Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hasretcım ben de gamzeye kendıme yukledıgım gıbı yuklemeye calıstım ama olmadı ona farklı bı lınkle yukledım pcnın koruma sıstemıne gore degısıyo yanı ne desem bos.sımdı ben anlatırım senın pc kabul etmez yanı yolunu yordamını kendın bulman gerekıyor pc den alarsan yaparsın.eger yapamam dersen benı faceden ekle lınk yolla ozelden ben senı eklerım ordan hallederız kusum

zes bı gelsınde onada soleyım garıbım youtubeden calısmaya calısıyo

1,5 yıldır pc mde olan call teyzenın bu kıymete binecegını düşünmemiştim eşimde bugün açmıc videoyu teyzeye bak diyor

gene yok yok bi menü
sen 55 kesin olursun dalinim.

kahvaltın hariç beğendim cornellam..
çok geçmiş olsun cnm

dün hiç kaçamak yapmayacağıma dair yarışalım demiştim ve sonuç;

1 dilm ekmek
domates
peynir

yarım elma
yarım armut
5 sarı leblebi

1 tabak lahana kavurması
1 dilim ekmk
1 kase yoğurt

3 tane etifrm biskivü
2 kuru kaysı

1 tabak mor pancar kavurması
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

gece 1 bardak sütt içeceğim.

2. aram aslında daha az olacaktı ama çarşıya çıktık ...aman allahımm o kokularrr insanı beni yeee açsın açsın diyordu sanki
kızım tutturdu hamburger diye babası ona hamburger aldı bende o sırada marketten form bisküvisi kayısı aldım. çok acıkmıştım saat 5 di. bi güzel yedim.
eşim gel kokereç yiyelim dedi..ama hayırrr eve gidelim dedimm.. aklımdada hep bugün kaçamak yokkk birsen dedim sürekli.yarın yersin dedimm.. sadece bi günlük falan telkin yaptım kendimeee.. belki size göre benim menüde çok olabilir ama bana göre en ideali bu tarz. yksa açlıktan saldırırım herşeye

* Bir Trakyalının Aşk Mektubu :)

Nufut Gözlü Sevgilim Asibe,

Te büle akşam oldu mu epten akılcımı alır, gözümü göğnümü bir oş edersin bea ...

Abe Allah belacımı versin seni çok severim.

Yatmaz mıyım yatacıma abe bi direm uyku girmez güzlerime...

Dünerim u tarafa dünerim bu tarafa ep gene silinmez ayalin bea ...

Ekmekten sudan kesildim artıkın.

Tarlada elim çapa tutamaz, kaavede desen ne bi laf ederim ne de kiyaat oynarım.

Üldürdün beni beaa... Düşün bobam düşün...

Amet Aganın sıpası gibi önüme baka baka solurum.

Akşamları sizin maallede sülerim "Yarim sende vifa yokmu" şarkısını.

Duyarsın elbet. Ölmüş nenem bile dinner.

"Anlarım kızanım seni anlarım ama unda u boba varkene vermez sana asibeyi" der ep...

İşte u zaman çeltik tarlasına döner gözlerim. Epten gene vıcık vıcık olur aalamaktan...

Şu boban olcak kapçık aazlıyı yola getiremez misin beaa...

Aşıklık çekeriz bilirsin işte. Eriye eriye gündöndü sapına döndük anacını satımının.

Agana da süle düümesin artıkın beni. Sankim u iç aşık ulmamış.

Düver Alla düver, sırtım gırnatacı Asan gibi kapkara oldu beaa...

Takarım sana cumuriyet altını, alırım uzun tüülü mantu, cazlı düün bilem yaparım taa ne olsun beaa...

Süle anana akşama çıtlatsın bunları bobana.

Yosa atar em vallahi em billahi damarları beynimin.

Buzmayasın adamın aklını.

Yarın gece Alil'le İsiin'i alırım yanıma, atarım seni Ismayıl'ın arabaya undan sonra bulsunlar bakalım bulabilceklermi..

Te ben adama bukuda sülerim başkada bişey sülemem...

Seni er şeyden çok seven sevgilin;

- Yolsuzların Kara Mümin

Bence başarılısın da tatlımmm, bravo menün günün menüsü olmaya layık bence

.

bu hafta böyle tartılmayı düşünüyrum
kesin 1. olurum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…