- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.961
indirrdiimmm hemde turkce ama kadın bı degısık konusuyoooo
süpermiş bende ki yabancı yanı kadının kendı sesi.....
alttan kadının sesı gelıyo ama turkce konusann konusmayaymıs ıyıymıs guldum aksam aksammalt yazıda varr bakalım bakalımm bende yapayım ama 1 saatt yaaa
bırak çalışsın ders çalışana saygmız sonsuzzz bizimkıde grcek ydsye
58 dk dımı 3 kadın var
hahahahaha aynen bot gibi
.
alttan kadının sesı gelıyo ama turkce konusann konusmayaymıs ıyıymıs guldum aksam aksammalt yazıda varr bakalım bakalımm bende yapayım ama 1 saatt yaaa
Benim canımmm sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrreşimde varmı yokmu belli değil ilker ayrığı daha çok özlemiş pür dikkat izliyor bu günkü çiftler çok mal yaaaaaaaaaa bişi yapamıyorlar
.
canlarım alt yazılı bendekide aynı zamanda türkçe dublajlı ama karı hakkat bi garip konuşuyo.. bir erkek 5-6 kadın var hepsi mayolu onlarda nası mayoysa... 19 ila 77 arasında değişiyo yaşları...
bu arada bende mayo giyip yapacam benim neyim eksik onlardan fazlam bile var............
canlarım alt yazılı bendekide aynı zamanda türkçe dublajlı ama karı hakkat bi garip konuşuyo.. bir erkek 5-6 kadın var hepsi mayolu onlarda nası mayoysa... 19 ila 77 arasında değişiyo yaşları...
bu arada bende mayo giyip yapacam benim neyim eksik onlardan fazlam bile var............
Birde kadın erkeğin yanına gidip tutma yerlerini eliyle göstermez mineyse eşim saymaya başladı, hadi gel 3 e kadar sayıyorum..1111111111111111111 diyor bekliyor anlamadan hahahaahhah iyi geceler güzel kızlar, canlar cananlarr
.
Birde kadın erkeğin yanına gidip tutma yerlerini eliyle göstermez mineyse eşim saymaya başladı, hadi gel 3 e kadar sayıyorum..1111111111111111111 diyor bekliyor anlamadan hahahaahhah iyi geceler güzel kızlar, canlar cananlarr
.
sana da canım. aahhh ahhh kocalarınızla koyun koyuna yatıyonuz keyfini çıkarın... benim herif 11:30 daişe gidecek ben tüm gece yanlızım
kızlar yeteneksinizde baterist baha vardı 4 yaşındaki izlediniz mi yaaaa valla tv içine girecektim ben böyle bişey görmedim ne tatlı yaaaaaaaaaaaa
bugünkü sporumu da tamamladım.....
30 dk masa tenisi
15 dk rampalı yürüyüş
15 dk uzay yürüyüşü
30 mekik
8 katı yürüyerek çıktım...(asansöre binmedim)[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?