- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.481
evet cnm sabah vefat etmiş......Allah rahmet eylesin......
delüüüüüüeğer yalnız olacaksan sana yakın olanlarmızdan birimiz yanına gelirdik.....tek kalmanı istemem ama neyse ailen yanında olacak
kızlar ben çıkıyorum.....yürüyüşe çıkacagız,görüşene kadar kendınıze iyi bakın.....
canımmmmmmmm ince düşünceli arkadaşım çok sağol söylemen bile yeter
zonguldak kime yakın ki
görüşürüz cn bnm..
biz de çıkarız birazdan
Bize yakın mesela 3 saat
.
aaa gerçekten mi
sakaryadaydın dimi gamze..
evet yakınmış..yolunuz düşerse beklerim cnm bnm
selam kızlar nasılsınız ?bende az önce eve geldım gamzemdeydım o kahvesını bende from cayımı yudumlarken sohbet ettık.gamzem hersey için çok tşkler öptüm sizleri
hg arzu sende ayrılmıssın sanırım 13. takımdan üzülsemmi sevnsemmi bilemedim ama biz takım olarak bağrımıza basmaya hazırız seniii
kızlarrrr bugün bnm canım çok sıkkın içim daralıyo yerim daralıyooo bn alışamadm evde oturmaya daha sanıırm ondan oluyooo
hg arzu sende ayrılmıssın sanırım 13. takımdan üzülsemmi sevnsemmi bilemedim ama biz takım olarak bağrımıza basmaya hazırız seniii
kızlarrrr bugün bnm canım çok sıkkın içim daralıyo yerim daralıyooo bn alışamadm evde oturmaya daha sanıırm ondan oluyooo
Yenileceğinizdendir yavu kuşummm hahahahah eceli gelmiş bişi cami duvarına edermiş hahahha
.
evde oturmak gıbısı varmı beya ohhh herdaım yayıl yayıl yayıll koca calıssın eve para getırsın ben yatarım aga
saka boı yana bırara bende calıstım dogum yapalı bıraktım cok yorucuydu fotografcılık cekım yap album yap vs vs vs vssss ınsnalar begenemz yok bu olmadı bılmem ne ınsnalarla ugras cok zordu ıyıkıde evdyeım dıyorum ben evcımenım sanırım
valla hıcte bısey al derken cekınmem ben ona 3 tane cocuk dogurmusum hayatımı ona ve cocuklarıma adamısım gecem gunduzum onlar olmus yemekelrı evlerı bulasıkları yalasıkları kendımden once onları dusunur olmusum en yorgun en bıtkın zamanımda bıle ıkı guelr yuzumu ondan esırgememısım gece gunduz demeyıp dertlerıne kosmusum bısey ısterken nıye ekıneyım hem bı9 necı maas maayetınde kabul edebülüvayy şipşakmıydın kız senzevklidir foto işide işte millete begendırmek zor
bnce evcimenim zor cıkarırlar evdende bn ekonomik özgurluk taraftarıyım o yuzden istiorm çalışmak evlenincede çalışmassamda bi garip hissederim kendimi yani evlenmeden bılemem tabı nasıl olcagnıda msla size soryum nasıl oluyo evlenınce calışmassan eşinize karsı fln bi garıp hissediymusunuz kendınızı bana şimdi hissedeerim gbi gelio yanı cnm bişe istese al dıyemem gbi gelyo evlenınce nasıl olur acep bu sorum tum calışmayan bayanlara
selamlar kızlar sabahın köründe kalkıp kahvaltı duş kuaför derken anca bu zamnan oldu şimdi alışverişe çıkacağız sabah biraz sıkı bir kahvaltı oldu akşama kadar bişey yok 15 dk bacak haraketleri ve mekik yaptım alışverişte de yürürüm b,raz kendinize iyi bakın iyi muhabbetler dalin kızın gelmiyomu bugün ? nasıl gidiyo hasretlik biraz alıştın mı?
