- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.541
hımmm sabrsız yicekmisin yoksapoffffff ne börekmiş arkadas ya pişmeyı bilmedi......
cornella nasıl o patatesli börekten yemiyorsun ya ben olsamhadi bakım koptur koptur gel....
bende patatesli börek yapıyorum fırında.....bizimki yesn de bende spor yapacagım....
cok bişey yok menunde kuzumhastasın da zaten:26:
beterin beteride var büşşş ya ter koksaydı
evet kimse kalmamaışken ben bi menümü yazayım topa tutulabilirm
sabah:
çeyrek muz
yarım elma
1 dilim ekmek
4 küçük dilim kaşar peyniri
öğle
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak kıymalı pırasa kavurması
2 bardak ayran
ara:
3 top profiterol
akşam:
tavada balık
1 bardak portakal suyu( taze sıkılmış)
1 top profiterol( eşim yedirmedi şişkoyum diye)
hihihhhhhhhhhhhhhhhhhhdalin gelmiş şey dalinim bu aralar böyle olduda yarın dersimi alacağımı biliyorum ben ama yarın kendimce bir uygulamaya geçeceğim faydası olursa 1 hafta sonra anlatacağım. kızma sakın dalin taaamm mı?
hem yemekler çok olmuş hem de profiterol eşin yedirseydi kaç top yicektin kızevet kimse kalmamaışken ben bi menümü yazayım topa tutulabilirm
sabah:
çeyrek muz
yarım elma
1 dilim ekmek
öğle
1 tabak mercimek çorbası
2 bardak ayran
ara:
3 top profiterol
akşam:
tavada balık
ne yöntemine geçicen şimdi söle bizde yapalım zaman kaybı olmsınhihihhhhhhhhhhhhhhhhhhdalin gelmiş şey dalinim bu aralar böyle olduda yarın dersimi alacağımı biliyorum ben ama yarın kendimce bir uygulamaya geçeceğim faydası olursa 1 hafta sonra anlatacağım. kızma sakın dalin taaamm mı?
bılırsınya sen ayarını cok bılırsın senle aynı kıloda basladık 10 kılo fark attım nerdeyse bumu ayar sımdı hadı olsunda 5 kılo fark atsaydım ama sende su 79 a bıraz yaklassaydın ben yawrucum durma aynen devam bölee.küçük tabak büyüklüğünde üç tane anam bunda korkucak abartacak bişi yok. Ben bilirim ayarımı. Takip etmekte zorlanıyorum eve gidince okurum
cok guzel olmus kuzummenüm...
sabak 3 gün kurusu ve sıcak 1 bardak su...
kahvaltı:
1dl tam buğday ekmeği
yumurta salatası
5 zeytin
peynir
ara:
yok
öğle:
fırında tavuklu patates vardı..
1 parça tavuk 1 parça patates aldım..
1 kase cacık
ara:
4 fındık
akşam.
1 kase yoğurt...
su az içtim ama tamamlarım..
3 dılım pızzamı o dılımler bnm bıldıgım o dılımler kocaman dılımler sız napıosunuzya sankı ıncecıksınız grm fazlalıgınız yok yesenız nolcak demı.hıc akıllanmıyosunuz hıcc bıde aksam yemıssın.sız bu yemeyle o tombul bedene hapsedın kendınızı ya sabır azcık sabredın ya 2-3 ay yemesenız olurmusunuz sunları 2-3 ay sonra zayıfladıgınızda yıyın abartmadan.sen daha dıyete yenı basladın hakettınmı odulu allah askına dunyanın kalorısını aldın sıslıgın yanına kar kaldı.kınadım cok kınadım bu hatayı yapman kı hata bıle dıyemıyorum bıle bıle lades bu.oklovayı kırcam kafanda sneın.tırmalar o pızzalarevveetttt kızlar menumm
sabah
2 dilim ekmek
zeytin
peynir
1 caykasıgı kadar bal
ogle
yok
ara
yok
aksam
3 dilim pizza
su:2lt tamamlandı
spor:yapılacak
ıstedıgın kadar sole kuzum baksana su menuelre herkesın bıde sebebı yokmu ayar oluyorum.bız kıcımızı yırtalım olmaz hakım olamıcakalr su bogazlaraşimcik biz menülere yorum yapıyoruz ya......iş işten gecmiş oluyor yanı yemiş oluyoruz......yemeden önce yazsak daha iyi olmaz mı? en azından engelleyebiliriz birbirimizi...özellikle akşam öğünlerini.....
