- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #80.101
nerde bu avatarlar kızlarrrr:26::26:
az evvel bı haber ızledım show da babası olacak allahın belası 7 aylık adasım aysenura akıl almaz dayaklar atmıs yatırmıs kucagına tokatlamıs cocuk beyın kanaması gecırmıs 4 kez bayılmıs bıde ustune soba yanmayan soguk odaya kıtlemıs cocuk aglaya aglaya gene bayılmıs.allahımm tuylerım dıken dıken oldu agladım dayanamadım bu sımdı babamı 7 aylık bı bebek sana ne yaparya ınsanlar yıllarca bebek ozlemıyle yanarken bole ınsanlar neler yapıo bunlara ınsan bıle denmez o cocuga attıgı dayagı onada atmak lazım elını kolunu sallayıp sokakalrda gezıyo ole seyler dıyesım varkı bı anne olarak ıcım paramparca oldu beyın kanaması gecırtene kadar dovmek ne demk yaa lanet olsun bole ınsanlara.
evet kızlar menum
sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
sekersız cay
ogle
yok
ara
yok
aksam
yarım kase corba
5 nugget
elma dılım patates
salata yogurt
su:1.5 oldu 2 ye tamamlıcam
spor:yapmadım
Kızlarr günaydınnnnn
Evet kilomu bildiriyorum ama yüzdemi hesaplayamadım :26::26: sevdama hesaplatırım diye düşündüm fakat tartındım hemen kilomu yazayım dedim...
Geçen hafta kilom: 66.90
Bu hafta kilom: 65.80
Giden: 1.100
Dip not: o kadar kaçamağa rağmen ve 1-2 gün içinde o malum günümde olucağıma rağmen ALLAH bereket versin..
.
tebrikler canım..günaydın fıstıklar
geçen hafta 65.8
bu hafta 65.5
fark 0.3
65.8/65.5/0.3/0.76
tebriklerrrr...günaydınn günaydınnnn günaydınnnn sevgi pıtırcıklarım
(68.2 / 67.7 / 0.5 / 0.73% )
hesaplarıma göre biraz daha bu kaplumbağ hızında gitmeye devam edesem 10 aya hedefine ulaşcam halbuki bu hafta az yemiştim :2::2::2::2:
tebriklerrrrrrrGeçen hafta cuma 15 şubat 71.6
bu hafta cuma 22 şubat 71.0
giden kilo 600 grammmmmmmmmmmmmm
71.6/ 71.0 /0.083/ 0.83
birden kesmemelisiniz yemeğinizi canım bu hafta menüleriniz çok azdı üzülme sakın inş.önümüzdeki hafta verirsin..günaaaaaaaaaydııııııııın
61.8/61.7/-0,1/-0,16
O kadar detoks çorbası 0 ekmeğe rağmen...
gamzeeeeee kilolarımız aynı verdiğimiz kilo aynı yüzdelerimizdeKızlarr günaydınnnnn
Evet kilomu bildiriyorum ama yüzdemi hesaplayamadım :26::26: sevdama hesaplatırım diye düşündüm fakat tartındım hemen kilomu yazayım dedim...
Geçen hafta kilom: 66.90
Bu hafta kilom: 65.80
Giden: 1.100
Dip not: o kadar kaçamağa rağmen ve 1-2 gün içinde o malum günümde olucağıma rağmen ALLAH bereket versin..
.
