Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

4-2 oldu tugbammmmm

bende metabolizma çayı yaptım onu içiyorum eşimde yanımda baklava yiyor bu nasıl dünya
o nasıl bi çayyy bende içeyimm

birsen deniz bence de menün çok ii

garfield 1 puaça için çok ağırrrr ceza yoğut yada salata yeseydinn. vucudun sabaha kadar napcakk

şükür şükür kesin ayaktadır şuanda.acayip fanatik ya
şimdi yukarı gelir.......sanki aşagıda maçı izlememiş gibi özet görüntüleri bekler,izlemeden yatmaz.....

bizimkidee belgesel delisi replikleri bile bıliyo mılyon kere ızledıgı seyı tekrar ızleyebılıyo yaaaa

şükür şükür kesin ayaktadır şuanda.acayip fanatik ya
şimdi yukarı gelir.......sanki aşagıda maçı izlememiş gibi özet görüntüleri bekler,izlemeden yatmaz.....
bide yorumcuları dınlerler o goldu burda ofsayt var mac btmıs nie tartışıonuzzz
o nasıl bi çayyy bende içeyimm

garfield 1 puaça için çok ağırrrr ceza yoğut yada salata yeseydinn. vucudun sabaha kadar napcakk
valla naparsa yapsın isterse ölü taklidi yapsın umrumda değil bugüne kadr gecenin bi körü yediklerne saysın
bizimkidee belgesel delisi replikleri bile bıliyo mılyon kere ızledıgı seyı tekrar ızleyebılıyo yaaaa

garip yaratık bu erkekler

Aslında böyle verilen kilolar belkide geri alınmaz ama ben sabredemiyorum yaaa, daha katı yaparak kısa sürede vermeyi çoookkk istiyorumm

.

Offf çok katı ama çok iradeliiii

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…