- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.581
şuan çok sinirliyiim kime mi tabi ki kocam olacak adama........kapının arkasında anahtarı unutmuş......gecenın bı vaktı anahtarcı ara .anahtarcı gelır senı soyar....terlemiştim sırtımda buz gibi oldu
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim ekmek
1,5 tk bal (kızım sürdüğüm ekmeği yemeyince yedim dalin. yanlış anlama)
1 çay kaşığı helva... çok canım çekti yeni açmıştım paketipişmanım
öğle:
fırında brokoli
neskafe
akşam:
1/2 tabak madımak
1/2 tabak yaprak sarması (içinde bakla/bulgur varmış)
1 soda
juju ben seni anlıyorum çünkü bende çok yiyorum
birden yemeklerimi kesemiyorum ben öğün atlamakta istemiyorum..
ben zamanında lise yıllarımda vs hiç yemeden çok kilo vermeye çalıştım ama haddiyle geri aldım
şimdi öğün atlamadan istediğim herşeyden azar azar yiyorum
hem mutlu oluyorum hem azda olsa zayıflıyorum:13:
tabi bazen cıvıtıyorum ama ertesi gün dengelemeye çalışoyurm...
işte öyle..
bende onu çok yapardım bi kaç zamandır yapmıyorum..
geçmiş olsun cnm..
ben geldim.....
akşam yemek yemedim bir armut bir portakal yedim....
callen yaptım bugün daha bi iyiydi sanki hissettim hareketleri... bazı hareketleri tam bazılarını 70 e kadar yaptım boynumda fena değildu bu sefer güçleniyor demekki...
gel lelelim benim lahmacunlara...
gamze de sölemiş normal menülerimden az bile yedim bugün öğlen 3 tane küçük lahmacun yemişim ki bu öğlen bunda abartı bir durum yok arkadaş bir porsiyonun yarısını yemişim işte... benim kendime yaptığım ayar bu eskiden yediğime göre az yemek ... ben hızlı kilo vermek istemiyorum ki istesem veririm niye vermim ama benim metabolizmam zaten bozulmuş bozulacağı kadar iyice alt üst etmek değil amacım... ben hem kilo vermek hem metabolizmamı adam gibi rayına sokmak istiyorum ki geri almayayım.... amacım bu ben 79 görene kadar böyle gideceğim 300 - 500 - 600 belki 100 gidecek her hafta ama gidecek... yavaş ta olsa ilerleyecek... ben beklemekten sıkılmıyorum acele etmiyorum hedefe ulaşmak için...çünkü sizin geçtiğiniz o yoldan ben iki kere geçtim . biliiyorum o serüveni o hazzı kaç kere birinci geldim bu yarışmada ... bunları tattım tokum artık kendim için vucudum için en iyisi ile ilerlemek istiyorum.... ben ayarımı biliyorum dedim ve akşamı meyva ile geçiştirdim gün içerisinde fazlalığı yok ettim... bugün eşimin ddğum günüydu kayınvaldem pastasından tut böreğine tatlısından tuzlusuna hazırlanmıştı ama tek lokma yemedim hemde tek lokma bile .... niye sizce ben bilmiyormuyum yemeyi... canım tatlı istediğinde oturup pasta tatlı yiyeceğime o durumda en masumu seçip sütlaç muhallebi yiyerek zararı en aza indiriyorum ... yarın tartı günü bunun bilincindeyim ne çıkıcak tartıda bilmiyorum ama benim içim rahat sadece hafta sonu için vicdan azabım var onun dışında memnunum kendimden....
beni eleştirmeyin demiyorum bu yazdıklarımla aman ha yanlış anlamayın en çok ben istiyorum yorum yapmanızı ... bunları yazdım çünkü benü bu kriterlerde eleştirin ben sağlam adımlarla ilerlemek istiyorum ve normalin dışşına çıktığımda dur deyin bana olurmu.... mesela bugün o pastayı yemiş olsaydım yerden yere vurun beni derdim yada o lahmacunların tamamını yeseydim abarttmışsın demenize gıkım çıkmazdı...