üzülmek yok canım bak bende haftalardır gr gr veriyordum ama bu hafta hızlandı seninde öyle olcak...günaydın kızlar.canım cok sıkkın o kadar spor yaptım hafta ıcınde de gereksız öğünlerimde olsa genel olarak cok yemedim ama topu topu 200 gram vermişim kabızlık problemınden dicem ama yok kendimi kandırmymay ilk defaa bu kadar canım sıkıldı abarttım hatta bıraz.mıdemde reflü var direk mideme vurdu istifra ettim salak gıbı cok kızgınım hasta ettım yarım saatte kendımı deli gibi.neyse toparlarım sakinimm :2::2:
64.2/64.0((
hoşgeldinnnnnkızlar bildirim yapıyım daha sonra tekrar gelicem önceki kilo 76.7 şimdiki 75.6 herkese günaydın gelicemmmm
1 kilo çok iiiii cornella tebriklerrrrrrrrrrrrryine aynı sonuc cıktı cok tuhaf....neyse artık........
cornella ( 69,50 / 68,50 / 1,00 / % 1,44
tebrik ederim cnmgeldim kuzu ogleden sonra doktora gıdıcem
yenı uyandım saate baktım hemen buraya geldım o kadar ıcıme ıslemısss
herkese günaydınn
gecen hafta:80.9 kg
bugün:80.5
fark:400 gr
bu hafta neden bole oldu anlamadımm cok mutlu degılım sonuctanmeltemcım sadece pazartesı tartılıyoruz yaa, pazartesı ve carsamba tartılsak olurmu ben onceden her sabah cıkardım tartıya ok o abartı ama 2 kez tartılsak hem kg gıdısatına gore bısılerı azaltıp sabıtleyebılırız dıye dusunuyorumm
dalin canım vücudunu çok aç ve dirençsiz bırakıyorsun..yaa yaa 3 kılo veremedım dıye uzuluyom 100 grm eksık cıksam bı tesellım olurdu
gecen hafta 79.4
bu hafta 80.5
ya bu nasıl bı fark boleya 1.100 grm almıs gorunuyorum ama soleyın bana yedıgım ortada ıctıgım ortada yaptıgım spor ortadaa
beklenen regl az evvel tesrıf ettıler karnım balon gıbı kabızımda 4 gundur tuvalete gıt gel bos cıkıyom.allahımmm bunasıl ısyaaaaaa
aydadan ısyaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn dınlıyorum moralım cok bozuldu ya aglıcam utanmasam
ben 1 kılo 100 grm nasıl almıs olurum kafayı yıcem bana mukayyet olun ben bu dıyetı bırakırım arkadass
keske vermemıs olsaydım cok ama cok yıkıldım ole moralım bozukkıyasama hevesım gıttı bırden ya nasıl olur benım aklım almadı yedıgım ıctıgım ortada bırakıom ben arkadas bukadar caba ugras sonuca bak ustune kabızım reglı olcam her an sısım
tebrik edermi canımmmJUJU kaptanım hemen kilomu yazayım sonra merhabalaşırız...
kilom79.300 çizelgemide düzenleyim gelirim şimdi
Ve ve ve arkadaşalar herkese günaydınlar sağlıklı huzurlu günler olsun... kiloların sağlıkla huzurla mutlulukla gittiği nice güzel günlerimiz olsun!...
kızlar komsuya gıtmeden kendı tartıma cıktım kıyafetlerımle kahvaltı ettım 4 bardak suda ıctım sabah 7 bucuktan buyana 80.1 gosterdı :26:kıyafetlerı cıkardım 79.1 gosterdı uzerımde kalın polar kapsonlu hırka ve kalın esofman vardı ben bılemedım sımdı
ac karnına ben 78 kusurmuydum yanı ama tartının yerını degıstırdım banyonun ortasına koydum nıye bole oldu ya sımdı ben kaç kıloyum.kızımda yanımdaydı cıglık attım sevıncten hatta duurn resımde cvekeyım
evet tartı hep aynı yerde olmalı haklısın cornim..dalin ve diğer arkadaşlarım;
şu tartının yeri ile oynamayınnnnnnnnnnnnn.......1,5 aydır tartımı yerinden kıpırdatmadım........hatta eve gelenler oluyor hiç çekinmeden aman diyorum yerinden kaldırmayın....ilk nerde tartıldıysan hep orada kalsın kendıne bir yer seç......yatak odasında mesela.....orda dursn......
