Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar beni denetleyecek kimse yokmu xtabu yla birbirimizden sorumluymuşuz o da yok ben kime anlatim sabah 1.5 saat yürüyüş yaptığımı aç gezdiğimi motivasyonum son gaz giderken düşmim.geldiğimden beri 2 kilo oldu desteğe ihtiyacım var.

nihayet cetveli değiştirdim belki birileri kilo verdiğimi farkeder de bana aferin der haftada 2 kilo vermişim biraz şımariyim bence bunu hakettim ne dersiniz?

canim sen yaz buraya yedigini ictigini...elimden geldigince denetlerim seni de...
bu arada hosgeldin

zenanim ve reyhan ablam .. alacagim yurume bandimi,ve bu kadar kilo vermeye ihtiyacim varken birakacagimi sanmiyorum bir kenara...adimolcer de alacagim reyhan ablacgm,sana da hergun rapor verecegm

ben cikiyorum musadenizle...bu aksam gelemem artik birdaha..kendinize iyi bakin,hepinizi coooook optum

herkese tekrar merhaba !

geçmişi okıyım bitiriyim dedim de bitmedi, bugünde işler yoğundu bir türlü giremedim.

yarın inşallah bol bol yazıcam.

Mehalimcim,
kendini toparlaman için ne gerekiyorsa her türlü teşviğe hazırım burdayım,
hemen televizyonu fashion tv ye ayarlıyorsun, seyrederken yemek yemeği bi dene bakalım.
Birde oturunca karın katlanıyor ya en sevdiğim görüntüdür o da varya
Bir karnına bak, karşı ekranda birde mankenlerinkine bak sonra da elindeki yiyeceğin cipse bak.
sonra yemeği dene bakalım.

Sevgili mersa hoşgeldin canım

canim sen yaz buraya yedigini ictigini...elimden geldigince denetlerim seni de...
bu arada hosgeldin

oh be nihayet birisi beni gördü hoşbulduk. sabah 1 bardak su ve 1 bardak yeşil-siyah karışık çay (tatlandırıcıyla) ardından 1.5 saat yürüyüş. kahvaltıda 1 dilim ekmek bu gün beyaz ekmek yedim yanında 1 dilim peynir 4 zeytin bu gün ara öğün yapamadım kızımın arkadaşları gelecekti öğleyinde kısır yaptım bol yeşillik az yağlı küçük bir tabak ve yanında ekşili lahana haşlaması ben azıttım galiba az öncede bir dilim yağsız ama üzeri çkolata soslu kek yedim şu andada yeşil çayımı içiyorum birazdan yine yürüyüşe gidecem bide bol su içmeye çalışıyorum.

hoş bulduk canım tşk ederim.

Desteğin için saol canım ama bir süre izin almak daha iyi olacak canım çok ama çok saol:))

tşk edrim canım bu aferinlere ihtiyacım var inş bu haftada iyi gider.

canım sen en güzel aferimi en güçlü motiveyi cumadan sonra analizler sırasında lacaksın merak etmee:))

mersaaaa afferim kiz sana hadi bu hafta bireysel dreceye gir bizimtakimin guru ol canim hadi :lepi:
ilk baslarda hep guzel kilo verilir degerlendur bu durumu goriyim seni canim tabu cugun yavrusu hastaydi bide nette sorunu vardi sanirsam bakalim insallah yavrisi iyidir de ugrayabilir bugun

Zenanım ballı çöreğim nasılsın guzum :))
Annem sende iyisindirt inşlk gerçi seni güldür düm ama allahım ya göz atacağıma başka şeyimi atmışım :))

bende harikayim mehalim bugun hem yemem iyi hem de sporumu sabahtan yaptim ya guzel hissediyorum kendimi ama tartimda problem var
kafayi yedi tartim azcik rakamlrin ust cizgileri gorunmiyo pili degistirdim gene ayni mesela 7 rakami bir gibi gorunuyo butun rakamlarin ust cizgileri yanmiyo bakalim nolcak
bide herseyden az yiyorum aslinda bir diyet listsi bulup ona uyayim dediydim ama buldum ama yalniz olmuyo bunu anladim birakc kisi yapacak o zamn tam uyuluyo listeye bide regl zamani sismeye baslamisim bugun gobek eritmede olculer verilcekti cumadan iyiydi basende diil ama gobekte incelme vardi ama bugun yok gene ayni olmusum sismisim azcik

bir aferinde burdan aldım inş gurur kaynağınız olurum yüzkarası olmimde 2 kilo verince çok şımardım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…