Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen 3 çocukla bunları yemek için zanman bulman bile süper güzel ama az sanki en güzel anne kolay gelsin

ne bılem gamze ya aklıma yemek yemek gelmıyo nasıl ıs anlamadım.benkı sole anlatayım gecenın 12 sınde canımız profıterol cekerdı esım hemen caddedekı gece gunduz kapanmayan ve tatlıları sahane otesı olan pastaneye gıdr 1 bucuk kılo alırdı ve abartmıyorum gecenın 12 sınde 1 kılosunu ben yerdım aldıgım kalorıyı dusunebılıyomusun o an bı kalorısayar olsa donmelkten felc olur ıbreler fortlardı ve yanındada aksamdan kaşlan patateslı gozlemelerımızı gotururduk ve oldum 95 ıste kahvaltıda 1 koca kangal sucuk ve yarımdan fazla ekmek yerdım 2 saat sonra acıkıp patates kızartır yesıllık domates peynır salan sucuk ne varsa 1 ekmegın arasına koyar yerdım 4 tane pogacayı yerdım

ve gece karnım acıksa gene su 1 ekmek patates olayını yapardım ben hayvan gıbı yıyodum ya bıldıgınız buyuk baslar gıbı yarım kılo tulum tatlısı sobıyet baklava hıc farketmez bı oturusta kı 1 dılımınde 250 kalorı varken ben bı oturusta 1500 kalorıyı lupletıyodum noldu yedım yedım noldu 95 kılo yemedıkm ne oldu 1 ay 26 gunde 78 kıloya dustum bnm tek sıkıntım yemekmıs hacılar ben kılo0 verıp zart alan tıplerden degılım ben verdıgımde almam cok abartmadıkca ama ben yersem ıpın ucu kacarsa kıloda alan bı ınsan deılım ama bukadar kacarsa normal kılo almak yemıyorum ama zorrlanmıyorum gecen gunkı hadıse dısında bas donmesı bas agrısı halsızlık yok olsa var dıcem

tuğba güzel olmuş ama akşam neden az öptüm kızıl afett

anam dünyayı yiyormuşsun sende..............

hadi itiraf edelim diyetten önce nasıl yıyorduk.................dalin yazdı bende yazayım........

gecen dönem sınava hazırlanırken özellıkle saat 21-24 arası hanı su 1-1,5 lt lık kutu dondurmalar varya.bir oturusta hepsini yerdım içinde sadece 2-3 kasık kalırdı onu da yerım de nefes alamayacak duruma geldıgım ıcın bırakırdım.......bu arada yaz degıl kışın

sabahları 2-3 sandıviç yapardım yanında kolayla yerdim.......

bir oturusta 2 tabak mantıyı rahat yerdım.....
yarım paket makarna benden sorulurdu......

aklıma gelenler

dalin bebişleri uyutma tekniğin süper helal olsun vallaa
tüm arkadaşlar menülerinizi okudumm ve güzell
gamzem-garfield-zes sizin menüler

ben bugün batırdımmmmmm

akşam yemeğe misafir geldii ve evde yemek yokk dışarıdan pide söyledikkk

işte menüm

yarım kase kornfleks-1 tane kuru kayısı

1 elma-1 havuç

1 tabak patates oturtma-1 kepçe sehriye çorba-1 dilim ekmek

ara 1 havuç 1 elma-2 form biskivu

1 kıymalı pide
kahve yanına 1 küçük parça çukulata

reglmda gelecek şiştikçe şişdimmm..

bır oturusta 3 tabak mantıyı yerdım ve cıgborek bılırsınız eskısehırın meshurudur tek seferde ac karnına 20 tane yerdım bır tepsı patateslı boregın yarısındanfazlasını ac karnına yerdım o yzuden bızım evde 2 tepsı yapılırdı bırını ben yerdım esımde 3-4 dılım yerdı hayatım tepsıkalsın derdı bıde ben yerken adam bana bole bakardı

ve makarna helede domates sosluysa yarım paket cubuk makrnayı pısırır soslar ve tabaga bıle koymadan tencereden yerdım bunları farkedınce noluyosun sen ya bu nasıl yemek dıye dank edınce basladım dıyete.hatta o cubukları kırmazdım en sonunda nefes alamıcak gıbı olurdum ve makarnanın bı ucu dudagımdan sarkar dıger ucuda mıdemde olurdu

ayyyyyyy kız senın kocan ne iş yapıyor anacım adamın butun maaşı senın boğaza gidiyordu heralde yalnız domates soslu makarnaya biterim biterrrrr

sen patatesı oturtmusun sımdı bende sana oturayım azcık patates cukulata ve kıymalı pıde kacamak deıl hortumlama yapmıssın bunlar sadece 1 ını yesen olurmuydun regl gelıyomusta sısmısmıs yesınler bahanenı sunları kım yerse sıser anacım bıde reglıye sıgınıyolar anında piii cok cok cokkkkkk az gıbı gorunuyo ama yuksek kalorılı hepsı az kalorılı yapıp butun gun yesen nolurdu haaaa nolurduuuuuuuuuuuuuu tavana asacam zes ve senı

ben geldim....