çünkü evin farklı yerlerinde zemınden dolayı kilonuz farklı çıkar........
canımmm takımda yer var mı acaba keşke olsa da gelsen eminembenide alın aranıza lütfennnnn
üzülme canım ilaçla hemen tedavisi olacak bişey..Allah dermansız dert vermesin...kızlar az once geldım doktordan progesteron degerım cok dusuk cıktı doktor bu bıraz olumsuz bı durum dedı ama bu demek degılkı hamıle kalamayacaksın dedı normalde 5 olması gerekıyormus benım kı 0.8 bırsuru ılac verdı canım cok sıkkınn
dalin canım alt karın kasları için bi hareket biliyorum ebru şallı cd lerinden...kızceler bı karar aldım bn sımdı toplamda 15 ılo verdım 15 az bı kolumu deıl bellımı oda deıl sadece uzerıme gıydıklerımden anlıyorum zayıfladıgımı bır kaç esofmanım dusuyo ın ıyo yurudukce ama goren pek bı degısıklık yok dıyo herzaman gıydıkleırnde bolluk var sadece dıyolar.ben kıloyu herhalukarda verıyorum zaten.bu aralar dıyet agırlıklı deılde kardıyo ve egzersız agırlık calıssam bır kaç beden ınceltır ve 15 deıl 25 kılo vermıs gıbı gorunmezmıyım hem verdıgım kılolarda layını bulur.arka arkaya ıkı dogum gecırdım ılk dogumum ıkızdı ve karnım ınanılamz bı boyuttaydı 9 ayını doldurmus doguma gıden tek gebelık bnm 5.ayımdaydı.oyuzden derım kaslarım cok gevsedı ve yayıldı lombur lombur oldum baktımkı kılo verdıkce ıyıce sallanıyorum kılo vermeden once ınanın karnım daha sıkıydı bole gıderse yaza yelpaze nıyetıne kullanırım
sımdı sızlere sorum su kaslarımı sıkılastırmak amaclı 40 dkk elıptık ve 1 saat callen yapacam kaslı kollarda ıstemıyorum kaslı gorunmekte sadece onalrı toparlamak ıstıyorum.
ne yapmam gerekır dıyete nası yon vermek lazım.kas kutlesını artırmadan kas kutlesı artarsa tartıya artı eklenır bu sefer.hem kılo verıp hemde dengelı bı sekılde sıkılasmak adına hıcbı bılgım yok.proteını bıraz azaltsam kas olusumunu engellermı.cunku bugun farkettımkı kılo verdıkce gobek yanlardan one dogru gelıyo yukarı kalkacana assa dogru meyıllenmıs gıdıyo acıl onerılerınızı beklemekteyım
sabahhhhhhhhhh
1 dilim ekmek peynir
öğlen
7 8 kaşık pırasa yemeği
2 çatal makarna
ara öğün
1 portakal
akşam
4 5 kaşık pırasa yemeği
1 dilim kaşar peynir
suuuuuuuuuuuuu
içiyorum
spor
24 saat nbttt
güzelbugün o kadar yorgunum kii.. saat 5 e kadar doluydumm. başım ağrıyorr... 1 hafta tatile çıkmak istiyorum dağda çıt ses olmadan kafamı dinlemek istiyorum..
