- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.141
Zenanım ballı çöreğim nasılsın guzum :))
Annem sende iyisindirt inşlk gerçi seni güldür düm ama allahım ya göz atacağıma başka şeyimi atmışım :))
evet annecim söylüyordu..
ben attila ilhan ,nazım hikmet, ahmed arif.. hayranıyım ayırıca ilham gelirse arada bende yazarım . benim deneme tarzı yazılşarım vardır bi ara onlarıda eklerim size okursunuz olur mu:)))
ben kaçtım sofrayı hazırlıcam eşim gelmeden kocaman öpüldünüz:)
ben farkedip profiline mesaj attım ama avaarında gördüğünüz gibi cidden gözleri attığı için mehalim artık görmüyor :roflol:gecmise ne attin mehalim??? allahim ben sana ne diyeyim güle güle öldüm ya:roflol::roflol:
unutacakmıyız yasakkelimeMerhaba arkadaşlar,
Çok yoğunum işlerden bir kafamı kaldıramıyorum, aklım burda
beni unutmayın sakın
canım sen gelince burada kimsenin olup olmamasına bakmadan yaz.. bak ben sana yazarken seni arıyormuyum hayır.. yaz biz gelince denetleriz seni... çok güzel kilo vermişsin bravo şekerima.s.arkadaşlar beni denetleyecek kimse yokmu xtabu yla birbirimizden sorumluymuşuz o da yok ben kime anlatim sabah 1.5 saat yürüyüş yaptığımı aç gezdiğimi motivasyonum son gaz giderken düşmim.geldiğimden beri 2 kilo oldu desteğe ihtiyacım var.
kıs insan döner siler yahu kaydirigubbakcemile3aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok utandım şimdiiallahım ya annecim çok hoş vde dikkatlisin :))) hiç gülesim yoktu:))
nihayet cetveli değiştirdim belki birileri kilo verdiğimi farkeder de bana aferin der haftada 2 kilo vermişim biraz şımariyim bence bunu hakettim ne dersiniz?
çok dengesiz olmuş canım yediklerin yani sebze yok, meyve yok, et yok yoğurt yok e-e-eeeee:bbo:oh be nihayet birisi beni gördü hoşbulduk. sabah 1 bardak su ve 1 bardak yeşil-siyah karışık çay (tatlandırıcıyla) ardından 1.5 saat yürüyüş. kahvaltıda 1 dilim ekmek bu gün beyaz ekmek yedim yanında 1 dilim peynir 4 zeytin bu gün ara öğün yapamadım kızımın arkadaşları gelecekti öğleyinde kısır yaptım bol yeşillik az yağlı küçük bir tabak ve yanında ekşili lahana haşlaması ben azıttım galiba az öncede bir dilim yağsız ama üzeri çkolata soslu kek yedim şu andada yeşil çayımı içiyorum birazdan yine yürüyüşe gidecem bide bol su içmeye çalışıyorum.
kallisim bu arada dün doktora gittim. soğan suyu işe yaramış, tertemizmiş heryerim. kızına kesinlikle tavsiye ederim, içemiyosa da burnunu tıkasın içsin. aslında 15 gün yapılıyor ama ben 10 gün falan yaptım o da düzenli değildi ama yine de yok etmiş kisti.
evet canım haklısın inşallah o beyinde bitiricem herşeyi ya ben yemiycem dedimmi yemem kafaya koydummu yapıyorum aslındakallisim ben de nolursa olsun kosu bandi almak istiyorum,yarin oburgun cocuk olur,disari cikamam en azindan evde spor yaparim diye dusunuyorum..bu aralar durumlar da musait degil ama nelere vermiyoruz ki o paralari degil mi...evet aliralmaz hergun sizlere rapor verecegim,hatta reyhan ablam gibi adimolcer de alabilirim...
