Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dalin ödüm patladı bebiğim elini kestim deynce nasıl korktum Allahtan önemli bişey yokmuş bnm kuzenimin parmakları kesilmişti bebekken kopmuştu canı yanmadı sanıırm ağlamadı hiç hissetmiyolar galiba şimdi izi bile yok eskisinden daha iyi okula başladı üzme kendini

küstüm ben size işte bi yorum yapmamışınız menümeeeeee

Bence gayet güzel ve sağlıklı bir menü bu arada bu haftaki hedefm senin kilonda olmak
inşallah canımmm. ulaşırsın. bende 64 leri görmek istiyorumm

.

bence masum bi menü

canm menün güzelde arayı ve öğleyide tamamlasaydın daha bi güzel olurdu.

tum yengecler toplanmısızzzz
benim kardeşim yengeççç ben balık burcuyummmm

bnm menumede yorum yok

KIZLAR MENUMU YAZIP CIKICAM CNM COK SIKKIN 3 AYLIK OLAN BEBEGIMIN PARMANI KESTIm OLSEM ONDAN IYIYDI ICIM YANIYOOO

sabah 1 poaca
aksam 8 kofte bıraz ekmk ıstah falan yok sporda yok
su 2 ltre
ayyy canım yaaa geçmiş olsunnn

wawww ne kadar çok çesittt.

Canım bilerek ve isteyerek yapmadığın bir şey için neden bu kadar isyann :26::26::26: yoksa sen aydamısınnnnnnnn

.

Rabişimmm bunu yazmıştı o ve bir daha gelmediii :26::26:

.

Canım öyle bir yazmışsın ki, çocuğa üzülmekten menünü gözümüz mü gördü :26: :26: Yorum yapılması da ayrı bir saçmalık olurdu zaten :26:

.

bak yaa daha yorum yapmadınız diyor gamze ablaya katılmakla beraber benı cok korkuttun tekrardan gecmiş olsuuun.bideee sankı menun mu var be bı sabah bıde aksam var topu topu.ara ogun yok spor yok ne dıyelm sımdı bunaaa

Canım dışarı çıkmıştırlar dönememiştirler..arkadaşlarına takılmıştırlar belkide... :26::26::26:

.

hmmm olabilitesi yüksek bu aradaaa boy friendimin bana son jestini sizlerle paylasmak isterimmm
bana ıstediğim spor kıyafetlernı almıss ama kilom 62 buçuğa düşene kadar vermicekmş sevinim mi üzülim mi bilemedim saolsun hep destek tam destek ama kıyafetlermi vereydi iyiydii bide yüzsüz yüzsüz canım sacmalama gerek yok boyle bıseye ver hadi ddm

boyfrıendnı kutluyorm ince erkekkk çocuk zayıfla demiş biizm kızzda gerek yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…