- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.541
Eveettt jujum tamda sınırda gibi :26::26: olabilir bu seni zorlayabilir gib, ama belki o zmandan bu yana değerler düşmüşte olabilir mi acaba? :26:
.
doktor hengün 45 dk yürü dedi bana yaa.. ben ona takıldım yürüyüşle düşer dedi ama ben yürümedim onun yüzünden mi acaba bukadar az vermem... çünkü normal değil benim az da olsa vermem gerekiyor bu sabah yine tartıldım ve -100 çıktım dün -300 dü bugün -100 düşünüyorum neyi yanlış yaptım diye yok... kaçamak yapmadım abartı yemedim hergün callen yaptım e sonuç ne -100
meltemım boynum agrıyo demıstım ya o yuzden kısa surdu callenımm1. grup(80.00-85.90)
*JUJU* ( 85,80 /++
rabyas ( 80,10 /++(detoks diye bişi demiyorum. ama 15 dk callen ne iş canım callen 15 dk sürmüyoki... )
2.grup(76.00-79.90)
ZES ( 79,70 /++
Arzu_54 ( 79,00 /++
dalin26 ( 78,70 /++
toplight ( 76,50 /++(geçmiş olsun canım ilaçlarını ihmal etme iyi bak kendine)
3. grup(70.00-75.90)
biricikoglumertug ( 75,60 /++
Sevda_M ( 75,50 /++(bir menüde çorba varsa ekmek yemiyoruz , ekmek varsa çorba içmiyoruz canım. Bu arada benim menümün bana hayrı yok ama inşallah size faydası olur)
ukyo ( 70,60 /++
4. grup(66.00-69.90)
cornella ( 68,00 /++(detoks diye sesimi çıkarmıyorum ama en azından rabyas gibi ayran çorbası olaydı iyiydi)
garfield06 ( 67,50 /++
Gamze_M ( 66,20 /++(dünkü iradende dolayı tebrikler arkadaşım.)
5. grup(60.00-65.90)
aysunayy ( 65,20 /
birsen-deniz ( 65,10 /++
busramnmn ( 62,60 /++
chentiq ( 61,90 /
menüsünü yazmayanlar aysunayy (ki o nette sorunu olduğunu söylemişti ) ve chentiq akşam girmiş ama menüsünü yazmamış... Bu arada Sevda_M menülerini hep birgün geç yazıyorsun günlük yazmanı rica edeceğim
doktor hengün 45 dk yürü dedi bana yaa.. ben ona takıldım yürüyüşle düşer dedi ama ben yürümedim onun yüzünden mi acaba bukadar az vermem... çünkü normal değil benim az da olsa vermem gerekiyor bu sabah yine tartıldım ve -100 çıktım dün -300 dü bugün -100 düşünüyorum neyi yanlış yaptım diye yok... kaçamak yapmadım abartı yemedim hergün callen yaptım e sonuç ne -100
Bu resim harika olmuşşşşşşşşş, gençken de pek güzelmişsin beeee
.
Kesinlikleeeee :26::26:
.
olması gerekende bu aslında olayı beyinde bitirmek önenü getirseler sorla yedirmek isteseler bile gönül rahatlığıyla hayır diyebilmek....
kızlar bende insülün direnci mi var acaba ondan mı kilo vermem duruyor off off offf tahlil sonuçlarımda homa yani insülin direnci için istenen glikoz testi bu benim sonucum 95.00 mg çıktı olması gereken değerler 70.00-100.00 mg arası idi yani ramak kalmış değeri aşmasına sınırda dedi doktor... hergün düzenli 45 gk yürü bişey kalmaz demişti ama ben callen yaptığım için yürüyemiyorum akşamları yemek vs derken sadece callene zaman bulabiliyorum
herkese kocamann gunaydınn bugununuz dununuzden cok cok daha guzel olsun ınsallahhh
kızlar tv actım starda dılberay varr onu dınledım yaaa ne degısık sarkısı varrr
tugbısım bende aynı seyı yazdım yaaaaa
öyle canım gençken geyşaydım ben bir bakan bi daha bakardı
içimde öyle bi hırs varki vucuduma isyan etmek istiyorum o kilo vermedikçe üstüne gitmek istiyorum ... ama bunu detoks yapim aç kalim öğünleri küçültim şeklinde değil çünkü şu aşamada benim için erken öğünleri azaltmak yöntemi. ama fırsatım olsun istiyorum zamanım olsun ki bende çıkayım sahile saatlerce yürüyeyim hergün sonra tartıya çıkayım er mi yaman beymi diyeyim istiyorum... ama yok işte zaman zaman zaman yetmiyor fırsatım olmuyor ...