koşu bandı gerçekten düzenli yapıldığı zaman iyi işe yarıyor canım inşallah istikrarlı kullanırsın almanı tavsiye ederim tabiki
canzicigim,hersey beyinde bitiyor canim.annen en sevdigin yemekleri birak yapsin,2 ser kasik yersin..tabak tabak da yemek ayni,2 ser kasik da..yeter ki beynimizi 2 kasikla da doyabilecegine inandiralim degil mi...
evet sadece tadına bakarım artık en azından tadından mahrum kalmadımmı kafamda yemek için savaş çıkmamış olur nefsimi köreltmiş olurum bakalımben geldimmm
haftamiz guzel baslasin guzel devam etsin insallah hanimlar
sabah kalktik bu hafta babamiz oglenci kahvaltimizi yaptik bende yeni step tahtam ve yeni sauna esofmanlarimla guzel bir sporumu yaptim haftaya guzel basladim yanii anliycaaniz raporumu aksam yazem
kallisim dvd ler icin sagol canim bir ara adresi yazarim
bende dergilerin yaz modelini bekliyorum oda gelsin gondercem gecen hafta gelcekti ama gelmedi daha insallh bu hafta geliir
cukulatam esim nivea body dvd sini istemiyo degil de indirmek istemiyo hiyar ama bakalim kallisimde gonderirim diyo gorumcemde alirim diyo bakalim artik hangisi kismet olursa caniim
yurume bandini almaktan vazgecme yaa koyacak yerin varsa sorun degil dusun hafta sonlari hava soguk yagmurlu evdesin ee henuz cocuk falanda yok niye yurumeyesin yaa keske benim koyacak yerim olsa ben alirdim yurumek cok guzel ben ara verdim azcik gobegimi eritem katilcam gene gruba bu aksamda programin varmis kolay gelsin canim
bijom ne guzel hafta sonu gecirmissen loo iyi iyi dinlendin bi guzel reglinde gelmis hadi bu hafta gorim seni balim at bir kilo daha canim gitsin bitsin bu kilolar
mehalimi hafta basi sikintisi basmis caniim benim kolay gele buseylen ugras biraz gecer tum sikintin caanim bide biraz teenis oynadinmi bomba gibi olursun
canzim hafta sonunu kazasiz belasiz atlatmis ama gelecek hafta annesinin yemeklerine nasil hayir diycek bakalim hepsinin sadece tadina bakarsin artik sonrada bol hareketle hepsini yakarsin aman kizartma turu seylerin tadina bakma canim
baska tabu ve sporti henuz ugramamis
SBG cim bu haftacok yogun simdi anladik herseyden birkepce ayy ne cok kosturuyosun kiz afferin ama ben en cok dansciligini tuttum ne guzel hadi hepsindede kolay gelsin sana
SEN BENİM HİÇBİR ŞEYİMSİN
Sen benim hiçbir şeyimsin
Yazdıklarımdan çok daha az
Hiç kimse misin bilmem ki nesin
Lüzumundan fazla beyaz
Varlığın yokluğun anlaşılmaz
Galiba eski liman üzerindesin
Nasıl karanlığıma bir yıldız olmak
Dudaklarınla cama çizdiğin
En fazla sonbahar otellerinde
Üniversiteli bir kız uykusu bulmak
Yalnızlığı öldüresiye çirkin
Sabaha karşı öldüresiye korkak
Kulağı çabucak telefon zillerinde
Hiçbir sevişmek yaşamışlığım
Henüz boş bir roman sahifesinde
Ne çok çığlıkların silemediği
Zaten yok bir tren penceresinde
Yabancı bir şarkı gibi yarım
Yağmurlu bir ağaç gibi ıslak
Uykumun arasında çağırdığım
Çocukluk sesimle ağlayarak
ATTİLA İLHAN
Günaydın canlarım..
Akşamda sohbetsiz kalmışsınız hayrola...Ben geç vakit bir gelip mesajlara baktım çıktım kimsecikler yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?