Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ya sakın sakın tartıya çıkıp ta çok geldiğin zaman diyetini sakın bozayım die düşünme ...ben onu şu son 2 ay öncesinde yaptım...ve 82.9 olduğumu farkettim birkere bu hataya düştümü gerisi geliyo sakın ha sakın öyle bir hataya düşme....

tatlım bence öğlen onları yersen akşam yemeğini yememeye çalış ...veya bir salatalıkla geçiştir..

canım ya bende sana katılıyorum bazen insanda streste etkili olabiliyor...benim de 2 . hamimleliğim de öyle olmuştu ....

.

evet canım yaaa aklımdaydı bende alacaktım sarı leblebı sen yıyordun dımı?? akıl kalmadıkı ama aklımda bende alcam leblebii

ya neden hep pes edıoruz kılolarımızla mutluyuz ozaman hayır pes etmek yok en azından 10 seans uygulayalım kızlar hem yat hem kılo ver yok bole bısey ya hadı bıraz ıstıkrar ve azım belkıde vucudumuzun cogu sarkma buyuzden kocaman gorunuyoruz sıklaslaım cok etkılı bıseye benzıyor.ben sahsen yere yatınca manda mısalı yayılıyorum bunu uuygulıcam ve sonra superıne gecıcem ben ıncecık olcam sen sısko kalcan

yapmayınn totoları kaldırıp suna hemen baslayalım ne kaybederız koca gobeklerımızden gayrıoııı azım azım azımmmmmmme cagırıyorum sızı

saol canım benim

afiyet olsun tatlım menün güzel...pideçok deil bence ama daha bişey yemezsen tabi... avatarın da çok hoş ...ne derler acaba

afiyet olsun arkadaşım çok güzel

sabah
1 dilim ekmek
4 zetin 1 peynir

öğlen

1 muz
1 elma

akşam

3 tane lahana sarması
1 tane ıspanaklı börek

spor

1saat plates
40 dakika yürüyüş

suuuuuuuuu

içiyorum

süpersiniz

Ben varımmmmmm, yavrumm seninle herşeye varım bennn

.

30 Day Shred (level 1) on Vimeo

Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo

bak ben bi de bunları yapmıtım 2 hafta kadar sonra bıraktım
valla eliptik daha zevkli bunlardan zuzum
ama arada değişiklik iyi olur tabikisi..
evet canım yaaa aklımdaydı bende alacaktım sarı leblebı sen yıyordun dımı?? akıl kalmadıkı ama aklımda bende alcam leblebii

evet yiyordum ama bitti..alsam iyi olacak ara öğünler için çok iyi oulyor..üzerine bol su içinde baya doyurucu oluyo..hemde çantada taşınabilir:34
:

daliiiiiiiiiin nerde?nasıl?ne zaman?neyle?hangi şartlarla?yapıyomuşuz bu sporu nelere bedelmiş bu spor be yapalım valla ben varım ama videoları nasıl bulcaz bi kaç linke tıkladım ben bulamadım sen buldun mu?

"arkadaşlar,
callanetics çok güzel bir egzersiz,1 ay pilates yaparak elde ettiğiniz değişimi 1,5 haftada callaneticsle elde edebilirsiniz bence.
önemli olan düzenli yapmak ve 48 saatten fazla ara vermemek.
videolarını izleyip yaparken çok zor gelebilir, çünkü hiç kullanmadığınız kaslarınızı kullandırıyor ma 5. yapışınızdan sonra rahat yapmaya başlayabilirsiniz.
ilk başlarda kendinizi kesinlikle zorlamamalısınız.
netten callanetics before after, yazarak arama yaptığınızda,yapanlardaki değişimleri görebilirsiniz. " diyor kk daki fescher arkadaş ben ilk defa duydum valla...

evet canım kesınlıkle haklısın hem kalorısı az,muhakkak leblebi almalıı

hahhaaaaaaaaaaaaaa dalinin menüye bak bir ayı geçti böyle menü gördünüzmü kızlarrrrrrrrr

menume gelince

sabah

2 haslanmıs yumurta
5 zeytın
2 form bıskuvi

ara
yok

ogle
yok

ara
yok

aksam
yarım kase corba
2 kasık pılav
2 parca et
salata yogurt

su:1.5lt
spor:yapamadım

canım ne ara ne öğle var niye yok bakim onlar...
hımmmmmm nası bişimiş ki o....bakmak lazım

dalin canım incelemedim ama hareket lazım bence hergün başka bir egzersiz yapalım bi gün yürüyüş bi gün bu tarz yer hareketleri gibi

hergün yada belli aralıklarla başka bir egzersiz yaparsak olur bende katılırım...
sürekli yaparız sandım ben ozaman gerçektende sıkıcı oluyor..
ben 2 hafta üst üste yaptım sonra koşarak uzaklaştım

sabah

2 dilim ekmek arası labne

ara

10 fındık

öğle

boranaşı çorbası
fırında tavuk but
salata

ara

10 antep fıstığı

akşam

zy pırasa
1 dilim ekmek
yoğurt

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sütlaçççççç

jillian denen karıyı 1 hafta yaptımda kapten gidiyodum anam...

jujum senin bu sütlaç dalinin tutkuya döndü yedikçe devamı geliyooosütlaç dısında begendım cnm sende yıosun fındık badem fln yzün çökmicek hortlak gbi olmıcaksın zayıflayınca:129::129::129::129:

form çayımı içtim geldim evde dedemler varda fazla katılamıorm size arada gelip bakıorm :26:

bikerem ben bugün tartıldım ohhhhh rahatım ondan yedim sütlaçı... yarın siz tartılıcanız he he he he ...

ne kötüyüm dimi

Ben varımmmmmm, yavrumm seninle herşeye varım bennn

.

daliiiiiiiiiin nerde?nasıl?ne zaman?neyle?hangi şartlarla?yapıyomuşuz bu sporu nelere bedelmiş bu spor be yapalım valla ben varım ama videoları nasıl bulcaz bi kaç linke tıkladım ben bulamadım sen buldun mu?

kızlar ben vıdeoyu buldum bakalım acılıcakmı arastırıyorum sonucu aldıgımda hemen lınkı paylasıcam beklemede kalınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…