kendimi anlatabiliyormuyum bilmiyorum umarım anlıyorsunuzdur... bunlar sitem değil tekrar ediyorum kendimi amacımı izlediğim çizgiyi anlatmaya çalıştım size umarım beni anlarsınız... içinizde en uzun süre burada kalacak olan benim bunu biliyorum ... sizleri buradan mutlu ve zayıf bir şekilde yollarken yerinize yenileri gelecek belki onlarda gidecek bilmiyorum benim kilo serüvenim ne kadar sürecek ama yavaş olucak bu sefer çünkü ben öyle olsun istiyorum bu sefer böyle deneyeceğim... kalıcı olsun istiyorum....
sizleri seviyorum her birinizi ayrı seviyorum.... hepinizin rengi farklı bu takılda gökkuşağının renkleri gibi birbirimizi tamamlıyoruz...
döktüm içimi...
cornım valla kızılmıcak gbı deıl 30 tl azmı o parayla jujuya kaç tane lahmacun solerdık zesede profıterol alırdık
teyzelerı kızım az evvel annesını aradı anni mama yedım dodum dedı uyurken ustunu acma tamammı kızım usume tamammı kızım dedım.tamam acmıcak.dedı.seker cok yeme tamammı annem dedım tamam yemıcek dedı kuzum bnm yaaaaaaa
cornım valla kızılmıcak gbı deıl 30 tl azmı o parayla jujuya kaç tane lahmacun solerdık zesede profıterol alırdık
teyzelerı kızım az evvel annesını aradı anni mama yedım dodum dedı uyurken ustunu acma tamammı kızım usume tamammı kızım dedım.tamam acmıcak.dedı.seker cok yeme tamammı annem dedım tamam yemıcek dedı kuzum bnm yaaaaaaa
lahmacuna en cok tepkıyı veren bendım ve uzerıme alınmalıyım dıye dusundum.soledıkelrını anladım anlamadıgımı falan dusunme sakın.her kelımesını anladım.
ama bundan sonra hıcbır kaçamaga yorum yapmıcam.fazla abartmısımkı yorumalrımı ıcını dokme ıhtıyacı hıssettırmısım sana bunun ıcın kendıme kızdım sana deıl.herkes kendısı ıcın en ıyı olanı bılır herkes kendı vucudunu tanır ve neyı ne kadar yaparsa sonuca ulasır ıyı bılır.bende haddım olmayarak sızlere akıl verme curetını gosterıyorum.bu yazın yuzume tokat gıbı vurdu saol jujummsana sıtem dıel skaın ole anlama.
artık yapılan hıcbı kaçamagı elestırmeyı duusnmuyorum.
menum sabah 2 catal sucuk 1 bardak sekersız cay 1 dılım ekmek
ara yok
ogle yok
ara 1 gofret
aksam yok
ara yok
kızım yok
yok allah yok
su 2 ltreye yakın hala ıcılıyor
spor kızının pesıden duzenlı aglama
baskada yok
evde değilim cepten yazıyorum. Alıntı yapmadım menüleri okudum. Kimisi normal kimisi çok az.
Benimkide bu
Sbah
Bir yumurta
Birdilim ekmek
Bir kk peynir
Ara
Üç bisküvi yulaflı
Öğlen
Beş lahmacun vardı menüde ben üç tane yedim. Boll yeşillikle
Çok az çorba
Ara
İki kivi
Akşam ne yicem bilmiyorum eve geçince yazarım . Callenide eve geçince yapıcam ihmal etmek yok.....
evveetttt kızlar menumm
sabah
2 dilim ekmek
zeytin
peynir
1 caykasıgı kadar bal
ogle
yok
ara
yok
aksam
3 dilim pizza
su:2lt tamamlandı
spor:yapılacak
şimcik biz menülere yorum yapıyoruz ya......iş işten gecmiş oluyor yanı yemiş oluyoruz......yemeden önce yazsak daha iyi olmaz mı? en azından engelleyebiliriz birbirimizi...özellikle akşam öğünlerini.....
