Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayşenurumuz,gözümüzün nuru haklısın cnm bende fark edıyorum takımda bir düşüş hakim.....tabi ilk günler gibi kilo veremeyız ama kilo vermeyı bırak + lar var.....

sanırım spor yapamayanların basında ben gelıyorum......aslında yapsam hem belime faydası olacak hem zayıflamama ama şuan o kadar gevsek ki gecen haftalarda gördunuz bir hapşurma ile 10 gun yattım.........

ama 1 mart bizim için milat olsun...uyanış hareketi olsun.....sizin kadar spor yapamasam da her gün bir şeyler yapacagım

diyet konusunda söyledıklerınde cok haklısın.....bol protein az kh bol su ile her şey halledilir......ancak unutmayalım sadece ekmek,makarna,pirinc,baklıyatlar da kh yok...yediğimiz elma da bile kh var.......
kh mutlaka almalıyız yoksa geçici kilo veririz..günü kurtarırız yani.......
daha önce sayfaya bir link koymustum,kaç kişi dikkate aldı da inceledi bilmiyorum......ama tekrar vereyim........

EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)

biz kh diyetı yapmıyorz ama burda yedıgımız besınlerde ne kadar kh var göruyourz....buna dikkat edersek çok rahat gidecektır kilolarımız....
benım tek bılmedıgım günde almamız gereken kh miktarı.......

söyleyeceklerim bu kadar........

kızlar hiç iğne içtiniz mi hayatınızda, ağrı kesici ama sadece novalgin..hiç içerek aldınız mı? :26::26:

gamze acil doktoruna sordum midesi ağrıyabilir başka şurup ilaç içsin dedi kimmiş onu yapan dedi bir arkadaşşşşşşşşşşşşşş dedim

Kızlar hiç iğne içtiniz mi hayatınızda, ağrı kesici ama sadece novalgin..hiç içerek aldınız mı? :26::26:

canım ben değil ama eşim ilk evlendiğimiz zamanlarda çok başı ağrıdığında 1-2 defa içmişti daha etkili demişti novalgine içti o da

gamze acil doktoruna sordum midesi ağrıyabilir başka şurup ilaç içsin dedi kimmiş onu yapan dedi bir arkadaşşşşşşşşşşşşşş dedim

Ayyyyy canım benim yaaaaaaaaaaa, çok teşekkkür ederim..cansınız hepiniz yaaaaa... tamam canımmm çok teşekkkürler, oldum yaa artık deli gibi sporumuda yapabilirim, olmadan önce belki bebiş olucak diiye korkuyorudum hep :26::26: işte umut bitmiyor diyorum yaaaa..bu arada dlin çok haklı..o saate kadar sporunu yapmamış haspam akşamın 9 dan sonramı yapıcakk

.

canım ben değil ama eşim ilk evlendiğimiz zamanlarda çok başı ağrıdığında 1-2 defa içmişti daha etkili demişti novalgine içti o da

Evet özellikle iğneden korkan biri olarak bu konuları hep araştırıyordum ve etkili olduğunuda duymuştum

kızlar size bişey soracağım özellikle daha önce dukan yapanlar bildiğim bi juju var başka yapan varsa onlarda yardımcı olabilir dukanla atak döneminde millet çok fazla kilo veriyor sadece atak dönemini dukan yapıp sonra dikkatli bişekilde beslensek acaba atakda verdiğimiz o kiloları alırmıyız?

