Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menün az olmuş cnm hatta yok olmuş
sporunda dibine vurmuşsun ama gzl tabi spor uzun lafın kısası hoşgeldinn dalin

Geberceğiniz açlıktan hahahahahah desemde inanmayınn

.

kendime ceza verdim diye ama bugünden itibaren normal bir insan gibi olacak menülerim hadi bakalım hayırlısı

.

22 şubat 71.o
1 mart 70.6

giden 0.4oo gram

70.6/0.4/0.56 bilmemki doğrumu hesapladım canım kaptanım çok az gitmiş varya dalinden kaçmak lazım

günaydınlarr geçmişi okumadan bildirimi yapayım

5.Takım 297. Etap
*JUJU* ( 86,20 /
aysunayy ( 65,90 /65,20/0,70/1,06 )
dalin26 ( 79,20 /
ZES ( 79,30 /
garfield06 ( 67,70 /
birsen-deniz ( 65,50 /
cornella ( 68,50 /
ukyo ( 71,00 /70,60/0,40/%0,56)
Gamze_M ( 65,80 /
busramnmn ( 64,00 /
chentiq ( 61,80 /
rabyas ( 80,50 /
toplight ( 77,30 / 76,50/ 0,80 / %1,03 )
5.TAKIM ORTALAMASI

daha fazla düşmesini bekliyordum ama regli öncesi olunca fazla gitmemiş aysunayy ve ukyo yu ekledim da ekledim listeye

Son düzenleme:

jujum şu bir gerçek burda en çok başarılı olan kişi sensin bence...herzaman söylüyorum en sağlıklı bir şekilde veriyorsun kilonu önemli olanda o zaten birde verdikten sonra geri almamak önemli olan eminimki senin verdiğin kilolar kalıcı olacaktır çünkü herşeyden yiyorsun ama az yiyorsun....gamzede söylemiş ya gerçek bir hanımefendi gibi ....bizim yanlışımız herzaman söylüyorum kendimizi aç bırakıyoruz sonra görmemiş gibi saldırıyoruz herşeye çok yanlış çok bana göre....

.

en doğru olanı yapıyorsun cnm inş bende yapmaya çalışacam artık bu günden itibaren..

.

ohhhhh şükür sonunda normal dalin gelmiş... Valla bi ara tırstım ben diğer takımlardaki gibi küslükler alınganlıklar gelan olmasın istiyorum takımımızda ...

offffffffffffffffff dalinim yaaaaaaaaaa bu ekşın beni öldürücek, az kaldı gidip bir çikolatayı götürüyordum

sana noluyo kız yemek için bahane mi arıyon sen bana mı öyle geliyo ...

bilemedin canım sevda_m yi kastetmiştim bişi yememişki dün ...

benim lahmacunlara laf edecenice yenen pizzaları profiterolleri baklavaları görün anam...

[ı][sıze=3]tatlım bugün valla çok memnun kaldım sanırım şişmemiş kaslarım 800 gr gitmiş mutlu oldum ...[/sıze][/ı]

.

okadar aç kalmaya 800 mü gitti şimdi ... Bu hafta menülerini takip edeceğim sağlıklı bir menü istiyorum senden

[ı][sıze=3]
jujum bende yokum
[/sıze]
[/ı]

.

seninkini de halledecem merak etmeeee

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugün hesap günü

geçen hafta 65.9
bu hafta 65.2
giden 700 gr
yüzdem 1.06

fena sayılmaz

tebrikler kızlar....

ama jujum bi önceki gün çok yemişim

.

menümü yazıp geçmişi okumaya gidiyorum ben
kahvaltı 1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ara yok öğle
1 ayran tavuklu salata
ara
10 beyaz leblebi
akşam
1 dilim ekmek
10 tane fırında hamsi 1,5 dilim patates
ara yok
su tamam spor maalesef yok hadi bakalım ben geçmişi okurken siz benim menüye yorum yapın

bende yapıyım kilo bildiririmimi ama yüzde nasıl hesaplanıyodu bilmiyorum

geçen hafta kilom:76.3

bugünkü kilom: 75.5

giden kilom :800 gr

5.Takım 298. Etap
*JUJU* ( 86,20 / 86,10 / 0,10 / % 0,12 )
aysunayy ( 65,90 / 65,20 / 0,70 / % 1,06 )
dalin26 ( 79,20 /
biricikoglumertug ( 76,70 /
ZES ( 79,30 / 0,00 / 79,30 / % 100,00 )
garfield06 ( 67,70 /
birsen-deniz ( 65,50 /
cornella ( 68,50 /
ukyo ( 71,00 / 70,60 / 0,40 / % 0,56 )
Gamze_M ( 65,80 /
busramnmn ( 64,00 /
chentiq ( 61,80 /
rabyas ( 80,50 /
toplight ( 77,30 / 76,50 / 0,80 / % 1,03 )
Sevda_M ( 76,30 / 75,50 / 0,80 / % 1,05 )
5.TAKIM ORTALAMASI

