Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

KIZLAR MENUMU YAZIP CIKICAM CNM COK SIKKIN 3 AYLIK OLAN BEBEGIMIN PARMANI KESTIm OLSEM ONDAN IYIYDI ICIM YANIYOOO

sabah 1 poaca
aksam 8 kofte bıraz ekmk ıstah falan yok sporda yok
su 2 ltre

7 yaşında teyzesi

iyi gezmeler canımm
ALLAH bağışlasın cnm benimkide 2,5 yaşında

olsun cnm bencede lahmacun arada yenebilir akşamıda yememişsin
öğlede olsa menün harika cnm
harika cnm
öğle fena olmuş:26::26:
cnm sanki fazla olmuş biraz öğle:26:

KIZLAR MENUMU YAZIP CIKICAM CNM COK SIKKIN 3 AYLIK OLAN BEBEGIMIN PARMANI KESTIm OLSEM ONDAN IYIYDI ICIM YANIYOOO

sabah 1 poaca
su 2 ltre

geçmiş olsun kıyamam ya.... ben de kesmiştim. o ağlamasını unutamam.. ama sana bir şey diyeyim de biraz için rahatlasın. onların hissettiği acı bizim algıladığımız kadar fazla değil canım. küçüklüklerinde yataktan düşen bebekler var kaç kere. neredeyse kendi boylarında. uff oldu falan yapıyorlar sadece. eğer sen tepki vermezsen. ben tırnağını keserken kesmiştim. sen de mi öyle yaptın dalin

bende menümü yazıyım
sabah domates, peynir,5 zeytin,1 çatal helva,2 dilim light ekmek

öğle yok geç kalktım

ara 1 yeşil elma 2 light çubuk

akşam 1 kase tarhana çorbası 1 tabak karnıbahar haşlanmış üzeri yoğurt

ara sütlü nescafe içerim artık

su 2 litre 3 fincan 5 biryerde çay

aynen bende tırnağını keserken kesmiştim oğlumun ne kadar çok ağlamıştım

evet kızlar tırnagını keserken kestım okadarda dıkkat ederek kesıyodum bebegım hıc harekette etmıyodu guzelce yatıyodu.kımıldasa anlıcam allah benı nası bılıyosa ole yapsın.ıns bende cekerım onun cektıgı acıyı cok agladı cook ve cok kanadı parmagından asa akıyodu mınnacık parmagından.cok agladı ya ne aptal bı ınsanım ne bıcım bı anneyım ben ya.,

Son düzenleme:

blerek yapmamışsınki canım üzülme ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN DÜŞE KALKA BÜYÜYECEKLER ONLA İŞTE ÜZME TATLI CANINI

sabah 1 poaca
su 2 ltre

canım oncelıkle cok gecmıs olsun..cıddı bısey yok anladıgım kadarıyla kıyamam mınık parmaklarına canı yanmıs aglamıs ama ne bıcım konusuyorsun sen bılerek yapmadın sonucta o senın canın ınsan canına kıyarmı bıle bıle kaza olmus kı cıddı bısı yok lutfen kendını suclamaduse kalka buyuyeceklerrr

burada hep yengeçler varmış be nereye gisem yengeç eşim yengeç 3 kardeşiz yengeç burcuyuzsağım solum yengeç ben severi yengeçleri çok sıcaktırlar 1

dalin kz sen eminmiin yengeç olduğunu sen maşallah azimlisin acaba benmi yengeç değilim

ben yavaştan kaçayım yarın arkadaşlar akm oturmaya gelcekler karalahana sardım ammayoruldum çok sıkıcı sarma sarmak allahtan hababam vardıda onu izleyerek sardm şimdide gidip 84444444444 parça kütahya larımı çıkarayım zamanında kazık yedik aldık şimdi her tarafta ucuz ucuz

menümü yazaymmı size misafirlre ne yapcam

karadeniz piesi
karalahana sarması
un helvası
kabak tatlısı
acaba turşuda kavursammiki
eşim isteği üzerine patates salatası ok olur yenmez bence sırf eziyett iş te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…