- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.561
kızlar çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkk acıktımmmm..
eşim karşımda çerez yiyor
bende kendime süt ısıttım dayanamadım
midem az yemeye alışık değil ki
Zaten o eşler yüzünden olmuyor mu ne oluyorsa, benimki de bana küçük bakkal yapıyormuş evde, yemezsem küsermiş :26::26::26: ilk fırsatta onu yemeliyim ki, sorun toptan ortadan kalksın
.
hımmm sabrsız yicekmisin yoksa
cornella nasıl o patatesli börekten yemiyorsun ya ben olsammaşallah valla tebrik ederim dalin ne duy ne oku lütfen bu yazdığımı :18::18::18::18:
evet kimse kalmamaışken ben bi menümü yazayım topa tutulabilirm
sabah:
çeyrek muz
yarım elma
1 dilim ekmek
4 küçük dilim kaşar peyniri
öğle
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak kıymalı pırasa kavurması
2 bardak ayran
ara:
3 top profiterol
akşam:
tavada balık
1 bardak portakal suyu( taze sıkılmış)
1 top profiterol( eşim yedirmedi şişkoyum diye)
evet kimse kalmamaışken ben bi menümü yazayım topa tutulabilirm
sabah:
çeyrek muz
yarım elma
1 dilim ekmek
4 küçük dilim kaşar peyniri
öğle
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak kıymalı pırasa kavurması
2 bardak ayran
ara:
3 top profiterol
akşam:
tavada balık
1 bardak portakal suyu( taze sıkılmış)
1 top profiterol( eşim yedirmedi şişkoyum diye)
Zaten o eşler yüzünden olmuyor mu ne oluyorsa, benimki de bana küçük bakkal yapıyormuş evde, yemezsem küsermiş :26::26::26: ilk fırsatta onu yemeliyim ki, sorun toptan ortadan kalksın
.
valla ya..bugün benimki de ne yememem gerekiyorsa almış gelmiş..canı çekmişmişsanki bizimkisi can değil :9
aslında ben diyete girince sen ne yersen ondan yicem bende yeterki kilo ver diye vermişti bana gazı ama tak etti canına demek ki vazgeçti:
yok ya yemıyorum ben....karnım toktu ya hıc cnm ıstemedı hoş istese nolcak anca bakardım
profiterollerden menünü göremedim ben
şuan çok sinirliyiim kime mi tabi ki kocam olacak adama........kapının arkasında anahtarı unutmuş......gecenın bı vaktı anahtarcı ara .anahtarcı gelır senı soyar....terlemiştim sırtımda buz gibi oldu
ben geldim.....
akşam yemek yemedim bir armut bir portakal yedim....
callen yaptım bugün daha bi iyiydi sanki hissettim hareketleri... bazı hareketleri tam bazılarını 70 e kadar yaptım boynumda fena değildu bu sefer güçleniyor demekki...
gel lelelim benim lahmacunlara...
gamze de sölemiş normal menülerimden az bile yedim bugün öğlen 3 tane küçük lahmacun yemişim ki bu öğlen bunda abartı bir durum yok arkadaş bir porsiyonun yarısını yemişim işte... benim kendime yaptığım ayar bu eskiden yediğime göre az yemek ... ben hızlı kilo vermek istemiyorum ki istesem veririm niye vermim ama benim metabolizmam zaten bozulmuş bozulacağı kadar iyice alt üst etmek değil amacım... ben hem kilo vermek hem metabolizmamı adam gibi rayına sokmak istiyorum ki geri almayayım.... amacım bu ben 79 görene kadar böyle gideceğim 300 - 500 - 600 belki 100 gidecek her hafta ama gidecek... yavaş ta olsa ilerleyecek... ben beklemekten sıkılmıyorum acele etmiyorum hedefe ulaşmak için...çünkü sizin geçtiğiniz o yoldan ben iki kere geçtim . biliiyorum o serüveni o hazzı kaç kere birinci geldim bu yarışmada ... bunları tattım tokum artık kendim için vucudum için en iyisi ile ilerlemek istiyorum.... ben ayarımı biliyorum dedim ve akşamı meyva ile geçiştirdim gün içerisinde fazlalığı yok ettim... bugün eşimin ddğum günüydu kayınvaldem pastasından tut böreğine tatlısından tuzlusuna hazırlanmıştı ama tek lokma yemedim hemde tek lokma bile .... niye sizce ben bilmiyormuyum yemeyi... canım tatlı istediğinde oturup pasta tatlı yiyeceğime o durumda en masumu seçip sütlaç muhallebi yiyerek zararı en aza indiriyorum ... yarın tartı günü bunun bilincindeyim ne çıkıcak tartıda bilmiyorum ama benim içim rahat sadece hafta sonu için vicdan azabım var onun dışında memnunum kendimden....
beni eleştirmeyin demiyorum bu yazdıklarımla aman ha yanlış anlamayın en çok ben istiyorum yorum yapmanızı ... bunları yazdım çünkü benü bu kriterlerde eleştirin ben sağlam adımlarla ilerlemek istiyorum ve normalin dışşına çıktığımda dur deyin bana olurmu.... mesela bugün o pastayı yemiş olsaydım yerden yere vurun beni derdim yada o lahmacunların tamamını yeseydim abarttmışsın demenize gıkım çıkmazdı...
kendimi anlatabiliyormuyum bilmiyorum umarım anlıyorsunuzdur... bunlar sitem değil tekrar ediyorum kendimi amacımı izlediğim çizgiyi anlatmaya çalıştım size umarım beni anlarsınız... içinizde en uzun süre burada kalacak olan benim bunu biliyorum ... sizleri buradan mutlu ve zayıf bir şekilde yollarken yerinize yenileri gelecek belki onlarda gidecek bilmiyorum benim kilo serüvenim ne kadar sürecek ama yavaş olucak bu sefer çünkü ben öyle olsun istiyorum bu sefer böyle deneyeceğim... kalıcı olsun istiyorum....
sizleri seviyorum her birinizi ayrı seviyorum.... hepinizin rengi farklı bu takılda gökkuşağının renkleri gibi birbirimizi tamamlıyoruz...
döktüm içimi...
Moralim çok bozuk kızlar.. Yepyeni pantolonuma yağ sıçradı. boydan boya minik minik damlalar.. yağ şişesinin yerini değiştirirken çok mu sert bıraktım nedir kapak fırladı. tabi içindeki minik yağ damlaları da.. Bu leke çıkmaz değil mi
kız gözlerim doldu manyak duygulandım valla. gamze....
ben kaçıyorum kocacım geldi öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?