Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba gezdik geldik
1 saaten fazla yürüdüm artık spor yapmam
akşama levrek aldık çok güzel pişirir bizimkisi fırında..
bugün hazır yemeğe konacağım yani:119::119:

merhaba gezdik geldik
1 saaten fazla yürüdüm artık spor yapmam
akşama levrek aldık çok güzel pişirir bizimkisi fırında..
bugün hazır yemeğe konacağım yani:119::119:

Yaa varya acayip imreniyorum şu eşi yemek hazırlayanlara, arkadaş benimki daha mutfaktan kaşık alıp gelemez..

ay bende sabahın köründen beri burda gözüküyorum ama ses seda yok bilgisayar açık ohohhh ben kahvaltımı yaptım dışarıda 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim eve öğle yemeğini yedim vvvavavv çok şey yapmışım.durmak yok devam yani

Zessss insan pc açıkken ve kk dayken çok yemeye de utanıyor değil mi ben bazen pc masasında yiyiyorum, sanki görüyormuşsunuz gibi tırsıyorum

.

Yaa varya acayip imreniyorum şu eşi yemek hazırlayanlara, arkadaş benimki daha mutfaktan kaşık alıp gelemez..
benimkide çok bişey yapamaz bildiği bi kaç şey vardır..
balık-makarna-sucuklu yumurta-melemen-salata gibi basit şeyler..
yoksa herbişeyi yapamaz..
ama mutfakta yardımcıdır baya..
cnm eşinin çalışma saatleri çok ise yardım edememesi normal..
bizimki genelde evde o yüzden yoksa oda yapmaz sanmam

hoşgeldin cnm..
evet bugün bende baya yürüdüm..iyi geldi

iyim canım bende esım nobetccıı bu moddayım temızlık yaptım yaaa sıkıntıdann
dısarda ıs bulamıyorsam ısı eve getırırımm ozel ders verıyorum canımmmm ama dedıgın cok dogru erkegın cımrısı hıc cekılmezz savurganı ıflasa gotururrr erkek cımrı olmayacak yaa ne o olee karısının gozune baksın yeterrr

sorma gamzem aynen yaa ama sımdı hakkını yemımm kocısımm acayıp guzel temızlık yaparrrr ama mutfakla ılıskısı sadece yemek yemekten ıbarett gercı cay demlemeyı ogrettım ben cayda demlıyo artıkkk

Tabi haftanın 6 günü full çalışıyor, birde kendi işi..maddi manevi sorumluluğu büyük, gerçi benimki gamsızdır çok etkilenmez de, tabi bir yere kadar

.

aaaa bende hakkını yemeyeyim, etrafı çok pis dağıtır ölürümm dağıtsın beeeeeeeeee helali hoş olsun hahahahahah

.

Zessss insan pc açıkken ve kk dayken çok yemeye de utanıyor değil mi ben bazen pc masasında yiyiyorum, sanki görüyormuşsunuz gibi tırsıyorum

.
aynen öyle gamzem. Valla ben bu sefer taktım inşallah bahar geldi mart olmuş yarın bir gün yaz gelecek hala tombik dolaşmamam lazım yeni anladım kafama taş düştü sanki

aynen öyle gamzem. Valla ben bu sefer taktım inşallah bahar geldi mart olmuş yarın bir gün yaz gelecek hala tombik dolaşmamam lazım yeni anladım kafama taş düştü sanki

Yanındayızz tatlımmm, hep beraber inşaallah

.

rabyascım branşın ne?

ohoooo daha napsınnnn

kızlar strese gırdım sımdı yaa bıraz arastırdım da yarın hormon tahlılı yapılacak ve fsh a bakılacakk dua edın ne olurr normal cıksınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…