Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim menüm de şöyle :26:

Sabah: 1 domates
yarım k.k. peynir
1 zeytin
Şekersiz çay

Ara: 7 adet çubuk kraker

Öğle: 2 dilim kepek ekmeği ve yarım k.k. kaşar kullanılarak yapılmış tost (yağsız)
Yarım domates
1 yeşil biber (ızgara)
3 yaprak marul
Çeyrek çiğ pırasa

Ara: 1 elma

Akşam: 3 yemek kaşığı piyaz
2 yemek kaşığı fırında yağsız haşlama ıspanak
3 yaprak marula 2 yemek kaşığı yoğurt koyup götürdüm

Ara: hiç bilemiyorum :44::44:
Su: içiyorum ve bitecek
Spor: yapamadım Şu regl beni deli ediyor..

.

romantik 1 2 olayı superrrr esraaaa
tatlılara donmedım yahuu alt tarafı 2 catal recel yedım benım bunyeye bu devede kulak kalırr

dalinn cookkk azzzzzzzzzz
ben begendım canımmmm
sorma canım aynen yaaa leblebi ye sende sisiriyoooo

menülere yorum yapmaktan kendi menümü yazmadmm

sabah
2 dlim tost ekmegnden kaşarlı yagsız tost

ara
1 ekşi elma

öğle
azcık et haşlama
1 dilim ekmek

ara
1 ekşi elma
1 havuç

akşam
1.5 kase domates çorbası

1.5 lt su şimdilik
spor birazdan yapılcak

biizmkiler dışardan geldi çikolata kola almıslar bi kaç çeşit bi kzıdım insan bi diyet bişey alır demi ddim kımse yıyemıo sımdı korkusundan

:26::26::26::26::26::26: Hayranım iradeneee

şimdiye kadar en beğendiğim menü

en çok çiğ pırasayı beğendimmm
kıızn burnundan geldi makarnaaa

bugün bi arkadaşın tayini çıktı ona veda düzenledik yaş pasta almışlar 2 tane kola kuru pasta felan bide bana sen güzel dilimlersin dediler kardeş dilimliyorum ama içimde gidiyor neyse doktorumuz onu yesek ne olcak yemesek ne olcak iradem,ze sahip çıkalım dedi ve biz diyetzede arkadaşlar 4 5 kişi hiçbirimiz yemedik dilimle dilimle amma kötü kolalar pastalar havada uçuştu ama neyse

menun guzel basarılı ama callen ıkıncı gunden asılmıs konusmuyorum senınle.kusum reglının arkasına sıgın hemen bende bugunde dahıl hala reglıyım ama bırazkmadım hatta ılk gunu basladım bugun yapamıcam cunku cocuklartıın banyo zamanı ama bellıde olmaz gece 2-3 demem yaparım yaz gelıyo ne kaldı surda hemen gevsemeye hazır ve nazırsınız yaa ay kıcım agrıdı ay basım agrıdı.bak callen regl sancılarınada ıyı gelıyo bırak sorun deıl ama ben snele konusmam ıste hıhh

Bence sen tamamen konsantre olduğun için hani o yogayla hayattan kopuyorlar ya hahhahahaha işte öleee olmuş olabilirsin

.

napim kuzum ya dısarda kosamıyorm bari evde kosayımmm dedimmm
ben begendım kaptan ama aksam ne yedıgıne baglı olarak degısrrrr
yaaa haklısın ama eşimle aksam yemegını beraber yıyoruz o yuzden oglenı gecıstırıp aksamm sofraya oturuyorumm aksam yemeklerı hep onemlidir kucuklugumden berii
ben begendım gamzemm

valla superrr

menün güzel olmuş inadına öyle yaparlar arkadaş ben diyette değilken kimse bişey almazdı şimdi onudamı yesek bundandamı yapsak ne olcak benim nefsime yazık yazık çok yazık

ıste ornek ınsan

cok haklı doktor yesen ne olacak 10 dakıka sonra hıc yememıs gıbı olacaksın ama yemesen yememıs gıbı oldugundan gene yememıs gıbısın off karıstı.

1 dılım pastadan 500 calorı alıp ıcın ıcını yıcene onu yemeyıp o fazladan 500 almamıssın senoı takdır ettım ıste ırade ıste nefıs terbıyesı bravoo yuru be kım tutar senı.hem karnını bıle oyurmıcak bısıydı helebı ıdeal kılona gel ozaman yersın ama suan deıl

iyiki yememişsin cnm şayet yeseydin burda pastadan çok azar yerdinnnnn

çok ii menün varya senin şu sebzeleri yemene hayranım tebrikler maşşallah

teşşekkürler en güzel annne

alıntı yapmadım..........

dalin: canın nasıl istemıyor ya varya benı bıraksan ipinden bpşanmış boğa gibi saldırırım yemeklere......

zes: şimdi anladım aşurenın masum oldugnu.senın muhallebıyı görünce

gamze: güzel güzel.......

garfield: bana akşam az olmus dıyene bak......senınkı de varla yok arasında.....

ohoooo bnm ara öğünlerim var kocaman kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…