ayşenurcum senin yazdıklarına katılıyorum ve ayrıca katılmakla kalmayıp uygulayacağıma söz veriyorum kendi adıma evde koşu bandım var akşam yemeğinden sonra 40 dakika yürürüm geçen haftalar yuürüdüm bu hafta yuürümedim platese gidiyorum azcıkta öğleni sıkı akşamıda hafif yerim hastanede olunca akşamda az yemeye çalışıyorum kaçamakta yapmam artık ödüldwe yok bu hafta geçen ay 4 kilo verdim bu ayda verirsem 4 o zaman taşıdığım yük azalır 4 kilo bile verince hastanede herkes ay ne kadar zayıflamışşsın dedi demekki 65 düşünce ne güzel olcak ama irademize sağlam çıkalım başkalrının bunuda ye azcıktan bişeey olmaz laflarını dikkate almayalım hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için ayşenur için

bence bunu aklından bile geçirme sporda bir arkadaş var dukanla 22 kilo vermişti 4 evresinide tamamlamıştı tamamen zayıfladım dedi bıraktı hepsini gerisin geri almış yapma bence sağlıklı beslen dukan böbreklere ii gelmiyormuş

dalin ben varım tamam artık silkelendim bugün hele 1 mart şöyle bi dışarı çıktım baktım ki missss gibi bahar havası zaman daralıyor önlem almamız lazım artık. Benide iyi fırçalamışsın dalin haklısında. Sahi ya niye 100-200 gram gider ki zayıflamak isteyen birinin bu çok az bencede. Eğer 100- 200 gr gidiyorsa bencede bir yerlerde hata var var demek. ya fazla yiyordur ya spor yapmıyordur yada her ikisi...

ben baktım tuğba. hala da açık. 6-7 sene önce gazeteden bakmıştım. güpürünü halen saklıyorum. ben haftada 2-3 kilo vermiştim lisede. sadece bir hafta yapıyordum..

dalin söylediklerinde çok haklısın. ben de yapıyorum.

bu arada bugün 1 mart. foto olayı ne oldu hala albüm yok corni sen de , diğer kızlarda?

ahhh ahh eşşekliğime doymayayım o hafta sonu kaçamağım olmasa bu hafta sonucum gayet iyi çıkacak daline de kapak olacaktı.. ahhh ahh...

neyse gel gelelim konuya dalinim bende zaten bugün hemen hemen herkesten öz eleştiri istedim ve yaptılar.. öncelikle kişinin kendi hatasını bilmesidir ve bir çoğumuz başkasına gerek kalmadan hatalarımızı söyledik ve söz verdik önce kendimize sonra takımımıza .. bu hafta kaçamak yapmıcaz hafta sonu dahil bu hafta sporumuza daha bi dikkat edeceğiz... bu hafta yenen her yokma iki kere düşünülecek bunu biliyoruz ... bu hafta yaşadığımız süreci her takım illaki bir dönemde yaşamıştır olağan bir durum. önemli olan durup silkelenip yeniden başlama enerjisi bulmak ki zaten bunu ben hemen hemenherkeste hissettim.... biz kararlıyız ve vericez...

hepimizin farklı hataları yanlışları var kimisi sporu hiç yapmadı kimisi az yaptı kimisi kaçamak yaptı kimisi sağlıksız ve aç kalarak beslendi hepsi hata ve hepsi tartıda gördüğümüz kiloyu etkiliyor ... hepimiz bunun farkındaysak şayet yapacak tek şey kalıyor hatalardan ders çıkarmak ve tekrarını sağlamamak...

ay ne bilim ben onların menülerini beğeniyorum gayet sağlıklı beslenerek kilo veriyorlar vucudu şoklama metabolizma hızlandırma ne dersen var.. ona başlıyorsun sandım bir an...

