- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.841
yahu arızaya bak besık gıbı sallansınmı s eksınmıs delüüüü
ıste bende bunu anlamıyorum 1200 den asagısı saglıksızmı 1200-1500 calorı alıoyosan zaten saglam yıyosundur ozaman neden dıyet yapıosun ye ye zayıfla senın dedıgın o kapıya cıkmıyormu.hem dıyet yapacaksın hem ıncecık olmayı hayal edeceksın hemde su bogazdan kısmayacaksın her guzel syeın bı bedelı var
ornekleme yapıyorum 1 kılogram yag yakmak ıcın 7000 kalorı harcaman lazım ortalama 1700 bı metabolızmaya sahıpsen ve gunluk 1500 cal.alıosan gerıye kalır 200 cal.
buda suna esıttır 40 gun=7000 calorı acıga cıkmıs yanı 40 gunde 1 kılo verebılırsın anlamına gelır.spor vs yapmazsan
eger gunde 2000 kalorı beslenırsen gene 1700 metabolızmadan hesaplarsak 40 gunde 1 kılo alırsın demek.metabolızma hızını bıleceksın ve ona gore besleneceksın kafana gore kalorı sınırı koyup ona gore deıl eger sneın metabolızma hızın 1100-1200 sen nolcak 1200-1500 beslendıgınde aksıne kılo alacaksın
650 calorı al demıyorumkı 1000-1500 arası dedım ben 1000 tercıh edıyorum dedım.neden kılo alırsın hıc dusundunmu metabolızma hızından fazla beslendıgınde kılo alırsın.ınsan uykuda bıle kılo verır.sen 1500 metabolızmayla 2000 calorı alırsan kaybettın demektır.acıkta kalan 500 kalorı ıle 15 gunde 1 kılo yag depolarsın anlamına gelır.sıze bı formul vermıstım metabolızma hızınızı hesaplayın dıye haa eger 2000 ve ustu metabolızman varsa 1700 calorılık bıle beslen ıstersen 2000 ye ama dedıgım gıbı 40 gunde 1 kılo verırsın yada formunu korursun.
kılo vermek ıstıyoruz ama kalorı mıktarlarımızda yukseltıyoruz ya arkadas 2 2 daha 4 kılo vermek ıstıyosan kalorını kısacaksın bıttı
meltemcım bıde dıyosunya hafta sonu o kacamagı yapmasaydım daha eksık cıkarıcaktı tartı dıye.ne alakası var bı gun yaptıgın kaçamaklamı kılo aldın hayırr.ya fazla kaçamak yaptın hergun yaptın bunu kı onuda yapmadıgını soledıgını dusunursek demekkı aldıgın kalorı mıktarında bı sorun var onu duzeltmen gerek canım.metabolızma hızın dusukse eger 1000 ın altında deılsekı oda kolay kolay olmaz ortalama 1700 dur demekkı bununla aynı derecdede kalorı alıyosun yada azaltman gereken kadar azaltmıyosun
jujucum kuzum bebegım sana formuluyle hesapladım alman gerekenı ama sporsuz dıyede belırttım eger gunde 1 saat spor yapıosan otomatıkman 500 kalorı eklıceksın yaptıgın sporun derecesıne gore 700 calorıye kadar ekme yapacaksın
haftada 5 gun spor yapıcam spor yaptıgım gunler 1000 calorıyı 1500 e cıkarıcam yapmadıgım zamanlarda 1000 de kalıcam demek ıstıyorum ha ben her ıkı durumda 1000 le devam edersem spor yaptıgımda kaslarımdan kaybetmeye baslıcam ıcın hem saglıgıma zararlı hemde 1 ogun yemekte gerı alıcam.anlatabıldımmı sımdı anlastıkmı sekerparem
kızlar merhaba neler yaptınız bakımm??
pazardan geldım yesil ne varsa aldımm
onları yerlestırdım bı yesıllıkler kaldı onlarıda yıkayıp temızleyıp kurutup kaldırcammm
hava cok guzel burdaa bahar gunu gıbı
burda da hava mükemmel.....inşallah haftasonu da böyle olur......bol bol yürüyüşlere cıkarız......ben gecen hafta ıspanak almıstım daha onu bile yapamadım...sıra gelmedi ki.......
haydı kızlar asılıyoruz ve buhafta 1 kg altında vermıyoruz yada en azından 700-800 grm altında yada 1 olsunya aldıgımız artılar yeter barı onalrı verek demı ama
borek yapma ıspanak yap canım yazık zıyan olmasınn
ben aksama tavuklu salata yıcem koydum 2 baget haslanıyoo 2 baget cok olmaz dımı cok buyuk degıllerr:26:
oncelikleeeeeedalincimmmm yaptıgın yorumlardan dolayıı
evet bu hafta en az 1 diyorum bende insallahhh, 0 kacamak bol hareket cuma mutlu bıldırımler olsunnnn
cuma gunu acıkara takımcak 1.olsak bıreyseldede 1.2.3. cıkarsak fenamı olurdu yapan nasıl yapıo acaba hayal deılya ıstıkrar ve azımle asılmıcak yok yok.
hem ne demısler azımle..... tası delermıs
cuma gunu acıkara takımcak 1.olsak bıreyseldede 1.2.3. cıkarsak fenamı olurdu yapan nasıl yapıo acaba hayal deılya ıstıkrar ve azımle asılmıcak yok yok.
hem ne demısler azımle..... tası delermıs
hımm küçük bagetlerden yok ya çok olmaz .....
yok cnm ama suya atmadan once derısını alsaydın kalorısı bıraz daha dusuk olurdu hem beyaz etın hıcbı zararı olmaz
kesinlikle katılıyorum canımmmmm azim ve istikrarla yapılmayacak sey yokkkk.... sansürünü sevsinler seninnnn
offffffffffff çok pis gaza geldık bugün ........bu gaz bizi cumaya kadar idare eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?