Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam arkadasım sadece canım biraz sıkkındı buğün unuttum gitti bile.saygı ve sevgı olan yerde huzurda olur.tebrik ediyorum sizleri.

herkeseee kocaman gunaydınn canlarrr nasılsınızz?? bereketlı, saglıklı, huzurlu, mutlu, sevgı dolu bir gün olsun insallahh
yalnızım ben bugunnnn
cok fecı sancım var 2 aydan sonra sonunda regl olcam ınsallahh...bugun olursam yarın doktor yolu gornecekk...

canımmmmm belliki bagısıklıgın dusmus agzında yara cıkmıs. sen dıyetı bı kenara koy sımdılık oncelıkle ıyılesss kuzumm zaten ıncecıksınnn halledersın sen

Günaydın canım, rabbim şifa versinn :26::26: bende yalnızım.

Günaydın canım, rabbim şifa versinn :26::26: bende yalnızım.

amin kuzummm tesekkurlerrr ayy sende bendensın gamzem yakın olaydık keskeeee bu arada dun esıme dedım ızmıte falan gıdersek sakaryayada gecelım askım dedım neden kı hayırdır gezecek bı yermı varmıs dedı yok dedım benım kk den arkadasım var orda onu gorelım dedım ok dedııı

Olleyyyyyyyyyyyyyyyyy, yaşasınnnnnnnnnnn...yemin ederim dünden beri duyduğum en güzel haber bu..oh beee güzel şeyler olmaya başladıı

.

herkese günaydınlar hanımlar... şükür bugün iyiyim herkes iyidir inşallah bi kahvaltı filan yapayım kendime geleyim...

kızlar bu yıl sacta romantık dalgalar modaymıs bıldıgın dalga ıste neresı romantıkkk

Canım yaaaa o saça göre değil, bakana göre değişirrr saçına bakan bir odunsa o saç nasıl romantik olur, sorarım sana hee

.

ben evdeyımmmm bugunnnnn cıkayım dıye nıyetlendım ama hava sogukkkk kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…