Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mehalim uyuyor, bijomda yanına gider az sonra :))
zenanım spora çıkıyor...
ay benimde kafam doldu koşturmaktan bende çıkıp az sonra geleyim şekerler...
kadisim ya kaç saattir bir hoşgeldin diyemedin sana canım telaş biliyorsun cuma bugün...öptüm şekerciğim seni..

Mehalim uyuyor, bijomda yanına gider az sonra :))
nerdeeeeeeeeee. bijo sabahtan beri cam sildi, perdeleri çıkardı, yıkadı astı, evi sildi süpürdü, toz aldı, çamaşır astı, canı çıktı ve daha yemek yapıcak banyo yıkicak -tatlicadiarzu-

nerdeeeeeeeeee. bijo sabahtan beri cam sildi, perdeleri çıkardı, yıkadı astı, evi sildi süpürdü, toz aldı, çamaşır astı, canı çıktı ve daha yemek yapıcak banyo yıkicak -tatlicadiarzu-

maşallah ellerine sağlık mizler gibi olmuştur şimdi her yer ev hanımı olunca hergün azcık azcık temizlik yapsan yorulmaz insan biz hafta sonu olunca birgünde bütün evi temizlicez diye anamız ağlıyor valla ama tabi çalışma evde otur dense yinede çalışmayı tercih ederim valla :bbo::bbo:

verdiğini görsünler canım çokkk güzel olur inşallah ooo derler bizim geline bak fıstık gibi olmuş en pahalısından ayaykkabını alsın bakalım :teytey:
evet canzicigim gecen yazin bburda bir dugun olcakti taaa o zaman kendime bir pantalon bide soyle suslu bir bluz almistim ozamandan beri giyecek bisiy almiyorum kendime koydum kafayi bir kere zayifliycam diye o kadar ucuzluklar oluyo ben gidiyorum bakiyorum ama almiyorum bisiy
dahada almiycam birazdaha kilo vereyim sonra
ama ayakkabilari kacirmak istemiyorum cok guzeller kendim alamam acik soyliyim bu ara biraz maddi sikintilar var kayin validem alir zayifla dedi istedigin alcam azcik iddia gibi bisiy oldu iste ama ben ona bisiy almiycam oyle istedi cunku
neyse dedigin gibi insallah zayiflarim da aldiririm onlari sonra giyer size gosteririm bakalim artik

afferinm kiz gule gule kirlet evini balkoncu ustalarmi kirleeti bu kadar temizledin halbuki yeni temizlik yapmistin sen demii
caliskan ev hanimi gunde bir pencere siler kac penceren varki daha bitmedimi hayde yoruldun gari otur bir cay gayefe falan ic daaa kiyamam

evet valla şu an parıldıyor zavallı evim çok ihtiyacı varmış yazık :hooray: baktıkça içim açılıyo ama dediğin gibi 1000 kere çalışmayı yeğlerim canım.
yok zenancım biliyon bana ağır iş yasak ama işte napim ben de hergün bir cam siliyom. bir iş yapıyom. maşallah ev de sadece camdan oluşmuş nerdeyse. hem de bu soğuk memlekette balkoncu ustası temiz iş yaptı hakkını yememek lazım. bugün son camımı silince diğer işleri yapem de dedim rahat edem artık sositososito ha onu yapim ha bunu yapim daha şimdi oturdum sabah 7 den beri :bbo: ölmek üzereyim :roflol:

bijoux cum ellerine kollarına sağlık.

Bi gayrette ben girişsem şu camlara ne güzel olacak

evet evet akşam ben temizliğe girişiyim. spor niyetine ne güzel olur dimi

Bu arada yediklerimi atlamıyım yazıyım hemen

öğlen ;
fırında tavuk but.. derilerini ayıkladım valla içim gitti nar gibi kızarmış çıtır çıtırdı ama...
2 kaşık yoğurt
yarım porsiyon yeşil salata
üzerine de yeşil çay içtim

biraz önce de diyet bisküvi yedim 2 adet

akşama da temizlik var anaaam

ohoo bijom temizliğe bulaşmış balkonuda bitmiş...güle güle eskit canım..

