Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allahını seven şu mesaja bir baksın yaff kaydirigubbakcemile3 kallis kallis sen davul ol ben tokmak habire tepene vurum iyi miiŞeniz:roflol:

yok artik obenim ayaklarimi yikasin anlatem bak simdi heruf bu hafta sabahci cok erken gidiyo ise 3 30 da geliyo kizlarlan dedikki hadi bugun barbeku yapalim babaya surpriz olsun deduk herkez oooleeey dedi ama herufun randevusu varmis atis kulubundeki moruk adamlarlan toplanti yapcaklarmis yaaaalan kulliyen yaaalan dun konusurken duydum telefonda okey sa marrhsce dedi tamam gelirim bir isim yok dedi iinsanin ailesinden cocuklarindan guzel isimi olur ne guzel yemek yicez iste gelemiyom dese olcak halbuki emekli isi gucu garisi olmayan moruklarlan sohbet edip sarap iscekler ben biliyom her hafta sonu oyle zaten
bende kustum git dedim kizdim kustum pis pis siritarak gitti yarin dogumgunuydu kizlarlan plan yapmistik yarinda arkadaslariylan restorana gitcekmis arkadaslari davet etmimis de bide ona patladim bize sordunmu diyeee ohhh iyi ettim konusmucam ben hakliyim

Gaz vermek gibi olmasında canım vallaha haklısın evdeki eşte çocuklarda erkekten ilgi bekliyor ancak erkeklerimiz işte okadar düşünceli değiller malesef..

Biraz cadı olmak mı arsız olmak mı gerekli acep ne dir bilemedimki:))

Ayy kıyamam zenanıma ben canım hevesini kırmış bende kızdım, bazen hiç düşünceli davranmayı bilemiyor bu adamlar ama zenanım inan az daha sabret yaşları oturdukça çocuklar az büyüdükçe daha mantıklı düşünmeye başlıyorlar, eşin kaç yaşında bilmiyorum ama çocukların şöyle benimkilerin yaşına yaklaşsınlar bak onların istekleri farklılaşsın babayla konuşmaları değişsin eşinde ister istemez değişecektir sen canını sıkma canım o zamanda o pervane olacaktır senin etrafında... kendini üzmeye değmez inan, çocuklarada sakın belli etme eşine kızdığını onlar daha farklı algılıyorlar böyle durumlarda daha çok üzülüp daha fazla kızabiliyorlar ve içlerinde saklıyorlar yıllarca.. sen haklısın elbette ama hep yaşadığımız olaylar canım bunlar üzülme sakın..

tek yapmasi gereken bugun gelemiycem diye telefon acip evde kalmsiydi kalsaydi ben ona yarin gitme demezdim tam tersine git derdim arkadaslarin davet etmis sende butun hafta calisiyosun gezmek yelenmek seninde hakkin derdim nolcak biz pazar gunu kutlardik farketmezdi ama onlara verilen degere haketmiyolar

kalliste inanmıyorum sen 107 kiloydun ve şimdi 73 allhım başımı alıp nerelere vuram vay ben nirelere gidem.
demekki insan neler yapiyo.tebrikler valla müthişssin

Bizce haklısında zenanım vallaha canını sıkmaya uzatmaya değmez çünkü sen üzülecen sen kafaya takacan adam bişi olmamış gibi gelecek eve zaten onlar için gerçekten bişi olmuyor.. boşver canım sende rahatla bişi olmamış gibi davrann amam tatlı canını üğzmeye değermi benim canım kardeşim:))

kalliste inanmıyorum sen 107 kiloydun ve şimdi 73 allhım başımı alıp nerelere vuram vay ben nirelere gidem.
demekki insan neler yapiyo.tebrikler valla müthişssin

he canım öyleydin inan:lepi: sendende bekledim çok büyük umutla ama son durumunu merak etmiyor değilim güzel haberlerini verecenmi bize yakında:1rolleyes:

cocuklarin haberi yok zaten onlara yansitmiyorum bende cunku cok uzuluyolar hele 2 numara acayip etkileniyo cokduygusal bide cok sert
benim herif yarin 35 yas olcak aslinda cok iyidir ama bazen boyle dusuncesiz oluyo sadece kendini dusunuyo gezmeyi gezdirmeyi oda sever ma gununu bilemez zamanlamasi berbattir yanii

