- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.461
yokkk bizim ki evde dün biraz ayarları ile oynadım danormalde bugüna rk ları ile oyun günü ama dün evde olmadıgı için bugünü beraber geçirecegız
günaydın kızlarrrrrrrrrrr bi uyumuşum bi uyumuşum uzun zamandır böyle uyumuyordum bi kalktım saat 10.30gecede 11 gibi uyudum düşünün
kahvaltımı yaptım birazdan yürüyüşe çıkıcaz eşimle..
spor yapmıyorum bari yürüyüş olsun
rabiş kırmızılar gelmeyince insanı strese sokar bilirim.inş bebiş varsa gelmesin.yoksa da daha fazla bekletmesin cnm
büşra geçmiş olsun cnm çok.iyileş çabuk..
oohhh ıyı yapmısın canımm beraber gecırın tabı yaa haftaıcı ıs haftasonu arkadas ee sen hep yalnızsınn olmazzzz
günaydın kızlarrrrrrrrrrr bi uyumuşum bi uyumuşum uzun zamandır böyle uyumuyordum bi kalktım saat 10.30gecede 11 gibi uyudum düşünün
kahvaltımı yaptım birazdan yürüyüşe çıkıcaz eşimle..
spor yapmıyorum bari yürüyüş olsun
rabiş kırmızılar gelmeyince insanı strese sokar bilirim.inş bebiş varsa gelmesin.yoksa da daha fazla bekletmesin cnm
büşra geçmiş olsun cnm çok.iyileş çabuk..
evet koşar adım en az 1 saat yürütelim şunlarıgünaydınnnnnnn...bizde gidecegız
aynen öle cnmmm
gunaydınn canımm dınlenmısındır ne guzelllyok kuzum geldı kırmızılar zaten gelmesı ıcınde ılac alıyordum yarın doktora gıdıcem tekrar doktor 2. gun gel demıstı..
ayyy cıkınn tabı yuruyuse ben napımm yaaa offf ortalıgı toparlım barıııı
gunaydınn canımm dınlenmısındır ne guzelllyok kuzum geldı kırmızılar zaten gelmesı ıcınde ılac alıyordum yarın doktora gıdıcem tekrar doktor 2. gun gel demıstı..
ayyy cıkınn tabı yuruyuse ben napımm yaaa offf ortalıgı toparlım barıııı
evet koşar adım en az 1 saat yürütelim şunları
anladım rabişimgit tabi 2.gün çağıdığına göre kan testi mi yaptırıcak acaba..hormon değerlerine bakılacak..
inş.herşey güzel olucak cnm bnm
benimde az günüm kaldı..ameliyat için böyle rahat göründüğüme bakmayın çok korkuyorum:18:
allahım hayırlısını versin
ins. canım benım yaa hepımız ıcın hersey cok guzel olsun ıns.
evet koşar adım en az 1 saat yürütelim şunları
anladım rabişimgit tabi 2.gün çağıdığına göre kan testi mi yaptırıcak acaba..hormon değerlerine bakılacak..
inş.herşey güzel olucak cnm bnm
benimde az günüm kaldı..ameliyat için böyle rahat göründüğüme bakmayın çok korkuyorum:18:
allahım hayırlısını versin
neden acaba özellikle 2. günü çağırırlar......
annemler biliyor cnm..k.validemde biliyor..zaten ameliyattan sonra.k.validem bakmaya gelecek bana..annem çalıştığı için gelemeyecekameliyat tarihin neydi alevcim........ailenden kimse bilmıyor değil mi?
ins. canım benım yaa hepımız ıcın hersey cok guzel olsun ıns.sen ne amelıyatı olacaksın aysunn?? sanırım hormonlara bakacak progesteronum dusuk cıkmıstı yaa ole dusunuyorum bakalım yarın gıdeyımm haber verırım yınee
hormon degerlerı daha dogru sonuc verıyo sanırım kuzum o yuzdenn
annemler biliyor cnm..k.validemde biliyor..zaten ameliyattan sonra.k.validem bakmaya gelecek bana..annem çalıştığı için gelemeyecek
saklamak çok yıpratıyor insanı cornellam en son istanbula gidince.söyledik artık abilere vs de:26:
adet olmayı bekliyorum bitince olmak gerekiyor bu ameliyatı..2-3 haftaya kadar işte.:26:.
ben laparoskopi olacağım rabişim.
rahim filmimde problem görüldü tüplere bakılacak gerekirse düzeltilecek oda olmazsa alınabilirmiş
evet 2.gün çağırdığına göre tüm hrmonlara bakıcaktır.inş.güzel çıkar cnm.
aanaaaa aysunun adı alevmiydii pardonnn
annemler biliyor cnm..k.validemde biliyor..zaten ameliyattan sonra.k.validem bakmaya gelecek bana..annem çalıştığı için gelemeyecek
saklamak çok yıpratıyor insanı cornellam en son istanbula gidince.söyledik artık abilere vs de:26:
adet olmayı bekliyorum bitince olmak gerekiyor bu ameliyatı..2-3 haftaya kadar işte.:26:.
ben laparoskopi olacağım rabişim.
rahim filmimde problem görüldü tüplere bakılacak gerekirse düzeltilecek oda olmazsa alınabilirmiş
evet 2.gün çağırdığına göre tüm hrmonlara bakıcaktır.inş.güzel çıkar cnm.
evet cnm alev adım..ama aysuna daha çok alışığım burada istediğini diyebilirsin.no problem
kuzum kotu dusunme ıyı dusun ıyı olsun ınsallahhh guzel olacak hersey Allahın ıznıyle bız sana dua ederızzz burdan sagsalım cıkarsın amelıyattan sonrada bı bebıs ınsallahh
çok sağolun kızlarrrrroyy cnm benım inşalah her şey cok güzel olacak....
okeytaaa aysunum alevimmm
çok sağolun kızlarrrrriyi ki varsınız
inanın ben ameliyattan korkmuyorum.güçlüyümdür..sadece tüpler alınırsa korkusu var..
ama ona da diyorum ki zaten doğal yoldan olmuyo..ne işime yarıyor kialınsın belki 500 gr zayıflarım
muslum gurses olmus kızlarrr....
çok sağolun kızlarrrrriyi ki varsınız
inanın ben ameliyattan korkmuyorum.güçlüyümdür..sadece tüpler alınırsa korkusu var..
ama ona da diyorum ki zaten doğal yoldan olmuyo..ne işime yarıyor kialınsın belki 500 gr zayıflarım
Eki Görüntüle 646414
günaydın tünaydınn kızlar gene birikmiş sayfa okudum biraz fatoşş ne kadar anlayışlı seyler yazmısss kendı adıma teşekkur ediorm kendısıne dalini yanlış anlamadığı içn juju begenmemiş menümüjujucm biz hedef koydukya ulaşana kdr bıraz bole az yemeyı dusunuorm ben bilmiorm eskı halımede donebiliirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?