- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #80.181
eveeeeeet hatırlamzmıyım tatlım yaaaa canımsın hosgeldın.sende bıze basarı oykunu paylasırsın motuıve oluruz
oldu cnm 9 kasımda 37 haftalık dogdu oglum 3 aylık sımdı masallahı var
evet cnm 79.2 yı baz alayım bıdahakı hafta 500-600 grm daha zayıflamıs goruncem 1bucuk kılo versem uzerıne buda eklense 2yı gecerde 1.lık kursusune otururum hihiihihih
maşallahh canım Allah analı babalı büyütsün adını ne verdiniz ben pek meraklıyım isimlereikizler napıyorlar onlarda büyümüşlerdir kardeşleriyle araları nasıl birde zor geldimi 3. canım alışabildinmi...dalincim ben ozamandan sonra bebişe biraz ara verdim işe girdim falan..şimdi evdeyim ve mart itibariyle inşallah bende düşünüyorum....korunmucaz Rabbim nasip ederse olsun bitane daha diyoruz..hayırlısı bakalım... başarı hikayemi yazmıştım canım buyrun topiqe miafirimiz olun
adını kerem koyduk canım ıkızlerde ıyı buyuyolar kardeslerınıde co ksevıolar.ınss ıstedıgın zamam gelıverırır.bebegın.3 bebege alısmam zor olmadı ıkız buyutmus bırı olarak zaten cok cocuga alısıgım 3.arada kaynıyoama tek bbegı olupta 2.ıkız olup bırden 3 lenırse ınsan kafayı yer
kızlar bu benım bebek ısteyenler topıgınden arkadasım hepımız bebek ıstıyoduk benımj oldu darısı onun basıona ıns.bırde 52 bedenden 36 bedene dusus hıkayesı var ergınsenanın gunlugu dıye bı goz atın derım
sık sık bızede ugra canım bızede tecrubelerını aktarr yol goster
Canım benim tekrar hayırlı olsun bebişin hep mutlu olun inşallahh...Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah...hep arkadaşlar hamile ve çoqu doqum yapmış gözlerim doluyu onları gördükçe ne güzel duygular...zaman ne çabuk geçiyor dalincim daha dün bebiş için bat sayarken şimdi hepinizin kucaqı dolmuş ne mutlu sizlere...bunları yazraken bile gözlerim doldu eşim ne oldu diye soruyor..
adını kerem koyduk canım ıkızlerde ıyı buyuyolar kardeslerınıde co ksevıolar.ınss ıstedıgın zamam gelıverırır.bebegın.3 bebege alısmam zor olmadı ıkız buyutmus bırı olarak zaten cok cocuga alısıgım 3.arada kaynıyoama tek bbegı olupta 2.ıkız olup bırden 3 lenırse ınsan kafayı yer
kızlar bu benım bebek ısteyenler topıgınden arkadasım hepımız bebek ıstıyoduk benımj oldu darısı onun basıona ıns.bırde 52 bedenden 36 bedene dusus hıkayesı var ergınsenanın gunlugu dıye bı goz atın derım
sık sık bızede ugra canım bızede tecrubelerını aktarr yol goster
günaydın canımmm, görüşürüz..Kolay gelsin...herkese günaydınnnn
aslında tünaydın demem lazımneyse artık işleri halledip gelicem grşrz bacılarrr
Herkese gunaydin ayy bugun bana bi haller oldu hala yataktayimmm uyanmamaya yemin etmis gibiyim :)
günaydınlar..........dünden beri bir tuhafım.halsizlik,mide bulantısı falan var .önce açlıktan zannettim ama yok galiba hasta oluyorum üstünüzden uzak.....dün akşam dışardaydım bir ark ın yanına gittim zaten bahsetmiştim.o yüzden menümü yazamadım .zaten ortada bir menüde yok aslında......
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim salam
öğle: 5 adet petibör bisküvi( evde benim yiyebilecegım yemek yoktu)
1 bardak süt
akşam: evde yemedım.misafirlikte;
5 adet susamlı kuru pastalar varya yuvarlak onlardan.....
3 bardak çay(rekorum)
ilerleyen saatlere doğru meyve.....
6-7 adet çilek
3 dilim greyfurt
1 dilim ayva
1 kupa biberiye çayı......
bugünde dışarıda olacagız......halsizim ama evde oturmak istemmiyorum
günaydın mı desemmmm yok yok tünaydın kızlar....
sabah geç kaktık malum haftasonu kahvaltı faslı derken evi bi süpürim dedim allahım öldüm bittim... benim alerjim azdı hapşır hapşır öldüm valla ...... şimdi gine başlıcam temizliğe bi selam verim dedim... öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz
Aynenn arkadaşımm yakalaa birinii, sana tavsiyem garfield06 ( 68,20 / 67,70 / 0,50 / % 0,73 ) kovala derim, aslında cornella ( 69,50 / 68,50 / 1,00 / % 1,44 ) en uygunu amma kızcağız belinden spor yapamıyor..Haklı bir savaş olsun, adilce hahahahha ben hakem olurum
.
kız karıştırma beniiii
herkese tnaydınnn 12de uyanmış bi vatandaş olarak kahvaltı ev işi derken anca gelebildiim ne güzel erken uyananlarda olmuş hayranım
cornicim çok geçmiş olsun ben geldim herkes gitmiş kmsecikler yok sayfada :26:
hoş buldum canımcım.... valla kınamıda yaktım bu arada ... şimdi sıkılıyorum börek çörek mi pişirsem kocişime ...Jujum hoş geldin, kolay gelsin ve damak bulundu mu :26:
.
kız karıştırma beniiii
herkese tnaydınnn 12de uyanmış bi vatandaş olarak kahvaltı ev işi derken anca gelebildiim ne güzel erken uyananlarda olmuş hayranım
Ben buradayım canım
.
hoş buldum canımcım.... valla kınamıda yaktım bu arada ... şimdi sıkılıyorum börek çörek mi pişirsem kocişime ...
oh oh oh maşallah kız nası uyuyonuz 12 ye kadar en fazla 10 a kadar uyumuşluğum var yaş 33
yok yemedım bebemm mavısımı uyutup yattım hemen yoksa yıyedebuludum 1 bardak su ıctım bastırdı
herkese gunaydınnnnnnnnnnn
78.7 sabah ac karnına
Pufffffffffffffffffffffff bu gün cumartesi ve ben sizi çok özledimmmmm
.
kolay gelsin kaptanımgünaydın mı desemmmm yok yok tünaydın kızlar....
sabah geç kaktık malum haftasonu kahvaltı faslı derken evi bi süpürim dedim allahım öldüm bittim... benim alerjim azdı hapşır hapşır öldüm valla ...... şimdi gine başlıcam temizliğe bi selam verim dedim... öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz
kız karıştırma beniiii
valla ben 12 ye kadar yatmayı özledimbenim oğlum 8 de en geç oda ayakta ama yinede 9 10 kadar uyukluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?