Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen bu hafta müthişsin canım yaaa:teytey: tebrik ederim seni... çok hızlıca gidiyor kilolar maşallah

kullandığın üründen tabiki bahsedeblirsin canım bir sakıncası yok...

tşk ederim canlarım bende sizlere aynı şeyleri diliyorum hep beraber inş başaracağız bu işi benim kullandığım ürünü kızımın diyetisyeni önerdi bu arada kızımdada kilo sorunu var ve 13 yaşında kızımda 4 kilo verdi 1 ayda kulandığım ürün one day smart ama o bildiğimiz vitaminler değil bayer bunu yeni ithal etmiş ve en önemlisi sağlık bakanlığı onaylı olması içeriğinde yeşil çay ekstresi ve krom katkısı var bide diyette alınması gerekli olan vitaminler .ben diyabet hastasıyım her ilacı kkullanamam ama diyetisyen kromun özellikle diyabette çok faydalı olduğunu söyledi bakalım faydası olacakmı daha başlayalı 10 gün oldu hepinizi öpüyorum hoşçakalın.

sen bu hafta müthişsin canım yaaa:teytey: tebrik ederim seni... çok hızlıca gidiyor kilolar maşallah

kullandığın üründen tabiki bahsedeblirsin canım bir sakıncası yok...

kalliste canım sen bu kiloları nasıl verdin ya maşşallah sana. nasıl bir sabır banada anlatırmısın nasıl yılmadan başardın bu işi?

kalliscim,

benim tartım takıldı kaldı ne olucak böyle anlamıyorum ya
birde güzel besleniyorum, akşam aerobikte yaptım,
akşam da kereviz + salata var.
öğleni henüz öğrenmedim,
bu hafta kilo vemiş olurum diyordum ama bakalım

selam arkadaşlar ,
arkadaşımın bürosuna geldim, gelmişken size de haber vereyim dedim. netimde sorun var, bugün veya yarın gelecekmiş. hepinizi özledim, öpüyorum kocaman :1hug:

kalliste canım sen bu kiloları nasıl verdin ya maşşallah sana. nasıl bir sabır banada anlatırmısın nasıl yılmadan başardın bu işi?
ersacım canım uzunca yazarım sana seni motive etmesi açısından ve yazdığımda sana haber veririm profilden fila mesajı kaçırma diye canım olurmu..

canım ya bir kaç haftada bir mutlaka durma noktaları yaşanıyor sadece sabırlı ol....yada yapmadığın gibi beslenmeye çalış ne yapıyorsan tersini yap normal yediklerinden daha değişik şeyler yemeye çalış

yine bir harika..hakikaten cok begendim,diyecek sozum yok !

sportie tamam cnm musait olmadigimiz gunlerde haber veririz.ben yine de bugun camlikta yuruyecegim canim...

reyhan ablam sabah sabah iyi azarlamssin benneyaptımki,olsun ablam benim,sen azarlarsin da dofersin de a.s.

kallisiiiiiiiimm...nasilsin canim? gunun nasil geciyor??

arkadaşlar şimdi televizyondan duydum diyarbakırda 9 asker daha şehit olmuş 9 can daha gitmiş arkadaşlar az önce gülüyordum şimdi aülıyorum allah ailelerine sabır versin .

tşk ederim canzi inşallah böyle devam ederim korkum pes etmek çünki bunu hep yaşadım defalarca kilo verdim ve daha fazlasını aldım ama bu sefer son inş.

evet canım çook haklısın hepimiz defalarca kilo vermeyi başardık ama sonrasında dayanamayıp tekrar geri aldık artık hep aynı şekilde beslenerek kilomuzu korumamaız lazım yoksa bizler kilolu yapılarda olduğum için hemen geriye alıyoruz mesela zayıf insanlar hamilelik kilolarını mutlaka bir türlü atıp tekrar eski hallerenine er yada geç geliyorlar işte bizde kilolu olduğumuz için eski halimize dönmemek için yemek yeme alışkanlığımız bir ömür boyu değiştirmemiz lazım inşallah hep birlikte bunu başarabileceğiz canım :1hug::içelim:

Kalliscim,

şimdi öğlende mantarlı et sote varmış.

sebze, meyve, beyaz et ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Meyve olarak, greyfurt, çilek, yeşil elmayı tercih ediyorum.
Karbonhidratı nerdeyse sadece aralarda yediğim sunta, galete, bisküviden alıyorum e daha napıyım.
Hafta sonu bir kez dondurma yedim diye mi yani bütün bunlar:1shok:

arkadaşlar şimdi televizyondan duydum diyarbakırda 9 asker daha şehit olmuş 9 can daha gitmiş arkadaşlar az önce gülüyordum şimdi aülıyorum allah ailelerine sabır versin .
evet canım burdada konusunu açtı arkadaşlar bazı yerlerde 10 kişi yazıyor allah ailelerine sabır versin çok acı bir durum...
kallisiiiiiiiimm...nasilsin canim? gunun nasil geciyor??[/B]
iyiyim şekercikim sağol.. sağa sola bakınarak aptalca geçiriyorum günümü:roflol:
diyettede değilim ya gidip gelip yiyorum dersem yasakkelime inanmayın sakın...

Kalliscim,

şimdi öğlende mantarlı et sote varmış.

canım mesela sunta galete ve bisküvi yemeyi kesip ekmek yiyebilirsin sadece 2-3 gün için.. yapmadığın bir düzene geçmelisin...

ahhh yaaa senağlama
cok..cok uzuldum...
lanet olsun ,elleri kirilsin gencecik askerlerimizi vuranlarin... kötükedihüso

iyiyim şekercikim sağol.. sağa sola bakınarak aptalca geçiriyorum günümü:roflol:
diyettede değilim ya gidip gelip yiyorum dersem yasakkelime inanmayın sakın...

canim sen artik alismissin duzenli yemeye,birakamazsin..:1closedeyes:. o yuzden ben inanmiyorum diyette olmadigina..zaten onemli olan da bu.. bir sure diyet degil,hayat boyu dogru beslenmek !

mersacım az öncede yazdın tatlım unuttunmu yazdığını..

aaa kimbilir yaaa takimda dansci kiz varya yarin ona sorak bir nerden ogrenilir o bilir boyle seyleri demii
haklisin güzelim sbgye soralim. cokta akillisin ya benim aklima gelmedi bak sagol zenanim
sevsinler senin fircani. hihoyyyt valla iyi firca attin hehe
ccccccccooooooooooookkkkkk tesekkür ederim siyah beyazim. hemen bakacagim
ay kallisim canim benim günün en güzel haberi. müthis sevindim. alkisalkisalkis. peki islemin tekrarlanmasi gerekecekmi ilerde? yoksa bir islemde kurtulacakmi yavrucak bu illetten? lütfen evet de. :Saruboceq:
ben azarlamadim cikolatam. zenan halletmis o isi heheheheh
ahhh yaaa senağlama
cok..cok uzuldum...
lanet olsun ,elleri kirilsin gencecik askerlerimizi vuranlarin... kötükedihüso
allah kahretsin ya insan ne kadar kötü oluyor. allah ailelerine sabirlar versin

allah alintiya bak. bayagida olmus gibi. olmus olmus. aferin bana. gamyoncuiremsu
bu arada merhaba takimim nereye gittinizya bu saatte herkes burda olurdu ama. yemektemisiniz?.
bende gidecegim yemege simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…