guzel olmus cnm olculumenümmm
sabah 1 haşlanmış patates peynir domates 2 zeytin
öğle yok geç kalktım
ara nescafe şekersiz
ara ayva
akşam 1 kase yayla çorbası koca 1 tabak kabuska (çok sevmeme rağmen sağlıklı diye yaptım) 1 kase yoğurt
su tamamlıyıcam
spor 1 saat yürüyüş bide mekik falan çektim
yatana kadar 1 kahve daha içerim
krbonhıdrat deryası ohhh bole devam bozmak yok yaza kaadar alacaz kıloları hadı kızlar 1 derı bır kemıgız yaza kadar etlenelım azıckSabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 k.k. peynir
Ara: 3 kayısı
3 ceviz
Öğle: 1 porsiyon ıspanak
1 dilim k. ekmeği
5 adet acı biber
Ara: 1 elma 2 kurabiye :26:
Akşam: 6 minik parça sucuk
1 domates
1 dilim k. ekmeği
Ara: 1 portakal
Su: içiyorum
Spor: yapamadım, callen yaıcam :26::26:
hata hata hata sen bukadar spor yaparsan eger kaslarını sısırırsın ve 1 ay sonra bu spor sana az gelır ve vucudun daha fazlasını ıster bırden spora yuklenılmez yavas yavas baslanır yavas yavas artırılırherkese hayırlı akşamlar bende önce menümü yazayım..
sabah:50 dakika eliptik,100 mekik
öğle:1 tane baget
ara:50 dakika eliptik,100 mekik
akşam :suyla yapılmış salep
su şimdilik 1.5 litre
100 mekik daha yapıcam.
belki bi ara 2 kaşık yoğurt yerim ama belki...
menüm harika olmuş demidünkünün acısını çıkardım offf offf
.
yok korkma cnm kaçamak var ama dengelemıssınAy cok korkuyorum menumu yazmayaaa( okuldaki kantinci amcadan tutun arkadasmin annesine kadar hastasin yemek ye dyip durdular bide zayiflamissin bu yeter diolar hevesim kirilcak korkuyorum nyse uzattim basliyorum yazmaya
Sabah: 1 dilim ekmek 2 zeytin omlet
Ara:yok
Oglen: patates salatasi(3 kasik fln yedim) marul roka
Ara: ühühühü muhallebi yedm benyarim kase
Aksam: yok
Su 2 bcuk ltre spor halsizim hala yapamiormof yaa bgun kotuydum basim dondu biraz kadin zorla tatli yedrdi
kavurma mercımek corbası profıterol ohh masallah gamzeye soledıgım gıbı cok zayıf ve cılızız cırkınlestık zayıflıktan yaza kadar kılo alma yolunda cok guzel ılerlıyoruz hadı kızlar durmak yok...evet kimse kalmamaışken ben bi menümü yazayım topa tutulabilirm
sabah:
çeyrek muz
yarım elma
1 dilim ekmek
öğle
1 tabak mercimek çorbası
2 bardak ayran
ara:
3 top profiterol
akşam:
tavada balık
bılırsınya sen ayarını cok bılırsın senle aynı kıloda basladık 10 kılo fark attım nerdeyse bumu ayar sımdı hadı olsunda 5 kılo fark atsaydım ama sende su 79 a bıraz yaklassaydın ben yawrucum durma aynen devam bölee.
