- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.981
canlarım alt yazılı bendekide aynı zamanda türkçe dublajlı ama karı hakkat bi garip konuşuyo.. bir erkek 5-6 kadın var hepsi mayolu onlarda nası mayoysa... 19 ila 77 arasında değişiyo yaşları...
bu arada bende mayo giyip yapacam benim neyim eksik onlardan fazlam bile var............
gamze; sizde katılsanıza
rabiş: zaten benı sıkanda 1 saat olması.....sabahları saat 10 da ebruyla plates yap orda zaman daha cabuk geçiyor...
ya nıye önce söylemedinnnnnnnnnnn..............
anammm oda cok hızlı yapıyoo yaa yetısemıyorumm ayrıca 10 cok erkennnn
yok kız o nerden çıktı... trakyacam sanayi de çalışıyo cam üretiyolar işte vardiyalı sistem 3 vardiya ahh ahh ömrümün yarısı boş yatakta geçiyo siz siz olun vardiyalı yar bulmayın...juju ne iş yapıyor eşin ......dişçi değilmiydi:44::44:
çok acıktımmm salata-çorba yeyince sadece
gidip 1 lt su içem bari midem anca dolar
vallahi canım eşim izliyodu sesini duyunca koştum gittim yemin ederim yok böle bişey
çocuk kendi kendine öğrenmiş böyle çalmayı onu geçtim ne tatlı yaaaaamaşallah maşallah
videosunu bulmaya çalıştım umarım açar...
[video]http://www.acunn.com/video/yetenek-sizsiniz/baha-bayirlinin-yari-final-performansi/3653[/video]
yok kız o nerden çıktı... trakyacam sanayi de çalışıyo cam üretiyolar işte vardiyalı sistem 3 vardiya ahh ahh ömrümün yarısı boş yatakta geçiyo siz siz olun vardiyalı yar bulmayın...
hııı iç iç suyu donra sabaha kadar wc beklersin
ben kacar canlarr opuyorum hepınızı ıı gecelerrrrrrrrrrr
alala sen dişlerini yaptırmamısmıydın ya......birinin kocası dişçiydı yaa öle hatırlıyorum.....
iyi geceler cnmmmm
13.takımdan beril77 gelmişti grubumuz ilk açıldığı zamanlarda onun kocası dişçiydi cnm.doğru hatırlıyorsun.
ben yatar kociş kaktı... mucka hepinize....
çok acıktımmm salata-çorba yeyince sadece
gidip 1 lt su içem bari midem anca dolar
ayy evet bunuyorum galibayakında her sakallıyı dedem zannedecem
sütttt iççç zararı olmazzzz..diyetisyenlerde listeye eklerr
herkese ii gecelerrr.. bende kaçıyorumm..bacaklarım isyanda...
iyi gecelre jujuuumm
iyi geceler herkeslereeeee..
su içtim yok bugün aç aç yatacam + çıktım ceza bana
iyi geceler cnmmm.
chentiq bugün hiç gelmedi.
biricik de gelmedi inş.iyilerdir..
ben yarın akşama kadar yokum kızlar merak etmeyesiniz
bende kaçıyorum iyi geceler tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?