- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.501
bana da musade canlarrrr hepinizee iyi gecelerrr
Menün gayet güzelslm kızlar dün öleden beri yatıyorum boğazım çok kötü dr un verdiği ilaçları aldım sabahta aile hekimine gidip 3 gün rapor aldım dün gece baş ağrısı ve halsizlikten perişan oldum geçmişi okuyamadım menümü yazıp gene yatmaya gideceğim toparlanırsam geçmişi okuyacağım
dün
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara yok öğlen yok
1 greyfurt
akşam 1 kepçe çorba 3 hurma
bugün
öğlen 1 dilim ekmek 1 kk peynir
1 ge,reyfurt,
3 kaşık pilav 2 kaşık yoğurt yedim az önce sanırım onunla günü kapatacağım sırf ilaçlar dokunmasın diye bişeyler yemeye çalışıyorum zorla
bu arada wc ye de çıkamıyorum halsizlik öldürecek beni
boğazımda sanki birisi oturuyo su bile zor geçiyor
kendinize iyi bakın benim gibi hasta olmayın uzun süredir böyle kötü hastalanmamıştım inş çocuklara geçmez
menün güzelmenüm
sabah
1 yumurta beyazından biberli omlet
2 dilim ekmek
3 zeytin
öğle
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara
2 çubuk kraker
akşam
1 kase mantar çorbası
1 kase yoğurt
dışarda yarım saat yürüyüş
akşam 35 40 dk koşu bandı yapılck yada callen yapıcam
su 2.5 -3 lt
sabah ki menün çok güzel rabyascım sonralarda detoks olduğu için şifa olsun diyorummenumm
sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
bıraz peynır
domates, yesıllık
sekersız cay
ogle
ayran corbası
ara
ayran corbası
aksam ayran corbasıı
su:2 lt
spor:100 ıp atlama
30mekık
15 dk callen
detoksunuz şifa olsun size cornellacım.sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim salam
bundan sonra full ayran detoksu
su: içiyoz hacı
spor: callen yapcam hihihi
güzel ve sağlıklı bir menü olmuşArkadaşlar merhabaa
Yeni geldim ve yemeğimi yerken menümü yazayım, ama önce size şunu söylemeliyim..4 kişi çıktık dışarı ve herkez pizzaları hamburgerleri patates kızartmalarını götürdü..ben elimi bile sürmedim.içim dahi gitmedi, kendime ve size verdiğim sözü tuttumm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 k.k. peynir
1 salatalık
1 domates
Ara
Yarım elma
Öğle
ızgara sebze
4 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara
2 kayısı
Akşam
1 porsiyon çiğ sebzelerle yoğurt karışımı..Marul, taze soğan..
Yarım dilim ekmek
5 yeşil zeytin
Ara
Yarım elma
Su az kaldı tamamlarım
Spor: 3 saat durmadan yürüme
100 mekik (yapıldı)
30 dk. eliptik ve callen yapılıcak..
Dip Not: Sabah kahvaltımı daha sıkı yaptığım için sanırım, bu gün aşırı açlık krizi yaşamadım
.
sabah ki menün azcık fazla gibi ama tam bana göreymişMENÜM
SABAH menemen domates peynir 5 zeytin maydanoz 2 dilim çavdar ekmeği 1 çatal helva
ARA YOK
ÖĞLE 7 8 yemek kaşığı yoğurtlu kırmızı lahana salatası 4 5 biber turşusu
ARA nescafe
ARA greyfurt
AKŞAM yarım tabak patates yemeği kırmızı lahana salatası
su tamamlıyıcam
spor dışarı çıkamadım koridorda 150 tur mekik
menün güzel ukyo yaptığın sporlarda zaten iyi olmuş tebriklersabah
yarım dilim ekmek
3 zeytin
yarım kk kaşar
kk helva
bunlar hastane kahvaltısı
ara öğün
1 elma
öğlen
1 dilim ekme
5 kaşık yoğurt
akşamm,
yeşil salata 4 çatal
tavuk sote
1 dilim ekmek
sporrrrrrr
1 saat plates
1o dakika uzay yüryüşü
2o dakika kşu bandı
suuuuuuuuuuu
daa bitiremedim içiyorum
güzel olmuş menün dalincimkızlar menuelre baktımda yorum ytapamıcam hemen cıkmam lazım.
menumu yazayım
sabah klasık kahvaltı
ara yok
öğle 1 tabak ekmeksız sayılır ekmek cok az karnıbahar yemegı 1 kase yogurt ve salata
ara yok
aksam sac kavurma cok az yaglı yaptım yanında yogurt ve salata
su 1 oldu yatana kadar 2 olur
spor yok ama callen ve elıptık yapılacak ıns
menün güzel lahmacunda afiyet olsun valla iradelisiniz yarım lahmacunu ben sadece iştahım yoksa yerimselam arkadaslar geç oldu ama evede geç geldım emlakcı aradı oturduğum daire satılık müsteri getirecem dedi.sinir oldum eve yorgun geldım evı toparladım geldıler gittiler akşam yemeğimde biraz geç kaldı.çokda yorulduk gribım halen düzelmedi idare ediyoruz anlaşmaya calışıyoruz.