menüm
yarm kase kornfleks
ara 1 kayısı yarm armut
1 kase saç kavurma 2 dilm ekmk
ara yokk yoğunluktan
akşam 2 tane içli köfteyoğurt
gecede süt içerim
ooo süper dalinimama bırsenım cok prı yersem kas kas olmazmıyım cunku callende ypıorumya
menum
sabah 1 dılım peynır 4 kırma zeytın 1krem peynır 2 catal bogurtlen recelı 1 dılım ıncecık beyaz ekmek 5 kofte
ara sekersız 3 u bıarada 3 form bıskuvı
ogle yogurtlu ıspanak yemegı salata 5 dılım yagsız tavada kozlenmıs domates ekmek ceyrek dılım beyaz ekmek
ara ceyrek karakoy 4te 1 i
aksam 7 ızgara kofte yogurt yesıllık tam 2 kucuk lokma beyaz ekmek
2 kuru kayısı 10 fındık
2 lıtreden fazla su 30 dkk elıptık 30 mekık bunlar yapıldı 1 saatte callen yapıcam gece 11 de
vay anam vay menuye bak vuuu ben bu menuyle zayıflarmıyımkı hihihihihi
evvet yorumları alayım
benim menüm de şöyle
sabah:1dilim kepek ekmeği,1ki.k peynir,3 adet zeytin
ara :yarım elma
öğle:
kepek ekmeğiyle yapılmış tost kaşarlı,1 domates,1 salatalık,
ara:1 elma
akşam: 1 dilim kepek ekmeği,2 yemek kaşığı ciğer,1bardak ayran,1 tane salatalık
su içiyorum ,spor daha yok ama yapıcam...
kahvaltın zayıf olmuş juju.onun dışında süperrr...kız dün indirdikya alalala.... o değilmi...
bu arada menüm
sabah
2 dilim ekmek arası
1 tk sarelle
ara 10 fındık
öğlen
bohça kebabı
1/2 makarna
yayla çorbası
ara 10 fıstık
akşam
zy pırasa
bir dilim ekmek
1 dilim ananas
kızlar eve geldiğimden beri benim oğlanın damağını arıyorum bulamıyorum çıldırıcam ne var ne yok alt üst ediyorum şuanda giremezsem yazamazsam bilin ki hala arıyorum....
ya okulda bıraktı yada çöpe atıldı offfffffffffffff offffffff
bu arada damak ortodontik bir tedavi anam bilmeyeniniz varsa dişlerini düzeltmek için
seninde kahvaltın az olmuş canım..onun dışındakiler gayet güzelMenüme gelince
Sabah: 1dilim kepek ekmeği
2 k.k eski kaşar peyniri :26::26:
Ara: yok
Öğle: 2 küçük dilim kepek ekmeğinden yağsız tost (1 k.k. kaşar peynirler yapıldı)
1 domates
1 salatalık
Yarım yeşil biber
Ara: 1 meyve
Akşam: 1 porsiyon karnıbahar (kavurma) :26:
4 adet taze soğan
Ara: belki 1 elma :44:
Su: içiyorum, gün bitene kadar tamamlanır
Spor: yarım saat açık havada yürüme, 20 dk. eliptik yaptım..20 dk. eliptik daha yapmayı düşünüyorum..
evet kızlar menum
sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
sekersız cay
ogle
yok
ara
yok
aksam
yarım kase corba
5 nugget
elma dılım patates
salata yogurt
su:1.5 oldu 2 ye tamamlıcam
spor:yapmadım
Menümü yazayım
sabah:
1 muz küçük boy
5 badem 10 fındık
Öğle:
1 tabak kıymalı karnıbahar
Ara:
kaju
fındık
badem üçlemesinden 20 tane kadar olmuştur
Akşam
kahvaltılık yedim ama biraz fazlaca kaçırdım
1 saar şu calle teyzenin videosunu yAPTIM
az evvel bı haber ızledım show da babası olacak allahın belası 7 aylık adasım aysenura akıl almaz dayaklar atmıs yatırmıs kucagına tokatlamıs cocuk beyın kanaması gecırmıs 4 kez bayılmıs bıde ustune soba yanmayan soguk odaya kıtlemıs cocuk aglaya aglaya gene bayılmıs.allahımm tuylerım dıken dıken oldu agladım dayanamadım bu sımdı babamı 7 aylık bı bebek sana ne yaparya ınsanlar yıllarca bebek ozlemıyle yanarken bole ınsanlar neler yapıo bunlara ınsan bıle denmez o cocuga attıgı dayagı onada atmak lazım elını kolunu sallayıp sokakalrda gezıyo ole seyler dıyesım varkı bı anne olarak ıcım paramparca oldu beyın kanaması gecırtene kadar dovmek ne demk yaa lanet olsun bole ınsanlara.
