- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.261
çok güzel canım tebrikler inşallah azmin sonu zaferdir canım bizler de kilolarımızadan kurtulup zayıf birer bayan olup dileklerimize kavuşuruz canım
tşk ederim canzi inşallah böyle devam ederim korkum pes etmek çünki bunu hep yaşadım defalarca kilo verdim ve daha fazlasını aldım ama bu sefer son inş.
mersacım harikasın
çok enerjik ve mutlu görünüyorsun
bu hızla gidersen, harika sonuç alacaksın, havuz başında sende istediğini giyersin hiç merak etme
bu arada destek ürün olarak ne kullanıyorsun ?
sen bu hafta müthişsin canım yaaa:teytey: tebrik ederim seni... çok hızlıca gidiyor kilolar maşallah
kullandığın üründen tabiki bahsedeblirsin canım bir sakıncası yok...
sen bu hafta müthişsin canım yaaa:teytey: tebrik ederim seni... çok hızlıca gidiyor kilolar maşallah
kullandığın üründen tabiki bahsedeblirsin canım bir sakıncası yok...
ersacım canım uzunca yazarım sana seni motive etmesi açısından ve yazdığımda sana haber veririm profilden fila mesajı kaçırma diye canım olurmu..kalliste canım sen bu kiloları nasıl verdin ya maşşallah sana. nasıl bir sabır banada anlatırmısın nasıl yılmadan başardın bu işi?
kalliscim,
benim tartım takıldı kaldı ne olucak böyle anlamıyorum ya
birde güzel besleniyorum, akşam aerobikte yaptım,
akşam da kereviz + salata var.
öğleni henüz öğrenmedim,
bu hafta kilo vemiş olurum diyordum ama bakalım
çukulatacım buda benim dünkü raporum
sabah kepekli peynirli tost
1 bardak form çayı
öğle semiz otu yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara 1 aktivya
akşam bir parça ızgara tavuk
bol salata
ayran
gece 2 portakal
tşk ederim canzi inşallah böyle devam ederim korkum pes etmek çünki bunu hep yaşadım defalarca kilo verdim ve daha fazlasını aldım ama bu sefer son inş.
yine bir harika..hakikaten cok begendim,diyecek sozum yok !
evet canım burdada konusunu açtı arkadaşlar bazı yerlerde 10 kişi yazıyor allah ailelerine sabır versin çok acı bir durum...arkadaşlar şimdi televizyondan duydum diyarbakırda 9 asker daha şehit olmuş 9 can daha gitmiş arkadaşlar az önce gülüyordum şimdi aülıyorum allah ailelerine sabır versin .
iyiyim şekercikim sağol.. sağa sola bakınarak aptalca geçiriyorum günümü:roflol:kallisiiiiiiiimm...nasilsin canim? gunun nasil geciyor??[/B]
Kalliscim,
şimdi öğlende mantarlı et sote varmış.
arkadaşlar şimdi televizyondan duydum diyarbakırda 9 asker daha şehit olmuş 9 can daha gitmiş arkadaşlar az önce gülüyordum şimdi aülıyorum allah ailelerine sabır versin .
iyiyim şekercikim sağol.. sağa sola bakınarak aptalca geçiriyorum günümü:roflol:
diyettede değilim ya gidip gelip yiyorum dersem yasakkelime inanmayın sakın...
arkadaşlar şimdi televizyondan duydum diyarbakırda 9 asker daha şehit olmuş 9 can daha gitmiş arkadaşlar az önce gülüyordum şimdi aülıyorum allah ailelerine sabır versin .
