Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tşk ederim hoşbulduk şimdi yürüyüş yapmam gerekiyor gelince tekrar hepsini gözden geçirecem .hoşçakalın.

tekrar hoşgeldin canım sana veriğim mesajı okursan sevinirim .

http://www.kadinlarkulubu.com/6277618-mesaj6577.html

Arkadaşlar eşleşmelerde sadece ağır siklette değişiklik var diğerleri aynen kalıyor

sekerlerim bonibonlarim. nere gittiniz ben geldim kaydirigubbakcemile5
kadisim gelmis hosgelmis canim benim.
nereus gelmis sekerparem hosgelmis. elide bos gelmemis pastasiyla gelmis hehe..
yemekten kactim geldim inanin buraya
kisir vardi kuru fasulye yayla corbasi irmik helvasi.
4 kasik kuru fasulye birde coban salatasi yedim iki kasikta yogurt. tatlilari servis yapip geldim yesinler öyle giderim

mehalim ellerine saglik seker kizim benim balli lokmam. Şeniz
cok güldüm okurken analizini.. birde yirtinmiyormusun gülerken benimde yirtilasim geldi hahahahah

reyhan ablam ıyı aksamlar belkım bırıncı olmusumdur dıye dusundum ama dereceye bıle gırememısım.herkes cosmus maşaallah.ablacıgım ben bu aksam guzel bır yemek yedım.hatta tatlı bıle yıycem.tabı ıcım alırsa.bı odulu hakettım bencekaydirigubbakcemile3

Oooooo bakınayım dedim geldimde sürprizle karşılaştım cedricim iyi akşamlar şekerciğim...

:O)) Kızım diyorki iyiki 11. takım filan değilsiniz :roflol: 5. takımız 5. olmuşuz yaa:roflol:

mehalim ellerine saglik seker kizim benim balli lokmam. Şeniz
cok güldüm okurken analizini.. birde yirtinmiyormusun gülerken benimde yirtilasim geldi hahahahah

rica ederim annem seve seve..
amann ne yapim annem hayat kısa gülüp geçmek lazım :)): hiçbişi sallamıyorum similey:

ahh be güzelim bizim birincimizsin sende artık haftaya genelde derece verelim sana olmaz mı :) Gönlü zengin mehalim simileyi:)

ıyı aksamlar kallıstem mehalım.bırazcık vaktım var bıseye bakıyorum ınt den bı bakıym dedım.ah mehalım ne guzel olurdu takmıyorum bı bırıncılık derece olaylarını dıyorum ama kendımı kandırıyorum sanırım aksam yemegınde aklıma geldı derecedemıyım dıye ama olmamıs.neyse ben en buyuk odulu aldım bu hafta:hooray:

Sen annene gitmedinmi şekerim..

Yaa benim koca coştu bu akşam gel dışarı çıkalım eşofman istiyodun alıp gelelim didi, geçen hafta sölemiştim alsam filan diye unutmamış hayret, tam evden çıkıp arabaya bindik büyük bir atölye var mallar imalatta kırılıyor acil gel dediler off, daha kapıdaydık zaten ben döneyim git dedim olmaz alacaz dedi ay pek bi şaşırdım, koşturarak carrefoura gittik LCW den aldım çok acele bi eşofman siyah, tam çıkacaktık kapının ordada krem rengi vardı değişik model bak buda güzel dedi evet dedim adam tuttu onuda aldı aman ben böle donup kaldım alışverişten nefret eder ve üst baş eksiği bilmez öyle hatır naz saymaz amanin bişi oldu kocama didim.. yarım saatte halledip eve gelmişiz rekoz yani, o gitti işine bende size damladım :))

selam reyhan abla aksam menusunde tehlike varmis iyiki birakip gelmissin
bende bahceme gittim spor yaptim benim aksam yemegi biraz kotuydu hemen kendimi bahceye attim erittim ama bir saat capa salladim mrullarimi ektigim pazilari falan suladim bide sularken fortum kullanmadim mahsus kulubenin yanina kovayla gide gele gide gele suladim zevkte aldim hem hemde spor oldu
yeni bir arkadassimiz daha gelmis hosgelmis

hahah adam hakkaten tekrar aşık oluyor sana kaydirigubbakcemile3 güle güle giy şekerim sanada ne yakışır :))

bacum anneme gittim eşimi aradım ne zaman geliyosun diye oda idevitten adamlar geldi yemeğe götürdüm onları dedi bende yemeği yedim kös kös döndüm işt herüff gelmeden takılım sizde dedim:))

Canım takmak değilde insnın hoşuna gidiyor motive oluyor, ama bak bu ayki takımımızın analizinde sen takımın en iyi kilo vereni ilan edildin püsküütüm tarafından a.s. gönlümüzünde birincisisin ayrıcaŞeniz

desene ask basladi kallisim sen cok degistin ozaman baksana adama bi haller olmus cabuk resim istiyoz bakem yetti gayri sana hasret galdimiz cabuk yeni esofmanlarini giy bize resim ver poz ver bakim

oh oh zenanımda gelmişş ayy bütün kızlar toplandık vallaha..

cedric cim derece işine gelince vallaha ne kadar takmasakta yüreğimizde hepimiz içten içe istiyoruz işte sadece dereceye takıntılı değiliz okadar canım yaa.

hahah adam hakkaten tekrar aşık oluyor sana kaydirigubbakcemile3 güle güle giy şekerim sanada ne yakışır :))

Teşekkür ederim bitanem, ya sadece alt aldım öle takım filan giyemem zaten , spordada gerekiyordu yarında sporun vardı iyi oldu didi hattaşutarafagitti didi fallaha hemide benim kocam didi inanamadım:roflol: azmimi kaybetmedikçe onunda hoşuna gidiyor sanırım ya ne bileyim :uhm:

desene ask basladi kallisim sen cok degistin ozaman baksana adama bi haller olmus cabuk resim istiyoz bakem yetti gayri sana hasret galdimiz cabuk yeni esofmanlarini giy bize resim ver poz ver bakim

Yk zenanım hi. heveslendirmeye uğraşma bak anlatmıştımya reyhan ablama durumu oda anlayışla karşılamıştı sağolsun, inan öyle çok istiyorumki ama içim isteyecek ahh işte tamam bak şimdi ekleyebilirim filan demem gerek az daha sabır nütfenyerimseniben

tıss zenanım ballı çöreğim neden küstün herüfee herüfe küsülür mü allah taş eder sonra adamı get af dile barış ayaklarını yıkaa:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…