akşam yemeğinde mantı olmamış ama az yemişsin o yüzden no problemHu huuuu napiyonuz bacilaaar ben baba evine geldim annecagzim manti falan yapmis cok ihtiyacim var gibi :) menumu yazayimmm
Sabah: yarim dilim ekmek azcik labne zeytin sekersiz cay
Ara: 2 kuru kayisi
Oglen : bi buyuk tabak salata yagsiz
Ara: 1 avuc kuru meyve findk ceviz vs (marketten aldim tam benlik bir karisim)
Aksam: 3 kasik manti bol yogurt az hamur 3 biber tursusu
2 bucuk litreye tamamlicam suyumu 20 30 dakikada yer hareketi yapcamm
ooooooooo ne yaptın cnmAnnemden bildiriyorum:
Sabah bildirim yaptıktan sonra hastaneye gittik diş için. Dolgu yapıldı salı günü de bir başka dolgu yapılacak. O cıızzz ses hala kulaklarımda.. Oradan kuaföre gittik oradan da anneme geldik yemek falan derken anca fırsat buluyorum..
Ya beni teselli edin ben çook cozuttumO kadar dikkate 0 kaçamağa rağmen nasıl kilo alırım ya... Offf
Menümü yazıyorum
sabah:
tulum peyniri
2 dilim tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tk tahin 1 tk pekmez
öğle:
2 köfte
1 yk erişte
akşam:
2 yk pilav
2 yk patatesli tavuk sote
2 yk ıspanak
2 yk yoğurt
salata
1 yk fırında patates (ayrı)
1 tabak erişteli yeşil mercimek çorbası..
babam çekirdek almış. ben çok severdim bekarken; hep babama derdim gelirken çekirdek al diye. akşam çay ile çekirdek yiyeceğim..
Kızlar çok ciddiyim kendimi kötü hissediyorum. ne yaparsam yapayım boşa.. kıtlıktan çıkmış gibi yedim akşam yemeğini.. günlerdir çorba içiyorum ve tartıda ne gördüm koca bir hiç.. ödem de gitmedi..
Sanırım yarın da kendime gelemem.. Bu hafta umarım iyileşirim. Daha iyi olmasan bile sporumu yapacağım. Acaba esas suçlu o mu ki
Oyyy oyyy
bugün işten tamamen ayrıldım özgürüm artık
eve geldim yemeğimi yedim 1 saat snra vurdum kafayı yattım yeni uyandım daha gece napcaksam artık
menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
öğle
10 fındık
akşam
1 porsiyon ciğer
elim kadar lavaş
1 dilim baklava(işten çıkışımı kutladım)
suyum 1.5 lt sporum henüz yok uyudum uyucagm kdr zaten uyku vaktınde yaparım spor
ben bi geçmişe gdim ne var ne yok grsk
cnm bnm kahvaltı iş oldugndan hep boyle oglende aynen bole ama artık evdeym daha duzenlı olcaktır tabı öğlene kadar uyanabilirsem
Allahım süt kokuyodur o daha ne zalimlik..
akşam yemeğinde mantı olmamış ama az yemişsin o yüzden no problem
ooooooooo ne yaptın cnm
öğle öğünün kaynamış.
kahvaltında öyle..
baklava da var ne desem
bak gbün hiç çok gelmedi cnm yediklerin tebrik ederimofffffffffffffff geçmişi ancak bitirdim:111: ne çok yazmışsınız öyle...:126:
menüm...
kahvaltı:
2 dl buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
peynir çeşitleri
ara:yok
öğle:
1/2 kase süzme mercimek çorbası
1 tabak tavuk sote
salata
ara:1 bardak nescafe
akşam:geç geldiğim için yemek yoktu geçiştirdim.