haklisin güzelim sbgye soralim. cokta akillisin ya benim aklima gelmedi bak sagol zenanimaaa kimbilir yaaa takimda dansci kiz varya yarin ona sorak bir nerden ogrenilir o bilir boyle seyleri demii
sevsinler senin fircani. hihoyyyt valla iyi firca attin hehecanim nasil yap bak biliyomusun takima geldiginde once birileri varsa asada goruyosun zati once sohbete dal hemen yoksa gecmise bakana kadar herkez gitmis oluyo bende de oyle oldu hep gecmise sonra bakarsin caniiim
canim benim bu aksam gecti artik yarin yada ne zaman karsilasirsak bol bol konusak lafliyak tamammi canim opuyorum seni
anladim mehalim ne guzel bagcilikta guzeldir ben uzumu cok severim dedeminde de bagi vardi annemler iki elti uzum cigneyip pekmez kaynatilirdi biz kucukken offf ya ne guzel gecti benim cocuklugum anlatamam cocuklarimida cok guzel seyler yasatmak buyunce hatirlatmak isterdim
aaamaan beee hanginiz takarsaniz takin kiskandim ben simdi :dilcikar: sizin yarin bulusacak olmanizaaa tamammi karistirdim nolcak bir ozet gecelim ablamiza dedik
aeben eaben nikli kiz benim sakirayi unuttun dedi naniknanik sende karanfili ben takacam karistirdin dedin nooolcak ozeti ben yapiyom ister :mymeka: karistiririm ister karistirmam ne yaniiii magazinlerde birak karistirmayi ekleme cikarma bilem yapiyolar ben daha acemiyim kizim yarinki ozetimde accik eklemede yaparim oldumusositososito seker sırnaşık şey nasil firca amaa heheeyerimseniben
ccccccccooooooooooookkkkkk tesekkür ederim siyah beyazim. hemen bakacagimyoutube dan bakabilirsin
Belly dance lesson diye arat birsürü video çıkıyo, ingilizce konuşuolar ya da korece ama sorun olmuyo görsel olduğu için hihoyyyt Ya da direkt belly dance diye arattığında oryantallerin yaptıklarını yapmaya çalış, ben bi ara youtube dan beğendiğim oryantal videoları araklayıp durdura durdura seyrederek kendim yapmaya çalışıyodum, bayaa eğlenceli oluyo :dance:
Bi de bi arkadaşım bi sene öncesinde bi derginin verdiği oryantal aerobik Vcd si almıştı. 45 dakika boyunca dans ediyodun, hem dans hem spor. Bayaa hareketli bi atraksiyon, arkadaş 20. dakikasında kesildiğini söylüodu... Tavsiye ederim dans çok eğlenceli hihoyyyt
ay kallisim canim benim günün en güzel haberi. müthis sevindim. alkisalkisalkis. peki islemin tekrarlanmasi gerekecekmi ilerde? yoksa bir islemde kurtulacakmi yavrucak bu illetten? lütfen evet de. :Saruboceq:Reyhan ablam bak sana güzel haberi vermeyi unuttum ben:sm_cool: Mizgin kızımız hastaneden çıktıda evine gittikaydirigubbakcemile5 annesine kardeşlerine..
Bir kaç gün içinde Antalya'dan çağıracaklar ve 3 ay gibi bir süre içinde orada ilik nakli olacak çünkü iliği orada bulundu kesin oldu artık:sm_cool: hem öyle 85 milyar 100 milyarada değil 15.20 milyara bitecek bu iş inşallah...:sm_cool:
ben azarlamadim cikolatam. zenan halletmis o isi hehehehehyine bir harika..hakikaten cok begendim,diyecek sozum yok !
sportie tamam cnm musait olmadigimiz gunlerde haber veririz.ben yine de bugun camlikta yuruyecegim canim...
reyhan ablam sabah sabah iyi azarlamssin benneyaptımki,olsun ablam benim,sen azarlarsin da dofersin de a.s.
kallisiiiiiiiimm...nasilsin canim? gunun nasil geciyor??
allah kahretsin ya insan ne kadar kötü oluyor. allah ailelerine sabirlar versinahhh yaaa senağlama
cok..cok uzuldum...
lanet olsun ,elleri kirilsin gencecik askerlerimizi vuranlarin... kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?