cok guzel olmus kuzum
3 dılım pızzamı o dılımler bnm bıldıgım o dılımler kocaman dılımler sız napıosunuzya sankı ıncecıksınız grm fazlalıgınız yok yesenız nolcak demı.hıc akıllanmıyosunuz hıcc bıde aksam yemıssın.sız bu yemeyle o tombul bedene hapsedın kendınızı ya sabır azcık sabredın ya 2-3 ay yemesenız olurmusunuz sunları 2-3 ay sonra zayıfladıgınızda yıyın abartmadan.sen daha dıyete yenı basladın hakettınmı odulu allah askına dunyanın kalorısını aldın sıslıgın yanına kar kaldı.kınadım cok kınadım bu hatayı yapman kı hata bıle dıyemıyorum bıle bıle lades bu.oklovayı kırcam kafanda sneın.tırmalar o pızzalar
ıstedıgın kadar sole kuzum baksana su menuelre herkesın bıde sebebı yokmu ayar oluyorum.bız kıcımızı yırtalım olmaz hakım olamıcakalr su bogazlara
guzel olmus cnm olculu
krbonhıdrat deryası ohhh bole devam bozmak yok yaza kaadar alacaz kıloları hadı kızlar 1 derı bır kemıgız yaza kadar etlenelım azıck
hata hata hata sen bukadar spor yaparsan eger kaslarını sısırırsın ve 1 ay sonra bu spor sana az gelır ve vucudun daha fazlasını ıster bırden spora yuklenılmez yavas yavas baslanır yavas yavas artırılır
yok korkma cnm kaçamak var ama dengelemıssın
kavurma mercımek corbası profıterol ohh masallah gamzeye soledıgım gıbı cok zayıf ve cılızız cırkınlestık zayıflıktan yaza kadar kılo alma yolunda cok guzel ılerlıyoruz hadı kızlar durmak yok...
aslında varya dıcek soz bulamıyorum yemınle 1 tane ye brıak bırıne ye dıgerını yeme bukadarda seyı cıkarılmaz arkadas hıc vıcdan yapmıomusunuzya yerken onca emegınıze sporunuza acımıyomusunuz bukadarda yenemz kı olmaz bukadar olmaz.bıde kızma dıyo sen olda kızma.neye yaradı yaptıgın spor kaçamaktan bısey olmaz bunyenın bunada ıhtıyacı var yoksa hasta oluruz kısvesı altında lop lopp yıyonuz farkındamısınız
dısım agrıyoooo cakacam gene kolonyayı donecek dunyam.kızım yok tadım tuzum yok aksam aksam su menuelre cıldırdım.hem yıyıp hemde odul yapıolar burd odul yapması gereken kısı varsa oda benım arkadass ben bıle yapmıorum gercı ben bılınclı az yemıorumkı zaman olmuyo ıstahım olmuyo bnm yaptıgımda hata ama onumuz hafta dıkkat etmeye calısıcam.su dısı halletsem once bu agrıyla gel sen yemek ye
Ne desen, ne deseniz o kadar haklısınız ki; sizleri çok seviyorum ve inanın uzun zamandır bu duyguları yaşamamıştım..Yaklaşık 5-6 gündür reglimi bekliyorum ve son 3-4 gündür de mutlak olması gerekiyordu, ol-ma-dı...Ben ne kadar alıştım desem de, ne kadar artık etkilenmiyorum desemde, malesef alışamamışım..Yaşıyorsan hep umut vardır..Kaç gündür ne yaşadım az çok sizde şahit oldunuz :44: çünkü size de rahat vermedim..Dünya gözümde yoktu kaç gündür..İnşaallah geçicek ve emin olun ben düştüğüm yerden yine kalkıp yola devam ediceğim, başkada şansım yok zaten canlarımBen ağlamadan gelmiyor bu illet ve geçmiyor yemin ederim canım gitti kaç gündür..Bu kadar diyebiliyorum...Beni anlayın ve ne olur affedin..Biliyorum dünya bunun etrafında dönmüyor ama bir aşık gibi düşünün, gönül ferman dinlemiyor, geçmeyince geçmiyor..Amaa dalinim, kaptanım ve arkadaşlarım..şu an kendime geldim, vala geldim..Biliyormusunuz ben daha hiç bu kadar konuşamamıştım, ama şimdi susmadım
Yaradılış itibari ile çabuk ikna olan, sevgimden, davamdan, umutlarımdan, YÜREĞİMDEN asla vazgeçmem ben ,
işte yine beni güçlü kılan ayakta tutan değerlerimle başbaşa kaldım 5 dk. kendimi düşündüm..
Yine yeniden başlıyorum..Beni affedin olur mu, ne olur..söz 1 dahaki reglime kadar bunu yapmayacağım, kaçamak bile yok..:26:
.
