Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zenanım müthişsin ne diyeyim canım hiç bir şey kaçırmamışsın maşallah evet ben bana bir günde çok fazla gelen atraksiyonda bulndum:roflol:
himmmm demek camlikta bulusacaklar cikolata ile sportie. birde kirmizi karanfil he?. hepimiz yakamizda kirmizi karanfille camliga gidiyormusuz ammada olur ha..delikafadulden
:roflol::roflol: herkes kendi gurubuna göre taksın bari hafif sikletler kırmızı, ortalar beyaz, ağırlar pembealkisalkisalkis

bugün 20 dakika bisiklet
2 dakika step. 10440 adimyaptim. bir saatte fazla calistim yarin ögleyin eve geleyim diye. gamyoncuiremsu
ay kıyamam ablacım fazladanda çalışmış eve erken gelebilmek için oyyy oyyyy:1hug:
ablam stepi çok yapmışsın yarına biraz azalt 1 dakika yap :roflol::roflol:
ama adımlar nasılda düzenine oturdu vallahi tebrik ediyorum.. bizim püsküütte guruptayken bir taraftan bize yazardı bir taraftanda bisiklet çevirirdi:roflol:

ama nasıl sevebilirsinki ablam sabah bile olmadan kalkıp çıkıyormuşsun allah kolaylık versin çok zor...
yediklerinide bu hafta değişik bir beslenme uyguladım dersin cumadan sonra değiştirmeye çalışırsın artık yapacak fazla bir şeyin yok ablam...Şeniz

Ben bugun il içi tain istedim avanos merkezde iki okul uçhisarda 2 okul ve göremede bir okul ama olma ihtimali
Canım umarım hakkında en iyisi nese o olur... bulunduğun ortam güzel olsada şartlarını sevmiyorsun, arkadaş ortamını her yerde güzel kuracağından şüphem yok ama kendini iyi hissetmediğin bir ortamda o bebelerede çok fazla katkı sağlayamazsın öyle değilmi...

kizlar ben göbek dansi ögrenmek istiyorum internette nereye bakayim ne yapayim bir bilgisi olan varmi?
haydeeeee:bbo: bir bu kalsın reyhan abla yaa ellemediğin kafamçokkarıştı bak şimdi bende hiç meraklı değildim bunu okuduğumda beri bakıyorum videolara çokta güzel bir site buldum:teytey: sana msnye link atayımda bak...

Reyhan ablam bak sana güzel haberi vermeyi unuttum ben:sm_cool: Mizgin kızımız hastaneden çıktıda evine gittikaydirigubbakcemile5 annesine kardeşlerine..
Bir kaç gün içinde Antalya'dan çağıracaklar ve 3 ay gibi bir süre içinde orada ilik nakli olacak çünkü iliği orada bulundu kesin oldu artık:sm_cool: hem öyle 85 milyar 100 milyarada değil 15.20 milyara bitecek bu iş inşallah...:sm_cool:

Günaydın!!!

Kallistecim nasılsın görüşemedik ne zamandır. Mızgınla ilgili güzel haberlerin var çok sevindim

ok hihoyyyt
musait oldugum hergun varim..hani bazen misafir gelir ,veya evde olmam filan o gunler haric tabii..
ama gecersiz bahane olmayacak ok?
yarindan itibaren basliyoruz..
o zman yarin bulusuyoruz heeeeeee?

choclate cım günaydın !

bugün anneme gidicem, ama yarın akşam müsaitim, ayrıca cuma günü tatiliz, cuma sabahtan da yürüyebiliriz.

mehalimcim !!!!!

nerdersin hadi neşenle katıl artık aramıza, özledim bak, hani raporların hani yediklerin, yaz ki onlarla yüzleş, böylece daha rahat üstesinden geliriz birlikte

dünden bugüne yediklerim....

Dün
öğlen... yarım tabak erişte + 2 kase cacık
arada .. 2 diyet bisküvi
akşam...45 dakika aerobic + buharda brokoli + limon+ sarımsak + z.yağı soslu
2 adet kuru kayısı +yatmadan activa + bitki çayı + sirkeli ballı su

Bugün
sabah aynı kepekli sandviç + tek şekerli çay

şimdilik bu kadar canım

Günaydın!!!

