Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ya aynı şey benim de başımda yani göbeğimde valla mümkün olduğunca mekik çekmeye çalışıyorum ama ne bilim biz en iyisi callayı yapalım

amin inşallah canım

.

canım ya aynı şey benim de başımda yani göbeğimde valla mümkün olduğunca mekik çekmeye çalışıyorum ama ne bilim biz en iyisi callayı yapalım

mekık sadece ust karın ve sırtı calıstırıyomuss gobek erıtmek sıkılastırmak ıcın bı secenekmıs ama zayıf kalırmıs bencede callen teyzenın pesınden yuruyelım ama lınk falana ttım hıc bakmadınız sanırım

tatlım baktım bişey de indirdim ama nereye gitti bulamadım

.

dalinim bence gayet güzel ve sağlıklı bir menü bu...elbetteki verilir kilo ama birden deil de yavaş yavaş verdirir aslında en sağlıklı yolu da böylesi yavaş giden kilolar geri gelmezmiş bir daha ama biz birden gitsin istiyoruz....ayyy keşke bi sihirli değnek olsada gece uyurken değse bize sabah kalkıncada manken gibi olsak ne güzel olur du demi

.

canım ay boyunca aç kaldın bu menüyle 1 ayın ödülü olsun sana

teşekkürler canım bende yoruldum ama şöyle denizde olcan şezlongta güneş yakacak seni bir elinde limonata ohhhhhhhhhh
kesinlikleeeeee biraz yüz sonra tekrar yat offff

işte bana göre menü budur

Kolay gelsin tatlımmmm

Afiyet olsun arkadaşım..

Tatlım bir döndün pir döndün sağlıklı beslenmeye, vala bana göre harika bir menü fakkat, azıcık minnacık fazlalıkları var gibi..Mesela 7 köfte çok gibi, en fazla 4 olabilirdi, tek köftenin 75 kalori olduğundan baz alırsak geneli harika amaa, afiyet olsun tatlım...

kı<lar lınk attım bısıy demedınızzz vazmıcaydınız

Canım yaa deminden beri uğraştım yükleyemedim tolbar bişiler çıktı onları hallettim sildim, sistemi geri yükledim..sonuç olmadı

.

benim menüm de şöyle
sabah:1dilim kepek ekmeği,1ki.k peynir,3 adet zeytin

ara :yarım elma

öğle:

kepek ekmeğiyle yapılmış tost kaşarlı,1 domates,1 salatalık,

ara:1 elma

akşam: 1 dilim kepek ekmeği,2 yemek kaşığı ciğer,1bardak ayran,1 tane salatalık

su içiyorum ,spor daha yok ama yapıcam...

kız dün indirdikya alalala.... o değilmi...

bu arada menüm

sabah

2 dilim ekmek arası
1 tk sarelle

ara 10 fındık

öğlen

bohça kebabı
1/2 makarna
yayla çorbası

ara 10 fıstık

akşam

zy pırasa
bir dilim ekmek
1 dilim ananas

kızlar eve geldiğimden beri benim oğlanın damağını arıyorum bulamıyorum çıldırıcam ne var ne yok alt üst ediyorum şuanda giremezsem yazamazsam bilin ki hala arıyorum....

ya okulda bıraktı yada çöpe atıldı offfffffffffffff offffffff

bu arada damak ortodontik bir tedavi anam bilmeyeniniz varsa dişlerini düzeltmek için

Menüme gelince

Sabah: 1dilim kepek ekmeği
2 k.k eski kaşar peyniri :26::26:

Ara: yok

Öğle: 2 küçük dilim kepek ekmeğinden yağsız tost (1 k.k. kaşar peynirler yapıldı)
1 domates
1 salatalık
Yarım yeşil biber

Ara: 1 meyve

Akşam: 1 porsiyon karnıbahar (kavurma) :26:
4 adet taze soğan

Ara: belki 1 elma :44:

Su: içiyorum, gün bitene kadar tamamlanır

Spor: yarım saat açık havada yürüme, 20 dk. eliptik yaptım..20 dk. eliptik daha yapmayı düşünüyorum..

canım benim yaaa ınsallah hersey cok guzel olurr. Rabbım ısteyen herkese nasıp ederr. ıyıyım artık olayı sındırdım hemen basladım ılaclarıma bundan sonra salmak yokk pozıtıf dusuncemm

amin canım benim cok haklısınnnnn
cok tesekkur ederım canımmm.. haklısınız ınsallah ılaclar olumlu sonuclanır. Rabbim hayırlısını versinn. Üzülmücem artık olayı bugun sındırdım ılaclarada basladımm gereken neyse o yapılacakk

hahahahaha yedin mi o ciğeri en sonundaaaaaaaaa merak etme bende kavurma karnıbahar yedim ama vucudumuzun onlara da ihtiyacı var

.

evet kızlar menum
sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
sekersız cay

ogle
yok

ara
yok

aksam
yarım kase corba
5 nugget
elma dılım patates
salata yogurt

su:1.5 oldu 2 ye tamamlıcam
spor:yapmadım

evet kızlar menum
sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
sekersız cay

ogle
yok

ara
yok

aksam
yarım kase corba
5 nugget
elma dılım patates
salata yogurt

su:1.5 oldu 2 ye tamamlıcam
spor:yapmadım

Hurma yokkkk :26::26: ama geneli süper menünün keşke en azından öğle de olsaymış :26:

.

ben sanamı dedım sen ne hemen atlıyon alalalala ben sevdayla gamzeye soleım akıllım

En sinir şey, aradığın şeyi bulamamak Üzgünüm ama okulda kalmış olabilir :44::44: inşaallah seni çok fazla yormadan bulunur

Menüne gelince, kaç gündür sağlıklı zayıflama yolunda menülerini tek geçiyorum kaptanım, vala bravoo

.

afiyet olsun arkadaşım kahvemizi içiyoruz demi saat 9 da

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…