- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.981
mehalim senin bi konun güncellenmiş bugün diyet max diye gördünmü desteklerde, ben ona yorum yaptım :))
Max'ındamı diyeti çıkmış :roflol: ben sakızlı:icecream: ve meyvelisini tercih ediyorum çeşitlerden:roflol: max'ı deneyeceğim ilk fırsatta:roflol::icecream:
Off ya konuyu sulandırmayı başardımmı bilmem sırnaşık şey kovulmadan gideyim naniknanik
onudamı kullandın allah canını almasın senin emii canını sefdüğüm :)))) ha bişiden eksik kal gııı
Allahını seven şu mesaja bir baksın yaff kaydirigubbakcemile3 kallis kallis sen davul ol ben tokmak habire tepene vurum iyi miiŞeniz:roflol:
yok artik obenim ayaklarimi yikasin anlatem bak simdi heruf bu hafta sabahci cok erken gidiyo ise 3 30 da geliyo kizlarlan dedikki hadi bugun barbeku yapalim babaya surpriz olsun deduk herkez oooleeey dedi ama herufun randevusu varmis atis kulubundeki moruk adamlarlan toplanti yapcaklarmis yaaaalan kulliyen yaaalan dun konusurken duydum telefonda okey sa marrhsce dedi tamam gelirim bir isim yok dedi iinsanin ailesinden cocuklarindan guzel isimi olur ne guzel yemek yicez iste gelemiyom dese olcak halbuki emekli isi gucu garisi olmayan moruklarlan sohbet edip sarap iscekler ben biliyom her hafta sonu oyle zaten
bende kustum git dedim kizdim kustum pis pis siritarak gitti yarin dogumgunuydu kizlarlan plan yapmistik yarinda arkadaslariylan restorana gitcekmis arkadaslari davet etmimis de bide ona patladim bize sordunmu diyeee ohhh iyi ettim konusmucam ben hakliyim
tek yapmasi gereken bugun gelemiycem diye telefon acip evde kalmsiydi kalsaydi ben ona yarin gitme demezdim tam tersine git derdim arkadaslarin davet etmis sende butun hafta calisiyosun gezmek yelenmek seninde hakkin derdim nolcak biz pazar gunu kutlardik farketmezdi ama onlara verilen degere haketmiyolarGaz vermek gibi olmasında canım vallaha haklısın evdeki eşte çocuklarda erkekten ilgi bekliyor ancak erkeklerimiz işte okadar düşünceli değiller malesef..
Biraz cadı olmak mı arsız olmak mı gerekli acep ne dir bilemedimki:))
kalliste inanmıyorum sen 107 kiloydun ve şimdi 73 allhım başımı alıp nerelere vuram vay ben nirelere gidem.
demekki insan neler yapiyo.tebrikler valla müthişssin
tek yapmasi gereken bugun gelemiycem diye telefon acip evde kalmsiydi kalsaydi ben ona yarin gitme demezdim tam tersine git derdim arkadaslarin davet etmis sende butun hafta calisiyosun gezmek yelenmek seninde hakkin derdim nolcak biz pazar gunu kutlardik farketmezdi ama onlara verilen degere haketmiyolar
cocuklarin haberi yok zaten onlara yansitmiyorum bende cunku cok uzuluyolar hele 2 numara acayip etkileniyo cokduygusal bide cok sert
benim herif yarin 35 yas olcak aslinda cok iyidir ama bazen boyle dusuncesiz oluyo sadece kendini dusunuyo gezmeyi gezdirmeyi oda sever ma gununu bilemez zamanlamasi berbattir yanii
he canım öyleydin inan:lepi: sendende bekledim çok büyük umutla ama son durumunu merak etmiyor değilim güzel haberlerini verecenmi bize yakında:1rolleyes:
busem sen simdi nerden katiliyosun buraya senin evde bilgisayar yok demistin memleketemi gittin canim
canım üzülme erkekler bi garip.kadınları bi türlü anlayamayız derler ama kadınlar nettir,kıvırmazlar.kabullenmek lazım ve ii gününü yakalayıp hakkından gelmek lazım:)
canım çook istiyorum.sizinle ilk tanıştığımızdada ankaraya tatile gelmiştim,şimdide tatile geldim .ve 3 ay olmuş.şimdi kendime öyle kızıyorum ki.3 ayda insan neler yapmaz ki.en az15-20 kilo gitmişti.ama söylenmeyede hakkım yok biliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?