Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya kızlar ben sizi çok merak ediyorum................
ayşenuru(dalin)
gamzeyi
büşrayı
meltemi(juju)
beni gördünüz..........diğer arkadaslarımızı da görmek isteriz isteriz isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ya kızlar ben sizi çok merak ediyorum................
ayşenuru(dalin)
gamzeyi
büşrayı
meltemi(juju)
beni gördünüz..........diğer arkadaslarımızı da görmek isteriz isteriz isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

anaaaa sen beniii görmedin miiiiiiiiiiiiiiiiiii

anaa cıdden erkek olmus yaaa. ama soyledıklerıne bakılırsaa zor olsa gerek Allah sonunu hayr etsınn..

tugba nerde gorduler senııııı ben neden gormedımmm

dalinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn, gel beni yerden yere vurrrr, yık dök parçalaa...kendime getirr datlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

.

haaaaaaaaaaaaaaaa tamamm

anaa cıdden erkek olmus yaaa. ama soyledıklerıne bakılırsaa zor olsa gerek Allah sonunu hayr etsınn..

tugba nerde gorduler senııııı ben neden gormedımmm

Orda gorduklerinin arasinda gamzede yaziyor ama sen daha iyi bilirsin gamze abla ahahaah

rabişcim sen daha takımda değildin benım bi resim ekleme maceram var

bu arada şu olaya iyice acıklık getireyim.......takım olarak ;

fotosunu gördüklerimiz: dalin,gamze,juju,büşra,cornella

fotosunu görmediklerimiz: rabyas,zes,birsen,chentiq,toplight,aysun,biricikoğlumertuğ

hee ama ben yoktumm ben gormedımmm duymadım bılmıyorummm

Albüm yapın kızlar ve sadece arkadaşlarınızın görmesini sağlayın...Kimse göremiyor hem, hemde arkadaşlarınızla tanışmış oluyorsunuz

.

gamze benım salak kardesim senı silmiş faceden......sımdı telde konusuyoruz....tanımadım dedi....bende azarladım....neyse bir daha ekleriz sonra.....

hee ama ben yoktumm ben gormedımmm duymadım bılmıyorummm

Albüm yapın kızlar ve sadece arkadaşlarınızın görmesini sağlayın...Kimse göremiyor hem, hemde arkadaşlarınızla tanışmış oluyorsunuz

.

evet albüm yapın.................isteriz isteriz
ya birde chentiq,zes.sizin gercek isimleriniz nedir daha önce kaç kere sordum nıye cevap vermıyonuz siz bana.. adamı hasta etmeyinnnn leynnnnnn

Ya ben de silkelenmek istiyorum.. Cumadan beri bas bas bağırıyorum kimse ilgilenmiyor.. son hafta mahvetti beni

afiyet olsun kızlar accık ucu kaçmış ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…