neyse aslinda simdi moralim iyi yani biz bayaa cocuklarlan eylendik falan fotbol falan oynadik efe benimlen capa yapti bide efe zoro oldu pelerinini maskesini takti bende kotu kadin oldum beni yakaladi falan oyle yani simdi de burda sizlerleyim canlarim bende fazla takmiyorum artik gunu yasamùayabakiyorum ben cocuklarimin bu yaslarini bir daha gormiycem onun icin doyasiya cocuk oluyorum onlarlan

zenanım bak mehaliminde dediği gibi onlar valla anlamıyorlar önemsemiyorlar yani duyarlı değiller, bir şey olmamış gibi değil cidden hissedemiyorlar içinde oldukları ortamı...
canım bizimkinede önceleri bir şey diyecek olurdum işte başlardı vızıldanmaya işte gitmeyecem bir dahada dizinin dibinde oturacamda ama o bunları söylerken ben hayretle dinliyordum çünkü ben 20 yıllık beraberliğimizde ne bir kez gittiği yerin hesabını sormuşumdur nede geldiğinde nerdeydin yada geç kaldın vs dememişimdir ama bunları deme ihtimaline karşı bile onların silahları hep açıktır, söylenirdi zamanında söylenirdi haftasına yine giderdi.. birde gençken bir huy edinmişti ben çocuklar ufak haftasonu gezmek istemeyelim diye sabah uyanınca kavga çıkartırdı çıkar giderdi pek ağlamışımdır aptal gibi ama sonradan uyandım buna ben ve tüm o huylarını çözdüm ona göre davranmaya çalıştım.. sonunda ben başardım ama şimdi anlayışlı, karşımda istediğim an konuşabildiğim birisi var konuşması için nasıl dil dökerdim sonra kavgaya dönerdi ama işte o karşındaki adamı tanıyana kadar sabırlı olman gerekiyor birde çözdükçe ona göre davranman.. bunu başarırsan ona göre davranırsan zamanla oda farketmeden sana göre davranmaya başlıyor.. karışık yazdım ama affet artık :1no2:

canım üzülme erkekler bi garip.kadınları bi türlü anlayamayız derler ama kadınlar nettir,kıvırmazlar.kabullenmek lazım ve ii gününü yakalayıp hakkından gelmek lazım:)

he canım öyleydin inan:lepi: sendende bekledim çok büyük umutla ama son durumunu merak etmiyor değilim güzel haberlerini verecenmi bize yakında:1rolleyes:

canım çook istiyorum.sizinle ilk tanıştığımızdada ankaraya tatile gelmiştim,şimdide tatile geldim .ve 3 ay olmuş.şimdi kendime öyle kızıyorum ki.3 ayda insan neler yapmaz ki.en az15-20 kilo gitmişti.ama söylenmeyede hakkım yok biliyorum .

aslında annem bugün bişi anlattı vebazı şeyler karıştı bende
üst kat komşumuz vardı.mehtap ablam.o da benim gibi kiloluydu hep 85-95 gibiydi.30 yaşında evlendi.dünya tatlısı bide kızı var.ama kocası ile arası kötüymüş.nedenini tahmin edersiniz.görümceleriylede tartışmış.adını söylemezlermiş.yağ tulumu derlermiş.Allahım çok sinirlendim.off offf insanlar çok katı.senağlama

busem kadınlarmı net ve kıvırmazlar, yapma allasen :roflol: kadınlar erkeklere göre çok şeytandır ben bunu savunurum, erkekler bir işi ellerine yüzlerine bulaştırırlar gizli bile yapsalar doğru gizleyemezler ve kadınlar kadar uyanık değiller şeytani değilleralkisalkisalkis a-a-aaa yeni smili alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Offf millet hep burda ama benim kocişim geldii yaa arada bakıp bakaıp kaçarım benle dalga geçiyor oğlan çocuğu laftan eksik mi kaldın koş koş hadi diyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…