- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.941
nerdeeeeeeeeee. bijo sabahtan beri cam sildi, perdeleri çıkardı, yıkadı astı, evi sildi süpürdü, toz aldı, çamaşır astı, canı çıktı ve daha yemek yapıcak banyo yıkicak -tatlicadiarzu-Mehalim uyuyor, bijomda yanına gider az sonra :))
nerdeeeeeeeeee. bijo sabahtan beri cam sildi, perdeleri çıkardı, yıkadı astı, evi sildi süpürdü, toz aldı, çamaşır astı, canı çıktı ve daha yemek yapıcak banyo yıkicak -tatlicadiarzu-
evet canzicigim gecen yazin bburda bir dugun olcakti taaa o zaman kendime bir pantalon bide soyle suslu bir bluz almistim ozamandan beri giyecek bisiy almiyorum kendime koydum kafayi bir kere zayifliycam diye o kadar ucuzluklar oluyo ben gidiyorum bakiyorum ama almiyorum bisiyverdiğini görsünler canım çokkk güzel olur inşallah ooo derler bizim geline bak fıstık gibi olmuş en pahalısından ayaykkabını alsın bakalım :teytey:
afferinm kiz gule gule kirlet evini balkoncu ustalarmi kirleeti bu kadar temizledin halbuki yeni temizlik yapmistin sen demii
nerdeeeeeeeeee. bijo sabahtan beri cam sildi, perdeleri çıkardı, yıkadı astı, evi sildi süpürdü, toz aldı, çamaşır astı, canı çıktı ve daha yemek yapıcak banyo yıkicak -tatlicadiarzu-
evet valla şu an parıldıyor zavallı evim çok ihtiyacı varmış yazık :hooray: baktıkça içim açılıyo ama dediğin gibi 1000 kere çalışmayı yeğlerim canım.maşallah ellerine sağlık mizler gibi olmuştur şimdi her yer ev hanımı olunca hergün azcık azcık temizlik yapsan yorulmaz insan biz hafta sonu olunca birgünde bütün evi temizlicez diye anamız ağlıyor valla ama tabi çalışma evde otur dense yinede çalışmayı tercih ederim valla :bbo::bbo:
yok zenancım biliyon bana ağır iş yasak ama işte napim ben de hergün bir cam siliyom. bir iş yapıyom. maşallah ev de sadece camdan oluşmuş nerdeyse. hem de bu soğuk memleketteafferinm kiz gule gule kirlet evini balkoncu ustalarmi kirleeti bu kadar temizledin halbuki yeni temizlik yapmistin sen demii
caliskan ev hanimi gunde bir pencere siler kac penceren varki daha bitmedimi hayde yoruldun gari otur bir cay gayefe falan icdaaa kiyamam
spor niyetine süper heryerim ağrıyo daaa bence önce bi cesaret topla, işlere girdin mi anaaam ben ne ettim diyosun :roflol:bijoux cum ellerine kollarına sağlık.
Bi gayrette ben girişsem şu camlara ne güzel olacak
evet evet akşam ben temizliğe girişiyim. spor niyetine ne güzel olur dimi
dolanın dolanın ohh boşver. ben gelirim sana kallisim Şeniz şurdan 45 dk :roflol: sen bilgisayarda takıma şevk verirken ben hallederim heryerii :1hug:ohoo bijom temizliğe bulaşmış balkonuda bitmiş...güle güle eskit canım..bizde serseri mayın gibi dolaşıyoruz bugün sitede :))
oo süper işe yaradı demek sende de. aynen devam o zaman :teytey:
kızlar merhabaa
ben sonuçlara bakayım dedim kallisimm mehalimim kilo almışınız güzellerr :1shok:
1 hafta uğramadım çokmu özlediniz kız siz beniii
pasta yirmisiniiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?