Kallistecim nasılsın görüşemedik ne zamandır. Mızgınla ilgili güzel haberlerin var çok sevindim
Canım günaydın...Evet Mizgin için güzel haberler var dahada iyi olsun inşallah çok sıkıntı çektiler ailecek...
Umarım çocuklarımız bir bir iyileşir, bizde güzel haber vermeye devam ederiza.s.

mehalimcim !!!!!

nerdersin hadi neşenle katıl artık aramıza, özledim bak, hani raporların hani yediklerin, yaz ki onlarla yüzleş, böylece daha rahat üstesinden geliriz birlikte
Mehalim izinde ya şekerciğim, merak etme ben toparlayacağına çok eminimkaydirigubbakcemile5

günaydın şekerler

canım evet haklısın sabah geç kalkınca öğünler şaşırıyor ama sen gayet iyi toparlamışsın canım akşam biraz geçe kalmış ama olsun arada böyle geç kalmalar olur tabiki işinden dolayıda geç kalmaların oluyor ama olsun miktarlar az olunca zayıflamaman münkün değil canım :1hug::1hug::sm_cool::sm_cool:

hakkında hayırlısı olsun inşallah canım allahım güzel yazılar yazsın
çokkkk güzel bir haber canım allah razı olsun yardım edenlerden doktorlardan allahım biran önce mizgin kızınızı şifa versin iyileşsin
günaydın canzicim,

vardiyalı falan mı çalışıyorsun, çalışma saatlerin nasıl ?

günaydın canım yok ben sabah 8 akşam 5 çalışıyorum sağlık ocağında veri hazırlama personeli olarak

çukulatacım buda benim dünkü raporum

sabah kepekli peynirli tost
1 bardak form çayı

öğle semiz otu yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara 1 aktivya

akşam bir parça ızgara tavuk
bol salata
ayran

gece 2 portakal

canzicim,

seninde yediklerin çok iyi görünüyor, çok çabuk sonuç alacaksın, harika benden sana bravoalkisalkisalkis

canzicim,

seninde yediklerin çok iyi görünüyor, çok çabuk sonuç alacaksın, harika benden sana bravoalkisalkisalkis

inşallah bakalım ama benim metabolizmam çok yavaş zor veriyorum yürüyüş bandım var ama eve gidip yemek yapıp ye iç bulaşıktı derken geç oluyor ve yorulmuş oluyorum bir türlü kendimi adapte edipte çıkamadım tepesine işten çıkarken eve gidince yürücem diyorum en azından ilk başlarda 15 20 dak yapabilsem kilo verdikçe hafiledikçe daha kolay yapıcağım ama işte sorunum spor yapmamak :uhm::uhm::uhm:

Canzicim,

vücudu hareketlendirince, kilo vermek çok daha kolay oluyor. Birde evde spor yapabilmek gerçekten daha zor.
Dışarda bir salona falan gidince mecbur oluyorsun, ama evde zorlanıyor insan, evin işi gücü derken, maalesef arkaya atılıyor.

Ama madem bu yola baş koyduk, spora da vakit ayıralım

haydi kolay gelsin

arkadaşlar slm ben güne çok iyi başladım inşallah sizlerinde öyle olmuştur.tahmin edeceğiniz gibi beni bugün çok mutlu eden olay sabah tartıda 1 kilo daha vermiş olmam 93 kilo oldum ama deli gibi spor yapıyorum ve nerdeyse aç geziyorum gece açlıktan uyuyamadım ama kalkıp yemedim önce olsa hemen kalkar mutfağa dalardım inş bu azmim kırılmaz artık zayıf olmak nistiyorum siyahları atmak rengarenk giyinmek istiyorum yazın bütün arkadaşlarım havuzda bikinileriyle salınırken ben siyah mayomla kenarlarda saklanmak istemiyorum ve en önemlisi sağlıklı olmak istiyorum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın by.

tşk ederim canım iyi dileklerin için .1 kilo daha gitti çok mutluyum.

mersacım harikasın

çok enerjik ve mutlu görünüyorsun

bu hızla gidersen, harika sonuç alacaksın, havuz başında sende istediğini giyersin hiç merak etme

bu arada destek ürün olarak ne kullanıyorsun ?

sen bu hafta müthişsin canım yaaa:teytey: tebrik ederim seni... çok hızlıca gidiyor kilolar maşallah

kullandığın üründen tabiki bahsedeblirsin canım bir sakıncası yok...

çok güzel canım tebrikler inşallah azmin sonu zaferdir canım bizler de kilolarımızadan kurtulup zayıf birer bayan olup dileklerimize kavuşuruz canım

çokkkkk haklısın inşallah bir azim gelirde bende spora sıkıca sarılırım canım :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…