BUĞÜNKÜ MENÜM
SABAH
AÇ OLARAK IKI BÜYÜK BARDAK SU.
BİR DİLİM KEPEKLİ EKMEK
2 ZEYTİN
COK AZ PEYNİR
SEKERSIZ CAY
ARA ÖĞÜN
İŞE GÖTÜRMÜŞTÜM BİR ELMA
ÖĞLE
YARIM LAHMACUN BOL MAROLLU
KOLA VARDI İÇMEDİM
AKŞAM
HASLAMA TAVUK PARCASI IKI DİLİM
SALATA COK AZCIK EKMEK
BOL SU İCTİM İLACLARIMIDA İÇTİM
SPORSA GÜN BOYU HİÇ DURMADIM
6 lahana sarması fazla mı acaba ? genel olarak besin grubu açısından yediklerin iyiselam 5. takımın melek kalpli kızları ...2 gündür dünden beri nette sorun oldu yine oyüzden şimdi girebildim şükür şimdi düzeldi.....bu arada iki günlük menümü birden yazıcam nolu kusuruma bakmayın...
dün
sabah:2 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
3 tane zaytin
şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 kase çorba
6 tane lahana dolması
1 bardak ayran
akşam:5 tane lahana dolması salata 1 bardak ayran
spor:1 saat eliptik.100 tane mekik
su 2 litre
bugünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
ara:6 tane kaju
1 tabak pırasa
salata
1bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
akşam:1 tabak pırasa
salata
1dilim kepek ekmeği
spor:2 saat yürüyüş
su :1.5 litre
jujum senin menülerine uygun yapmaya çalışıyorum ve gayet güzel doyuyorum....bakalım cuma günü nasıl olcak inş güzel olur...
.
hımmmm pasta 2 gündür yana yana bende pasta diyorum ama hep teğet geçiyorum pastaları. Afiyet olsun minik oğluna şifa olsun ve tabi yiyen herkesecnm pasta çok güzel olmuş yağ yok ama yumuşak tavsiye ederim ama sen yemebende 1 çatalcık yedim zaten
kolay gelsin büşram... menülerin valla kilolu olupta diyet yapan biri olsa anca bu kadar olur gayet güzel ama sana biraz az olmuş bak talebesin kendini çok yıpratma akıllım. Akşam yemeğin tam öğrenci yemeği olmuşkızlaar çok yorgunum beeeeeeeeeeeen.sabahtan akşama kadar dersim vardı matematık - ingilizce - ekonomi tüm güüüüüün.bide yarın ispanyolca dersim başlıyor.benim okul reklam yapcam diye sınırlarını zorluyor amerıkalılar ıspanyollar kanka oldum hepsyle bgundomestos degil ama bu okul beni yıpratacak sıra geldı menumeeee
kahvaltıda önce 3 bardak su
sabah: yarım dilim ekmek lor peynır domates salatalık
ara: kahve çay
öğlen: bır tabak ıspanak üstüne yogurt turşu (ekmek yemedim)
ara: küçük boy latte :S yağsız sütle ve şekersiz yaptırdım
Akşam: ton balığı yarım domates.yarım dilim ekmek
2 bucuk lıtre su içtim ara öğünlerim yok aslında hep kahve falan ama okulda olunca valla fırsatım olmuyor cantama bıseler atcam artık haftaya
JuJucum öğlen yemeği bana fazla geldi ama sen vücudun için yapman gerekeni bildiğin için şifa olsun diyorum.[sıze=3]
kızlar biliyorsunuz ben menülere yarın sabah topluca yorum yazıyorum tekrar söyleyimde....
Menüm
sabah
2 yumurta
ara
yok
öğlen
1 porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon etli nohut
1/2 domates çorba
1 porsiyon cacık
ara
1 tk keçiboynuzu pekmezi
akşam
boooool salata
1 tane hazır tavuk köftesi
1 yk sebzeli bulgur pilavı
ara
2 muz
callen yaptım az önce tüm kaslar aktif şuan cayır cayır yanıyom......
