Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vallahi ben sesli okudum eşimde diyoki yav bu ada kimyemi dedi yemememiş diyince çok güldük biz eşimle üldül dalin sen çok yaşa bu kadar yiyen varmıdır acaba juju seni yakalar bak

tesekkurler kaptanımm menumu begenmene cookk sevındımmmmm

aç gezerlerse zati kapı dışarı ederim gidin karnınızı doyurun gelin diye......

kuzum senle ortak paydada buluşmaya çalışıyoz da acık farklarımız var ... ben bi kıt üstü diyorum sen bi kıt altı diyon arada derede bi durum:44:

ben dıom ortada kuyu var sagdan gec sen dıyon ortada kuyu var soldan gec ama ortadanda gecemıyoz ortda kuyu var cunku.bır senle ıkı zıt kutubuz ben eksı sen artı bırbırımızı cekıp duruyoz dıdısmelerımızde bıtmıyo

Şimdi üzüldüm bende, kabak benim başıma patlamış gibi..:26: Ben yazdığımda kimseyi dışlamak için yazmadım ki, hepimiz için ve 1. olan fatoş hanım için temennim di bu, içini burkacak bişey asla olamaz..bende buna üzüldüm..Jujum kaptanım uzamasın dediğin için uzatmayı asla istemem..ilk ve son açıklamamdır bu, insanların yapılarını bilmeden yorum yapmamamız lazım..yapı itibarı ile zor durumda olan birini asla yargılamam ve asla kınamam ve son olarak asla bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı değilim..derdi olanla dertlenir, sıkıntısı olana yardım etmeyi severim..135 olmayalım derken fatoş hanımda bunların içindeydi, kaldı ki kendisi şu an zaten 80 lerde sanırım..neyse herkesin yolu açık olsun..:26:

.

he iki zıt kutup birbirini çekerken bizde bi o kutpa bi bu kutpa çarpıyoz

ne sana ne daline beğendirebiliyoz menüleri..

ya sen kızıyon ya juju

Moralim çok bozuldu...Juju izin verirsen yazmak istiyorum ben fatosa...

.

anam bugun esımle bı oynadık bı oynadık evlere senlıktıııı

bende dıyorum nerde bu kız ne oynadınız

Moralim çok bozuldu...Juju izin verirsen yazmak istiyorum ben fatosa...

.

ya cnm senle ne ılgısı var olayın ben anlamadım......fatoş cok guzel cvp vermıs hepimize incitmeden,kırmadan sanırım o yuzden üzüldün:26:

ya cnm senle ne ılgısı var olayın ben anlamadım......fatoş cok guzel cvp vermıs hepimize incitmeden,kırmadan sanırım o yuzden üzüldün:26:

Hayır tatlım baksana içini ben burkmuşum....copy edeyim sana yazdığını...

arkadaşım senin bi msjını gördüm ama sonra bulamadım..ne 135 olalım nede verelim diye onca mesaj arasında biraz içimi burkan bu oldu...bende istemem ama olanlaölene çare yok şimdi diyeceksinki aklın nerdeydi yemeseydin almasaydın ama sadece yemekle değil 2 ameliyat geçirdim ve riskli ameliyatlardı sezeryan (erken doğum 1 ay yattım arasımı 1300 gr doğdu )doğumdan sonrada 10 gün hastane macerası .oğlumm 11 aylıktı göbek fıtığından ameliyat oldum.. 1 ay da ozaman yattımm hareket yasaklandı..ha diyeceksin hiç mi yemedin kabahatin yok olmaz olurmuu yedimm ıştahlıyımda ıştahlıydım diyeyim..ama oda hdl kolestrolum çok düşük artı tokluk kam şekerimde. hdlm den kaynaklanıyomuşş endokrin doktorum talililerden söyledi..açlık ve ani acıkma yapıyor

bunu yazmış..ben onun içini neden burkayım.. hem erken doğum vs.. hiç birşeyini bilmem ki ben onun..hatta ona yorum bile yapmadım..ben hepimiz için temenni de bulundum aman olmayalım o konuda diyee

.

Sanki ben ona isteyerek o kiloda olmuş ve banane kalsın demişim gibi...

hımmm anladım:26::26::26::26: senın için rahat etmez şimdi bence özeline yaz.....6. takıma gitme........mesajı kopyala oraya yapıstır o senı hatırlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…