Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

juju ben seni anlıyorum çünkü bende yiyorum öğün atlamıyorum
birden yemeklerimi kesemiyorum ben öğün atlamakta istemiyorum..
ben zamanında lise yıllarımda vs hiç yemeden çok kilo vermeye çalıştım ama haddiyle geri aldım
şimdi öğün atlamadan istediğim herşeyden azar azar yiyorum
hem mutlu oluyorum hem azda olsa zayıflıyorum:13:
tabi bazen cıvıtıyorum ama ertesi gün dengelemeye çalışoyurm...
işte öyle..

şuan çok sinirliyiim kime mi tabi ki kocam olacak adama........kapının arkasında anahtarı unutmuş......gecenın bı vaktı anahtarcı ara .anahtarcı gelır senı soyar....terlemiştim sırtımda buz gibi oldu

bende onu çok yapardım bi kaç zamandır yapmıyorum..
geçmiş olsun cnm..

Son düzenleme:

güzell begendım.........

sağol cnm...adam geldı ...telı soktu açtı kapıyı ugrasmadı bile 30 tl hopp cebe attı.....iyi iş valla....

lahmacuna en cok tepkıyı veren bendım ve uzerıme alınmalıyım dıye dusundum.soledıkelrını anladım anlamadıgımı falan dusunme sakın.her kelımesını anladım.
ama bundan sonra hıcbır kaçamaga yorum yapmıcam.fazla abartmısımkı yorumalrımı ıcını dokme ıhtıyacı hıssettırmısım sana bunun ıcın kendıme kızdım sana deıl.herkes kendısı ıcın en ıyı olanı bılır herkes kendı vucudunu tanır ve neyı ne kadar yaparsa sonuca ulasır ıyı bılır.bende haddım olmayarak sızlere akıl verme curetını gosterıyorum.bu yazın yuzume tokat gıbı vurdu saol jujumm sana sıtem dıel skaın ole anlama.
artık yapılan hıcbı kaçamagı elestırmeyı duusnmuyorum.

cornım valla kızılmıcak gbı deıl 30 tl azmı o parayla jujuya kaç tane lahmacun solerdık zesede profıterol alırdık

teyzelerı kızım az evvel annesını aradı anni mama yedım dodum dedı uyurken ustunu acma tamammı kızım usume tamammı kızım dedım.tamam acmıcak.dedı.seker cok yeme tamammı annem dedım tamam yemıcek dedı kuzum bnm yaaaaaaa

aklıma gelen başıma geldi..... dalin beni neden yanlış anlıyorusun ben kendimi anlatmak istedim ki beni anlayın diye ... sitem değil birilerine ima değil söylediklerim kendi serüvenimi yazdım sadece lütfen böyle algılama ben senin yorumlarını okumaktan zevk duyuyorum ve diğer kızlar özellikle senin yorumlarını istiyorlar yapma nolur alınma darılma üzülürüm öyle bir durum olusa...

valla ya hiçbir şey yapmadı 30 tl yı cebıne ındırdi....cok sinirlendım...

sakın haaaaa biz yorumlarınla motive oluyoruz..
ben bayılıyorum senin bize kızıp takılmalarına
yorumsuz bırakma sakın bizi

Son düzenleme:
5. takım üyeleri olarak biraz fazla mı alınganlık yapıyoruz acaba.......:44::44::44::44::44::44::44:

dalin daliiiiiiiin kendine gell... senin ki ölüm orucu resmen bu ne ya.... bu neeeeeee sonra duruma enişte el koyacak

bir gün juju menüde 50 lahmacun vardı ama ben 30 tane yedim deyip gelmesin

evveetttt kızlar menumm
sabah
2 dilim ekmek
zeytin
peynir
1 caykasıgı kadar bal

ogle
yok

ara
yok

aksam
3 dilim pizza

su:2lt tamamlandı
spor:yapılacak

gıııııız naptınn. hem 3 hem akşam hem perşembe günü.. hem hem hem hem... oyy offf

Muhteşem bir fikir (Albüm ne zaman yapacaksın )

leyynnnnnnn yuru gıtttttttt nası tırsıttım amaaaa kuzumsun sana hıc alınırmıyım ben yahuu eksın yaptım eksınnnn canom sen ye bıdaha lahmacun gene yersın fırcayı
valla ya hiçbir şey yapmadı 30 tl yı cebıne ındırdi....cok sinirlendım...
bncede cok sınır bozucu bı durum yaaa
sakın haaaaa biz yorumlarınla motive oluyoruz..
ben bayılıyorum senin bize kızıp takılmalarına
yorumsuz bırakma sakın bizi

5. takım üyeleri olarak biraz fazla mı alınganlık yapıyoruz acaba.......:44::44::44::44::44::44::44:
yok hatunlar ne alınması jujuya takıldım vben sevıomonla ugrasmayı

sız tıkanana kadar yıceksınız bende susup oturcam aklınız alıomu tasa tutsanız susmam ben hacılar
ben ne ıcın varım sızın dızgınlerı sıkmak ıcın sız yemege yumulunca agzınızı burnunuzu dokmek ıcın varım ben canolarrr

sevıyorum len sızıııııııııııııııııııııııııııı

tmm onumuz hafta duzeltcem soz hewm bakım yarın nekadar verdım eger kılo vermem yavasladıysa metabolızmayı sasırtma zamanı gelmıs demektır yarın ola hayrola bebeem

offffffffffffffffff dalinim yaaaaaaaaaa bu ekşın beni öldürücek, az kaldı gidip bir çikolatayı götürüyordum

bu arada o telde konuşan kızının ağzını yerim öperim

iyi geceler canolar
ben kaçar benimkinden uyku sinyalleri geliyo

sabah görüşürüzzzzzzzzzzz bol kilo vermeli bi gün olur inşallahhhhhhhhh

offffffffffffffffff dalinim yaaaaaaaaaa bu ekşın beni öldürücek, az kaldı gidip bir çikolatayı götürüyordum
sende hazır bogasın haa azcık gevsetmeye gelmıon ama kıııı hemen atıon kendını mutfaga

bu arada o telde konuşan kızının ağzını yerim öperim

askım benım yaa bıdır bıdır konusuyo kuzum

leeyyyyyyn bu yemek programlarının hepsi kapatılmalı. özellikle şu an benden gayri herkesin izlediği maceracı programı.. bi de gecenin bu saatinde yaa. adamı hasta ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…