- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.501
merhaba gezdik geldik
1 saaten fazla yürüdüm artık spor yapmam
akşama levrek aldık çok güzel pişirir bizimkisi fırında..
bugün hazır yemeğe konacağım yani:119::119:
ay bende sabahın köründen beri burda gözüküyorum ama ses seda yok bilgisayar açık ohohhh ben kahvaltımı yaptım dışarıda 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim eve öğle yemeğini yedim vvvavavv çok şey yapmışım.durmak yok devam yani
benimkide çok bişey yapamaz bildiği bi kaç şey vardır..Yaa varya acayip imreniyorum şu eşi yemek hazırlayanlara, arkadaş benimki daha mutfaktan kaşık alıp gelemez..
ay bende sabahın köründen beri burda gözüküyorum ama ses seda yok bilgisayar açık ohohhh ben kahvaltımı yaptım dışarıda 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim eve öğle yemeğini yedim vvvavavv çok şey yapmışım.durmak yok devam yani
iyim canım bende esım nobetccıısıkılıodumda az önce şimdi çok şükür iyiyim cnm sen nasılsın
örnek ev hanımlarım benmmmm
eee boşuna dememiş yuvayı dişi kuş yapar die erkeğin cimrisi hiç çekilmez savurganıda iflasa götürür onlar en iyisi kadınlara bıraksın biz biliriz işimizi
Yaa varya acayip imreniyorum şu eşi yemek hazırlayanlara, arkadaş benimki daha mutfaktan kaşık alıp gelemez..
benimkide çok bişey yapamaz bildiği bi kaç şey vardır..
balık-makarna-sucuklu yumurta-melemen-salata gibi basit şeyler..
yoksa herbişeyi yapamaz..
ama mutfakta yardımcıdır baya..
cnm eşinin çalışma saatleri çok ise yardım edememesi normal..
bizimki genelde evde o yüzden yoksa oda yapmaz sanmam
hoşgeldin cnm..
evet bugün bende baya yürüdüm..iyi geldi
iyim canım bende esım nobetccııbu moddayım temızlık yaptım yaaa sıkıntıdann
dısarda ıs bulamıyorsam ısı eve getırırımm ozel ders verıyorum canımmmmama dedıgın cok dogru erkegın cımrısı hıc cekılmezz savurganı ıflasa gotururrr erkek cımrı olmayacak yaa ne o olee karısının gozune baksın yeterrr
sorma gamzem aynen yaa ama sımdı hakkını yemımm kocısımm acayıp guzel temızlık yaparrrr ama mutfakla ılıskısı sadece yemek yemekten ıbarettgercı cay demlemeyı ogrettım ben cayda demlıyo artıkkk
aaaa bende hakkını yemeyeyim, etrafı çok pis dağıtırölürümm dağıtsın beeeeeeeeee helali hoş olsun hahahahahah
.
yuru be gamzeemmmmmmmm
aynen öyle gamzem. Valla ben bu sefer taktım inşallah bahar geldi mart olmuş yarın bir gün yaz gelecek hala tombik dolaşmamam lazım yeni anladım kafama taş düştü sankiZessss insan pc açıkken ve kk dayken çok yemeye de utanıyor değil miben bazen pc masasında yiyiyorum, sanki görüyormuşsunuz gibi tırsıyorum
.
aynen öyle gamzem. Valla ben bu sefer taktım inşallah bahar geldi mart olmuş yarın bir gün yaz gelecek hala tombik dolaşmamam lazım yeni anladım kafama taş düştü sanki
rabyascım branşın ne?iyim canım bende esım nobetccııbu moddayım temızlık yaptım yaaa sıkıntıdann
dısarda ıs bulamıyorsam ısı eve getırırımm ozel ders verıyorum canımmmmama dedıgın cok dogru erkegın cımrısı hıc cekılmezz savurganı ıflasa gotururrr erkek cımrı olmayacak yaa ne o olee karısının gozune baksın yeterrr
sorma gamzem aynen yaa ama sımdı hakkını yemımm kocısımm acayıp guzel temızlık yaparrrr ama mutfakla ılıskısı sadece yemek yemekten ıbarettgercı cay demlemeyı ogrettım ben cayda demlıyo artıkkk
rabyascım branşın ne?
amwayin ürünlerini kullanan var mı?
bilhassa şu sa8 leke çıkarıcı sprey
Yaa varya acayip imreniyorum şu eşi yemek hazırlayanlara, arkadaş benimki daha mutfaktan kaşık alıp gelemez..
ohoooo daha napsınnnn
benimkide çok bişey yapamaz bildiği bi kaç şey vardır..
balık-makarna-sucuklu yumurta-melemen-salata gibi basit şeyler..
yoksa herbişeyi yapamaz..
ama mutfakta yardımcıdır baya..
cnm eşinin çalışma saatleri çok ise yardım edememesi normal..
bizimki genelde evde o yüzden yoksa oda yapmaz sanmam
hoşgeldin cnm..
evet bugün bende baya yürüdüm..iyi geldi
iyim canım bende esım nobetccııbu moddayım temızlık yaptım yaaa sıkıntıdann
pazar pazar ne nöbeti kız ben sizin eşlerinizin işini çözemedim herkesin çalışma saatleri bi garip
aaaa bende hakkını yemeyeyim, etrafı çok pis dağıtırölürümm dağıtsın beeeeeeeeee helali hoş olsun hahahahahah
.[/QUOTE]
aşka bak beaaaaaaaaaaa
benim uzatmali sevgilimde acayip sever yemek yapmayı adam ıspanak çorbası bile yapıo ben daha ıspanaktan corba oldugunu bıle bılmıodummm
bide bi çiğ köfte yapar off offfffffffff
ohoooo daha napsınnnn
.[/QUOTE]
aşka bak beaaaaaaaaaaa
benim uzatmali sevgilimde acayip sever yemek yapmayı adam ıspanak çorbası bile yapıo ben daha ıspanaktan corba oldugunu bıle bılmıodummm
bide bi çiğ köfte yapar off offfffffffff
hhahahahahahhhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?