yok
su 1 bucuk spor yok.doncem ben sıze canolar
KIZLAR MENUM
ara 1 kac fındık
ara havuc tarator
ara yok
Oh ohhh afiyet bal seker olsun dalincigimmm :)
KIZLAR MENUM
ara 1 kac fındık
ara havuc tarator
ara yok
herkese kocaman merhabaaaa ben geldim
evet sınav vardı canım bugün erken bitti sayılır yarın 6 da bile sınav var eve gelişim 7 olur
neyseki cumartesi bitiyor..
tebrikler juju adet bitiminde ödemini de atacağın için daha çok - gösterecek tartı
canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki..
ama sakın canıı sıkma bu yolda en çok ihtiyacımız olan şey moralimizi yüksek tutmak..
tedavisi neyse olacağız inşallah..
ilaç kullanımıyla bebeğin gelecek inşallah en yakın zamanda rabişim
tabiki her zaman bekleriz sevdacım...
hergün gel
canımsın gözlerim doldu..
her ay beklemek umut etmek sonrasında aynı bekleyiş ne zordur blirim..
bende artık ailemle konuşamıyorum birini söylesem ötekini söyleyemiyorum canları sıkılıpp üzülmesinler diye.
ameliyat olacağım için ne çok korkuyorum ama çok neşeliymişim gibi rol yapıyorum ailemin yanında..
ahhh ahh rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:26:
canımsınız yaaaa
tam size cevap verecektim eşim zile bastı kapatmak zorunda kaldım............
canım sıkıldı şimdi......
rabiş,gamze,aysun,juju lütfen içinizi ferah tutun.......kendimi sizin yerinize koyuyorum ben bu kadar güçlü olamazdım heralde......
evet dagıtın negatif enerjileri.....
kızlarrrr iş yerinde ben gitcem dieee hasret gdermeye gelıolar odaya gremedım hasret gdermem degıl aslındada nıe geliyolar bende anlamadım oda boş kalmadı hiççç
rabyas cnm cok gecmıs olsun sıkmayın canınızı cocuk ıcın hayırlısı ısteyın annemler evlendıklerınde cocukları olmamıs tam 5 yıl o zaman bu kadarda gelısmemıstı tıp tup bebk flnda yoktu snra ben olmusum hatta bıde kardesım oldu dahada olurdu yanıııo yuzden sıkmayın sakın elbet olur bi günn
avatarımı bi erkek görse ne der acaba töbe töbeeee
chentiq kaçırdım puskevıtten yedınmı bakım snra 1 paket dısında
gelelim menüme
sabah
1 dilim ekmek
azcık peynir
öğle
10 fındık
akşam
yarım kıymalı pide:18:
ayran
su 3 lt spor bırazdan yapılcak
pide cok oldu yarın tartı gnu bıde ben gdim yıne bı form cay içym
Öyle deme rabyas sen elinden geleni yap zaten gerisini biliyorsun bir şeyi Allah isterse olur burada bize düşen görev gerekli eksikleri tamamlamak tedavimizi yapmak gerisini Allaha bırakalım canım Allah yardımcın olsun...
duyduk duymadık demeyinn dalin aynı gunde hem ekmek hemde pogca yemışşşKIZLAR MENUM
ara 1 kac fındık
ara havuc tarator
ara yok
Valla garfield gene iyi az yemişsin pideyi ben olmazsa yemem ama olursa valla dayanamam 1,5 pide yerdim boş ver fazla değil yediğin nolcak zayıflamana bence engel değil. Afiyet olsun vücuduna şifa olsun...
chentiq 'e katılıyorum bol bol dua, salavatlar vs... Çünkü bizler bazen ne kadar istersek isteyelim Allah istemezse olmaz. Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. bende bir şey anlatayım ablama çocuğun zor olur demişlerdi çocuğu oldu bebeği 8 aylıkken 2. ye hamile kalmış haberi yok... Ya işte hayatta olmaz diye bir şey yok pek ümitli değildi ama bak Allah isterse oluyor...Kuzularım ben kıyamam size ya... Melek yürekli arkadaşlarım... Ennn hayırlısını versin rabbim sizin için. Bol bol dua edin, salavat getirin. Allah kolaylıklar versin..
hani nerde kim gördü... kuzum izinli yazdırdım geçen hafta ben onu .. netteki sorununun ne zaman düzeleceğini bilmediğim için... izinli süresi en az 2 hafta ..
yarın sende kilo bildireceksin unutma .. sabah aç karnına
Aysunaycım menün güzel tebrik ederim...
menüm:
kahvaltı:
2 dl buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
peynir çeşitleri
ara:yok
öğle:
1 parça rosto.2 parça haşlama patates vardı
1 kase yoğurt
yeşil salata
ara:
2 kaşık yoğurt
akşam:
1.5 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt(üzerine 1 kaşık pekmez döktm tatlı krizim glmişti)
canım dışarda olmana rağmen güzel menü..menume gelince
sabah
2 haslanmıs yumurta
5 zeytın
2 form bıskuvi
ara
yok
ogle
yok
ara
yok
aksam
yarım kase corba
2 kasık pılav
2 parca et
salata yogurt
su:1.5lt
spor:yapamadım
ben bunlardan yapmaya çalıştım ama bi kaç gün sonra sıkıldım.sınırlerım tepemde zaten bukadar seyı yedıgıme ınanamıyorum bak dalga gecenı fururumm haaaaa
hazır herkes burdayken suraya bakın okuyun mutlaka http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html eger aklınıza yatarsa baslarız ben ındırıyorum bu geceden baslıcam varmı bana katılmak ısteyen bı bakın bakalım 21 seanslık bı program haydı talep beklıom bana katılmayanıda fururumm haa
Aysunaycım menün güzel tebrik ederim...
hayır diyemiycem iştahlı biriyim valla ben gelirsem sende çok yersin kıııııııız pişman olma sonraduyduk duymadık demeyinn dalin aynı gunde hem ekmek hemde pogca yemışşş
kuzum bnce sen esın gdnce kahvaltı yap
olmazsa bnde yemem cnmda gzmun onunde napymmsaol cnm gel beraber olsn
dipnot:avatarımı begenen herkese teşekkur ederım yakında yenı versiyonlarla karşınızdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?