Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kı<lar lınk attım bısıy demedınızzz vazmıcaydınız

yazılanları okuyamadım sadece daline yazacağım canım calen yapacaktım ama benim video evdeki dvd de çalışmıyo yaa pc de açıyo dvd de çalışmıyo laptop karşısında da yapamam kafam karıştı eşime çalıştırmaya çalışacağım bu arada menümü de yazayım
1 dilim ekmek 1/2 kk peynir 3 zeytin
ara 1 avuç beyaz leblebi
öğlen 1/2 kepçe çorba 100 gr döner domates soslu salata
1/3 portakal 5 adet beyaz leblebi
akşam 5 köfte 2 tavuk şiş salata 1 lokma ekmek
1 avuç kuru üzüm
1 badem şu ana kadar olanlar
3,5 lt de su spor bugün 4 kere 7. kat merdivenden indim çıktım cal yapacaktım henüz yapamadım biraz çok kaçtı akşam kendimi kötü hissediyom

spor çok iyi yalnız benım evde 7. katta bi inip çıksam mı

Midem acayip şiş :26: kocaman nefes alıp şişiriyorum midemi 1 dk. bir rahatlıyor ama sonrasında çok şiş yine, sırtım bile ağrıyor böyle olunca.offf çok keyifsizim yaaa :26::26::26: neden olur acaba? pskolojik olabilir mi kızlarr :44::44:

.

banada oluyo cnm arada eskiden daha çok olurdu özellikle yemek yedikten snra hareket etmezsem uyursam uyandığımda bütün gün çok kötü oluyorum bazı insanların yoğurda ekmeğe karşı toleransı yokmus böyle şişlik olusabilyomuş menünü unuttm yednmi o tür bişiler akşama dgru

Yok tatlım değil, 2 gündür var bu offffffffffffff uyusan bir süree hiç uyanmasammm

spor çok iyi yalnız benım evde 7. katta bi inip çıksam mı

busraa benim işyerinde odam 7. katta sansörde sıra beklemeyeyim diye hem de spor olsun dedim onu yaptım bana göre hiç de iyi değil kendimi kalanetik e hazırlamıştım ama olmadı yarın koca dvd ye çekcek ben usb den çalıştırmaya çalıştım olmadı dvd den yapacam artık neyse uykum var ev ahalisi uyudu ben de uyuyayım bari iyi gecelerr

Gamze bacı ne olacak beniim bu halim... sen de bittin sen kızııııııııııııım yazmışsın zatiii.... :44:

Canım ben onu neden yazdım biliyormusun? senin kilona yetişicem, yani bir yerde uzun yazdım, sana meydan okudum yanii kaç benden demek istedim meleğim..

.

Canım ben onu neden yazdım biliyormusun? senin kilona yetişicem, yani bir yerde uzun yazdım, sana meydan okudum yanii kaç benden demek istedim meleğim..

.

ortada buluşalım madem öyle.. gidişatım onu gösteriyor benim

kaptanım bulamadıysan yarın öğretmenine sorabilirsin..

evet kızlar menum
sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
sekersız cay

ogle
yok

ara
yok

aksam
yarım kase corba
5 nugget
elma dılım patates
salata yogurt

su:1.5 oldu 2 ye tamamlıcam
spor:yapmadım
öğlende olsa süpermişşş

amannnnn 3 kaşık mantıda neeee. çok azzz ayy canm istedii (bende ne görsem istiyom amma pis boğazım)kaynanacaızım geldimi yaptıratım

garfield komşulara dağıttım canım sırf bitsin diyee. benim buzluk eski tip uzun süre saklayamıyorumm.

kajuyu bende çok severim ama çokkkkkkkkkkkk yağlııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…