Ne desen, ne deseniz o kadar haklısınız ki; sizleri çok seviyorum ve inanın uzun zamandır bu duyguları yaşamamıştım..Yaklaşık 5-6 gündür reglimi bekliyorum ve son 3-4 gündür de mutlak olması gerekiyordu, ol-ma-dı...Ben ne kadar alıştım desem de, ne kadar artık etkilenmiyorum desemde, malesef alışamamışım..Yaşıyorsan hep umut vardır..Kaç gündür ne yaşadım az çok sizde şahit oldunuz :44: çünkü size de rahat vermedim..Dünya gözümde yoktu kaç gündür..İnşaallah geçicek ve emin olun ben düştüğüm yerden yine kalkıp yola devam ediceğim, başkada şansım yok zaten canlarımBen ağlamadan gelmiyor bu illet ve geçmiyor yemin ederim canım gitti kaç gündür..Bu kadar diyebiliyorum...Beni anlayın ve ne olur affedin..Biliyorum dünya bunun etrafında dönmüyor ama bir aşık gibi düşünün, gönül ferman dinlemiyor, geçmeyince geçmiyor..Amaa dalinim, kaptanım ve arkadaşlarım..şu an kendime geldim, vala geldim..Biliyormusunuz ben daha hiç bu kadar konuşamamıştım, ama şimdi susmadım
Yaradılış itibari ile çabuk ikna olan, sevgimden, davamdan, umutlarımdan, YÜREĞİMDEN asla vazgeçmem ben ,
işte yine beni güçlü kılan ayakta tutan değerlerimle başbaşa kaldım 5 dk. kendimi düşündüm..
Yine yeniden başlıyorum..Beni affedin olur mu, ne olur..söz 1 dahaki reglime kadar bunu yapmayacağım, kaçamak bile yok..:26:
.
dısım agrıyoooo cakacam gene kolonyayı donecek dunyam.kızım yok tadım tuzum yok aksam aksam su menuelre cıldırdım.hem yıyıp hemde odul yapıolar burd odul yapması gereken kısı varsa oda benım arkadass ben bıle yapmıorum gercı ben bılınclı az yemıorumkı zaman olmuyo ıstahım olmuyo bnm yaptıgımda hata ama onumuz hafta dıkkat etmeye calısıcam.su dısı halletsem once bu agrıyla gel sen yemek ye
çok gzl yazmışsın cnm hadi bida başlayalım baştan verdiklerimizde kar olsun yanımıza bida kaçamak yok tatlı yok abartı yok atla atla uçuorzzzzzzzzzz
kız acaba bu regli olmamanın gzl bi sebebi olabilirmi ki
kız ne okudugumu anlıyom ne yazdıgımı rakı bas demısınya 10 dakıka sonra anladım bende raki bas ne demek dıyorum hanı varsa dovuscu rocky onu anladım kafaya bak agrısından bole bı garıbım hanı ıcın ıcıne sıgmaz doner durursunya oyleyım suan dıscıye gıdecem yettı garıırakı bas kız kafayı bulcan bari kolonyayla bulmaşaka bi yana da ne beter bi ağrı o ütün vücuda yayılıo bide ağrısı sen gt bi doktorada çzm bulsunlar artık
Tamam dalinim sana söz veriyorum...Artık silkelendim..
Yok bitanem, zaten bu sebebei düşünmek beni deli etmedimi :26::26::26: olsa bile kendiliğinden olsun artık, ben diyetime döndüm
kız ne okudugumu anlıyom ne yazdıgımı rakı bas demısınya 10 dakıka sonra anladım bende raki bas ne demek dıyorum hanı varsa dovuscu rocky onu anladım kafaya bak agrısından bole bı garıbım hanı ıcın ıcıne sıgmaz doner durursunya oyleyım suan dıscıye gıdecem yettı garıı
silkelen tabi.sen hıc kışın ardından yaz gelmedıgını gordunmu oyle dusun her kısın ardı bahar sonra yaz hayat ınıslerle ckıslarla dolusu bıze yakısanda cıkısa gırdıgımızde ordan cıkmayıda bılmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?