[/sıze]
menün gayet güzel olmuş birsen-denizcimmerhaba 5. takımın çıtırları
menümü yazayımda sonra 9 sayfacık okuyup geleyimm...
okulda yemek günü vardı. ymekten önce yarm litre su içtimm
sabah: yarım kase kornfleks
ara: 1 ayva
öğle: 1 dilim börekçikkk(ufakk)
ara 2 kuru kayısı
akşam: 1 kase nohut yemeği -yarm kase yoğurt
şimdide sütümü içiyorun
35 dakika koşu+yürüyüş gün geçtikçe koştuğum dakikalar artıyor.
aslında çok yorgundum yürümeyecektim ama börekçiğin hatrına yürüdüm
bende bebeğimi uyuttum menülere yorum yapıyordum bi yandan haberler falan okuyorum uykumda gelmeye başladı gider uyurum. Ben tam uyurum benim bebeğim uyanır sabaha kadar böyle işte dalinim. Haydi iyi geceler sabah görüşürüz. Birde bu sabah bir şey yazmışsın ya "kızlar artık buraya kadar........... dayanamıyorum gözlerim kapanmaya başladı sonrada çok uykum geldi iyi geceler " demişsin ya ilahi emi dedim okurken içimden aaaaaaa noluyor ya aaaaaaaaaa dalin gidiyor mu yoksa falan filan derken son noktada iyi yazmışsın sonradan iyi güldüm... Size iyi nöbetler bebeşine öpücükler allah rahatlık versin dalinim. yarın görüşürüz...bız bebegımle gece nobetındeyız sen nıye uyumadın bakım
bende bebeğimi uyuttum menülere yorum yapıyordum bi yandan haberler falan okuyorum uykumda gelmeye başladı gider uyurum. Ben tam uyurum benim bebeğim uyanır sabaha kadar böyle işte dalinim. Haydi iyi geceler sabah görüşürüz. Birde bu sabah bir şey yazmışsın ya "kızlar artık buraya kadar........... dayanamıyorum gözlerim kapanmaya başladı sonrada çok uykum geldi iyi geceler " demişsin ya ilahi emi dedim okurken içimden aaaaaaa noluyor ya aaaaaaaaaa dalin gidiyor mu yoksa falan filan derken son noktada iyi yazmışsın sonradan iyi güldüm... Size iyi nöbetler bebeşine öpücükler allah rahatlık versin dalinim. yarın görüşürüz...
[sıze=3]
kızlar biliyorsunuz ben menülere yarın sabah topluca yorum yazıyorum tekrar söyleyimde....
Menüm
sabah
2 yumurta
ara
yok
öğlen
1 porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon etli nohut
1/2 domates çorba
1 porsiyon cacık
ara
1 tk keçiboynuzu pekmezi
akşam
boooool salata
1 tane hazır tavuk köftesi
1 yk sebzeli bulgur pilavı
ara
2 muz
callen yaptım az önce tüm kaslar aktif şuan cayır cayır yanıyom......
[/sıze]
olmus olmus
süpersin şekerim
selam 5. takımın melek kalpli kızları ...2 gündür dünden beri nette sorun oldu yine oyüzden şimdi girebildim şükür şimdi düzeldi.....bu arada iki günlük menümü birden yazıcam nolu kusuruma bakmayın...
dün
sabah:2 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
3 tane zaytin
şekersiz çay
ara:1 elma
6 tane lahana dolması
1 bardak ayran
akşam:5 tane lahana dolması salata 1 bardak ayran
spor:1 saat eliptik.100 tane mekik
su 2 litre
bugünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
ara:6 tane kaju
1 tabak pırasa
salata
1bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
akşam:1 tabak pırasa
salata
1dilim kepek ekmeği
spor:2 saat yürüyüş
su :1.5 litre
jujum senin menülerine uygun yapmaya çalışıyorum ve gayet güzel doyuyorum....bakalım cuma günü nasıl olcak inş güzel olur...
cız jujumu menülerine alet etme nerde görülmüş jujumun bır oturmaya 6 tane dolma yedıgıayrıca akşam ekmek yemıyoruzzzzzzzz... bugünkü menun iyi ama ondan önce ki
valla öyle kolay değil kuzum 5 tane hareket ama 3 er tane ile başlıyon her hafta 2 artırıyon 3-5-7-9-11-13-....21 son 21 seviyeye geldiğinde 21 le devam ediyorsun ama bir şekilde yapamadın diyelim tekrar baştan mı başlaman gerekiyo yoksa 3 seviye düşmen mi gerekiyo ne öle bişi...
