Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben geldimmmmmmmmm neyseki dalin fırça atarken yoktum
haklısınız kızlar bende öz eleştirimi yapayım spor yapmıyorum oturduğum yerden kalkmak zor geliyo
tembelim anacımmmmmm
bugün 3 saat yürüdüm neyseki spor sayılır
bende bu hafta çok dikkat edeceğime söz veriyorum kendi adıma.
hedef koyuyurum o halde bende bu hafta 65.2 haftaya 64.5 olacağım en az
ayyy 65 in altındaki her rakam beni artık zayıflığa doğru götürücek

haklısınız kızlar tembelim ben

akşama ne yemek var? huuuuuuuuu

biz dün istavrit almıştık onu yapacagım yanına da bol salata,şalgam.........
et sote ve bol salataa

haklısın kuzum ilk haftalar neydi takımımız dereclerden inmiyorduk bu aralar çok gevşedik takımca..
toparlanacağıma söz veriyorum...sporuma dikkat edeceğim eliptiğimle barışsam iyi olacak..

yada havalar güzelleşiyor yürüyüş olabilir bugün çok iyi geldi mesela

5.Takım

1. dalin26 ( 88,80 / 78,70 / 10,10 / % 11,37 )

2. cornella ( 74,00 / 68,00 / 6,00 / % 8,11 )

3. Gamze_M ( 72,00 / 66,20 / 5,80 / % 8,06 )

4. Sevda_M ( 80,90 / 75,50 / 5,40 / % 6,67 )

5. ukyo ( 75,00 / 70,60 / 4,40 / % 5,87 )

6. biricikoglumertug ( 80,00 / 75,60 / 4,40 / % 5,50 )

7. busramnmn ( 66,00 / 62,60 / 3,40 / % 5,15 )

8. garfield06 ( 71,00 / 67,50 / 3,50 / % 4,93 )

9. birsen-deniz ( 68,40 / 65,10 / 3,30 / % 4,82 )

10. aysunayy ( 68,50 / 65,20 / 3,30 / % 4,82 )

11. ZES ( 83,00 / 79,70 / 3,30 / % 3,98 )

12. *JUJU* ( 89,20 / 86,10 / 3,10 / % 3,48 )

13. rabyas ( 82,60 / 80,10 / 2,50 / % 3,03 )

14. toplight ( 78,20 / 76,50 / 1,70 / % 2,17 )

15. chentiq ( 62,70 / 61,90 / 0,80 / % 1,28 )

5.TAKIM ORTALAMASI ( 5,28 )

kızlar hava çok güzel pazar harika ankara kızılay meydanı sanki anacım o kadar insan nerden geldi anlamadımbi sürü iş hallettim ama en önemlisi TT-net e gittim tarifemi dğeiştirmek istiyorum artık dedim 2 yıl dolması gerekiyordu değişim için bitti vede gittim...

şu an sınırsız+telefon hattı 95 tl idi yani çok fazlaama 2 yıl dolmadığı için değiştirmiyorlardı...

şimdi yeni bir tatife başlamış yalın tarife diye telefon hattı artık yok sadece sınırsız internet 51 tl...çok iyi..1 yılda böyle sonra değiştircez gene...

ama bu yeni aboneler içinmiş yani hattımı kapatıp yeniden başvurcam kadın öyle söyledi...

yani bu şu demek oluyor ki yarın başvurcam 1 haftaya kalmaz bağlanır dedi kadın....2-3 gün belki aranızda olmayabilirim haberiniz olsun emi

oooooooooo 11.cilikten terfi etmişim

canım şöyle söyleyeyim kk da da okumuştum birisi haftada sadece 2 gün dukanın ilk atak evresini yapıyordu kalan 5 günde normal besleniyordu ve kilo verdiğini söylüyordu... kız kardeşimde doğum sonrası emzirme döneminde dukan yapamadığından arada bir kendini şoklamak adına iki gün dukan yapıyordu sana tavsiyem ozaman bu yönde olur hafta sonları iki gün dukan yap