leyynnnnnnn yuru gıttttttttaklıma gelen başıma geldi..... dalin beni neden yanlış anlıyorusun ben kendimi anlatmak istedim ki beni anlayın diye ... sitem değil birilerine ima değil söylediklerim kendi serüvenimi yazdım sadece lütfen böyle algılama ben senin yorumlarını okumaktan zevk duyuyorum ve diğer kızlar özellikle senin yorumlarını istiyorlar yapma nolur alınma darılma üzülürüm öyle bir durum olusa...
bncede cok sınır bozucu bı durum yaaavalla ya hiçbir şey yapmadı 30 tl yı cebıne ındırdi....cok sinirlendım...
sakın haaaaa biz yorumlarınla motive oluyoruz..
ben bayılıyorum senin bize kızıp takılmalarına
yorumsuz bırakma sakın bizi
yok hatunlar ne alınması jujuya takıldım vben sevıomonla ugrasmayı5. takım üyeleri olarak biraz fazla mı alınganlık yapıyoruz acaba.......:44::44::44::44::44::44::44:
dalin daliiiiiiiin kendine gell... senin ki ölüm orucu resmen bu ne ya.... bu neeeeeeesonra duruma enişte el koyacak
bir gün juju menüde 50 lahmacun vardı ama ben 30 tane yedim deyip gelmesin
gıııııız naptınn. hem 3 hem akşam hem perşembe günü.. hem hem hem hem... oyy offf
Muhteşem bir fikir (Albüm ne zaman yapacaksın)
leyynnnnnnn yuru gıttttttttnası tırsıttım amaaaa kuzumsun sana hıc alınırmıyım ben yahuu eksın yaptım eksınnnn canom sen ye bıdaha lahmacun gene yersın fırcayı
bncede cok sınır bozucu bı durum yaaa
yok hatunlar ne alınması jujuya takıldım vben sevıomonla ugrasmayı
sız tıkanana kadar yıceksınız bende susup oturcam aklınız alıomu tasa tutsanız susmam ben hacılar
ben ne ıcın varım sızın dızgınlerı sıkmak ıcın sız yemege yumulunca agzınızı burnunuzu dokmek ıcın varım ben canolarrr
sevıyorum len sızıııııııııııııııııııııııııııı
leyynnnnnnn yuru gıttttttttnası tırsıttım amaaaa kuzumsun sana hıc alınırmıyım ben yahuu eksın yaptım eksınnnn canom sen ye bıdaha lahmacun gene yersın fırcayı
bncede cok sınır bozucu bı durum yaaa
yok hatunlar ne alınması jujuya takıldım vben sevıomonla ugrasmayı
sız tıkanana kadar yıceksınız bende susup oturcam aklınız alıomu tasa tutsanız susmam ben hacılar
ben ne ıcın varım sızın dızgınlerı sıkmak ıcın sız yemege yumulunca agzınızı burnunuzu dokmek ıcın varım ben canolarrr
sevıyorum len sızıııııııııııııııııııııııııııı
sende hazır bogasın haa azcık gevsetmeye gelmıon ama kıııı hemen atıon kendını mutfagaoffffffffffffffffff dalinim yaaaaaaaaaa bu ekşın beni öldürücek, az kaldı gidip bir çikolatayı götürüyordum
bu arada o telde konuşan kızının ağzını yerim öperim
iyi geceler canolar
ben kaçar benimkinden uyku sinyalleri geliyo
sabah görüşürüzzzzzzzzzzz bol kilo vermeli bi gün olur inşallahhhhhhhhh
sende hazır bogasın haa azcık gevsetmeye gelmıon ama kıııı hemen atıon kendını mutfaga
askım benım yaa bıdır bıdır konusuyo kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?