- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.961
slm arkadaşlar bu takımda hatta bu formda kimseyi tanımıyorum zaten aranıza yeni katıldım.bende sizlerle paylaşımda bulunmak istiyorum direncimin bittiği anda hemen bu siteye giriyorum ve yorumları okuyorum formda geziyorum bana çok iyi moral oluyor kesinlikle kilo vermem lazım .hem görüntü hemde sağlığım için ben diyabet hastasııyım doktorların ilk dediği kilo vermen lazım .diyet listesini elime verip gönderiyorlar tabi çoğunda başarılı olamıyorum. ben kendimi bildiğimden beri kilo sorunu yaşıyorum ve hayatım hep kilo alıp vermeyle geçti galiba metabılizmanın dengesini bozdum şimdi çok zor kilo veriyorum ama metabolizmayı hızlandıracak ne duyuyorsam yapıyorum inş işe yarar şimdi yürüyüş vaktim sabah 1 saat yürüyüş 15 dakikada kondisyon biskleti yaptım şimdi ne kadar yürüyebilirsem .hoşçakalın.
slm arkadaşlar bu takımda hatta bu formda kimseyi tanımıyorum zaten aranıza yeni katıldım.bende sizlerle paylaşımda bulunmak istiyorum direncimin bittiği anda hemen bu siteye giriyorum ve yorumları okuyorum formda geziyorum bana çok iyi moral oluyor kesinlikle kilo vermem lazım .hem görüntü hemde sağlığım için ben diyabet hastasııyım doktorların ilk dediği kilo vermen lazım .diyet listesini elime verip gönderiyorlar tabi çoğunda başarılı olamıyorum. ben kendimi bildiğimden beri kilo sorunu yaşıyorum ve hayatım hep kilo alıp vermeyle geçti galiba metabılizmanın dengesini bozdum şimdi çok zor kilo veriyorum ama metabolizmayı hızlandıracak ne duyuyorsam yapıyorum inş işe yarar şimdi yürüyüş vaktim sabah 1 saat yürüyüş 15 dakikada kondisyon biskleti yaptım şimdi ne kadar yürüyebilirsem .hoşçakalın.
reyhan ablam ıyı aksamlar belkım bırıncı olmusumdur dıye dusundum ama dereceye bıle gırememısım.herkes cosmus maşaallah.ablacıgım ben bu aksam guzel bır yemek yedım.hatta tatlı bıle yıycem.tabı ıcım alırsa.bı odulu hakettım bencekaydirigubbakcemile3
mehalim ellerine saglik seker kizim benim balli lokmam. Şeniz
cok güldüm okurken analizini.. birde yirtinmiyormusun gülerken benimde yirtilasim geldi hahahahah
reyhan ablam ıyı aksamlar belkım bırıncı olmusumdur dıye dusundum ama dereceye bıle gırememısım.herkes cosmus maşaallah.ablacıgım ben bu aksam guzel bır yemek yedım.hatta tatlı bıle yıycem.tabı ıcım alırsa.bı odulu hakettım bencekaydirigubbakcemile3
ıyı aksamlar kallıstem mehalım.bırazcık vaktım var bıseye bakıyorum ınt den bı bakıym dedım.ah mehalım ne guzel olurdu takmıyorum bı bırıncılık derece olaylarını dıyorum ama kendımı kandırıyorum sanırım aksam yemegınde aklıma geldı derecedemıyım dıye ama olmamıs.neyse ben en buyuk odulu aldım bu hafta:hooray:
desene ask basladi kallisim sen cok degistin ozaman baksana adama bi haller olmus cabuk resim istiyoz bakem yetti gayri sana hasret galdimiz cabuk yeni esofmanlarini giy bize resim ver poz ver bakimSen annene gitmedinmi şekerim..
Yaa benim koca coştu bu akşam gel dışarı çıkalım eşofman istiyodun alıp gelelim didi, geçen hafta sölemiştim alsam filan diye unutmamış hayret, tam evden çıkıp arabaya bindik büyük bir atölye var mallar imalatta kırılıyor acil gel dediler off, daha kapıdaydık zaten ben döneyim git dedim olmaz alacaz dedi ay pek bi şaşırdım, koşturarak carrefoura gittik LCW den aldım çok acele bi eşofman siyah, tam çıkacaktık kapının ordada krem rengi vardı değişik model bak buda güzel dedi evet dedim adam tuttu onuda aldı aman ben böle donup kaldım alışverişten nefret eder ve üst baş eksiği bilmez öyle hatır naz saymaz amanin bişi oldu kocama didim.. yarım saatte halledip eve gelmişiz rekoz yani, o gitti işine bende size damladım :))
hahah adam hakkaten tekrar aşık oluyor sana kaydirigubbakcemile3 güle güle giy şekerim sanada ne yakışır :))
desene ask basladi kallisim sen cok degistin ozaman baksana adama bi haller olmus cabuk resim istiyoz bakem yetti gayri sana hasret galdimiz cabuk yeni esofmanlarini giy bize resim ver poz ver bakim
cedric cim mehalim selam canlarim iyi ettiniz bende benim adama kizdim kustum konusmucam 2 gun gorsun gununu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?