Tamam ben varım dalinim.. :26::26::26: çok güzel söylemişsin..ayda 4 kilo en normali ki buda haftada 1 kilo eder, biz onu bile veremiyoruz

.

hayır efendim sağlıklı olan ayda 4 kilo değil yanlış yazmayalım ayda 2-4 arasında veriyorsanız sağlıklıdır 2 nin altında veriyorsanız ya sporu artırın yada yediklerinizi azaltın 4 üstünde veriyorsanız da ya aşırı spor yapıyorsunuz yada yetersiz besleniyorsunuz demektir ki ikiside sakıncalı

hımmmmmmm evet ben 5 günde 3 kilo vermiştim ama birdaha dukan yapma takatim yok benim kuzum beni katmayın... bazı şeyleri aşırı tükettiğinde tiksinirsin görmek bile istemezsin ya bıkarsın aynen dukan bende o vaziyette 4 ay yaptım ve bırak bir haftayı bir gün bile yapamam takatim yok

dalin bugün dsabah 10.50 den beri aralıklarla deprem oluyormuş eskişehirde küçük küçük son depremlerden baktım

hergun aksatmadan duzenlı olarak ne sekılde olursa olsun temızlıgı spor saymak dısında spor yapıoruz 1-1.5 saat bu hafta yı sıkı tutuyoruz bızım vucudumuzun ısleyısı acısından gereklı olmayan(pızza lahmacun tatlı cıkolata asırı ekmek hamburger kola kızartma vs.)yemıyoruz cornınınde dedıgı gıbı yedıgımız herseyde k.h varken ekstrasını almaya ne hacet makarnaya pılava ne hacet mercımek ve makarna aynı sey ha onu yemısın ha onu pılav bıle o ıkısınden daha masum ekmek yemeyeceksek 2 kasık yemenınde zararı olmaz.

bu arada 5 dk arayla 2 deprem fena tırsıyorum suan :18::18::18::18::18::18::18:

az evvel deprem oldu fena tırstım :18::18::18:

hadi yaaaaaaaaa allahım ne güzelllll heyecan atraksiyon adrenalin voovvvvvvvvvvvvvvvv

bu arada söylemeden edemeyeceğim kızlar menülere yenen içene yorum yazarken kişinin kilosuna göre yorum yapmanızı rica edeceğim... atıyorum en kilolunuz benim en zayıfımızda chentiq şimdi ikimizin yediği aynı olabilirmi asla... benim menümün aynısını chentiq de yiyorsa ikimizden birinde sorun var demektir... ya ben normalin altında besleniyorumdur ya chentiq gereğinden fazla yemiş demektir...

80-90 kilo arasında olarlar
*JUJU* 86,10
rabyas 80,10

70-80 arasında olanlar
dalin26 78,70
biricikoglumertug 75,60/
ZES 79,70
ukyo 70,60
toplight 76,50
Sevda_M 75,50

60-70 arasında olanlar
aysunayy 65,20
garfield06 67,50
birsen-deniz65,10
cornella 68,00
Gamze_M 66,20
busramnmn62,60
chentiq 61,90

kişileri eleştirirken yorum yaparken bu gruplar arasında yorumlayın yediği

canım ben zaten tamamen dukan yapmayı düşünmüyorum sadece ilk evresini yapıp ne bileyim şok gibi sonra şimdiki şekilde yediklerime dikkat ederek kilo vermek şimdi ben 2 haftada 1,7 kg vermişim ama dukanda 1 hafta atak yapıp nerdeyse 5 kg verenler var hadi ben 5 kg değil 1 haftada 2-3 kg vereyim sonra gene bu şekilde normal yeme düzeni olur mu bilmiyorum?

canım peki olur mu? sen dukan yaparken hiç çevrende duydun mu hani detoks gibi falan? işe yararsa öyle yapayım bari diye düşünüyom

dalin bugün dsabah 10.50 den beri aralıklarla deprem oluyormuş eskişehirde küçük küçük son depremlerden baktım

onları hıssetmedımde son ıkısını hıssettım hatta ılk hıssettıgım fenaydı kanepe altımdan kayar gıbı oldu avızeler sallandı az evvelkı daha hafıftı ıcım bulandı basım dondu

jujucum dedıgıne kısmen katılıyorum dıyet yapan 1 ı eger 100 kılo deılse 1000-1500 cal lık beslnmelı ama bn 1000 ı tercıh edıcm sporuma agırlık verıcm haftada 5 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…