- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.001
chentiq bugün hiç gelmedi.
biricik de gelmedi inş.iyilerdir..
ben yarın akşama kadar yokum kızlar merak etmeyesiniz
bende kaçıyorum iyi geceler tatlı rüyalar
kızlar benı asın kesın naparsanız yapın hangı cezayı versneız razıyım allah kahretmesın benı ben bukadar nasıl yedım ya ben 2 aydır ılk defa bukadar sey yedım
sabah kahvaltı yok
ara 3 gofret
ogle
yarım tabak et kavurma yarım tabak pılav yarım tabak salata 1 mınık dılım beyaz ekmek
ara bır tane metro
aksam yarım tabak et kavurma kocaman bır dılım koy ekmegı :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: bı parca salata 2 yudum fanta 1 bardak cay
ara yok
verecegınız her cezaya ve ıctenlıkle edılşmıs her kufre razı olaraktan ve goze alaraktan tırsa tırsa sıze 1 lokma cıkolata bıle yedırmezken dunyaları yemıs olarak huzuruna cıkıyorum.cezam nedır cekerım agaaa
kızcelerım hadı meak ettırmeyım kıyamadım
dun koyden geldık gecte geldık uzerımı degıstırırken gozum aynaya carptı ve bole oldum aynen sırasıyla
:26::26::26::26::26::26:
evet sırasıyla sekılden skele gırdım.
yan taraflarımdakı kurek kemıkelrımın altındakı (kurek kemıgımı oda ne epeydır ayrıyız ama yer olarak anlattım)sarkıklarım bıldıgın asa dogru sallananlar yuzde yuz uzerınden dusunursek yuzde 30 a falan ınmıs ve artık asagı dogru sallanmıyo bayagı kalkmıs kat yerı kalmamıs hafıf bı cıkıntı seklını almıs nasıl mutlu oldum bılemezsınız bagırmısım esım noluyo kızzzzzz dıyo
nasıls evındım nasıl sevındım anlatamam sıze artık yanlar sallanmıyo kaybolmus hafıf cıkıntı gıbı kalmıs oda gıder emınım ve ondekı sarkıkta yukarı dogru cıkmıs ya ben meger 3 haftadır hıc bakmamısıms arkıklarıma
1 hafta callen yaptım ve bukadar ıse yarayacagını bana deseler ınanmazdım bırakmayın kızalr 1 haftada sarkıklarımın yarısı gıttı callene devam hakaten callenın ustesınden gelemeyecegı gobek yok yok yok
sporuma devam eder ve 15 kılo daha verırsem callenıde bırakmazsam 2 ay bende gobek moıdebek kalmaz gıbı.dumduz olabılıtesı var gıbı sıze soleyene kadar ıcımde patlıcaktı sevıncım
İyiyim çok şükür canım. Deli gibi yorgunluk hariç bir şeyim yok. Kayınvalidemi bugün yolculadık. Hayırlısı ile gider gelir inşallah. Kız hala uyumadı başımı da ağrıttı ağlaması. ;Bu bir hafta yetecek mi acaba geçmişi okumaya. 3 gündür hiç bakamadım malumunuz.
Gelelim menülere:
sabah:
1 bardak süt
bir dilim ekmek
1,5 tk kaymak+bal
az beyaz peynir
öğle:
2 tavuk kanat (kalanlardan)
1 tavuk but
ara:
1 tabak sütlaç
akşam:
az pırasalı çökelekli yumurta
suyu tamamladım spor yok
geçmiş olsun topligt hemen iyileş kendine dikkat et cnmgünaydınlarr
kızlar sabah bir kalktım boğazım şişmiş yutkunamıyorum acaip halsizlik var şimdi dr a gideceğim kendimi çok kötü hissediyom
canımda bişey istemiyo kendinize iyi bakın
Seninde günün aydın olsun cnmgünaydın fıstıklarrrr..
geçmiş olsun arzu kendine dikkat et... dinlen... gel buraya gene...günaydın arkadaşar.geçmişi okuyayım dedım bir saatdır bitiremedim ALLAH muhabbetinizi neşenizi artdırsın inş.ben dün gece erken yattım grip olmaya basladım yine. yeni atladdım derken geri geldi.cokda erken kalkıyorum cocuklarıma kavaltı hazırladım okula yolcu ettım allaha emanetler bende azcık yatayım yine öpüyorum sizi.
günaydın fıstıklarrrr..
günaydınlarr
kızlar sabah bir kalktım boğazım şişmiş yutkunamıyorum acaip halsizlik var şimdi dr a gideceğim kendimi çok kötü hissediyom
canımda bişey istemiyo kendinize iyi bakın
günaydın bayanlar!...
günaydınnnnnnnnnnnnn...
gelmem demiştim ama bi net buldum arada
selam vermek istedim sessiz bu sabah topik..
günaydın cicişler
toplight arzu çok gecmiş olsun salgnmı gelio gene yoksa herkes hastalanmaya basladı
chentiqcm yok bi duurm nolck takıntı yapma kız bole alıngan takımz gerci biz
bugün erken kalktm ne kdr bahtiyarımmmm bilemezsiniz
geçmişi okurken bişi gördüm cvp yazcktm ama unuttmmm ne okudgmu alıntı yapmazssam bole olurr işte tüüüü bana
bugünü dolu dolu geçirmek istiorm spor ders vs. umarım bugün ypabiliirm
geçmiş olsun topligt hemen iyileş kendine dikkat et cnm
saol canım dr a gittim bademciklerim şişmiş kapanmış tamamen antibiyotik başlayacağım öğlen gidip eczaneden ilaçlarımı alacağım ama halsizlik çok kötü yaa dün akşam 15 dk pilates lastiği ile bacak hareketleri ve 100 mekik çektim bugün topik pek sessiz hakkaten yaa
Günaydın arkadaşlarrrr, bende az önce uyandım ama her yerim kaskatıgaliba calleni tam anlamıyl yapmaya başladım ki acıtıyor offff havalar güzelleştikçe canım sıkılıyor benim yaaaa bu arada arzuş geçmiş olsun dikkat et,
Canım seninde kayınvalidene hayırlı yolculuklar...
garf kızzların hası, dibi unutsan ne olucak..sen her halinle harikasın bebeğim..
.
günaydın aysunaycım hoş geldin!...günaydınnnnnnnnnnnnn...
gelmem demiştim ama bi net buldum arada
selam vermek istedim sessiz bu sabah topik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?