- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.121
kizlar esim cay yapmis bahcede icelim diye cagiriyor bir saat kadar yokum ben ok.
arkadaşlar beni denetleyecek kimse yokmu xtabu yla birbirimizden sorumluymuşuz o da yok ben kime anlatim sabah 1.5 saat yürüyüş yaptığımı aç gezdiğimi motivasyonum son gaz giderken düşmim.geldiğimden beri 2 kilo oldu desteğe ihtiyacım var.
nihayet cetveli değiştirdim belki birileri kilo verdiğimi farkeder de bana aferin der haftada 2 kilo vermişim biraz şımariyim bence bunu hakettim ne dersiniz?
canim sen yaz buraya yedigini ictigini...elimden geldigince denetlerim seni de...
bu arada hosgeldin
Benden sana kocaman bir aferim bu hafta sen derce yaparsın ozman :))
herkese tekrar merhaba !
Mehalimcim,
kendini toparlaman için ne gerekiyorsa her türlü teşviğe hazırım burdayım,
hemen televizyonu fashion tv ye ayarlıyorsun, seyrederken yemek yemeği bi dene bakalım.
Birde oturunca karın katlanıyor ya en sevdiğim görüntüdür o da varya
Bir karnına bak, karşı ekranda birde mankenlerinkine bak sonra da elindeki yiyeceğin cipse bak.
sonra yemeği dene bakalım.
Sevgili mersa hoşgeldin canım
Mehalimcim,
kendini toparlaman için ne gerekiyorsa her türlü teşviğe hazırım burdayım,
hemen televizyonu fashion tv ye ayarlıyorsun, seyrederken yemek yemeği bi dene bakalım.
Sevgili mersa hoşgeldin canım
tşk edrim canım bu aferinlere ihtiyacım var inş bu haftada iyi gider.
mehalim bomba gibi olcaksin canim supper otesi iyi gelcek sana bu izin
mersaaaa afferim kiz sana hadi bu hafta bireysel dreceye gir bizimtakimin guru ol canim hadi :lepi:
ilk baslarda hep guzel kilo verilir degerlendur bu durumu goriyim seni canim tabu cugun yavrusu hastaydi bide nette sorunu vardi sanirsam bakalim insallah yavrisi iyidir de ugrayabilir bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?