onları hıssetmedımde son ıkısını hıssettım hatta ılk hıssettıgım fenaydı kanepe altımdan kayar gıbı oldu avızeler sallandı az evvelkı daha hafıftı ıcım bulandı basım dondu

kız ben çok istiyom böle sallanim beşik gibi herkes paniklesin dışarı çıkalım sohpet muhabbet ohhhhhhhhh

jujucum dedıgıne kısmen katılıyorum dıyet yapan 1 ı eger 100 kılo deılse 1000-1500 cal lık beslnmelı ama bn 1000 ı tercıh edıcm sporuma agırlık verıcm haftada 5 gun

ama ben senin dediğine katılmıyorum .... en az ama en az bir bireyin 1200 cal beslenmesi gerek... onun altına inilmemeli bu sağlıklı değil

onları hıssetmedımde son ıkısını hıssettım hatta ılk hıssettıgım fenaydı kanepe altımdan kayar gıbı oldu avızeler sallandı az evvelkı daha hafıftı ıcım bulandı basım dondu

çok geçmiş olsun kuzum.

ben superonline kullanıyorum sınırsız 45 tl ...

ev telefonunu turkcelle taşıdılar

oooooooooo 11.cilikten terfi etmişim

kız aysunayy 10. luk benimdi anam beni kim ne ara itti 12. liğe

ben superonline kullanıyorum sınırsız 45 tl ...

ev telefonunu turkcelle taşıdılar

kız aysunayy 10. luk benimdi anam beni kim ne ara itti 12. liğe

ya superonlineyi bende duydum juju ama heryere gelmiyo o sanırım...
buralara ilçelere gelirmi ki..
vallahi bıktım ttnete para akıtmaktan

10 luk artık benim juju şimdi gözümü 9 a diktim
ama her an tökezleyebilirim:

yahu arızaya bak besık gıbı sallansınmı s eksınmıs delüüüü

ıste bende bunu anlamıyorum 1200 den asagısı saglıksızmı 1200-1500 calorı alıoyosan zaten saglam yıyosundur ozaman neden dıyet yapıosun ye ye zayıfla senın dedıgın o kapıya cıkmıyormu.hem dıyet yapacaksın hem ıncecık olmayı hayal edeceksın hemde su bogazdan kısmayacaksın her guzel syeın bı bedelı var

ornekleme yapıyorum 1 kılogram yag yakmak ıcın 7000 kalorı harcaman lazım ortalama 1700 bı metabolızmaya sahıpsen ve gunluk 1500 cal.alıosan gerıye kalır 200 cal.
buda suna esıttır 40 gun=7000 calorı acıga cıkmıs yanı 40 gunde 1 kılo verebılırsın anlamına gelır.spor vs yapmazsan
eger gunde 2000 kalorı beslenırsen gene 1700 metabolızmadan hesaplarsak 40 gunde 1 kılo alırsın demek.metabolızma hızını bıleceksın ve ona gore besleneceksın kafana gore kalorı sınırı koyup ona gore deıl eger sneın metabolızma hızın 1100-1200 sen nolcak 1200-1500 beslendıgınde aksıne kılo alacaksın

kızlar ben d-samart kullanıyorum sınırsız ınternet+full tv paketı tum kanallar yanı spor sınema vs sadece 79 tl oduyorum 3 ay sonrada 69 a dusucek dusunun derım

bi kerem canım o 1200 lük metabolizma chentiq ancak bizim takımda... kadın 61 kilo o kassın kendini sen 80 lerden in 78 lere 80 küsür kiloykende al 650-700 cal 70 küsür kilodaykende al 650-700 cal 60 küsür kilodada al 650-700 cal.. mantıklımı bu şimdi ....kademe kademe inmesi lazım

dalin cim yazdıklarında haklısın yediklerimde tamamen uyacağım ama günde 1,5 saat spor bana uymaz canım baştan söyleyeyim diyeyim hegün öğlen yürüyüş yapmaya çalışacağım akşamları mekiğimi çekeceğim ama 2 çocuk, iş ve evle hergün 1-1,5 saat yapamam ilk fire veren ben olmuşum gibi görünsemde yapamayacağım şeyi yaparım diyerek kendimi de kandırmayacağım

jujum ben hemen atak evresini iyice bi okuyayım nasıl yapılıyormuş iyice bi öğreneyim ya haftasonu 2 gün ya da hafta içi 2 gün dukanla şok yapayım vücuduma

