Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujum birkaç gündür burdayım ama seni herzaman takip ediyorum kaptanım...gerçekten çok sağlıklı ve bilinçli bir şekilde kilo veriyorsun menün harika .... afiyet olsun inşaallah bulunur damaklar da

.

gayett basarılı gamzemmmm

gayet guzel canım bence.. oglen gamzeyle beraberdınız dımııııııı
begendımm meltemcımmmm
oglende aksamda pırasa yemısın canmm nobette oldugun belliii ama az geldi bana....
içli kofte kızartmamıydı canım? aksam az yemısın sankıı:26:
ooooowwwwwww dalinden ornek menuuuuu

evet rabişim...gamzeyle vakit geçirmeyi seviyorum çok...

.

Aynenn tatlımmm beraberdikkkkkkkkkkk, yerim o dikkatini senin

az evvel bı haber ızledım show da babası olacak allahın belası 7 aylık adasım aysenura akıl almaz dayaklar atmıs yatırmıs kucagına tokatlamıs cocuk beyın kanaması gecırmıs 4 kez bayılmıs bıde ustune soba yanmayan soguk odaya kıtlemıs cocuk aglaya aglaya gene bayılmıs.allahımm tuylerım dıken dıken oldu agladım dayanamadım bu sımdı babamı 7 aylık bı bebek sana ne yaparya ınsanlar yıllarca bebek ozlemıyle yanarken bole ınsanlar neler yapıo bunlara ınsan bıle denmez o cocuga attıgı dayagı onada atmak lazım elını kolunu sallayıp sokakalrda gezıyo ole seyler dıyesım varkı bı anne olarak ıcım paramparca oldu beyın kanaması gecırtene kadar dovmek ne demk yaa lanet olsun bole ınsanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…