- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.221
aaa kimbilir yaaa takimda dansci kiz varya yarin ona sorak bir nerden ogrenilir o bilir boyle seyleri demiikizlar ben göbek dansi ögrenmek istiyorum internette nereye bakayim ne yapayim bir bilgisi olan varmi?
reyhan ablam mehaliiim yatin artiiik gii dinlenin canlarim benim hedin optum kiyamam ben size
mersaa geldi ben onlan biraz laflarim bende cikarim sonraa
mersaa sen gecmise gomulmusun canim bugune gelecegin yok bende cikayim benim kucuk mizmizlanmaya basladi hadi iyi geceler optum seni
aman mersacım,
vazgeçme sakın.
Bundan sonra kaçamakları iyice yok etmeye çalış, o zaman kendini çok daha iyi hissedecksin ve çok güzel sonuçları çok hızlı alıcaksın bu sefer.
haydi kolay gelsin, bu cuma günü yine güzel sonuçlar alalım
mersacigim sen cuma günü kisiselde ilk üce girde aferini gör canim benim. hadi hayirlisi güzel basladin. kocamannnnnnnnn bir aferin sekere. kaydirigubbakcemile5
bende geldim reyhan ablam ama ben gecmise baktim
mehalimin bekledigi gun gelmis altin gun rahatlama gunu hadi gozun aydinolaa canim
sportiylen cukulata buluscaklar reyhan ablam sporti kirmizi karanfil takacakmis yakasina camlikta buluscaklar ablaaam
biri dondurma yemis kimdi ooo unuttum
kallsim kendi ilkini yapti birgunde hem misafirlige gitti hem misafir agirladi hemde suratinaa mavi maske yapti haberler bunlar reyhan ablam ozet budur nasil ama
varsa atladigim pardon gaaliba yoook
himmmm demek camlikta bulusacaklar cikolata ile sportie. birde kirmizi karanfil he?. hepimiz yakamizda kirmizi karanfille camliga gidiyormusuz ammada olur ha..delikafadulden
bende laflamak istiyodum ama kimse kalmamış bide aranızda yeniyim ya hemen sohbetlere katılamıyorum sizler eski arkadaşsınız herhalde neyse bende yavaştan girerim artık aranıza.ben iki gündür düzensiz yiyorum o dondurmayı yiyende bendim bu gün yaptıklarımı yazim .sabah 1 bardak su neskafe arkasına 1 saat yürüyüş kahvaltıda beyaz peynir 5 zeytin yanlış hatırlamıyosam 5 galeta domates maydonoz yeşil çay kahvaltıdan sonra canım çok tatlı istedi 1 kuru kayısı oda kesmedi 4 kaşık dondurma tabi bunları yeyince öğleyin acıkmadım öğle yemeğini saat 4 te yedim 4 kaşık kabak 4 kaşık yoğurt 3 parça( köfte kadar) tavuk 1 dilim kepek ekmek . tekrar 1 saat yürüyüş akşamda yine 4 kaşık kabak 2 kaşık yoğurt şimdide çay içiyorum .iyi geceler kendinize iyi bakın by.
canim nasil yap bak biliyomusun takima geldiginde once birileri varsa asada goruyosun zati once sohbete dal hemen yoksa gecmise bakana kadar herkez gitmis oluyo bende de oyle oldu hep gecmise sonra bakarsin caniiimbende laflamak istiyodum ama kimse kalmamış bide aranızda yeniyim ya hemen sohbetlere katılamıyorum sizler eski arkadaşsınız herhalde neyse bende yavaştan girerim artık aranıza.ben iki gündür düzensiz yiyorum o dondurmayı yiyende bendim
canim benim bu aksam gecti artik yarin yada ne zaman karsilasirsak bol bol konusak lafliyak tamammi canim opuyorum senigeldim geldim bende sana yazıyodum burdayım.
anladim mehalim ne guzel bagcilikta guzeldir ben uzumu cok severim dedeminde de bagi vardi annemler iki elti uzum cigneyip pekmez kaynatilirdi biz kucukken offf ya ne guzel gecti benim cocuklugum anlatamam cocuklarimida cok guzel seyler yasatmak buyunce hatirlatmak isterdimZenanım kuzucuk bizim burda üzüm bağları vardır. kuru üzüm şaraplar meşhurdur. ayrıca patates memleketidir. nevşehir ve çevresi türkiyenin patates ihtiyacını karşılar:)
aaamaan beee hanginiz takarsaniz takin kiskandim ben simdi :dilcikar: sizin yarin bulusacak olmanizaaa tamammi karistirdim nolcak bir ozet gecelim ablamiza dedikkaranfili ben takacaaaaaammm ..sasirdin zenanim kaydirigubbakcemile2
bu arada super ozet gecmissin kaydirigubbakcemile3
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?