Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menün gayet güzel ve ayrıca çok geçmiş olsun tekrar...

menün güzel

sabah ki menün çok güzel rabyascım sonralarda detoks olduğu için şifa olsun diyorum

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim salam

bundan sonra full ayran detoksu

su: içiyoz hacı
spor: callen yapcam hihihi
detoksunuz şifa olsun size cornellacım.

güzel ve sağlıklı bir menü olmuş

sabah ki menün azcık fazla gibi ama tam bana göreymiş diğer öğünlerin gayet güzel

menün güzel ukyo yaptığın sporlarda zaten iyi olmuş tebrikler

güzel olmuş menün dalincim

menün güzel lahmacunda afiyet olsun valla iradelisiniz yarım lahmacunu ben sadece iştahım yoksa yerimseni tebrik ediyorum bu konuda

6 lahana sarması fazla mı acaba ? genel olarak besin grubu açısından yediklerin iyi

cnm pasta çok güzel olmuş yağ yok ama yumuşak tavsiye ederim ama sen yeme bende 1 çatalcık yedim zaten
hımmmm pasta 2 gündür yana yana bende pasta diyorum ama hep teğet geçiyorum pastaları. Afiyet olsun minik oğluna şifa olsun ve tabi yiyen herkese

kolay gelsin büşram... menülerin valla kilolu olupta diyet yapan biri olsa anca bu kadar olur gayet güzel ama sana biraz az olmuş bak talebesin kendini çok yıpratma akıllım. Akşam yemeğin tam öğrenci yemeği olmuşafiyet şifa olsun

JuJucum öğlen yemeği bana fazla geldi ama sen vücudun için yapman gerekeni bildiğin için şifa olsun diyorum.

menün gayet güzel olmuş birsen-denizcim

Siz hepiniz uyuyorsunuz Allah rahatlık versin hanımlar bende anca geldim bilgisayar başına birazdan bende gideceğim sabah görüşmek üzere.

çentik, aysunay yoktu galiba menülerini görmedim ben:44::44::44::44: haaa çentik akşam pilav yiyebilir miyim demişti tamam burdaydı ama menüyü ben gözümden kaçırdım herhal.

bız bebegımle gece nobetındeyız sen nıye uyumadın bakım
bende bebeğimi uyuttum menülere yorum yapıyordum bi yandan haberler falan okuyorum uykumda gelmeye başladı gider uyurum. Ben tam uyurum benim bebeğim uyanır sabaha kadar böyle işte dalinim. Haydi iyi geceler sabah görüşürüz. Birde bu sabah bir şey yazmışsın ya "kızlar artık buraya kadar........... dayanamıyorum gözlerim kapanmaya başladı sonrada çok uykum geldi iyi geceler " demişsin ya ilahi emi dedim okurken içimden aaaaaaa noluyor ya aaaaaaaaaa dalin gidiyor mu yoksa falan filan derken son noktada iyi yazmışsın sonradan iyi güldüm... Size iyi nöbetler bebeşine öpücükler allah rahatlık versin dalinim. yarın görüşürüz...

hehehhe bnmde facemde bı arkadasım yazmıs bende okurken aa noluyo bee ıntıharmı edıcek bu derken sonunda onu okuyuncza bayagı sovesım gelmıstı sazanlanmıstım.bende sızı sazanlıyım dedım.sazoalr sızı hihihih

[sıze=3]günaydın arkadaşlar.tüm kadınların kadınlar gününü kutluyorum.veee iş zamanı buğün yine işteyiz sizi öpüyorum allaha emanet olun diyorum.[/sıze]

günaydınlar gününüz güzel ve bol hareketli geçsin canlarım....

çok güzel jujum afiyet olsun..

alnth yapamıorm ne zorms zayflamak vcdnu skle skmak erkeklrn kas yapma seruvnıne bnzıo:) cornım vrmuo uyus kards onun laptp cktu oda bnımkne cktu:)

garf canım ya kıyamam harbiden çok zorlanmışsın....

ahhh cnm benım kıvranıyon orda resmen

jujum ben tercüme edeyimmi ....kardeşinin laptopu çökmüş kardeşide garfın laptopuna çökmüş sanırım öle bişeyler...

.

görüşmek üzere kızlar kendinize çok iyi bakın ,allaha emanet olun öpüyorum hepinizi .şimdi gidip yarım saat eliptik imi yapim...

.

görüşmek üzere kızlar kendinize çok iyi bakın ,allaha emanet olun öpüyorum hepinizi .şimdi gidip yarım saat eliptik imi yapim...

.

günaydınlar bugün biraz daha iyi hissediyorum sadece dünden beri yazdıklarınızı okudum menüler güzel bakalım bu hafta ne çıkacak sonuçlar dün akşam biraz toparlayınca akşam yemek olaral 1 kase çorba 2 kaşık ıspanak yedim 2 tane de çilek henüz kahvaltı yapmadım şimdi gidip bi kahvaltı yapayım sonra da önceki geçmişleri okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…