- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.601
leeyyyyyyn bu yemek programlarının hepsi kapatılmalı. özellikle şu an benden gayri herkesin izlediği maceracı programı.. bi de gecenin bu saatinde yaa. adamı hasta ederler
Aynennnn cinayet sebebi yahuuuuuuuu
Kızlar hadi ben yatar, herkese iyi geceler bakalım sabah ola hayr ola
.
leeyyyyyyn bu yemek programlarının hepsi kapatılmalı. özellikle şu an benden gayri herkesin izlediği maceracı programı.. bi de gecenin bu saatinde yaa. adamı hasta ederler
şu sondaki zafiyet menüsü bnm ki sanıırmsöylemeden edemeyeceğim bana göre bugün menülerini yazanlar içerisinde sadece yanlış gördüğüm pizza hemde akşam yendiği için( o kendini bilir) ve profiterol ( o kendini bilir) olmaması gereken yenmemesi gereken iki gıdayı yanlış zamanlarda ve yarın tartılma günü olduğunu bile bile nasıl yediler bilemicem menülerde gördüğüm tek yanlışlar bunlardı ... işte bunları topa tutmak lazım....
veeeee dalinin menülerinide geçmiş bir zaafiyet menüsü ( o kendini bilir) sakın sakın sakın çok yanlış bir yol diyorum başka bişi demiyorum
oyyy oyyy oyyyy yavrucuk ne tatlıdır şimdi bıcır bıcırcornım valla kızılmıcak gbı deıl 30 tl azmı o parayla jujuya kaç tane lahmacun solerdık zesede profıterol alırdık
teyzelerı kızım az evvel annesını aradı anni mama yedım dodum dedı uyurken ustunu acma tamammı kızım usume tamammı kızım dedım.tamam acmıcak.dedı.seker cok yeme tamammı annem dedım tamam yemıcek dedı kuzum bnm yaaaaaaa
5. takım üyeleri olarak biraz fazla mı alınganlık yapıyoruz acaba.......:44::44::44::44::44::44::44:
iyi geceler birsen-denizcim maşallah menünde dolu dolu eksiğin yokiyi geceler fıstıklarr
ev topla ütü derken daha şimdi oturabildimm ..
biraz okuyayım dedim ama çok geç kalıcam...
menümü yazayımm yorumları yarn okurumm artık
yağsız tost (tam tahl)
1 dilim baklava (insan görünce dayanamıyoo :26::26:)
yarm kase türlü yarım k. cacık 1 kase makarna
1 tane ceviz yarm elma
1 kase mercimek ç. 1 kase sulu köfte 1 dilim ekmek
spor yok su tamam..
sabah ola hayır ola,,inşallah çok güzel eksiler görürüz.
uyanık arkadaşlar hepinize iyi geceler
iyi geceler büşrammmm...İyi geceleeeer hepinizeeee yarin sabah gorusmek uzereeee :)
hadi hadi yeme bızı uyku ayana nınıınınınınının senı vahsı senı
sevda cnm dalinle menü mü yarıstıracaksınız...ortada bişey yok ......ayrıca cok fazla spor yapılmışkasların şişti şuan büyük ihtimal.....
garfield cnm bence turşu suyu içme...turşu yıyoruz hata edıyoruz aslında cunku vucudumuzda ki fazla suyu tutuyor.....
tatlım bugün valla çok memnun kaldım sanırım şişmemiş kaslarım 800 gr gitmiş mutlu oldum ...
.
günaydınlar 5. takımın melek kalpli kızları...gününüz güzel geçsin...
.
5.Takım 297. Etap
*JUJU* ( 86,20 /
aysunayy ( 65,90 /
dalin26 ( 79,20 /
ZES ( 79,30 /
garfield06 ( 67,70 /
birsen-deniz ( 65,50 /
cornella ( 68,50 /
ukyo ( 71,00 /
Gamze_M ( 65,80 /
busramnmn ( 64,00 /
chentiq ( 61,80 /
rabyas ( 80,50 /
toplight ( 77,30 /
5.TAKIM ORTALAMASI
şimcik biz menülere yorum yapıyoruz ya......iş işten gecmiş oluyor yanı yemiş oluyoruz......yemeden önce yazsak daha iyi olmaz mı? en azından engelleyebiliriz birbirimizi...özellikle akşam öğünlerini.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?