2- Günde kaç kalori almalıyım?: Öncelikle, dengeli bir beslenme programı uygulayarak vücudunuzdaki her yarım kilo için 10 kalori almalısınız. Buna, günlük aktivite durumunuza göre, 400-700 kalori daha eklemelisiniz. Sözgelimi 65 kiloda aktif bir kadının günlük alması gerekli kalori miktarı 2000 civarındadır ve bu kişinin, haftada bir kilo vermek istediğinde, günlük kalori miktarından 500 kalori daha az beslenmesi yeterlidir. Eğer siz daha kalıcı çözümler istiyorsanız, diyetiniz boyunca günlük kalori miktarından 250 kalori indirin ve 250 kaloriyi yaktıracak kadar da egzersiz yapın.

yani 65 kilo birisi spor yapıyorsa 1750 cal. spor yapmıyorsa 1500 cal almalıymış... sağlıklısı bu ..sen 78 kilodasın 1000 lerden bahsediyon dalin

Son düzenleme:
şimdi superonlıne müşteri hizmetlerini aradım

zonguldakta yok fiber net diyor.ancak başka bişey dedi ayda 59 tl sınırsız ev telefonu yok vs...bilmem ki kafam karıştı iice

ha bu arada kendime birde kitap aldım oda pazardaydıama korsan değil

genetik miras çok övdü kitabı bakalım:68
:

650 calorı al demıyorumkı 1000-1500 arası dedım ben 1000 tercıh edıyorum dedım.neden kılo alırsın hıc dusundunmu metabolızma hızından fazla beslendıgınde kılo alırsın.ınsan uykuda bıle kılo verır.sen 1500 metabolızmayla 2000 calorı alırsan kaybettın demektır.acıkta kalan 500 kalorı ıle 15 gunde 1 kılo yag depolarsın anlamına gelır.sıze bı formul vermıstım metabolızma hızınızı hesaplayın dıye haa eger 2000 ve ustu metabolızman varsa 1700 calorılık bıle beslen ıstersen 2000 ye ama dedıgım gıbı 40 gunde 1 kılo verırsın yada formunu korursun.
kılo vermek ıstıyoruz ama kalorı mıktarlarımızda yukseltıyoruz ya arkadas 2 2 daha 4 kılo vermek ıstıyosan kalorını kısacaksın bıttı

meltemcım bıde dıyosunya hafta sonu o kacamagı yapmasaydım daha eksık cıkarıcaktı tartı dıye.ne alakası var bı gun yaptıgın kaçamaklamı kılo aldın hayırr.ya fazla kaçamak yaptın hergun yaptın bunu kı onuda yapmadıgını soledıgını dusunursek demekkı aldıgın kalorı mıktarında bı sorun var onu duzeltmen gerek canım.metabolızma hızın dusukse eger 1000 ın altında deılsekı oda kolay kolay olmaz ortalama 1700 dur demekkı bununla aynı derecdede kalorı alıyosun yada azaltman gereken kadar azaltmıyosun

kızlar naptınız.......

desenize bugunden sonra tam 1 hafta muhteşem bir beslenme+ spor bizi bekleyiyor.......

kızlar bakın şöyle bi site var yediklerinizin kalorisini hesaplayabiliyorsunuz eylenceli bişey..

Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 01.03.13 ]

o hade günlük 1500 kaloriyi geçmemeliyim ben bunu da hesaplıcam bir daha..

Günlük kalori İhtiyaçınız 1844.0 kal.

İdaal Kilonuz 56.9 kg.

Vücut Kilo İndex'in (VKİ) 24 ve VKİ' ye göre kilonuz normal.

İdaal Kilona 90! günde ( 1152 ) kal. alarak ulaşabilirsin. bana böyle dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…