Yapanlarda görülen etkiler var mesela vucuttaki mikrobu toksini iltahabı neyim söküyomuş onun için idrarda koyu renk ve koku genital enfeksiyon terde koku olabiliyormuş bu 21 güne ulaşana kadar ... Aynı zamanda cillte canlanma gerginlik ve parıltı. Saçlarda yağlanmayı azaltma ahenk ve uzama . Gögüslerde dolgunluk ve toparlanma vs vs vs
akşam hımmmmmmmmmmmmmmmmm şimdi ben 86 kiloyum ya onun için aralarımı yapıyorum yani sizden kat be kat fazlayım ama 79.90 olduğum an benim menüler değişecek
ben callen yapamıyorum ama bunu olsun yapmam lazım...toparlanmam lazım yaw..
benımkılerı dolgunlastırmasın küçültsün ve dikleştırsınsanki estetık amelıyat olcam hareketlerı göremedım ben ya jujum topicte......
5 Tibetan Rites - full demo so you can join in - English - chakra info - Maryse Moerel.wmv - YouTube tatlım oldumu bilmiyorum ama youtube deki linki bu
.
alnth yapamıorm ne zorms zayflamak vcdnu skle skmak erkeklrn kas yapma seruvnıne bnzıo:) cornım vrmuo uyus kards onun laptp cktu oda bnımkne cktu:)
ahhh cnm benım kıvranıyon orda resmen
niye kız ben bitrdikten sonra bile bacaklarım yanıyo özellikle ayakta yapılan bacak hareketleri bitiriyo beni
anlayan bana da anlatsın
valla bende tam konuya hakim değilim ama vucudu zararlı atıklardan temizlediği için bunlar olurmuş normalmiş 21 tekrara ulaşınca geçiyomuş ve zinde enerjik oluyormuşsun ne bilim ne istersen oluyormuş ruhani bişi.. Yani yoga gibi bişi
günaydınlar gününüz güzel ve bol hareketli geçsin canlarım....
çok güzel jujum afiyet olsun..
olmus olmus
süpersin şekerim
ben callen yapamıyorum ama bunu olsun yapmam lazım...toparlanmam lazım yaw..
5 Tibetan Rites - full demo so you can join in - English - chakra info - Maryse Moerel.wmv - YouTube tatlım oldumu bilmiyorum ama youtube deki linki bu
.
sağol cnmmmmm
[sıze=3]günaydın arkadaşlar.tüm kadınların kadınlar gününü kutluyorum.veee iş zamanı buğün yine işteyiz sizi öpüyorum allaha emanet olun diyorum.[/sıze]
günaydınlar gününüz güzel ve bol hareketli geçsin canlarım....
çok güzel jujum afiyet olsun..
sağol cnmmmmm
sende saol tatlım ben 2 gün denemiştim bunu .hem çabuk ezberde de kalıyo 5 hareket ya, ama nasıl yapıldığına çok dikkat etmek lazım sanırım...ama güzele benziyo bende inş başlamak istiyorum benim de dikleşmeye çok ihtiyacım var....kilo verdikçe sarkıyolar ....
.
sende saol tatlım ben 2 gün denemiştim bunu .hem çabuk ezberde de kalıyo 5 hareket ya, ama nasıl yapıldığına çok dikkat etmek lazım sanırım...ama güzele benziyo bende inş başlamak istiyorum benim de dikleşmeye çok ihtiyacım var....kilo verdikçe sarkıyolar ....
.
aynen valla bır de sneın cocukların var bızde o da yok şimdiden bölebu arada arzu ne iş yapıyor ya hep yogun böyle?:44:
aynen valla bır de sneın cocukların var bızde o da yok şimdiden bölebu arada arzu ne iş yapıyor ya hep yogun böyle?:44:
cornim onun yapmadığı iş yok temizliklere gidiyolar yanında 2 çalışanı var o da yine onlara yardımcı oluyor..baklava falan şiparişi alır...tarhana yapar on parmağında on marifet yani...elinden bir uçan bir de kaçan kurtulur...
.
görüşmek üzere kızlar kendinize çok iyi bakın ,allaha emanet olun öpüyorum hepinizi.şimdi gidip yarım saat eliptik imi yapim...
.
cornim onun yapmadığı iş yok temizliklere gidiyolar yanında 2 çalışanı var o da yine onlara yardımcı oluyor..baklava falan şiparişi alır...tarhana yapar on parmağında on marifet yani...elinden bir uçan bir de kaçan kurtulur...
.
maşallah arzumuza o zamansana da kolay gelsin cnm......
maşallah arzumuza o zamansana da kolay gelsin cnm......
saol canım benim ...grşrz...benim kociş 12 de evde koştururum artık 12 ye kadar
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?