- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.161
güaydın canzicim, bu hafta nasıl gidiyor canım senin takip edemedim yediklerini pek ama kiloda varmı değişiklik tartıldınmı hiç..
zenancım, canzicim nasılsınız
neler yaptınız herşey yolundadır inşallah
choclate cım,
valla bir gün buluşalım
oh be nihayet birisi beni gördü hoşbulduk. sabah 1 bardak su ve 1 bardak yeşil-siyah karışık çay (tatlandırıcıyla) ardından 1.5 saat yürüyüş. kahvaltıda 1 dilim ekmek bu gün beyaz ekmek yedim yanında 1 dilim peynir 4 zeytin bu gün ara öğün yapamadım kızımın arkadaşları gelecekti öğleyinde kısır yaptım bol yeşillik az yağlı küçük bir tabak ve yanında ekşili lahana haşlaması ben azıttım galiba az öncede bir dilim yağsız ama üzeri çkolata soslu kek yedim şu andada yeşil çayımı içiyorum birazdan yine yürüyüşe gidecem bide bol su içmeye çalışıyorum.
çukulatacım dünkü raporum
sabah kepekli peynirli yeşil zeytinli tost
1 form çayı
ara 1 kepekli galeta 1 minik eticin
öğle 1 tabak semiz otu yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim light ekmek
ara 1 portakal
akşam 5 kaşık etli lahana yemeği
salata
yoğurt
gece 1 kase patlamış mısır az yağlı az tuzlu
2,5 lt su, yeşil çay, 2 bardak açık şekersiz çay
chocalte cım,
canım ya süper olur gerçekten :1hug:
aslında yakınsak akşamları yürüyüş yapsak birlikte ne güzel olurkaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar bu gün yaptıklarımı yazayım .sabah 1 bardak su ve 1neskafe ardından 1 saat yürüyüş .kahvaltıda 4 tane galeta 1 dilim peynir 5 zeytin domtes maydanoz yeşil çay. az öncede canım çok tatlı istedi dayanamadım 4 kaşık dondurma yedim bakalım bunu nasıl telafi edecem ha 1 tanede kuru kayısı yemiştim su içmeye devam ediyorum.
evet olur tabii...
nerdesin sen? ben buyuk carrefour un orda oturuyorum,sen??
simdilik guzel canim... dedik ya zamanla bu kacamaklari bitirmelisin diye,dondurma cok agir bir tatli degil..ama sunu bil ki yaptigin her kacamak zayiflama yoluna tas koyar ve biz de bunu hic istemeyiz...sevgiler
senin minik eti cin ini yerim bennn kaydirigubbakcemile3
cok guzel,yine cok dengeli bir liste... vallahi sen hepimizi gececeksin hihoyyyt
ben de yazayim hemen canim ;
sabah: peynir,domates salatalik 4 zeytin 2 dilim cavdar ekm
ara:meyve
oglenyemek yapmaya usendim) 3 adet kepekli galeta,yogurt,salata
ara:salata(oglenden kalan)
aksam: 1 adet izgara tavuk budu,2 kasik pilav,havuc salatasi
gece yemedim cunku sahnedeydim yine isim vardi...daha yeni kalktim,dusunun kac saattir acim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaccccc kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?