bugün biraz karışık olmuş
özellikle kahvaltın..
gene yok yok anacım

kahvaltın yok muhallebi sabah nasıl yedin ki
ara içinde 15 badem çok fazla..canım
akşamı geçiştirirsen kurtulur menü juju öğlende muhallebi olmamış sanki

güzellll
akşam çok az olmuş ama güzelll

akşama kadar güzel ama akşam

Son düzenleme:
hobaaaaa hemen yazayımmmmmm
bıkere evımde tatlı hıc eksık olmazdıı tıramisumm soylemesı ayıp guzel olur geenelde yaparDIM.... hashaslı revanı krem karamel yalancı profiterol v.s.....
haftada 2 kere mutlaka pogaca yapardım ve bı oturusta ozellıkle kahvaltıda 4-5 gotururdumm
delı gıbı kola fanta ıcerdımm
kahvaltıda pogaca yoksa mutlaka nutella yerdımm tabı yedıgım ekmek mıktarı dılımle sınırlı kalmaz yarıma yakın olurduuuupeynır desen kasarın haddı hesabı yok ayyy hele bal kaymakk of of of
gun ıcınde mutlaka cıkolata yerdımm
aksam yemeklerınde genelde nefes alamaayacak kıvamda kalkardım sofradannn
annnnnaaaaaaammmmmm ben neymısım beeeee
ama yemek yapmayı yemeyı ve yedırmeyı cok sevıyorum sımdı bunların hıcbırını yapmıyorm arada kcuuk kacamaklar oluyo ama ayy kıyamam eşimde mahrum kalıyo yaa bak yazınca daha ıyı anladımm ama napım bı 5 kg gıtsın ondan sonra yapmaya baslarımm....

ayyyyyyy kız senın kocan ne iş yapıyor anacım adamın butun maaşı senın boğaza gidiyordu heralde yalnız domates soslu makarnaya biterim biterrrrr

hahahahahhahahaha sorma butun maası yıyodum ama domates soslu makarnaya dayanılırmı olurum ona olurummm ben yaaa ama suan mezardan dedem cıksa yedıremez banaaaaaa 1 catalk bıle zayıflayayımda sonra yerım azar azar
zaten tatıle gıdıcez 13 mayısta orda acık bufe brunchlar gozleme saatlerı derken 2 kılo alır gelırım
ama spor salonuna gıdıp spora ordada devam etmeyı dusunuyorum

kuzum sen yap eşine o yesın sen bak sadece
ben öyle yapıyorum......

ben de menümü yazayı

kahvaltı:
1 haşlama yumurta
5 zeytin
1 dl ekmek
peynir çeşitleri

ara:
1 avuç sarı leblebi

öğle:
1 kase tavuk çorbası
1 kase k.fasulye
1 bardak ayran

ara:
1 incir

akşam:
1 kase çorba
yarım greyfurt

suyumu içtim spor yapmadım geç geldim okuldan vallahi yapasım gelmedi

ben begendımmmmmm

sizin yazdıklarnızı okynca ben cokta yemıomuusm hani

bnm tek hatam kahvaltı yapmamak yıllardır yapmam ortaokul lıse unıv dahil
bazen öğlen bile yemezdim tek sorunum akşam geç saatte yemek yememdi sanıırm

bide balık burcyum ben duygusal sulugöz herseyı ustune alınan bu nedenle her üzüntüde ağlamada gidip abur cubur dolabına saldırır peş peşe 5 6 paket çikolata yedgmı bılıırm ustune bıde tatlıdan snra tuzlu yemelıym die bahane uydurup ekmek arası gtururdum aklım sıra tatlıdan alcam hırsımı pskopatlık

ben aslında zayıflamaya erkek arkım olduktan snra karar verdim 2 yıldır kararlıym ama hala zayıflayamadım ayrı meselede

beraber bişeyler yıorz bakıorm cocuk benden az yıoo nasıl utanıodum baslarda
ilk buluşmamızda hıc unutmam ıskender yemıstık o 1 soyledı ben utancımdan yarım solemstm tabı doymadım bide snra baktm kendımı bole rezil ediorm kendı kendıme saygmda kalmadı zayıflaym dedım o 1 solesn ben 2 soleym rahat rahat yiyim vayy be kızın metabolızmaya bak yıo yıo kılo almıo desınnn ddm bndekı kafaya bakkk zayflıcam yıne kılo alcm bu gdsleee

begendimmmmmm

Aferimmm sanaaa, o kadar haklısın kiiiii, bak motivasyon manyağı oldum şimdi yinee

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…