- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.901
ewt hayatım tehlikeli bir hastalık değil ama çok zorlu...ağzındaki yaralardan dolayı yemek yiyemio onuda biliorum...ama suruplar fayda vermedi....iğneler denenio....pazartesi olmazsa başka yollar denencek...ama snn çocuğun hastaneye bile yatmış...çok zor gerçekten....15 gün ne demek yaaa...insan kahroluo...offf sözler yetmio anlatmaya...tabucugum.. güzelim allah yavruna sifalar versin en kisa zamanda. ama zenanin dedigi dogru. cok tehlikeli bir hastalik degil göründügü kadar tehlikeli degil yani. cocuk inanilmaz kilo verip süzülüyor cünkü hicbirsey yiyemiyor. ama hastaligindan degil agzindaki ve yemek borusundaki acili yaralardan. agizdan verilen surup gibi birsey var onu icireceksiniz cocuga. bende basa cikamamistim hergün agliya agliya doktora götürüyordum.doktor hafife aldikcada doktoru dövesim geliyordu. rabbim sifasini versin insallah kisa zamanda. bilirim cok kötü hastalik. ve insanin elinden birsey gelmiyor. benim kizim en sonunda hastaneye yatti. ve saniyorum 3 hafta sürdü hastaligin gecmesi
ben alisverise gidiyorum canlarim. ne getireyim size?
gez dolas ablam bana gelirken mmmm kinder srpriz al hani su yumurtalar varya ondan Şeniz simdiden sagolben alisverise gidiyorum canlarim. ne getireyim size?
reyhan ablacım mantarım bitmiş canımda istedi vede kahvem az benim isteklerim bu kadar)9
mehalim png den sonrasını sil yanlış çıkar yoksa çizelge
anaa ikimizn de cani tatli istedi sendemi cukulata bende surpriz yumurta istedim icinden cikan oyuncagi ogluma vercem heheannem bana çikolata getir csip getir sonrammm işte kalorili ne varsa getir olmaz mı:))
geldi tabucugum tabiki dua edecegiz melegine rabbim size bagislasin acilarini göstermesin insallah.
yoksa baska birseydemi vardi tabucugum?
offfff yaaa kadisime yazdigim cevap niye cikmadikiii kadiiiisim seni cok seviyoz hosgeldin canim arkadasim
kallisim bu takimi hic bu kadar kalabalik gormemistiiim nasil birgun bu boyle yaaa gecen hafta bile bu kadar degildi deeemi
mezuniyet alkisalkisalkis darısı başıma :asigim:
Hoş buldum a.s.
Ben de bi aralar 64 ı görmüştüm, şükür ki düştüm geri. Bi düşünce bi daha görmüyosunuz ama o bakımdan içiniz rahat olsun. 50lilerde de bi uğur var 59.9 u gördüysen tamamdır gerisi gelir. ( Tabi boya da bağlı, kendim kısa olduğum için)
mantar kahve ne kahvesi tr kahvesimi nescafemi?
mehalim bak kizdirma beni sana sunta bisküviler ve brüksel lahanasi alacagim:mymeka:
zenanimada sürpriz cikolata. hadin öpüldünüz
sizi cok seviyorum ben biliyormusunuz?
bana okadar güzel duygular yasatiyorsunuzki. iyiki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?