kıymalı yumurta
2 kaşık yoğurt
2 lokma ekmek..
su tamam..
spor öğle arasında 1 saat yürüdüm.
ogle canım ıstemedı canım... amın canım benım ıyı dıleklerın ıcınBide ogle yemegin olsa tam super olurmusss valla :) bu arada diger konu icinde insallah allah gonlunuze gore verir ablmda 2 3 sene bu tarz skntilar yasadi ama allahin izniyle 5 ay sonra eylul bebek geliyor :)darisi sizlere olur insallaaaaah amiiiiiiin :)
kendını kotu hıssetme canım yaa bugun bole olsun sonra dıyete donersın tekrar babacıgınn senın ıcın cekırdek almıss azcık ye tabıı bende cok ozledımm babamııııııAnnemden bildiriyorum:
Sabah bildirim yaptıktan sonra hastaneye gittik diş için. Dolgu yapıldı salı günü de bir başka dolgu yapılacak. O cıızzz ses hala kulaklarımda.. Oradan kuaföre gittik oradan da anneme geldik yemek falan derken anca fırsat buluyorum..
Ya beni teselli edin ben çook cozuttumO kadar dikkate 0 kaçamağa rağmen nasıl kilo alırım ya... Offf
Menümü yazıyorum
sabah:
tulum peyniri
2 dilim tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tk tahin 1 tk pekmez
öğle:
2 köfte
1 yk erişte
akşam:
2 yk pilav
2 yk patatesli tavuk sote
2 yk ıspanak
2 yk yoğurt
salata
1 yk fırında patates (ayrı)
1 tabak erişteli yeşil mercimek çorbası..
babam çekirdek almış. ben çok severdim bekarken; hep babama derdim gelirken çekirdek al diye. akşam çay ile çekirdek yiyeceğim..
Kızlar çok ciddiyim kendimi kötü hissediyorum. ne yaparsam yapayım boşa.. kıtlıktan çıkmış gibi yedim akşam yemeğini.. günlerdir çorba içiyorum ve tartıda ne gördüm koca bir hiç.. ödem de gitmedi..
Sanırım yarın da kendime gelemem.. Bu hafta umarım iyileşirim. Daha iyi olmasan bile sporumu yapacağım. Acaba esas suçlu o mu ki
Oyyy oyyy
bence guzel olmusss canımmm.. ıs ıcınde hakkında hayırlısı olsunnnnnbugün işten tamamen ayrıldım özgürüm artık
eve geldim yemeğimi yedim 1 saat snra vurdum kafayı yattım yeni uyandım daha gece napcaksam artık
menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
öğle
10 fındık
akşam
1 porsiyon ciğer
elim kadar lavaş
1 dilim baklava(işten çıkışımı kutladım)
suyum 1.5 lt sporum henüz yok uyudum uyucagm kdr zaten uyku vaktınde yaparım spor
ben bi geçmişe gdim ne var ne yok grsk
kuruyemıs fazla gıbı sankı ama onun dısındaa guzelllMenümü yazayım
sabah:
1 muz küçük boy
5 badem 10 fındık
Öğle:
1 tabak kıymalı karnıbahar
Ara:
kaju
fındık
badem üçlemesinden 20 tane kadar olmuştur
Akşam
kahvaltılık yedim ama biraz fazlaca kaçırdım
1 saar şu calle teyzenin videosunu yAPTIM
ben begendımmofffffffffffffff geçmişi ancak bitirdim:111: ne çok yazmışsınız öyle...:126:
menüm...
kahvaltı:
2 dl buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
peynir çeşitleri
ara:yok
öğle:
1/2 kase süzme mercimek çorbası
1 tabak tavuk sote
salata
ara:1 bardak nescafe
akşam:geç geldiğim için yemek yoktugeçiştirdim.
kıymalı yumurta
2 kaşık yoğurt
2 lokma ekmek..
su tamam..
spor öğle arasında 1 saat yürüdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?