bizde serseri mayın gibi dolaşıyoruz bugün sitede :))

kızlar merhabaa
ben sonuçlara bakayım dedim kallisimm mehalimim kilo almışınız güzellerr :1shok:
1 hafta uğramadım çokmu özlediniz kız siz beniii

pasta yirmisiniiiz

bijoux cum ellerine kollarına sağlık.
Bi gayrette ben girişsem şu camlara ne güzel olacak
evet evet akşam ben temizliğe girişiyim. spor niyetine ne güzel olur dimi
spor niyetine süper heryerim ağrıyo daaa bence önce bi cesaret topla, işlere girdin mi anaaam ben ne ettim diyosun :roflol:
ohoo bijom temizliğe bulaşmış balkonuda bitmiş...güle güle eskit canım..bizde serseri mayın gibi dolaşıyoruz bugün sitede :))
dolanın dolanın ohh boşver. ben gelirim sana kallisim Şeniz şurdan 45 dk :roflol: sen bilgisayarda takıma şevk verirken ben hallederim heryerii :1hug:

nereus naptın sen bakim bu hafta? benim taktiği uygulicaktın akşam yemicektin hani.
pasta yemeyiz ayrıca :dilcikar: sen ye

kız yaptım süpersin sıkı tutmadım halde 900 verdimm :lepi:
hızla devam hergün yürüyüş artık yeşillik artııı soda artıı yoğurt ve suuuu kaydirigubbakcemile5

bijoux cum,

toparlıyorum kendimi temizlik moduna giriyorum şimdiiiii ve moda girdim hazırım.

hemen camlardan başlıycam bakalım

herkese iyi akşamlar diliyorum ve bugün ayrılıyorum.
Yarın öğlene kadar işteyim yine girerim siteye görüşürüz
hoşçakalın

kızlar merhabaa
ben sonuçlara bakayım dedim kallisimm mehalimim kilo almışınız güzellerr :1shok:
1 hafta uğramadım çokmu özlediniz kız siz beniii

pasta yirmisiniiiz

Hasretinden prangalar eskittik kız kendimizi yemeye adadık yaa bizi bırakma anarşik yazılarını yaz hep emii:))))

taamm ozamannn

bu nee yaaa siz biraz zor kilo verirsiniz ben size söyliyeyimm

mehalimimm ciciimmm
kallisimm ballı çöreklerimmm ne oldu ciiddi böyle olmazdınız allah korusun hastalık falan yok demii

Mersa hoşgeldin canım seni görüyorum aşağıda :))
Bizlere kısaca kendini tanıtırsan seviniriz .
Takımdan neler yapıyoruz günlük olarak yediğimizi içtiğimizi yazıyoruz hayata dair herşeyi paylaşıyoruz mümkün olduğunca sıkmıntılarımız işimiz yoksa keyfi takımı boşlamıyoruz. yarın bazı eşlemeler yapacam ( biz ikili olarak birbirimizi denetliyoruz bunu ilerde daha iyi anlayacaksın sana konuylu ilgili mesajı vereceğim.. kısacası böyle işte

Kallisim sultanım gezi gözlem kolu olarak akşam annemölere gi,decem haberiniz olsun beni meraklanmayın emi

slm arkadaşlar bu takımda hatta bu formda kimseyi tanımıyorum zaten aranıza yeni katıldım.bende sizlerle paylaşımda bulunmak istiyorum direncimin bittiği anda hemen bu siteye giriyorum ve yorumları okuyorum formda geziyorum bana çok iyi moral oluyor kesinlikle kilo vermem lazım .hem görüntü hemde sağlığım için ben diyabet hastasııyım doktorların ilk dediği kilo vermen lazım .diyet listesini elime verip gönderiyorlar tabi çoğunda başarılı olamıyorum. ben kendimi bildiğimden beri kilo sorunu yaşıyorum ve hayatım hep kilo alıp vermeyle geçti galiba metabılizmanın dengesini bozdum şimdi çok zor kilo veriyorum ama metabolizmayı hızlandıracak ne duyuyorsam yapıyorum inş işe yarar şimdi yürüyüş vaktim sabah 1 saat yürüyüş 15 dakikada kondisyon biskleti yaptım şimdi ne kadar yürüyebilirsem .hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…