ben bir bayanın kesinlikle kendi ekonomik özgürlüğü olması taraftarıyım garfi neyse hepinize şiyi pazarlarrr
valla hıcte bısey al derken cekınmem ben ona 3 tane cocuk dogurmusum hayatımı ona ve cocuklarıma adamısım gecem gunduzum onlar olmus yemekelrı evlerı bulasıkları yalasıkları kendımden once onları dusunur olmusum en yorgun en bıtkın zamanımda bıle ıkı guelr yuzumu ondan esırgememısım gece gunduz demeyıp dertlerıne kosmusum bısey ısterken nıye ekıneyım hem bı9 necı maas maayetınde kabul edebülücocuklar olmasa calısırdım katkı9m olsun dıye ondanda fedakarlık ederdım.ben zaten hayatımdan yasamımda tavızler vererek fedakarlık ederek burdayım bı zahmet oda calısıp bana baksın dımı ama
evet canım bugun gıdıp alıcaz esım 3 bucukta gelkecek vınnn koye kızıma kavusmaya bıtsın bu ayrılık gariii tak ettı canımaa
Helall vala dalin haklısınnn..ben çocuk doğurmadığım halde, birde adam akıllı kadın bile olup yemek yapmamona rağmen bu hakkı görüyorum kendimde, çalışırken bile maaşımı vermem bana bakmak zorundasın dediğim olmuştur tabiki şakacıktan vee vermişimdir dee
.
selamlar kızlar sabahın köründe kalkıp kahvaltı duş kuaför derken anca bu zamnan oldu şimdi alışverişe çıkacağız sabah biraz sıkı bir kahvaltı oldu akşama kadar bişey yok 15 dk bacak haraketleri ve mekik yaptım alışverişte de yürürüm b,raz kendinize iyi bakın iyi muhabbetler dalin kızın gelmiyomu bugün ? nasıl gidiyo hasretlik biraz alıştın mı?
ben bir bayanın kesinlikle kendi ekonomik özgürlüğü olması taraftarıyım garfi neyse hepinize şiyi pazarlarrr
valla hıcte bısey al derken cekınmem ben ona 3 tane cocuk dogurmusum hayatımı ona ve cocuklarıma adamısım gecem gunduzum onlar olmus yemekelrı evlerı bulasıkları yalasıkları kendımden once onları dusunur olmusum en yorgun en bıtkın zamanımda bıle ıkı guelr yuzumu ondan esırgememısım gece gunduz demeyıp dertlerıne kosmusum bısey ısterken nıye ekıneyım hem bı9 necı maas maayetınde kabul edebülücocuklar olmasa calısırdım katkı9m olsun dıye ondanda fedakarlık ederdım.ben zaten hayatımdan yasamımda tavızler vererek fedakarlık ederek burdayım bı zahmet oda calısıp bana baksın dımı ama
evet canım bugun gıdıp alıcaz esım 3 bucukta gelkecek vınnn koye kızıma kavusmaya bıtsın bu ayrılık gariii tak ettı canımaa
bizimki daha evlenmeden sana bakmak zorundayım dioooHelall vala dalin haklısınnn..ben çocuk doğurmadığım halde, birde adam akıllı kadın bile olup yemek yapmamona rağmen bu hakkı görüyorum kendimde, çalışırken bile maaşımı vermem bana bakmak zorundasın dediğim olmuştur tabiki şakacıktan vee vermişimdir dee
.
garfield dalinnabersinizz
bende calısmaktan yanayımm... cok sukur hıc ole bısey ıstesemmıkı dıye bı cekıncem olmadı evın malıye bakanı benımmzaten sartlara gore ınsan ısteklerını kendı kendıne ındırgıyor veya ertelıyor ben ole de olması gerektıgını dusunuyorumm yanı maddı acıdan sıkıntı varkende sorumsuzca alısverıs yapmayı dogru bulmuyorum benn
Aynen tatlım, paramız olsa bile her yaptığım alışverişten sonra minnacık içim burulur benim..acırım paraya
.
sıkılıodumda az önce şimdi çok şükür iyiyim cnm sen nasılsıngarfield dalinnabersinizz
bende calısmaktan yanayımm... cok sukur hıc ole bısey ıstesemmıkı dıye bı cekıncem olmadı evın malıye bakanı benımmzaten sartlara gore ınsan ısteklerını kendı kendıne ındırgıyor veya ertelıyor ben ole de olması gerektıgını dusunuyorumm yanı maddı acıdan sıkıntı varkende sorumsuzca alısverıs yapmayı dogru bulmuyorum benn
Aynen tatlım, paramız olsa bile her yaptığım alışverişten sonra minnacık içim burulur benim..acırım paraya
.
ihtiyac olan seyler tabıkı alınmalı eger durum ıyıyse daha rahat hareket edılır ama sıkıntı varsa tedbırlı olmak gerekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?