çok şel düyünüyorum çok şeyi dengelemeye çalışıyorum... bi kere sürekli kilo al ver al ver bozulan metabolizmamı düzene sokmaya çalışıyorum. tekrar bozulsun istemiyorum bu sefer olmasın...
sonra bu sınırdaki insülin değerine kafayı takıyorum biraz daha yüksek çıkması şeker hastalığının girişi demek ...
yediklerime dengelemeye çalışıyorum şuanda azaltırsam 70 küsürlü yada 60 küsürlü kilolarda olduğumda ne yapacağım diyorum kendi kendime açmı gezeceğim ki olmasını istediğim bu değil...
normalde hemen kilo verirdim dikkat etmeye başladığımda zorlanmazdım kilo vermek adına bununlada övünürdüm hep ama bu sefer kilo verme hızımın bukadar düşük olması alışık olduğum bir durum olmadığından şaşkınım. endişeliyim...
beni bozguna uğratıp aç gezdirmeye mi çalışıyor bünyem bilmiyorum ama yılmak istemiyorum üstüne üstüne gitmek her hafta -100 de çıksam inadım inat bu yolda ilerlemek istiyorum...
yoksa bende istemezmiyim birgün tartıya çıktığımda -1000 değerini görmeyi
meltemım boynum agrıyo demıstım ya o yuzden kısa surdu callenımm
canım degerın 95 cıkmıs 100 ve uzerı sıkıntı ama bıldıgım kadarıyla 120 ye kadar cok sorun olmuyo onu cok takma kafana... bende bılıyosun pkos var Polikistik overde hücrelerde insüline karşı bir direnç varmıs ve buda yumurtlamayı engellıyormus.. mesela ben su an seker hastası olmadıgım halde seker hapı kullanıyorum dırenc kırılsın dıye... o yuzden kılo vermem yavas oluyormus ama ben azmettımm salmadım vermek ıcın ugrasıyorum.. sen de yok dımı pkos falan? bıde hergun tartılmıcaktık hanıııııııı
rabişim kalp kalbe karsı demek ki
jujum; cnm hangı doktora gittin bilmiyorum ama endokrolojiye gözüktün mü?
1. callenin karın hareketlerinde boynun ağrır sadece canım niye bıraktın benimde ağrıyor hala ama o zamanlarda elimle alttan destekliyorum yada yapabildiğim kadar yapıp erken bırakıyorum .. diğer hareketlere devam etmeliydin ....
2. doktor sınırda dedi evet ilaca gerek yok dedi. bende 3+3 besleniyorum kilo vermeye çalışıyorum dedim düzenli 45 dk yürü bi sorun olmaz dedi .. ben yürümedim-yürüyemedim ona yanıorum.... ya callen ya yürüyüş ikisi aynı anda olmuyor işte...
ben doktora gittim bir yıl önce dukan yaptım ama vucuduma nasıl bir etkisi var bilmiyorum onun için geldim kolesterol karaciger enzimleri troit bezleri insülin direnci vs kilo almama neden olan ne varsa bilmek istiyorum dedim oda hepsini yaptırdı bana sonuçlarım hepsi normal çıktı .. bi tek sınıra dayanan insülün direncimdi işte.. başka bir sorun olduğunu söylemedi bana
3. evet ben demiştim hergün tartılmayın diye kendim de gördüm zararını zaten keşke tartılmasaydım... callanin etkisi karnım baya düzleşince dedim kilo verdim demek acaba ne kadar oldu sevinçle çıktım dün tartıya hüzünle indim ...
bu arada aklıma geldi dalin niye eskisi gisi girmiyor eskisi gibi yazmıyor bizden uzaklaştı gibi farkettiniz mi
dahiliye doktoruna gittin canım... endokroloji diye bir dal olduğunu az önce netten insülün direncini araştırınca öğrendimbende... testi yaptıralı bir ay olmadı daha yeni yani aklımdan geçen 1-2 ay sonra tekrar yaptırmak bukadar erken yaptırmam normalmi bilmiyorum
jujum birazdan sana mesaj atacagım,nette olur musun umarım.bir şey danışacagım
anlam kargasasından kaynaklanan anlatım bozukluguu
dahiliye doktoruna gittin canım... endokroloji diye bir dal olduğunu az önce netten insülün direncini araştırınca öğrendimbende... testi yaptıralı bir ay olmadı daha yeni yani aklımdan geçen 1-2 ay sonra tekrar yaptırmak bukadar erken yaptırmam normalmi bilmiyorum
anladım canım uzulme lutfen donem donem duraklamalar olabılıyor sen elınden geldıgınce dıkkat edıyorsun sporunu yapıyorsunn gıdecektır kılolarrr
aslında su ankı mutsuzlugunun sebebı tardıda -100 gormus olmann gercekten cok haklısın cok etkılıyo ınsanı ben hergun tartılırdım - cıkınca dıyet yapardım + cıkınca hem yemıyorum hem kılo alıyorum deyıp daha cok yerdım artık hergun tartılmıyorum ama hergun yedıklerıme dıkkat edıyorum hemde kılomu verıyorumm... ama lavaboya cıkman cok etkılıyo kıloyu ve tartının aynı yerde durması ve aynı kıyafet olmalı v.s...
