Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kanal d çorum mantısı yapıyor kadın.....1 kg tereyag eritti ya...yuhhhh

Bu Nursel'inde sevgilisi varmış..Hoş kadın ama, hee birde oğlu varmış üstelik lise mezunu okuyamamış erken evlendiği için..şans güldü de acuna geldi işte

.

beni bi sen anlamışsın kuuzm
işte bu bnm metb. çayımdn tadını cokkk sveyrmmm
jujum bendede var ins. direnci ilaç kullanıyorum şu an endokri doktorum kilo verememen insülinle alakalı demişti dedem şeker hastası ve biz dedemle şu an aynı ilacı kullanıyoruz eğer bu direnç kırılmazsa şeker hastalığına kadr gidebilyomuşş doktor düzenli yuru demişti bende netten araştırmıştm baya yürüyusle vucutta biriken şekeri bunyeye almadan eritebiliomusuz ve bu şekilde kırılıyomuş direnş yani ilaç filan bahane tek yolu yürüyüş callende yürüyüş kadar enerji harcamıyoruz bence sen bırak calleni çunku calışıyosun vaktin kııstlı direk yürüyüş yap hem zayıfla hem insülini kır insülin direncini şöylede anlayabiliriz aşamları çok acıkıyomuusn birden acıkınca gzn dönüp tatlıya tuzluya saldırıyomusun eğer cevap evetse vardır insülin ama kendini kontrol edebilyosan sorun yok

günaydınnnnnnnnnn hatunlarrrr bugün 11de uyandım bide marifetmiş gbi söleyim dedimmm

dün akşam ne işkence çektim telden yazrken ama baktım gayette gzl yazmışım yaniiiii

günaydınnnnnnnnnn hatunlarrrr bugün 11de uyandım bide marifetmiş gbi söleyim dedimmm

dün akşam ne işkence çektim telden yazrken ama baktım gayette gzl yazmışım yaniiiii

hahahahahaha ben de zaman zaman yaşıyorum o işkenceyi günaydın canım, hoş geldin...

.

gunaydınlarrr gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrr ben gelmısem hos gelmısem gecmısı okumusam hıcbısey anlamamısam.bebek aglır zırlırrr kafayı yemısem sımdı gıdırem bırazdan tekrar gelırem mmmmm

Bu Nursel'inde sevgilisi varmış..Hoş kadın ama, hee birde oğlu varmış üstelik lise mezunu okuyamamış erken evlendiği için..şans güldü de acuna geldi işte

.

gamze; evet cnm biliyordum.şans işte cnm Allah yürü ya kulum dedi...

garfi; az daha yataydın kuzum...şiştin iyice yata yata .2 öğün yaptık sen yatarken

şimdi de starı açtım ben burayı daha cok sevıyorum.....ben normalde acıkmazdım kahvaltıdan sonra ama acıktım ya yedım bende yemegımı.....

hahahahahaha ben de zaman zaman yaşıyorum o işkenceyi günaydın canım, hoş geldin...

.
hoşbuldum cicimmmm
gunaydınlarrr gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrr ben gelmısem hos gelmısem gecmısı okumusam hıcbısey anlamamısam.bebek aglır zırlırrr kafayı yemısem sımdı gıdırem bırazdan tekrar gelırem mmmmm

hasretle kucaklırammm canımm 4 gözle yollarını beklirem
kafayı yemek için daha çok erken kuzm

gamze; evet cnm biliyordum.şans işte cnm Allah yürü ya kulum dedi...

garfi; az daha yataydın kuzum...şiştin iyice yata yata .2 öğün yaptık sen yatarken

şimdi de starı açtım ben burayı daha cok sevıyorum.....ben normalde acıkmazdım kahvaltıdan sonra ama acıktım ya yedım bende yemegımı.....

bnde şimdi yaptm daha kahvaltımı
aslında 7 buçukta uyandım biizmki benide kaldırıo sankı aynı evdeyız manyakk kalkıp ders calışcakmışımmm hadi len dedim vurdum kafayı yastığaaaa telide aldım sessize

sonunda geçmişi okuyabildim 1,5 gün girmeyince ne çok yazmışsınız yaa biraz halsizlik var ama gayet iyi hissediyorum kaç günden sonra sıkı sayılabnilecek bi kahvaltı yaptım,
yarın tartı günü yaa jujum senin telin değişti mi bende olan telin kaç sene önce verdiğin numaraydı eğer doğrusysa yarın sana kilomu mesajla bildireyim sabah 9 da ortopedi 10,30 da psikiatrı dr una gideceğim bakalım ikisi de çok uzun süredir ihmal ettiğim dr lar sonuçları gelince anlatırum

jujum benim insülin direncim de 99 çıkmıştı ona dikkat etsen iyi olur demişti ben diyetteyken havuç bezelye ve patates yememeye çalışıyorum onun dışında glisemik endeksi düşük beslenmiyorum aslında benim de böyle beslenmem gerek
corni cim saol canım inşallah daha da iyi olcam

bende almadım henuzz bi aksılık olmazsa bugun alcam ınsallahh

rabiş: hımmmmmmm:44: madem sen alacaksın senden geri kalmamam lazım bende alırım bugün o zaman dünkü konu noldu söledın mı ablana?

garfi: aaaaaaa ne kadar ayıp iyi etmişin o saatte cok erken.diyene bak bende hep o saatte kalkıyorum el mahkum kalkıp kahvaltı hazırlıyorum eşime

şahnur: inş önemlı bir şeyın yoktur.yarın sonucları beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…