- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.521
Herzamanki menulerin gibi degil ama sende farkndasn zaten.eski enerjini bi toplarsan insallah normale donersn gamze reisss:)
Allah beeee abla sen naptin ya saka mi bu ben hic begenmedim
Sen benim boyle konustugma bakma daha kendi menumu yazmadm bugun bise yaptimki ben hic sorma hiiic :))
Herzamanki menulerin gibi degil ama sende farkndasn zaten.eski enerjini bi toplarsan insallah normale donersn gamze reisss:)
Allah beeee abla sen naptin ya saka mi bu ben hic begenmedim
Sen benim boyle konustugma bakma daha kendi menumu yazmadm bugun bise yaptimki ben hic sorma hiiic :))
gamzemmmmmm kuzummmm nasılsın bakımmmmm nezaman gelcek mısafır gelsın artık kurtul be kuzummm
Ay cok korkuyorum menumu yazmayaaa( okuldaki kantinci amcadan tutun arkadasmin annesine kadar hastasin yemek ye dyip durdular bide zayiflamissin bu yeter diolar hevesim kirilcak korkuyorum nyse uzattim basliyorum yazmaya
Sabah: 1 dilim ekmek 2 zeytin omlet
Ara:yok
Oglen: patates salatasi(3 kasik fln yedim) marul roka
Ara: ühühühü muhallebi yedm benyarim kase
Aksam: yok
Su 2 bcuk ltre spor halsizim hala yapamiormof yaa bgun kotuydum basim dondu biraz kadin zorla tatli yedrdi
Ay cok korkuyorum menumu yazmayaaa( okuldaki kantinci amcadan tutun arkadasmin annesine kadar hastasin yemek ye dyip durdular bide zayiflamissin bu yeter diolar hevesim kirilcak korkuyorum nyse uzattim basliyorum yazmaya
Su 2 bcuk ltre spor halsizim hala yapamiormof yaa bgun kotuydum basim dondu biraz kadin zorla tatli yedrdi
korkmana gerek yok bence......yarım kase muhallebı yemıssın ama akşam yememişsin onun cezası mı bu?
hııııı hıhh diyorum sanaaa :44: yok ben harbiden cozutmuşum..
an itibariyle bu kız spora baslar arkadas tschüss
cok bişey yok menunde kuzumCanimsin tgba abla ya korkmaym dmi :) direk simardm yalniz.ya aslnda cnm hc bse istemiyor tat almiorm yedgmden o yuzden yemedim
ya get bende yandas buldum dıye sevınıyorummmmmm pehh
çok ta bişi yokmuş cnm bende daha vahim sanmıştım
cok bişey yok menunde kuzumhastasın da zaten:26:
menümmm
sabah 1 haşlanmış patates peynir domates 2 zeytin
öğle yok geç kalktım
ara nescafe şekersiz
ara ayva
akşam 1 kase yayla çorbası koca 1 tabak kabuska (çok sevmeme rağmen sağlıklı diye yaptım) 1 kase yoğurt
su tamamlıyıcam
spor 1 saat yürüyüş bide mekik falan çektim
yatana kadar 1 kahve daha içerim
accucuk karbon yüklü olmuş..Sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 k.k. peynir
Ara: 3 kayısı
3 ceviz
Öğle: 1 porsiyon ıspanak
1 dilim k. ekmeği
5 adet acı biber
Ara: 1 elma 2 kurabiye :26:
Akşam: 6 minik parça sucuk
1 domates
1 dilim k. ekmeği
Ara: 1 portakal
Su: içiyorum
Spor: yapamadım, callen yaıcam :26::26:
çok sağol cnmmmmmmcanım gozunuz aydın cok sevındımmmm
herkese hayırlı akşamlar bende önce menümü yazayım..
sabah:50 dakika eliptik,100 mekik
öğle:1 tane baget
ara:50 dakika eliptik,100 mekik
akşam :suyla yapılmış salep
su şimdilik 1.5 litre
100 mekik daha yapıcam.
belki bi ara 2 kaşık yoğurt yerim ama belki...
menüm harika olmuş demidünkünün acısını çıkardım offf offf
.
bnm nefis 1 kaşıkla doyarmıaaa bole yapma yaaa cok canın ıstedıyse 1 kasık alıver nefsini korle canımm......
Ay bu arada trendeyim smdi adanaya gidiyorum yanimdaki amca les gibi raki kokuyor vay arkadasss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?