- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.361
evet kızlar sıze jujumun begenecegı ve gunun menusu ılan edecegı menuyu yazmak ıstıyorum
sabah yarım kavanoz nutella yarım ekmek sucuklu jumurta jambon tomato hıyar yarım kalıp peynır 1 tava menemen
ara yogurtlu ıskender
ogle 15 lahmacun 2.5 luk kola bol salata
ara yarım ekmek doner ayran
aksam 2 porsıyosac kavurma 5 adet ıclı kofte 1bucuık ıskender yarım tencere pılav ayran salgam suyu yarıdmka ekmek
ara 3 muz 5 elma
spor tv karsısında yan gelıp yatma hahahhahaha
nasıl meltosum ornek menu yerım sneın canını
oku oku bitiremedim 15 dk dır okuyorum...
dalin kuzum malum konu lütfen bitsin zaten fatoş gelmiş cevaplamış birdaha uzamasın ve burada açılmasın rica ediyorum .... Basit bir yanlış anlaşılma nerelere geldi biz bitirelim büyüklük bizde kalsın
menüleri okudum
aysunayy genelde beğendiğim menün fena değildi ama bana normalin altında sanki azıcık az gibi geldi
dalin26 bişey yemiş gibi görünsende aslında pek bişey yememişsin
biricikoglumertug senin menünde biraz az gibi geldi bana
gamze_m haşlama sebzeyle ömür geçmez işte ozaman diğer besinlere açlık duyarsın az az az bence yediklerin yetersiz... detoks günü gibi
garfield seninde normalde beğendiğim menülerinden az gibi geldi ama çok az
ukyo sen bile bana göre normalin altında beslenmişsin
cornella canım menün yeterli değildi senide normalin altında buldum
busramnmn hasta olmasına bağlıyorum ve onun için normal diyorum
rabyas beğendiğim tek menüüüüüü....:126:
hepiniz başıma dalin olmayamı çalışıyorsunuz sanki o yolda ilerleme var gibi... bilmiyorum ben menülerinizde farklılık sezdim hoşuma gitmedi...
bi baktım herkes herkesi alkışlamış ohhhh dalin bile kimseyi azarlamamış dünya tersine mi döndü dedim... bu bu haftaya mahsussa vucudu şoklıcaz iyi kilo vermek istiyoruz adınaysa tamamda böyle devam etmesin...
benim menü
sabah
1.5 dilim ekmek
2-3 zeytin
1 tk reçel
1 kk peynir
1 tk pekmez
semizotu
roka
ara yok
öğlen kahvaltı geç olduğundan öğlende 2-3 gibi oldu
1 tabak bulgur pilavı üstüne 2-3 yk kuru fasulye
bol salata
ayran
ara yok
akşam yok
ara 2 portakal
bugün büyük büyük sınavlardan geçtim ... bi tanıdık bizi yemeğe götürdü acak başı dürümler kebaplar havada uçuştu yemedim..... ordan tatlıcıya gidildi künefeler kadayıflar gözümün önünde yendi yemedim..... irademi korudum ve yemedim kaçamak yapmadım....
su içmedim yani saymadım ne kadar içtim bilmiyorum
35 dk yürüyüş yapıldı ardından callen yapıldı....
hıhhh9: asıl buna gülün siz
vallahi ben sesli okudum eşimde diyoki yav bu ada kimyemi dedi yemememiş diyince çok güldük biz eşimle üldül dalin sen çok yaşa bu kadar yiyen varmıdır acaba juju seni yakalar bak
yoo ohh be karnım doydu derım
sen ne dogrusundan bahsedıyon kımı alıyon goturuyon kıme gıy gıy dıyon sen ben kımse bısey yemesınmı dıom akıllı allalalaa kalorılı seyelr kh lı seyler sekerlı seyler yemeyın dıom ac gezınmı dıyom bak valla bıdaha agzımı acmam haaaaaaaaaaa
hıhhh
bole yesem juju kaptanım ayakta alkıslar benı
aç gezerlerse zati kapı dışarı ederim gidin karnınızı doyurun gelin diye......
kuzum senle ortak paydada buluşmaya çalışıyoz da acık farklarımız var ... ben bi kıt üstü diyorum sen bi kıt altı diyon arada derede bi durum:44:
ben dıom ortada kuyu var sagdan gec sen dıyon ortada kuyu var soldan gec ama ortadanda gecemıyoz ortda kuyu var cunku.bır senle ıkı zıt kutubuz ben eksı sen artı bırbırımızı cekıp duruyoz dıdısmelerımızde bıtmıyo
anam bugun esımle bı oynadık bı oynadık evlere senlıktıııı
Moralim çok bozuldu...Juju izin verirsen yazmak istiyorum ben fatosa...
.
he iki zıt kutup birbirini çekerken bizde bi o kutpa bi bu kutpa çarpıyoz
ne sana ne daline beğendirebiliyoz menüleri..
ya sen kızıyon ya juju
bende dıyorum nerde bu kız ne oynadınız
ya cnm senle ne ılgısı var olayın ben anlamadım......fatoş cok guzel cvp vermıs hepimize incitmeden,kırmadan sanırım o yuzden üzüldün:26:
ya cnm senle ne ılgısı var olayın ben anlamadım......fatoş cok guzel cvp vermıs hepimize incitmeden,kırmadan sanırım o yuzden üzüldün:26:
gamze yanlış anlamalar oldu sanırım üzme sıkma canınıMoralim çok bozuldu...Juju izin verirsen yazmak istiyorum ben fatosa...
.
anam bugun esımle bı oynadık bı oynadık evlere senlıktıııı
Hayır tatlım baksana içini ben burkmuşum....copy edeyim sana yazdığını...
arkadaşım senin bi msjını gördüm ama sonra bulamadım..ne 135 olalım nede verelim diye onca mesaj arasında biraz içimi burkan bu oldu...bende istemem ama olanlaölene çare yok şimdi diyeceksinki aklın nerdeydi yemeseydin almasaydın ama sadece yemekle değil 2 ameliyat geçirdim ve riskli ameliyatlardı sezeryan (erken doğum 1 ay yattım arasımı 1300 gr doğdu )doğumdan sonrada 10 gün hastane macerası .oğlumm 11 aylıktı göbek fıtığından ameliyat oldum.. 1 ay da ozaman yattımm hareket yasaklandı..ha diyeceksin hiç mi yemedin kabahatin yok olmaz olurmuu yedimm ıştahlıyımda ıştahlıydım diyeyim..ama oda hdl kolestrolum çok düşük artı tokluk kam şekerimde. hdlm den kaynaklanıyomuşş endokrin doktorum talililerden söyledi..açlık ve ani acıkma yapıyor
bunu yazmış..ben onun içini neden burkayım.. hem erken doğum vs.. hiç birşeyini bilmem ki ben onun..hatta ona yorum bile yapmadım..ben hepimiz için temenni de bulundum aman olmayalım o konuda diyee
.
oyun havasıııı neset ertastan nıgde baglarına oynadıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?