Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

himmmm demek camlikta bulusacaklar cikolata ile sportie. birde kirmizi karanfil he?. hepimiz yakamizda kirmizi karanfille camliga gidiyormusuz ammada olur ha..delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol:süper özet .ama benim şakirayi unutmuşun ...:roflol::roflol:
iyiyim ablam ...benım büyük gün yarın .. neyim var rotam nasıl olcak yarım belli olacak .....:sm_confused: bu aradada cici kilolarım geldi oturmaya .. ama yatılı agırlamaya hiç niyetim yok ....:dilcikar: tez elden savuşturacagım ....kötükedihüso

ben hep buralardaydım ama size fazla yazamadım kusura bakmayın . insan diyet yapmayınca yazacak yüzüde olmuyo ...kafamçokkarıştı

bugün 20 dakika bisiklet
2 dakika step. 10440 adimyaptim. bir saatte fazla calistim yarin ögleyin eve geleyim diye. gamyoncuiremsu

aebencigim insaniz zaaflarimiz var. yüzü olmamak ne demek askolsun. seviliyorsun araniyorsun. arada gel.
sen o misafirlerin ayakkabilarina tuz serp. hemen cekip gitsinler bir daha dönmemek üzere.kaydirigubbakcemile3

kallisim sabahciliktan nefret ediyorum,
sabah ise giderken yemek götürmedim taze ekmek yoktu evde. sabahin köründe bir firina girip. peynirli sandvic yaptirdim. birde ayran aldim. arada elma 10 tane kadarda siyah üzüm yedim.
saat 3te eve geldim. hindi snitzel yesil salata yedim bir tanede haslanmis patates. ama su an cok acim accccccccc. bütün düzenim tersine döndü. sebze falan pisirmedim bütün hafta yaaaa.

aaahayakkabilarina tuz serpince cabukmu gidiyolar ben bunu hic denemedim deneyim bir ama kimde deneyim o var CADIARZU
canim ablam sen iste ben 14 takimin ozetini cikarayim cenemin ayyy elimin ne dusuk oldugu bilirsin he heee Şeniz
aebenim yarin icin allah hayirli rotalar yazsin:Saruboceq:

Oyy canlarım gelmiş zenanım gelmiş annem gelmiş:))
Zenanım özete bende bayıldım vallaha kaydirigubbakcemile3 süpersün tısım sen :))

Annem sen nasılsın bak bir yazdığıma dikkat ettin millet gülmekten kırılıyor yahuu alkisalkisalkis bende hala gülüyorum o ayrı sırnaşık şey

Ben bugun il içi tain istedim avanos merkezde iki okul uçhisarda 2 okul ve göremede bir okul ama olma ihtimali sıfır diyeceksinizki neden çünkü okullarda yaprak kımıldamıyor gidecek öğretmen yok amann ne bilim işte kafam gerçekten karışık aslında okuldan gitmek istemiyorum yani ortamım gerçekten güzel çok güzel bir arkadaş grubum var ancak müdür vede aile ve çocuklar canıma yetti resmen .bu şartlarda biraz daha iyi olsa senelerce oynamam yerimden aslında . amann işte böyle hayırlısı diyelim değil mi:)

ya ben yatacagim sirtim berbat agriyor. sabah erken kalkmasi ne kadar zor geliyor bilemezsiniz.
güzellerim hepinizi öpüyorum. iyi geceler.
balli honeyim gec vakit gelirsen anlat canim bebisimizi. ne yapiyorsun nasilsin ? benim kiz persembe günü gidecek doktora. yeni resimler getirir. hihoyyyt. ben merakli ter-ü taze doktora gidince esinden önce resimleri bana gönderir yerimseniben

Evet sabah erken kalkması çok zor annem git yat dinlen yorma kendini sen :)
iyi geceler. rüyanda yine beniş gör emi:)) sen var ya sennnnnn

öyle derler ne bileyim zenanim.lülülülülülü
ay canimsin benim cok tesekkür ederim.

aayyyy aayyy mehaliiim caniim hosgeldin guzel haber insallah tayinin cikar caanim merkeze insallah senin icin dua edeyim ben coook reyhan ablam iki dakka daha gitme kizin gelmis baak

Evet sabah erken kalkması çok zor annem git yat dinlen yorma kendini sen :)
iyi geceler. rüyanda yine beniş gör emi:)) sen var ya sennnnnn

benim rüyamda bana benziyor canimsin. herkes olay görür bende ... tövbe tövbe.
varya ben kolay kolay rüya görmem bir görüncede etkilenirim . güzel rüyaydi bosver gamyoncuiremsu.
yok simdi siz geldiniz az daha durayim

evet canim ya ben o günden birsey anlamiyorum. benim icin gün aksam basliyor. ama bu sansim yok sabahciyken. onun icin ben gönüllü öglen vardiyesi yapiyordum 12 yildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…