öz eleştiri *juju*

bu hafta tartıdan aldığım sonuçtan memnun değilim... 100 gr gitmiş...

cuma gününden itibaren bir haftamı eleştirirsem eğer hafta sonu yaptığım düzensiz yeme ve kaçamaklarımın acısını hafta içi düzgün beslenmeme rağmen istediğim kiloyu verememeye bağlıyorum... şalet hafta sonumdada düzgün beslenmiş olsaydım bugün tartıda daha güzel bir sonuç alırdım. hafta sonu kaçamağımın bana artı kilo alarak dönmesi ve bu kalan beş günde verdiğim kilo o artıyı eksiye dönüştürmekten öteye gitmedi... bunin için kendime kızıyorum şimdi...tek hatam hafta sonu kaçamağımdı yoksa yediğim lahmacunlardan pişman değilim....

bu hafta su içmedim buda hatalarımdan birisi

yeşi çay içmedim

yürüyüşümü yapmadım evet callen yaptım ama demekki yeterli kalori yaktırmıyor callen yürüyüş şart demekki...

bu benim kendime yaptığım eliştirimdir... kilosundan memnun olmayan istediği kiloyu veremeyenlerinde kendi öz eliştirisini yapmasını istiyorum :126:

Son düzenleme:
bugün okulum yok ve buranın pazarı hem kumaş çamaşır hem sebze çıkıp 2-3 saat gezicem birazdan..
ttnete de gitmem lazım tarifemi değiştiricem..

spor yapmıyorum ne zamandır azıcık yürüyeyim bari

bende yapıyım kilo bildiririmimi ama yüzde nasıl hesaplanıyodu bilmiyorum

geçen hafta kilom:76.3

bugünkü kilom: 75.5

giden kilom :800 gr

bu hafta verdiğin kilo/ geçen haftaki kilo*100

76.3-75.5=0.8 kg

0.8/76.3*100=1.04 ay ne karışık anlattım dimi

başkanım dün yazdıkların konusunda haklısın ben de senin gibi yavş veriyorum sen yaşamış biri olaraaak tecrübelisin kendi bildiğini yap seni seviyorum

güzel menü ben beğendim..
sadece akşamki ekmek olmasa iyiymiş ama balıkta ekmeksiz yenmez ki

tatlım ya birde mürdüm eriğinin kurusunu denesen oda fayda edebilir belki

.

canım bi de mürdüm eriği deneyeyim dünki menüme sabahki kuru kayısıyı yazmayı unutmuşum bu sabahta doğru dürüst çıkamadım zati wc ye

kızlar demişler ama bulaşık deterjanı ile ov sonra yıka geçer bişey kalmaz

bu arada ben de kendi özeleştirimi yapayım ben daha çok gideceğini tahmin ediyordum akşamları dün hariç hep salata ile geçiştirdim sadece 1 öğlen çok az fazla yemiştim abartı değildi o da ama istediğim gibi spor yapamadım ve regli öncesiyim sabah açıkcası 800 gr ı görünce çok fazla mutlu olmadım ben 1 kg üstüne çıkar diye düşünmüştüm ama olmadı inşallah onun olduğu günleri de göreceğim ee sizler menüme yorum yapmamışsınız bu arada
aysun cum yapmış yorumu şimdi gördüm

Son düzenleme:

aysuncum benim yerimede gez ben nbtteyim salı pazarımız var her salıda nbtt yazmışlar vay anasını kaçırdık pazarı gördünmü

kendime ceza verdim diye ama bugünden itibaren normal bir insan gibi olacak menülerim hadi bakalım hayırlısı

.

şu hanımefendı olayı bende de yok valla nede olsa adanalıyık diyip işin içinden cıkıyorum ben

cnm sadece akşam yemegınde ki ekmeği keşke yemeseydın,patates ve ekmek yerıne balıgın yanında bol salata nefis olurdu

jujum burda ki herkes az çok spor salonlarına gitmiştir heralde.....bende 21 yaşımdan beridir spor salonu ile hasır neşir olan biriyım...sebebı polislik ,zayıflama vs derken böyle oldu....
spor hocalarımdan çok sey öğrendıgımı düşünüyorum eğer çok bilmişlik olarak görmezsen ufak bir önerim var.....gerçi sende tam 12 den vurmussun öz eleştirinde....

plates,callen yada mekık yanı yer mınderı hareketlerıni yapmadan fitnees çalısmazsan yaptıgın şeyler sana kalori yaktırabılır ama çok az.....bu sadece incelmeye yardımcıdır...o yuzden bu tür sporlardan önce mümkünse tempolu yürürüş vs tarzında sporlar yapılmalı 2 dk nefes aldıktan sonra diğer hareketlere gecılmelı .....ben böyle öğrendım kendı vucudum da yıllarca tasdik ettim...

spor salonunda platese gelen üyelere eger erken gelmıslerse 30 dk yürüyüş bandında yürümelerini önerirdi hoca.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…