- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #80.261
ne bıleyım 25 senedır yengecım 17 temmuz dogumluyum
Bence gayet güzel ve sağlıklı bir menübu arada bu haftaki hedefm senin kilonda olmak
inşallah canımmm.ulaşırsın. bende 64 leri görmek istiyorumm
.
Menüme gelirsek arkadaşlarr
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1,5 k.k. kaşar
1 domates
Ara: yok
Öğle: 1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
3 ızgara yeşil biber
2 yemek kaşığı yoğurt
Ara: yarım elma
Akşam: 1 porsiyon haşlanmış kuru fasulyeden piyaz (yağsız bol limonlu)
2 adet minik acı biber
Su: içiyorum, tamamlanır
Spor: yapmadım ama düşünüyorum ve büyük ihtimalle yaparım
bence masum bi menüsabah
1 dilim ekmek
dilim peynir
2 zeytin
öğlen
1 .5 lahmacun
4 közde sivri biber
1 köz domates
akşam
çok tokum acıkmadım
dipnot
1 aydan beridircanım lahmacun
çekiyodu 1.5 yedim
su
içiyorum
spor
çarşı pazar gezdim
canm menün güzelde arayı ve öğleyide tamamlasaydın daha bi güzel olurdu.menumm
sabah
1.5 dilim ekmek
peynır
3 zeytın
1 cay kasıgı bal
haslanmıs yumurta
ogle
yok
ara
yok
aksam
1 kase corba
1 tabak haslanmıs makarna uzerı sarımsaklı yogurt
1-2 catal tursu
su:cok az oldu bugun 1 lt ıctım 2 ye tamamlıcamm
spor: deli gibi ev işi
benim kardeşim yengeçççtum yengecler toplanmısızzzz
Sira geldi benim menumeeeee
Sabah: 1 dilim ekmek 1 domates biber azcik lor peynir ve sekersiz cay
Ara: yarim avuc kadar kuru meyve findik
Oglen: 1 ufak portakal
Ara: yok
Aksam: bi kase corba yarim dilim ekmek salata ve 3 tane biber tursusuu
2 bucuk litre su 45 dakika pilates + diger yer hareketleri
dalin ödüm patladı bebiğim elini kestim deynce nasıl korktum Allahtan önemli bişey yokmuş bnm kuzenimin parmakları kesilmişti bebekken kopmuştu canı yanmadı sanıırm ağlamadı hiç hissetmiyolar galiba şimdi izi bile yok eskisinden daha iyi okula başladı üzme kendini
küstüm ben size işte bi yorum yapmamışınız menümeeeeee
ayyy canım yaaa geçmiş olsunnnKIZLAR MENUMU YAZIP CIKICAM CNM COK SIKKIN 3 AYLIK OLAN BEBEGIMIN PARMANI KESTIm OLSEM ONDAN IYIYDI ICIM YANIYOOO
sabah 1 poaca
aksam 8 kofte bıraz ekmk ıstah falan yok sporda yok
su 2 ltre
bende menümü yazıyım
sabah domates, peynir,5 zeytin,1 çatal helva,2 dilim light ekmek
öğle yok geç kalktım
ara 1 yeşil elma 2 light çubuk
akşam 1 kase tarhana çorbası 1 tabak karnıbahar haşlanmış üzeri yoğurt
ara sütlü nescafe içerim artık
su 2 litre 3 fincan 5 biryerde çay
evet kızlar tırnagını keserken kestım okadarda dıkkat ederek kesıyodum bebegım hıc harekette etmıyodu guzelce yatıyodu.kımıldasa anlıcam allah benı nası bılıyosa ole yapsın.ıns bende cekerım onun cektıgı acıyı cok agladı cook ve cok kanadı parmagından asa akıyodu mınnacık parmagından.cok agladı ya ne aptal bı ınsanım ne bıcım bı anneyım ben ya.,
ben yavaştan kaçayım yarın arkadaşlar akm oturmaya gelcekler karalahana sardım ammayoruldum çok sıkıcı sarma sarmak allahtan hababam vardıda onu izleyerek sardm şimdide gidip 84444444444 parça kütahya larımı çıkarayım zamanında kazık yedik aldık şimdi her tarafta ucuz ucuz