anladım canım uzulme lutfen donem donem duraklamalar olabılıyor sen elınden geldıgınce dıkkat edıyorsun sporunu yapıyorsunn gıdecektır kılolarrr
aslında su ankı mutsuzlugunun sebebı tardıda -100 gormus olmann gercekten cok haklısın cok etkılıyo ınsanı ben hergun tartılırdım - cıkınca dıyet yapardım + cıkınca hem yemıyorum hem kılo alıyorum deyıp daha cok yerdım artık hergun tartılmıyorum ama hergun yedıklerıme dıkkat edıyorum hemde kılomu verıyorumm... ama lavaboya cıkman cok etkılıyo kıloyu ve tartının aynı yerde durması ve aynı kıyafet olmalı v.s...
burdayım canım bakıyorum şimdijujum birazdan sana mesaj atacagım,nette olur musun umarım.bir şey danışacagım
bi dahakine zaten onu düşünüyorum bende araştırayım bakalım hangi nastanelerde varjujum endokrolojıye gitmelisin.......bir daha ki ne bu dalda bir doktora görün bence......
rabişim ben bı donla tartılıyorum
günaydınlarrrrr tükanı açayım dedim ama arzu açmış
günaydınlar gününüz güzel ve bol hareketli geçsin canlarım....
çok güzel jujum afiyet olsun..
olmus olmus
süpersin şekerim
ben callen yapamıyorum ama bunu olsun yapmam lazım...toparlanmam lazım yaw..
5 Tibetan Rites - full demo so you can join in - English - chakra info - Maryse Moerel.wmv - YouTube tatlım oldumu bilmiyorum ama youtube deki linki bu
.
günaydın arkadaşım kolay gelsin...
.
günaydınlar bugün biraz daha iyi hissediyorum sadece dünden beri yazdıklarınızı okudum menüler güzel bakalım bu hafta ne çıkacak sonuçlar dün akşam biraz toparlayınca akşam yemek olaral 1 kase çorba 2 kaşık ıspanak yedim 2 tane de çilek henüz kahvaltı yapmadım şimdi gidip bi kahvaltı yapayım sonra da önceki geçmişleri okuyayım
ayyy çok heyecanlıyım ya bazı grupların kilo tartım günü bugün onlara bakıyorum........yarın biz ne yapcaz bakim.....ya ben hala regl olmadım bugün olmam lazımdı yarına kaldı heral sıfır belirti var.....
GÜNAYDIN GÜNAYDINNN.. GERÇİ ÖĞLEN OLDU AMAANCA GİREBİLDİM
HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUMMM.
1. callenin karın hareketlerinde boynun ağrır sadece canım niye bıraktın benimde ağrıyor hala ama o zamanlarda elimle alttan destekliyorum yada yapabildiğim kadar yapıp erken bırakıyorum .. diğer hareketlere devam etmeliydin ....
2. doktor sınırda dedi evet ilaca gerek yok dedi. bende 3+3 besleniyorum kilo vermeye çalışıyorum dedim düzenli 45 dk yürü bi sorun olmaz dedi .. ben yürümedim-yürüyemedim ona yanıorum.... ya callen ya yürüyüş ikisi aynı anda olmuyor işte...
ben doktora gittim bir yıl önce dukan yaptım ama vucuduma nasıl bir etkisi var bilmiyorum onun için geldim kolesterol karaciger enzimleri troit bezleri insülin direnci vs kilo almama neden olan ne varsa bilmek istiyorum dedim oda hepsini yaptırdı bana sonuçlarım hepsi normal çıktı .. bi tek sınıra dayanan insülün direncimdi işte.. başka bir sorun olduğunu söylemedi bana
3. evet ben demiştim hergün tartılmayın diye kendim de gördüm zararını zaten keşke tartılmasaydım... callanin etkisi karnım baya düzleşince dedim kilo verdim demek acaba ne kadar oldu sevinçle çıktım dün tartıya hüzünle indim ...
bu arada aklıma geldi dalin niye eskisi gisi girmiyor eskisi gibi yazmıyor bizden uzaklaştı gibi farkettiniz mi
Günaydın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?