Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızceler ben saat 23 e dek kaçar saat 23 de ugrar ve callen tizemle bulusurum yawrucaklarımın yemek ve yatıs zamanıı bnmde onların ardından ortalıgı toplayıs bulasıkları makıneye yerlestırılıs ve yıkayıs yıkanacak camasırları makıneye atıs esım bu hafta 11 de gelecegı ıcun ona bısıler hazırlamaya baslayıs ve elıptıge bınıs ardındanda dus alıs zamanım dır.

gecen yıl yazmıssınız callenetıcs yapanalrın topıgıne orda yazıalrını okudum enee dedım bızım gacıda bır vakıtler callen cılgınıymıs

heee göbeğim çatladıydı indireceğim diye

benım bu spor olayıda erkeklerin kız tavlamasına benzıyor.her şey elde edene kadar

işte bu da benım menüüüüüm

sabah: yarım dilim ekmek bir yumurtadan yapılmış sebzeli omletin yarısı 2 zeytin şekersiz çay

ara: 2 kuru kayısı

öğlen: bir kase mercimek çorbası

ara: tarçınlı sade turk kahvesi

akşam: yarım tabak sade makarna ayran turşuuu

ara: 1 küçük elma

spor bugun yok maalesef okul tum gundu daha yenı oturabıldım yorgunum su 2 bucuk litree

gün senın için yenı baslıyor dıyebilirizzz kolay gelsin sana cnm.......

Bende suan kaçamak yapıoum etı cıcı bebe bıskuvısı yıyorum

sen torpillisin canımm yee menün çok azda o yüzdennn..

Bence başarılısın da tatlımmm, bravo menün günün menüsü olmaya layık bence

.

teşekkür ederim

herkesin menüsünü tek tek okudumm.. ayyy cümleyi toparlayamadımm iyi+kötü bence
ya kızlar acukta yiyin..vücudumuzun ihtiyacu varrrr..

teşekkürler canom bende face de yok neyse iz seninle yine haberleşirik ok yardımcı olduğun için tatlım talıı: anne

tüm kilo vermek için uğraşan arkadaşlarımı tebrik ederimmm... umarım mart ayındada başarılı oluruz.

bende metabolizma çayı yaptım onu içiyorum eşimde yanımda baklava yiyor bu nasıl dünya

küçüken biz misafirlikte çay bile içemezdik korkudan çay gelince hemen annemin züne bakardım nasıl korkutmuşsa hatun beni
cnm ben kokorec fln yemedım kola içmedim töbeee rüyandamı gördün sen beni
çok byk geçmiş olsun üzerinde bişi var cnm senin ya valla gelmeyen kalmadı basına
bende bakımda yapım bari madem etkili bulaşmadığm bişey kalmasın

herkesin menüsünü cok begendim bugün abarta olmamıs gamzeyle aysenurun az olmus baya bii

selam kızlar . Benim hayin kocam bilgisayara el koydu nasıl sinir oldum. İşten geldim şu dalinin dediği karıya başladım 10 dk olmadan geldi bizimkisi vay efendim açmış gelir gelmez yemek yapsaymışım bi hışımla gittim mutfağa yemek yaptım. Tabi spor gitti yapamadım. Hem yemek yapıyorum hem söyleniyorum adama. Neysem bizimki uğraş uğraş big. Virüs mü bulaştırdı ne hala başında söyleniyor bende cepten yazıyorum anam ne zormuş..
Bu arada menüm

Sabah
İki yumurta

Ara
İki bisküvi arası 1 çk bal
İki kupa tarçın çayı

Öğle
Bulgur pilavı
Kuru fasulye
Yoğurt

İki saat sonra ara
Sekiz fındık

İki saat sonra
On fıstık

Akşam
Mercimek çorba
Salata
Haşlanmış tavuk göğsü

Ara
Armut

ben geldimmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119:

menümdenn başlayım bakalım

sabah
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

ara
1 ekşi elma

öğlen
1 tane ev yapımı poğça

akşam
yok(poğcanın cezası)

su 2 lt
spor yok şimdi 1 elma yıyebiliirm

kaptanım çokmu olmuş sanki:44::44:

bende gittim aşurelik buğdayımı ocaga koydum......bizim ki aşagıda galatasarın macını seyredıyor komsularla.komsular yetmıyor sankim iş yerınden 2 tane de ark nı çağırdı...allahtan aşagıdalar bu baş agrısı ile çekemezdım valla.......
GS yenılıyordu 2-0 neysekı 3-2 öne geçmiş......yenılseydı biizmkini düşünemıyorum .....Allah korusun evi başımıza yıkardı üzüntüden....GS yenilince kafayı yiyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…