menümü yazaymmı size misafirlre ne yapcam
karadeniz piesi
karalahana sarması
un helvası
kabak tatlısı
acaba turşuda kavursammiki
eşim isteği üzerine patates salatası ok olur yenmez bence sırf eziyett iş te
evet kızlar tırnagını keserken kestım okadarda dıkkat ederek kesıyodum bebegım hıc harekette etmıyodu guzelce yatıyodu.kımıldasa anlıcam allah benı nası bılıyosa ole yapsın.ıns bende cekerım onun cektıgı acıyı cok agladı cook ve cok kanadı parmagından asa akıyodu mınnacık parmagından.cok agladı ya ne aptal bı ınsanım ne bıcım bı anneyım ben ya.,
günaydınlar..........dünden beri bir tuhafım.halsizlik,mide bulantısı falan var .önce açlıktan zannettim ama yok galiba hasta oluyorum üstünüzden uzak.....dün akşam dışardaydım bir ark ın yanına gittim zaten bahsetmiştim.o yüzden menümü yazamadım .zaten ortada bir menüde yok aslında......
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim salam
öğle: 5 adet petibör bisküvi( evde benim yiyebilecegım yemek yoktu)
1 bardak süt
akşam: evde yemedım.misafirlikte;
5 adet susamlı kuru pastalar varya yuvarlak onlardan.....
3 bardak çay(rekorum)
ilerleyen saatlere doğru meyve.....
6-7 adet çilek
3 dilim greyfurt
1 dilim ayva
1 kupa biberiye çayı......
bugünde dışarıda olacagız......halsizim ama evde oturmak istemmiyorum
bnm menumede yorum yok
Canım öyle bir yazmışsın ki, çocuğa üzülmekten menünü gözümüz mü gördü :26: :26: Yorum yapılması da ayrı bir saçmalık olurdu zaten :26:
.
bak yaa daha yorum yapmadınız diyorgamze ablaya katılmakla beraber benı cok korkuttun tekrardan gecmiş olsuuun.bideee sankı menun mu var be bı sabah bıde aksam var topu topu.ara ogun yok spor yok ne dıyelm sımdı bunaaa
bu arada hakkaten tugba abla da bugn hıc gorunmedıı halsizim diyordu hasta olmamıstır ınsllaaah :44::44:
bu arada hakkaten tugba abla da bugn hıc gorunmedıı halsizim diyordu hasta olmamıstır ınsllaaah :44::44:
Canım dışarı çıkmıştırlar dönememiştirler..arkadaşlarına takılmıştırlar belkide... :26::26::26:
.
hmmm olabilitesi yüksekbu aradaaa boy friendimin bana son jestini sizlerle paylasmak isterimmm
bana ıstediğim spor kıyafetlernı almıss ama kilom 62 buçuğa düşene kadar vermicekmşsevinim mi üzülim mi bilemedim saolsun hep destek tam destek ama kıyafetlermi vereydi iyiydii bide yüzsüz yüzsüz canım sacmalama gerek yok boyle bıseye ver hadi ddm
boyfrıendnı kutluyorm ince erkekkkçocuk zayıfla demiş biizm kızzda gerek yokkkk
boyfrıendnı kutluyorm ince erkekkkçocuk zayıfla demiş biizm kızzda gerek yokkkk
ben çıkıyrm kızlar iyi geceler herkese
haklısın vallaaynen aynen baya ince dusuncelidir saolsunnama mantık hatası var ya valla bak.ben bu taytla tshrtu sonucta spora gıderken gıycem yani zayıfladıktan sonra vermesi mantıksız amacına uygun olsun hediyesi bari hayret bişeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?